» »

Korelacija med anti-vaxerji in pro-rusko opredelitvijo?

Korelacija med anti-vaxerji in pro-rusko opredelitvijo?

Temo vidijo: vsi

Mr.B ::

Kaj so zaključki na podlagi občutkov, ali ralnih priveljivih podatkov ?
Samo vprašam, ker jas sem 3x cepljen pa vsak teden 2x PCR testiran.
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

gwtlwesncw ::

nevone je izjavil:

če bo zahod preveč podlegal temu je prav mogoče, da se mu zgodi razkroj

to bo zdaj delovalo zarotniško teoretiziranje - tale 'woke', 'kvote' in trajno vsiljevanje občutka zgodovinske krivde se zdi nekako 'imputiran' s tem namenom...

tudi dogodki zadnjih let z aktualnimi vred, zelo verjetno še kakšni prihodnji...

l0g1t3ch ::

nevone je izjavil:

prav nič razočaran nad dvoličnostjo zahoda

Pretirana samokritika je destruktivna, in če bo zahod preveč podlegal temu je prav mogoče, da se mu zgodi razkroj. Zato ne preveč kazat s prstom "nase", ker je dovolj drugih, ki kažejo s prstom "nate". Drugače je seveda, če se ne čutiš dela "zahoda".

o+ nevone

Pa ne samo to.
Tudi če boš pomagal k uničenju zlobnega zahoda, ti drugi zaradi tega ne bodo peli hvalnic. Ne bodo ti rekli rusi, čestitke in hvala, pa tudi ne kitajci.

Sej veš da izdajalce so na konc ponavadi fental kar tisti, ki so jim pomagal. Če je enkrat izdajal, kaka je garancija, da ne bo spet.

mr_chai ::

Avtor teme ne premore razumeti, da biti anti-covid vax in biti anti-vax na splošno sta dve popolnoma različni stvari. Tako, da najprej naj si tukaj razčisti pojme, potem se bomo pa pogovarjali o Rusiji.

Prav tako je debilno in otročje govoriti samo o Rusiji, neupoštevajoč vseh ostalih agresorjev v tej zgodbi. Povem samo tole: ZDA je dosegla svoje, točno to kar so hoteli. In to so btw hoteli že prej, pa na srečo takrat Clintonova ni bila izvoljena. In ko govorim o ZDA, seveda govorim o neoconsih. Kar poglejte si koliko evropskih držav bo za 1% BDP-ja povečalo svoj vojaški budget. In iz kje mislite, da bodo dobili vso to novo orožje.

Zelensky je en navadn tepec in marjoneta, zaradi katerega bodo Rusi zravnali Ukrajino. Tip se gre enga pogumneža, namesto da bi bil moder in skušal čim prej prekiniti vojno. Imel je celo možnost preprečiti vojno 22. februarja.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Okapi ()

nevone ::

Prav tako je debilno in otročje govoriti samo o Rusiji, neupoštevajoč vseh ostalih agresorjev v tej zgodbi.

Saj se jih upošteva, stalno jih kdo omenja.

_Ukrajinci_ so hoteli v NATO. Ti jim to odrekaš. Si na nek način njihov agresor.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Unchancy ::

Imel je celo možnost preprečiti vojno 22. februarja.

Tako kot jo je Chamberlain leta 1938 v Münchnu, ko je ustregel zahtevam Hitlerja, nje?
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Unchancy ()

Gwanaroth ::

Zelo dober članek, ki pove marsikaj:

https://www.prebujanjezavesti.si/nekate...
Lights often keep secret hypnosis..

PrihajaNodi ::

kuglvinkl je izjavil:

Poldi me je mau šokiral, ampak, čudni časi a ne. Se pravi, Poldi je pro-vax in pro Rusia, Putinversteher torej: Putinversteher @ Wikipedia.

