Forum » Loža » Korelacija med anti-vaxerji in pro-rusko opredelitvijo?
Korelacija med anti-vaxerji in pro-rusko opredelitvijo?
Temo vidijo: vsi

nirburu ::
Easy now.
Kolega VX si na vse kriplje želi, da bi anti-covid-vaxxerji pocrkali. Zgolj omenim.
Whatever, samo, da ti bo jasno, zakaj si na minimalcu.
Kolega. Če bi jaz bil brezvestnež s požrešno pohlepnostjo, bi se pridružil Epsteinovi bandi in ne tebi.
Vseeno hvala za ponudbo.
Upam, da si nafilal službene avte z gorivom ter kupil dovolj obraznih plenic za prehladno sezono 2022/23.

ripmork ::
Ni šans, da kdo na youtubu se je šel amaterskega raziskovanja po javno dostopnih dokumentih in odkril kaj zanimivega.
Seveda, cel kup debunkanih zanimivosti. Ekskluzivna slika lokalne mame, ko odkrije šokantne informacije, ki jih je 99% zdravnikov spregledalo!!!
A ne pomnete Švedske ko so nam vsi domači mediji govorili, da gor crkavajo po cestah, Potrč pa brez maske na burgerju?
A Potrčkota si privleku v temo? Hinavca, ki se je po Švedski potikal in gobcal takrat, ko mu je to šlo na roke - ko so malo zatem zaradi ogromnega porasta obrnili ploščo in začeli masovno cepit, jo je pa hitro popihal drugam in se delal neumnega? Velikega "anti-Big Pharma" warriorja, ki sedaj preprodaja (big pharma) vitaminska jajca? Nobene usluge si ne delaš z omenjanjem tega trotla.

Okapi ::
Nobeno ozadje ne opravicuje ruske invazije in morije nad sosedi, faking nobeno - to je ves point.
Se pravi - gres v ZOO, splezas v kletko z medvedom, ki te ne jebe 5%, gres do njega, vzames palcko in ga zaces drezati v oko. Ko te pozrem, sem - seveda - kriv jaz? Res?
Ko ti bo nekdo hčerko posilil, bo tudi sama kriva, ker je nosila prekratko krilo in kazala popek, kajne?

Jaz res razmišljam, če ne bodo nekako vpletli rusijo v naslednjo etapo.
Že sedaj se žonglira z nekimi biolabi v ukrajini.
Perfekten izgovor za covid-23, če mene prašate.
Že sedaj se žonglira z nekimi biolabi v ukrajini.
Perfekten izgovor za covid-23, če mene prašate.

PrihajaNodi ::
https://www.slovenskenovice.si/novice/s...
Pa sej nova verzija je znana BA2. Nova cepiva so tudi ze nastimana. Kaj je res kdo tako nor da misli da je fertik?
Pa sej nova verzija je znana BA2. Nova cepiva so tudi ze nastimana. Kaj je res kdo tako nor da misli da je fertik?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: -vx- ()

Resno folk.
Pomislite, na ta scenarij.
Rusijo itak sedaj vsi sovražijo, če bo jeseni prišel nek nov "smrtonosen" sev ali virus, neglede na to, kdo ga bi spustil, lahko enostavno obtoži rusijo.
Ta itak ne bo več imela kredibilnosti, pa še plausible intent ji bodo pripisali. Češ je popušila, sedaj pa se maščuje.
Rezultat?
Hitro maske, covid ID itd.
Grda rusija, fuj bioweapon Putin.
Praktično perfekten scenarij.
Rusijo itak sedaj vsi sovražijo, če bo jeseni prišel nek nov "smrtonosen" sev ali virus, neglede na to, kdo ga bi spustil, lahko enostavno obtoži rusijo.
Ta itak ne bo več imela kredibilnosti, pa še plausible intent ji bodo pripisali. Češ je popušila, sedaj pa se maščuje.
Rezultat?

Resno folk.
Rezultat?
Scenarij in zgodba je mozna ja. “Rusi razvili smrtonosnejso verzijo. V Evropi smo s cepivi ze pripravljeni”. Do poletja bodo mogoce nehal drkat, pol se pa spet zacne. Otroke so pa ze navadl na vse fore. Testiranja in cepljenje. Odpora ni bilo. In tako dalec bo slo da bo narod sam prosil za dozo.
V casu plandemije bi mi tole ze cenzuriral pa blokiral na tem forumu.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…

Poleg tega je pol teh "ozadij" izmišljenih, plod ruske propagande.
Res? Se pocutis neumnega in scitis svojo integriteto? Naj ti pomagam, bodi konkreten, kaj od tega je izmisljenega,

Jaz sam povem, kaj si mislim o takšnih, ki nasedate prozorni ruski propagandi in ne znate razmišljati z lastno glavo, ne pade pa mi na kraj pameti, da bi zapravil več kot minuto časa z vami.

-vx- ::
Gledam neke komentarje in si še vedno manem oči - mene so kot kaže spet oprali, ker ne vidim, da Ukrajino vodijo zadrogiranci in neo-naciji in da je tako Rusija MORALA poseči. OK.
Me pa zanima, kaj ste videli do sedaj, ali imajo Antivaxerji pro-Ruska stališča, ali ni povezave?
Ne, dejansko je povezava, ampak indirektna. Ljudje, da ne recem mladici, so postali ekstra naivni in nasedajo vsemu bullshitu (kot nekateri nekoc CNNu), samo, da danes to sranje socialna omrezja potencirajo. Pac ne pozanimajo se in potem sklepajo napacne zakljucke na podlagi neznanja in fake news.
Recimo, ta grozna situacija v Ukrajini. Na prvo zogo cel planet gori v smeri navijastva za Ukrajino.
Ko si pa malo pogledas zgodovinske podatke, zves, da je 1998 Rusija garantirala Ukrajini, da se ne bo vtikala vanjo, ce preda nuklearno orozje in ce ne bo paktirala v zvezo NATO.
Fast forward, 10 let mine, Ukrajina nima problemov z Rusijo, se celo energente jim dajejo po znizani ceni. Potem pa se zacne sranje ZDA, kjer na NATO summitu 2008 v Bukaresti obelodanijo, da bi Ukrajino sprejeli v NATO. Rusija se odzove in pove, da je za Rusijo to nesprejemljivo in bojo naredili vse, da do vstopa Ukrajine v NATO ne bo prislo.
ZDA serje naprej, 2014 se zacne prvi vpad Rusije na podrocje Ukrajine in zavzamejo Krim (Sevastopol jim je seveda glavna tarca - da se malo razgledate: Sevastopol @ Wikipedia ). Ukrajina umakne dostop do edinega vodnega vira Krimu (kanal, skopan v USSR, ki posilja vodo Krimu, Ukrajina ga je zabetonirala - sicer brez vira pitne vode, ce si pogledate karte Ruske invazije (po tem, ko jo je miljarde stal alternativni vodni vir), boste opazili, da je na jugu to primaren ).
ZDA se vedno ne neha srati in veselo kuri, za moje pojme zabite in naivne Ukrajince. 2022, Rusija ima dovolj in organizira invazijo na Ukrajino, ZDA se umakne (ces - z Rusijo se ne bomo bodli, bomo pa posiljali orozje, pobijajte se sami med sabo).
V celoten konflikt potegne se bebavo EU, ki sprejema sankcije proti Rusiji v lastno skodo, od cene plina, nafte, do psenice. Seveda EU kreteni veselo zarijo v boju proti diktatorskemu rezimu, ne razumejo pa, da se jim ZDA, ki je sprovocirala celotno sranje rezi v fris, tacas, ko EUR pada, ko evropske delnice padajo, ko Ruske delnice in rubelj padajo, njihove delnice veselo rastejo.
Za namecek, fasemo se ~3 miljone beguncev.
Ergo, ja, tako kot so antivaxxerji zaznamovali eno obdobje, kjer so zaradi fake newsov in lastne nerazgledanosti verjeli v poljuben bullshit, tako dandanasnji proukrajinci (pravzaprav napacen termin, gre za proamericane, ki jih je v desetletjih gledanja Hollywoodskih filmov, ZDA prepricala, da je to pravi nacin - ne bi se mogli bolj motiti, za kar bi bil dovolj ogled ZDA realnosti, cesar pa si v svojem kmeckem zapeckarstvu ne privoscijo).
Homo sapiens je zataval v obmocje idiokracije (Idiocracy @ Wikipedia ), bedakov, ki nasedajo na razne propagandne prijeme ene ali druge strani, hkrati pa ne premorejo razgledanosti, zelje po njej ali intelekta, da bi zadevo preucili.
Delujejo kot zabiti fanboyi googla/microsofta/linuxa/appla/..., ki niso sposobni kriticno oceniti situacije.
Zalivanje rastlin z elektroliti se mi sploh ne zdi vec tako oddaljena prihodnost.
Danes - nerazgledani bedaki, prepovedujejo Tolstojeve knjige, hrano z imenom Poutine, studij Ruscine ipd. Se enkrat, Idiokracija. Intelekt pa jim ne seze do dejstva, da je vse skupaj namenoma zakuhala ZDA, da oslabi Rusijo in sekundarno - da oslabi EU, kjer enaki idioti ne razumejo, da niso exteritorialna zvezdica v zastavi ZDA ampak del EU, kjer si zagajo vejo na kateri sedijo.
Ukrajina: freedom's just another word for nothing left to lose.