Jaz nisem za cepljenje in ne podpiram nasilja. Kako ozkogleden si
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: -vx- ()

kuglvinkl ::

mr_chai je izjavil:

Avtor teme ne premore razumeti, da biti anti-covid vax in biti anti-vax na splošno sta dve popolnoma različni stvari. Tako, da najprej naj si tukaj razčisti pojme, potem se bomo pa pogovarjali o Rusiji.

Prav tako je debilno in otročje govoriti samo o Rusiji, neupoštevajoč vseh ostalih agresorjev v tej zgodbi. Povem samo tole: ZDA je dosegla svoje, točno to kar so hoteli. In to so btw hoteli že prej, pa na srečo takrat Clintonova ni bila izvoljena. In ko govorim o ZDA, seveda govorim o neoconsih. Kar poglejte si koliko evropskih držav bo za 1% BDP-ja povečalo svoj vojaški budget. In iz kje mislite, da bodo dobili vso to novo orožje.

Zelensky je en navadn tepec in marjoneta, zaradi katerega bodo Rusi zravnali Ukrajino. Tip se gre enga pogumneža, namesto da bi bil moder in skušal čim prej prekiniti vojno. Imel je celo možnost preprečiti vojno 22. februarja.

Definicija domobranca, ki se skriva pred pijanim fotrom.

PrihajaNodi je izjavil:

kuglvinkl je izjavil:

Poldi me je mau šokiral, ampak, čudni časi a ne. Se pravi, Poldi je pro-vax in pro Rusia, Putinversteher torej: Putinversteher @ Wikipedia.

Jaz nisem za cepljenje in ne podpiram nasilja. Kako ozkogleden si

Caki, ti si putinversteher ne?
Your focus determines your reallity

Zgodovina sprememb…

feryz ::

Upajmo, da bo do jeseni vsaj vojne konec. Ker korona histerije ne bo.
Bomo šli spet isti krog. Maske, testiranje, cepljenje, zapiranje. Kar se janezek nauči, to janezek zna. Za pocepit bo pa ogromno raje.

Okapi ::

Gwanaroth je izjavil:

Ja, res "odličen" članek, samo ne vem, zakaj so pozabili omeniti Billa Gatesa?>:D

Eni res ne znate ločiti resničnih podatkov od propagande in lažnih vesti. In kar je najbolj tragično, tega se sploh ne zavedate.

voss_ ::

l0g1t3ch je izjavil:

Pa ne samo to.
Tudi če boš pomagal k uničenju zlobnega zahoda, ti drugi zaradi tega ne bodo peli hvalnic. Ne bodo ti rekli rusi, čestitke in hvala, pa tudi ne kitajci.

Kaj ti misliš da sem jaz proti sankcijam zato da bom uničil zlobni zahod?

Finančno obremeniti zahod, da bojo ljudje živeli še v večji revščini je torej pro-zahod pozicija?

Sem proti sankcijam da bom dobil lajke na Kitajskem instagramu?

Kaj to vam teletom prodajajo na poptv?
Kaj naj rečem, aplavz za inteligenco.

voss_ je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

Pa ne samo to.

Finančno obremeniti zahod, da bojo ljudje živeli še v večji revščini je torej pro-zahod pozicija?

Omejenci nosijo masko še skozi oči.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

voss_ je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

Pa ne samo to.

Zahod ima še dovolj rezerve, tudi če podpira Ukrajino.

Sicer so pa ljudje proti vojni in proti represiji kakršno se gre Putin. Za so predvsem tisti, ki jim je všeč vladanje s trdo roko.

o+ nevone

Hmm čakaj, avtomobila nimaš? Hrane tudi ne ješ? Potem je res vse ok. Vse se je začelo s kovidom. Plan pa je da se zjebe zahod.

Sicer so pa ljudje proti vojni in proti represiji kakršno se gre Putin. Za so predvsem tisti, ki jim je všeč vladanje s trdo roko.

A ko je puklasti metal solzivce na otroška igrišča ste mu pa ploskali. Ogabno hinavski ste
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Hmm čakaj, avtomobila nimaš? Hrane tudi ne ješ? Potem je res vse ok. Vse se je začelo s kovidom. Plan pa je da se zjebe zahod.