PrihajaNodi je izjavil:
Resno folk.
Rezultat?
Scenarij in zgodba je mozna ja. “Rusi razvili smrtonosnejso verzijo. V Evropi smo s cepivi ze pripravljeni”. Do poletja bodo mogoce nehal drkat, pol se pa spet zacne. Otroke so pa ze navadl na vse fore. Testiranja in cepljenje. Odpora ni bilo. In tako dalec bo slo da bo narod sam prosil za dozo.
To recimo pojasni, zakaj je putin sedaj napadel in ne prej. Ker če bi prej, bi nekako zasenčil dogajanje z omikronom/delto.
Tako pa je covida-19 konec, ampak Putler tik pred smrtjo in osramočen spusti zadnji fuck you.
Posledica? Bill Gatesov pandemic preparedness initiative. Maskice, green pass, digital ID, digitalna valuta.
Vse po spisku.
Faking perfektno.
A bi sploh koga res zanimalo ali je tak virus prišel iz rusije ali ne? Močno dvomim. Še sedaj obstaja folk, ki se je sprijaznil z netopirji in se ne sprašuje več, četudi znastvena srenja interno ve koliko je zares ura.
Gledam neke komentarje in si še vedno manem oči - mene so kot kaže spet oprali, ker ne vidim, da Ukrajino vodijo zadrogiranci in neo-naciji in da je tako Rusija MORALA poseči. OK.
Me pa zanima, kaj ste videli do sedaj, ali imajo Antivaxerji pro-Ruska stališča, ali ni povezave?
Ne, dejansko je povezava, ampak indirektna. Ljudje, da ne recem mladici, so postali ekstra naivni in nasedajo vsemu bullshitu (kot nekateri nekoc CNNu), samo, da danes to sranje socialna omrezja potencirajo. Pac ne pozanimajo se in potem sklepajo napacne zakljucke na podlagi neznanja in fake news.
...
Tvoje podjetje mora res bit bizi, da že par ur visiš tu gor in pišeš take trakte.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nirburu ()

PrihajaNodi je izjavil:
Resno folk.
Rezultat?
To recimo pojasni, zakaj je putin sedaj napadel in ne prej. Ker če bi prej, bi nekako zasenčil dogajanje z omikronom/delto.
Tako pa je covida-19 konec, ampak Putler tik pred smrtjo in osramočen spusti zadnji fuck you.
Posledica? Bill Gatesov pandemic preparedness initiative. Maskice, green pass, digital ID, digitalna valuta.
Vse po spisku.
Faking perfektno.
A bi sploh koga res zanimalo ali je tak virus prišel iz rusije ali ne? Močno dvomim. Še sedaj obstaja folk, ki se je sprijaznil z netopirji in se ne sprašuje več, četudi znastvena srenja interno ve koliko je zares ura.
Pozabljas se da preden se narod navadi na vse napisano bo se stagflacija in pomankanje hrane. Kar so tudi prej bile teorije zarote pa so se butli smejal kao 5g teoretiki zarot.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:
Pozabljas se da preden se narod navadi na vse napisano bo se stagflacija in pomankanje hrane. Kar so tudi prej bile teorije zarote pa so se butli smejal kao 5g teoretiki zarot.
To ni v nobeni meri izključujoče. Kvečjemu bonus.
Večji kaos je vedno pomenil večjo priložnost za oportuniste, predvsem tiste tam zgoraj.
Kdaj lažje uturat digitalno valuto in ostale distopične zakone kot pa ne medtem ko so vsi doma zaprti in preštevajo zadnje kile moke?
Scenarij je tako perfekten, da bi skoraj rekel, da je najbolj vrjeten.
Če pa se ne uresniči, je to kvečjemu izgubljena priložnost za naše overlorde.
Imajo vse na pladnju, samo servirat treba.