A ko je puklasti metal solzivce na otroška igrišča ste mu pa ploskali. Ogabno hinavski ste

Lahko potegneš neke vzporednice, ne moreš pa primerjati metanje solzilca z vojaškim napadom na Ukrajino.

o+ nevone

Zakaj ne? Gre se za fakt da je solzivec in vojna upravicena ce tako rece televizija?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Zakaj ne? Gre se za fakt da je solzivec in vojna upravicena ce tako rece televizija?

Za solzilec kot orodje represivnih organov v okviru države se lahko odpre nova tema.

Če pa že, pa je res, da Slovenija, doker ima miroljubne ljudi, ne rabi nobenega solzilca za preganjanje demonstrantov. Sploh jih ne rabi preganjati preventivno.

o+ nevone

voss_ je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

Pa ne samo to.

Žal nimam TV-ja. Mislim da tudi na internetu ni POPTV stream-a na volj, vsaj ne zastonj. Lahko mi plačaš pa bom gledal še poptv, da te bo pomirilo :)

Sicer pa si očitno neko zmedeno dete.
Ves čas pljuvaš po zahodu in poveličuješ Rusko invazijo (bolj ali manj prikrito), potem pa trdiš da nisi proti zahodu in nisi za ruse.

kot rečeno zmedeno dete.

Leta 2014 bi moral takole odločno uvest sankcije, pa bi bil danes mir. Žal se je takrat problem reševal polovično (še to ne), in bo danes dražje. Jebat ga. Problemi ne izginejo, če jih ignoriraš.

Invictus ::

l0g1t3ch je izjavil:

Leta 2014 bi moral takole odločno uvest sankcije, pa bi bil danes mir.

Imaš prav, ampak Ukrajini...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Invictus je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

Narobe si napisal "Rusiji".

Razen če trdiš da je Ukrajina okupirala Krim ?

-vx- ::

kuglvinkl je izjavil:

Gledam neke komentarje in si še vedno manem oči - mene so kot kaže spet oprali, ker ne vidim, da Ukrajino vodijo zadrogiranci in neo-naciji in da je tako Rusija MORALA poseči. OK.

Me pa zanima, kaj ste videli do sedaj, ali imajo Antivaxerji pro-Ruska stališča, ali ni povezave?

Ne, dejansko je povezava, ampak indirektna. Ljudje, da ne recem mladici, so postali ekstra naivni in nasedajo vsemu bullshitu (kot nekateri nekoc CNNu), samo, da danes to sranje socialna omrezja potencirajo. Pac ne pozanimajo se in potem sklepajo napacne zakljucke na podlagi neznanja in fake news.

Recimo, ta grozna situacija v Ukrajini. Na prvo zogo cel planet gori v smeri navijastva za Ukrajino.

Ko si pa malo pogledas zgodovinske podatke, zves, da je 1998 Rusija garantirala Ukrajini, da se ne bo vtikala vanjo, ce preda nuklearno orozje in ce ne bo paktirala v zvezo NATO.

Fast forward, 10 let mine, Ukrajina nima problemov z Rusijo, se celo energente jim dajejo po znizani ceni. Potem pa se zacne sranje ZDA, kjer na NATO summitu 2008 v Bukaresti obelodanijo, da bi Ukrajino sprejeli v NATO. Rusija se odzove in pove, da je za Rusijo to nesprejemljivo in bojo naredili vse, da do vstopa Ukrajine v NATO ne bo prislo.

ZDA serje naprej, 2014 se zacne prvi vpad Rusije na podrocje Ukrajine in zavzamejo Krim (Sevastopol jim je seveda glavna tarca - da se malo razgledate: Sevastopol @ Wikipedia ). Ukrajina umakne dostop do edinega vodnega vira Krimu (kanal, skopan v USSR, ki posilja vodo Krimu, Ukrajina ga je zabetonirala - sicer brez vira pitne vode, ce si pogledate karte Ruske invazije (po tem, ko jo je miljarde stal alternativni vodni vir), boste opazili, da je na jugu to primaren ).

ZDA se vedno ne neha srati in veselo kuri, za moje pojme zabite in naivne Ukrajince. 2022, Rusija ima dovolj in organizira invazijo na Ukrajino, ZDA se umakne (ces - z Rusijo se ne bomo bodli, bomo pa posiljali orozje, pobijajte se sami med sabo).

V celoten konflikt potegne se bebavo EU, ki sprejema sankcije proti Rusiji v lastno skodo, od cene plina, nafte, do psenice. Seveda EU kreteni veselo zarijo v boju proti diktatorskemu rezimu, ne razumejo pa, da se jim ZDA, ki je sprovocirala celotno sranje rezi v fris, tacas, ko EUR pada, ko evropske delnice padajo, ko Ruske delnice in rubelj padajo, njihove delnice veselo rastejo.

Za namecek, fasemo se ~3 miljone beguncev.

Ergo, ja, tako kot so antivaxxerji zaznamovali eno obdobje, kjer so zaradi fake newsov in lastne nerazgledanosti verjeli v poljuben bullshit, tako dandanasnji proukrajinci (pravzaprav napacen termin, gre za proamericane, ki jih je v desetletjih gledanja Hollywoodskih filmov, ZDA prepricala, da je to pravi nacin - ne bi se mogli bolj motiti, za kar bi bil dovolj ogled ZDA realnosti, cesar pa si v svojem kmeckem zapeckarstvu ne privoscijo).

Homo sapiens je zataval v obmocje idiokracije (Idiocracy @ Wikipedia ), bedakov, ki nasedajo na razne propagandne prijeme ene ali druge strani, hkrati pa ne premorejo razgledanosti, zelje po njej ali intelekta, da bi zadevo preucili.

Delujejo kot zabiti fanboyi googla/microsofta/linuxa/appla/..., ki niso sposobni kriticno oceniti situacije.

Zalivanje rastlin z elektroliti se mi sploh ne zdi vec tako oddaljena prihodnost.

Danes - nerazgledani bedaki, prepovedujejo Tolstojeve knjige, hrano z imenom Poutine, studij Ruscine ipd. Se enkrat, Idiokracija. Intelekt pa jim ne seze do dejstva, da je vse skupaj namenoma zakuhala ZDA, da oslabi Rusijo in sekundarno - da oslabi EU, kjer enaki idioti ne razumejo, da niso exteritorialna zvezdica v zastavi ZDA ampak del EU, kjer si zagajo vejo na kateri sedijo.
Ukrajina: freedom's just another word for nothing left to lose.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: -vx- ()

En "detalj" si sprgledal, da mnogi ne vejo za ozdaja, kot jih mogoce ti navajas, so pa proti vojni agresiji Rusije nad Ukrajino. Nobeno ozadje ne opravicuje ruske invazije in morije nad sosedi, faking nobeno - to je ves point.

Okapi ::

Poleg tega je pol teh "ozadij" izmišljenih, plod ruske propagande.

kuglvinkl je izjavil:

En "detalj" si sprgledal, da mnogi ne vejo za ozdaja

Seveda. Po mojem skromnem mnenju, so to idioti danasnjega casa (ki jih je res veliko, dejansko mislim, da bi pred 20 leti taksna akcija bullshitiranja zahtevala vec resourcov, kot bi jih bila vredna) in se ne zavedajo ozadja, hkrati pa tisti, ki ustvarjajo ozadje, igrajo na tocno to karto - ljudi, ki si ne bojo vzeli casa in raziskali ozadje ampak brezumno ponavljali parole iz uradnih medijev in socialnih omrezij.