PrihajaNodi je izjavil:
To ni v nobeni meri izključujoče. Kvečjemu bonus.
Večji kaos je vedno pomenil večjo priložnost za oportuniste, predvsem tiste tam zgoraj.
Kdaj lažje uturat digitalno valuto in ostale distopične zakone kot pa ne medtem ko so vsi doma zaprti in preštevajo zadnje kile moke?
Scenarij je tako perfekten, da bi skoraj rekel, da je najbolj vrjeten.
Če pa se ne uresniči, je to kvečjemu izgubljena priložnost za naše overlorde.
Imajo vse na pladnju, samo servirat treba.
+5
Vojna, pomankanje, beda nato pa overlordi ponudijo cudezno bilko clovestvu. Ce nisi Damijan Merlak z res zajetnim kesom se vasim otrokom slabo pise. Tale vojna v ukrajini pa je tudi bolano zrezirana.
Aja vmes bodo se hekerski napadi, banke ne bodo delale, izpadi elektrike.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…

Ampak faking resno ej!
Pomislite. Folk se je že skoraj sprijaznil, da bo Putko spustil nukice če mu gre po slabem.
Če spusti nek bioweapon (njegov ali globohomo) jih to niti ne bo tako zelo prizadelo ali presenetilo.
Sevada bodo overlordi ponudili rešitve. Rešitve, ki smo jih imeli zadnji dve leti v demo verziji.
In ja, uganite kdo je napovedal naslendjo pandemijo, ki nam bo pritegnila pozornost?

Pomislite. Folk se je že skoraj sprijaznil, da bo Putko spustil nukice če mu gre po slabem.
Če spusti nek bioweapon (njegov ali globohomo) jih to niti ne bo tako zelo prizadelo ali presenetilo.
Sevada bodo overlordi ponudili rešitve. Rešitve, ki smo jih imeli zadnji dve leti v demo verziji.
In ja, uganite kdo je napovedal naslendjo pandemijo, ki nam bo pritegnila pozornost?

Sedaj si me spomnil Nodi.
Odpreti bi morali temo "Korelacija med horderji WC papirja in horderji euro 95 v zadnjih dveh krizah"
Korelacija pomojem bo ekstremno velika.
Ampak anyway. Ta Putler globohomo bioweapon scenariji mi je prekleto briljanten.
Odpreti bi morali temo "Korelacija med horderji WC papirja in horderji euro 95 v zadnjih dveh krizah"
Ampak anyway. Ta Putler globohomo bioweapon scenariji mi je prekleto briljanten.
Zgodovina sprememb…

Sedaj si me spomnil Nodi.
Vsi ti horderji so absolutno vsi cepljeni. To je korelacija. Poanta te vojne je da se malo omehca narod, da se jim da pauzo. Jeseni pa novo zapiranje. Ce je Avstrija rekla da obveznega cepljenja ne bo ima sedaj podlago pri novem sevu. Kot jo ima slovenija z novim sprejetim zakonom ZNb al kaj je ze.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…

Poldi112 ::
Zahod ima še dovolj rezerve, tudi če podpira Ukrajino.
Sicer so pa ljudje proti vojni in proti represiji kakršno se gre Putin. Za so predvsem tisti, ki jim je všeč vladanje s trdo roko.
o+ nevone
Komu je všeč vladanje s trdo roko?
Kako Ukrajini koristi, da jo podpiramo z orožjem? Kot da bi otroku dal solzilec, da se bo obranil medveda.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Evo pa se je že začelo cenzurirarnje.
Odhajam
L.p.
Nodi
Odhajam
L.p.
Nodi
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

grobijan ::
Nisem bral celotne klobase sorry. Bom pa vseeno primaknil svoj stance. Pro-vaxx(3x cepljen, pač zaupam znanosti. -Ne me dat na grmado) Obenem pa Pro-Putin. Ker pač, sem vedno na pravi strani.
V obeh primerih sem pa šokiran, kako brainwashed so danes ljudje.
Kaj več pa ne upam napisati, ker se me ponavadi briše.
V obeh primerih sem pa šokiran, kako brainwashed so danes ljudje.
Kaj več pa ne upam napisati, ker se me ponavadi briše.