Danes, oz. ze od vojne z Vietnamom, bi po racionalnih kriterijih, morali imeti sankcije proti ZDA. V tem primeru vojne v Ukrajini sploh ne bi bilo. Ampak ljudje so navni in izbirajo vedno razlago, ki jim je dovolj preprosta, da jo razumejo.

Zgodovina sprememb…

Invictus ::

l0g1t3ch je izjavil:

Invictus je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

Narobe si napisal "Rusiji".

Razen če trdiš da je Ukrajina okupirala Krim ?

Trdim, da je Ukrajina obstrejevala Lugans in Donetsk.

Na Krimu je bil referendum, kjer so glasovali za Rusijo.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Okapi je izjavil:

Res? Se pocutis neumnega in scitis svojo integriteto? Naj ti pomagam, bodi konkreten, kaj od tega je izmisljenega, vse vire imas na internetu (za razliko od ameriskega bullshita, ki ti servira preproste odgovore, brez potrebe po razmisljanju), izvoli preveriti vse moje izjave, kaj je izmisljeno? (ce ne drugega te bom prisilil, da zadevo razmislis in ugotovis, da imam prav - ker imam. Navijaci? Jah za norce vas imajo - upraviceno).

Potem bos zacel razmisljati v smeri: "kako ne bom naslednjic izpadel spranoglavec, ki so ga na polno nategnili". Kar bi pricakoval od celotne EU, seveda pa se ne slepim, da je vecina preneumna. In zato jo ZDA izkorisca.

Zgodovina sprememb…

Okapi je izjavil:

Tako kot je izmisljena kovid plandemija in vrtijo tiste stevilke samo da ukrepe stelajo. Imamo kapacitet za 200.000 beguncev ni pa 500 "postelj" za "kovid" bolnike. Zdj pa vsi v en glas: "slava ukrajini"...6 val je ze napovedan. Restrikcije bodo vsakic malo hujse. Pocas se navaja narod. Isto je s podganam. Nikol ne pobijes v celoti vse.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

kuglvinkl je izjavil:

Nobeno ozadje ne opravicuje ruske invazije in morije nad sosedi, faking nobeno - to je ves point.

Se pravi - gres v ZOO, splezas v kletko z medvedom, ki te ne jebe 5%, gres do njega, vzames palcko in ga zaces drezati v oko. Ko te pozrem, sem - seveda - kriv jaz? Res?

Zgodovina sprememb…

nirburu ::

PrihajaNodi je izjavil:

Pozdravljeni vsi znalci in napovedalci dogodkov. S Putinom korone ni več, smo pa dobili nove podražitve, škoda pa da kovid dodatkov ni več. Smo pa v pričakovanju novega vala, seveda ko bo vojne konec. Cepiva so že pripravljena.

Jeseni bo seveda sledil nov sev ali nekaj v tem stilu in seveda bo treba ponovno začeti z dozicami.
Vsaka babica šteje so nam rekli, kljub temu, da so jih na stotine pokopali prek drugih posledic.
Saj je samo ena bubica v ramo pravijo.

ripmork je izjavil:

mhm_ je izjavil:

5. Osebe, ki se potrudijo o stvareh bolje seznaniti, kot jim je postreženo v prevladujočih medijih.

U mean: ljudje, ki jih od nekdaj privlačijo nasprotne teorije vsega, kar slišijo v novicah. Ker če ne zaupaš medijem, moram bit ravno vse nasprotno res (vsaj tako črno/belo otroška logika deluje). Na internetu pa po par klikih najdejo all-knowing boomerja z webkamero, ki ima yutube/bitchute kanal in gor kot zakriti doktor znanosti razlaga vse svetovne zablode; da je voda v resnici suha, rdeča barva v resnici modra, zemlja pa ploščata. "Alternativna dejstva", pa to. 8-)

l0g1t3ch je izjavil:

Jaz sem cepljen in nimam težav s podražitvami.
Torej cepivo deluje proti podražitvam.