lay2er ::
Pomoje kakšne hude korelacije tukaj ni.
Sam sem 2x cepljen in verjamem v cepljenje.. Tretjega odmerka nisem vzel zaradi nizke učinkovitosti cepiva proti novim različicam.
Otroka sem dal cepit za vse možno.
Pri UA-RUS vojni pa poznam zgodovino obeh držav in zelo dobro poznam konflike od 2008. Še vsak s komur sem govoril in pozna ozadje do podobne mere, situacije ne vidi kot črno bele in se zaveda ogromne vloge, ki jo je odigral zahod. Če povemo drugače, brez zahodnih provokacij in vmešavanja v Ukrajino te vojne ne bi bilo.
Korelacijo tu iščejo mentalno ubogi ljudje, ki bi radi poenostavili zadeve, da bi jih lahko razumeli. Zato tudi ne razumejo večplastnosti ukrajinskega konflika. Drug razlog je da niso naredili domače naloge in potem seveda sledi: "Putin bad, rusofili, meee meee".
Sam sem 2x cepljen in verjamem v cepljenje.. Tretjega odmerka nisem vzel zaradi nizke učinkovitosti cepiva proti novim različicam.
Pri UA-RUS vojni pa poznam zgodovino obeh držav in zelo dobro poznam konflike od 2008. Še vsak s komur sem govoril in pozna ozadje do podobne mere, situacije ne vidi kot črno bele in se zaveda ogromne vloge, ki jo je odigral zahod. Če povemo drugače, brez zahodnih provokacij in vmešavanja v Ukrajino te vojne ne bi bilo.
Korelacijo tu iščejo mentalno ubogi ljudje, ki bi radi poenostavili zadeve, da bi jih lahko razumeli. Zato tudi ne razumejo večplastnosti ukrajinskega konflika. Drug razlog je da niso naredili domače naloge in potem seveda sledi: "Putin bad, rusofili, meee meee".

Pa ne opeavičujem dejanj Rusije (Putina), ampak dajmo si nalit čistega vina in priznat, da se ni ravo zbudil na levi nogi in se odločil za napad.

sparklyslo ::
Tudi Hitler je razlagal o večplastnosti judovskega "problema" in kako je bila Nemcija po prvi svetovni vojni oškodovana.
To je zelo bedno opravičevanje pobojev civilistov s strani Putlerjevih nacistov.

sparklyslo je izjavil:
Tudi Hitler je razlagal o večplastnosti judovskega "problema" in kako je bila Nemcija po prvi svetovni vojni oškodovana.
To je zelo bedno opravičevanje pobojev civilistov s strani Putlerjevih nacistov.
Tole kar si napisal je prime example nerazumevanja konflikta. Ti pa vseeno zavidam. Če bi sam lahko vedno gledal na svet samo iz ene strani, bi bile vse stvari preprostejše.

Hypathia ::
Pa ne opeavičujem dejanj Rusije (Putina), ampak dajmo si nalit čistega vina in priznat, da se ni ravo zbudil na levi nogi in se odločil za napad.
Dajmo si nalit čistega vina. Putin je diktator in dikatorji bodo diktatorovali, ne glede na to kaj si mislijo drugi. Putin je tisti posesiven tip, ki ne more preboleti, da ga je žena zapustila in zdaj pogleduje za drugim, zato jo nadleguje in postaja vse bolj nasilen. Zahod je kriv le toliko, da je ženi prigovarjal naj nasilneža zapusti, ni ga pa pripravljen lastnoročno usekat na gobec, čeprav je to edini jezik, ki ga takšni tipi razumejo, torej se je še premalo vmešal.

Sej nas je jansa tud mrcvaru pa se nas bo, proti necemu ki je nevarno za 0.1% ljudi. Ampak tko pac je
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

sparklyslo ::
sparklyslo je izjavil:
Tole kar si napisal je prime example nerazumevanja konflikta. Ti pa vseeno zavidam. Če bi sam lahko vedno gledal na svet samo iz ene strani, bi bile vse stvari preprostejše.
Z veseljem bom prebral tvoje pojasnilo, s katerim boš iz druge strani pojasnil in opravičil nacističen pristop uničevanja šol, bolnic, hiš, ubijanja civilistov, otrok, bombardiranja mest, kraje premoženja, ki ga izvajajo Putlerjevi plačanci pri osvobajanju Ukrajine.

kuglvinkl ::
sparklyslo je izjavil:
Putinversteher.
Your focus determines your reallity

Mogoče še glede mentalne ubožnosti. Kako, če se že gremo označevanja, označimo človeka, ki najde en sam razlog za pobijanje civilnega prebivalstva? Ti bom pomagal - mentalni ubožec, Putinversteher sem ti pa že rekel.

Mr.B ::
Mogoče še glede mentalne ubožnosti. Kako, če se že gremo označevanja, označimo človeka, ki najde en sam razlog za pobijanje civilnega prebivalstva? Ti bom pomagal - mentalni ubožec, Putinversteher sem ti pa že rekel.
Enako kot bos ti pokazal objave, kjer si protestiral proti ubijanju otrok v drugih konfliktih po svetu, kjer ni udelezen Putin.
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

Enako kot bos ti pokazal objave, kjer si protestiral proti ubijanju otrok v drugih konfliktih po svetu, kjer ni udelezen Putin.
Whataboutism, kakšne maš mislm, pokaži objave... A ti znaš čustvovat sam če kej napišeš na ST?

Ja, če bi Ukrajinci ponižno nastavili rit in pustili, da jih Putin brez vazelina, bi ne bilo vojne.
Tudi vojne v Jugoslaviji ne bi bilo, če bi vsi ponižno dovolili, da Milošević dela, kar mu paše.
In druge svetovne vojne tudi ne bi bilo, če bi pustili Hitlerju, da si vzame, kar si hoče.
Ampak nekateri so pač dovolj ponosni, da vedo, kaj pomeni bolje grob nego rob.

Ali pa preganjal vlado ko se je lotevala protestnikov z vso silo in zapirala narod v bajte za dve leti (verjetno bo več) proti virusu keteri ima smrtnost 0.1%
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Evo, nostradumus nodi:
Jeseni prilagojena cepiva
Ob pojavu novih različic virusa – samo v Sloveniji so jih v dveh letih odkrili okoli 160 – je sicer na področju javnega zdravja prioriteta vzpostavitev pospešenega regulativnega postopka za prilagoditev cepiv z namenom zaščite pred sedanjimi ali prihodnjimi različicami. Na mednarodni ravni potekajo razprave o tem, kako usklajeno pristopiti k različicam in cepivom. Kaj konkretno se dogaja s prilagoditvami, je povedal prof. dr. Roman Jerala, vodja odseka za sintezno biologijo in imunologijo na Kemijskem inštitutu. Sporočil je, da testiranja prilagojenih cepiv že potekajo. »Najprej je treba ugotoviti, ali bodo prilagojena cepiva ali njihova kombinacija (kot primarno cepljenje in še bolj pomembno – kot poživitveni odmerek) boljši od dosedanjih cepiv. Rezultate pričakujejo do poletja, tako da bi lahko jeseni cepili že s prilagojenimi cepivi, je napovedal.
https://novice.svet24.si/clanek/novice/...
Hop po novo dozico. Zadihajte dokler traja vojna.
Jeseni prilagojena cepiva
Ob pojavu novih različic virusa – samo v Sloveniji so jih v dveh letih odkrili okoli 160 – je sicer na področju javnega zdravja prioriteta vzpostavitev pospešenega regulativnega postopka za prilagoditev cepiv z namenom zaščite pred sedanjimi ali prihodnjimi različicami. Na mednarodni ravni potekajo razprave o tem, kako usklajeno pristopiti k različicam in cepivom. Kaj konkretno se dogaja s prilagoditvami, je povedal prof. dr. Roman Jerala, vodja odseka za sintezno biologijo in imunologijo na Kemijskem inštitutu. Sporočil je, da testiranja prilagojenih cepiv že potekajo. »Najprej je treba ugotoviti, ali bodo prilagojena cepiva ali njihova kombinacija (kot primarno cepljenje in še bolj pomembno – kot poživitveni odmerek) boljši od dosedanjih cepiv. Rezultate pričakujejo do poletja, tako da bi lahko jeseni cepili že s prilagojenimi cepivi, je napovedal.
https://novice.svet24.si/clanek/novice/...
Hop po novo dozico. Zadihajte dokler traja vojna.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ampak nekateri so pač dovolj ponosni, da vedo, kaj pomeni bolje grob nego rob.
To so pac parole za tiste, ki nimajo vsega poslihtanega v glavi, skratka mularijo. Moj podpis preberi, bos se eno zvedel, ki je veliko bolj inteligentna.

In taka mularija od 18-30 obicajno tudi crkuje po jarkih, prihajajo nazaj brez udov, shellshockani (oz., so ravno za njih omilili izraz na "operational exhaustion", da se ne slisi prevec grobo).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: -vx- ()

Tocno tole in to v celoti.

Mr.B ::
Whataboutism, kakšne maš mislm, pokaži objave... A ti znaš čustvovat sam če kej napišeš na ST?
Whataboutism
Prva točka change the subject. Tako da ti pomagam, tovj odgovor z uporabo besede Whataboutism, je Whataboutism.
Iz tega tudi sledi, da je moje postvaljeno vprašanje, postalo dejstvo.
PrihajaNodi je izjavil:
Ali pa preganjal vlado ko se je lotevala protestnikov z vso silo in zapirala narod v bajte za dve leti (verjetno bo več) proti virusu keteri ima smrtnost 0.1%
Pa sej so prostovolno, kot sedaj sprejmajo enoumje, sej so ga dve leti.
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mr.B ()

Beli_Zajcek ::
A ti prihaja ko žališ ljudi? Je tvoj ego že dost napumpan?
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: kuglvinkl ()

Ah da, Kuglvinkl - mentalni preprostež seveda v svoji temi žali ljudi vsepovprek, ko mu pa vrneš enako pa začne z zlorabo moderatorskih pooblastil in briše prispevke. Seveda ne svoje, saj on pač edino pravilno in zveličavno žali. Pač še en izmed novodobnih fašistkov wannabe. Zdaj pogumno vzdigujete glave, ko bo zaradi vaših dejanj svet v razsulu boste precej manj pogumni.

Po pomoti, sem vrnil.
Sicer pa zajc, si cepljen in podpiras ali ne vojno v ukrajini?

49106 ::
Nisem cepljen proti koroni( če si to mislil) in sem strogo proti ruski invaziji. V obeh primerih sem proti fašizmu. Kaj pa zdaj?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()

Za vse, ki še kar verjamejo ruski propagandi - dolg pogovor z Anthonyjem Blinknom, izpred petih let, v katerem lepo razloži, kaj je Putinov problem v zvezi z Ukrajino. In še marsikaj zanimivega v zvezi s Putinom. Govori iz izkušenj, ki jih je imel kot Obamov svetovalec. Sedaj je pa ameriški zunanji minister.
Na kratko, Putin hoče imeti okoli Rusije na oblasti lutke, kot je tista v Belorusiji. Nekaj časa je takšno imel tudi v Ukrajini, ampak so na neki točki (2013/14) Ukrajinci ugotovili, da imajo raje demokracijo, kot je v EU, ne takšne, kot je v Rusiji. In so Putinovo lutko vrgli z oblasti. Putin je potem sprožil krizo v Donbasu (ki je prej ni bilo), in okupiral Krim, oboje pa opravičeval z lažmi o zatiranju tamkajšnjih Rusov.
Vsi whataboutisti se pa lahko vprašate, v kakšni demokraciji bi raje živeli - ameriško-evropski, ruski ali kitajski? Ker se zna zgoditi, da se bo na neki točki treba odločiti.
Na kratko, Putin hoče imeti okoli Rusije na oblasti lutke, kot je tista v Belorusiji. Nekaj časa je takšno imel tudi v Ukrajini, ampak so na neki točki (2013/14) Ukrajinci ugotovili, da imajo raje demokracijo, kot je v EU, ne takšne, kot je v Rusiji. In so Putinovo lutko vrgli z oblasti. Putin je potem sprožil krizo v Donbasu (ki je prej ni bilo), in okupiral Krim, oboje pa opravičeval z lažmi o zatiranju tamkajšnjih Rusov.
Vsi whataboutisti se pa lahko vprašate, v kakšni demokraciji bi raje živeli - ameriško-evropski, ruski ali kitajski? Ker se zna zgoditi, da se bo na neki točki treba odločiti.

Nisem cepljen proti koroni( če si to mislil) in sem strogo proti ruski invaziji. V obeh primerih sem proti fašizmu. Kaj pa zdaj?
Zajca sem spraseval. Hvala za info.

Avenger ::
Kaj pa korelacija med vax-pusherji, rusofobi, podnebnimi alarmisti, LGBTQ+ pusherji? Vse našteto ima skupni imenovalec: zahodni mediji, tehnološki giganti in vlade. Kar je ta trenutek eno in isto, njihova stališča se ne razlikujejo bolj kot se razlikuje ena sorta jabolka od drugega.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Lgbt pusherji? :) nisi siguren o svoji identiteti? Nic hudwga, znaten.del populacije se trudi, da nas to be bo vec zanimal.
Zdej pa nazaj.na topic: si cepljen proti covidu in ali podpiras vojno v ukrajini?
Zdej pa nazaj.na topic: si cepljen proti covidu in ali podpiras vojno v ukrajini?

Po pomoti, sem vrnil.
Ne podpiram NOBENE vojne. Vojne podpirajo samo bedaki, ki jih še niso videli od blizu in pa psihopati, ki nimajo možnosti empatije in jih človeško trpljkenje ne prizadene. Ne podpiram niti Zelenskega, ker je svoje ljudstvo spravil v vojno z Rusko Federacijo. Poleg tega pa še poziva, da se grejo netrenirani civilisti upirat Rusom s pred desetimi minutami pridobljenim orožjem. To se lahko zaključi zgolj s smrtjo teh istih civilistov. Smrti pa ne privoščim ne Ukrajincem ne Rusom. Sedaj boš skočil name, da, če ne podpiram Zelenskega sem avtomatično pro-rus. To je modus operandi, ki si se ga navlekel med kovidno krizo. Če nisi za ukrepe, si anti-vax. Hudo popreproščeno videnje sveta, ki po mojem mnenju vodi v nek prepir morebiti tudi vojno. Ker to je črno-belo gledanje - Amerikanci good, Rusi bad. V resnici so vsi sivi, ta dva naroda bolj oba črna kot bela, edino pomembno je, da v takem mednarodnem ozračju, ki spominja na ujetost med Scilo in Karibdo, slovenski narod ubere svojo pot, ki mu omogoča preživetje na dolgi rok.
Drugače pa sem ti že napisal nekje zgoraj, da samo vprašanje te teme click-bait in brezvezno.

mr_chai ::
En "detalj" si sprgledal, da mnogi ne vejo za ozdaja, kot jih mogoce ti navajas, so pa proti vojni agresiji Rusije nad Ukrajino. Nobeno ozadje ne opravicuje ruske invazije in morije nad sosedi, faking nobeno - to je ves point.
Ti živiš v neki pravljici in ne v realnosti. Naravno človeško stanje je vojna.
Me pa zanima, če si se ti sploh kdaj oglasil, ko Savdska Arabija dnevno bombardira Jemen, ali ko Izrael bombardira Gazo, ali ko Palestinci pošiljajo rakete Izraelu ? A zdj ko je pa vojna malo bližje tvoji riti, se pa kar naenkrat nekaj oglašaš tule kako je to krivično kar se dogaja Ukrajincem.
Da ti razložim še bl simpl. Vsaka velesila ima v ozadju sistem elit, ki morajo ščititi svoje pozicije. Tako pač je in je bilo že od pantiveka. Taka je človeška narava. So volkovi in so ovce. In ti volkovi se tudi med sabo kdaj grizejo.
Ja, Ukrajinci imajo vso pravico početi karkoli hočejo, ampak PAZI, vojna je legitimno pravno stanje. Če Rusiji ni všeč, da se na meji z njo postavlja rakete in to ravno tam, kjer so že zgodovinsko bila trenja med državama, potem so posledice jasne. Z razdorom Minsk 2 sporazuma iz leta 2015, je bilo konec premirja med Ukrajino in Rusijo. Ukrajinci so se pustili zavesti zahodu, verjeli so, da jim bo allmighty vojaška sila USA pomagala, naivni pač, marjenotka na oblasti, igralec, ki je žal v realnosti zafural Ukrajino do konca. Sočustvujem z narodom.
Ukrajina bi morala ostati buffer cona in razvijat svojo ekonomijo naprej, ker ekonomsko jih Rusi prav nič niso dol tlačl, ampak so se sami. BDP per capita so imeli porazen, manjši od faking Albanije, korupcije celo več kot v Rusiji, tko da ne se pretvarjat, da je Ukrajina bila nek vzor Evrope. Najprej bi morali popucat v lastnih vrstah, ostati nevtralni in se razvit ekonomsko.

Za vse, ki še kar verjamejo ruski propagandi - dolg pogovor z Anthonyjem Blinknom, izpred petih let, v katerem lepo razloži, kaj je Putinov problem v zvezi z Ukrajino. In še marsikaj zanimivega v zvezi s Putinom. Govori iz izkušenj, ki jih je imel kot Obamov svetovalec. Sedaj je pa ameriški zunanji minister.
A maš tudi kakšen Frontline intervju, ki obrazloži zakaj je Biden imel WEFov slogan na volitvah in zakaj je bil Putin WEFov young leader?
Tega nimaš ne?
Lgbt pusherji? :) nisi siguren o svoji identiteti? Nic hudwga, znaten.del populacije se trudi, da nas to be bo vec zanimal.
Tistega dela populacije je iz dneva v dan manj, tko čist BTW.
Zgodovina sprememb…

Beli_Zajcek je izjavil:
Po pomoti, sem vrnil.
Ne podpiram NOBENE vojne. Vojne podpirajo samo bedaki, ki jih še niso videli od blizu
In ko te nekdo napade, nastaviš rit in prosiš, naj uporabi vazelin, ne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rusija čedalje bolj izolirana od interneta in elektronskih plačilnih storitev (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 56633 (24391) | Mr.B |
» | Priprave na predčasno priključitev Ukrajine v evropsko električno omrežje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 32013 (23708) | Mr.B |