+1 :))

Dajmo vse kar ni CNN vržt v isti koš. Ni šans, da kdo na youtubu se je šel amaterskega raziskovanja po javno dostopnih dokumentih in odkril kaj zanimivega.
Nemogoče. Pa to moraš biti izobražen novinar z visoko plačo, da si sposoben kaj takega.
A ne pomnete Švedske ko so nam vsi domači mediji govorili, da gor crkavajo po cestah, Potrč pa brez maske na burgerju?
Vem ja. Težko je to držati v spominu, če je že tako ali tako polna d****.

Poldi112 je izjavil:

Prosim, pomagaj mi razumeti, zakaj kot država NE SMEMO kritizirati Izraelske okupacije Palestine, pa okupacije Afganistana, Iranka, ... hkrati ne MORAMO kritizirati okupacijo Ukrajine?

In sedaj naj bi bilo patriotsko, da kot zbor enoumnežev kritiziramo vse, ki bi drznili dvomiti v logiko nadaljnjega zaostrovanja. Ker Hitler!

Trivialen odgovor. Ker v večini zahodnih vlad so gor v znatni meri zionisti.
Sam sicer nimam veliko proti Izraelu, ampak če te že zanima odgovor, ti ga ponujam. Pa je dokaj preverljiv. Sam ne gledat zgolj CNN kot to počne ripmork.

Malidelničar je izjavil:

Zelo korektna in zanimiva tema.

Hypathia - top (!) opisano, se strinjam.

Moja pozicija je recimo:
1. Sem pro vaxx, glede COVID-a sem bil vedno previden zaradi osebnih zdravstvenih težav. V bistvu jaz samega antivaxx v SLO me razumem, sem bil tudi presenečen ko se je pojavilo, nisem vedel, da je tega v SLO toliko. Posledica slabega delovanja NIJZ zadnjih 20 let morda??? Za gripo smo se pri nas vedno cepili in ko sem pred leti izvedel, da je cepljenost proti gripi recimo max 15% sem bil zelo presenečen. Antivaxxerje poizkušam razumeti, ampak kot sem rekel, o tem se zadnjih 20 let ni govorilo, sam o tem nikoli nisem razmišljal, tako da ne vem od kje takšno razmišljanje izhaja. Verjetno res preko luže.

Če vsaj malo stran pogledaš od POPTV/CNN, potem boš odkril, da večina nas ni antivakserjev, ampak anti-nedelujoče-sumljivo izdelano-še bolj sumljivo testirano-kriminalno odobreno-vaxerjev.
https://www.dailymail.co.uk/news/articl...
Naključje seveda. Tako kot je naključno tisti netopir imel orgijo z luskavcem in kačo na neki tržnici zraven level4 biolaba.
Čisto naključje.
Tako koj je naključje, da je Gates Fundation denar končal v ustanovitvi MODERNE, ki je bilo podjetje brez izdelka in je bolj ali manj čakalo na lagerju.
Naključno seveda.
Pa da ne pišem še vseh ostalih naključnih naključji.

nevone je izjavil:

prav nič razočaran nad dvoličnostjo zahoda

Pretirana samokritika je destruktivna, in če bo zahod preveč podlegal temu je prav mogoče, da se mu zgodi razkroj. Zato ne preveč kazat s prstom "nase", ker je dovolj drugih, ki kažejo s prstom "nate". Drugače je seveda, če se ne čutiš dela "zahoda".

o+ nevone

Kje pa si spal/a dosedaj?
Že vsaj 10 let se vztrajno (odkrito) uničuje zahodno civilizacijo. Pravite, da ste jezni ker še nimamo digitalne transcendence? Heh, mogoče pa nismo dovolj pametni za jo izvesti. Več sreče z miljoni afriških prišlekov v naslednjih desetletjih. Prepričan sem, da takrat pa bo šlo samo še navzgor.

l0g1t3ch je izjavil:

Pa ne samo to.

Sej veš da izdajalce so na konc ponavadi fental kar tisti, ki so jim pomagal. Če je enkrat izdajal, kaka je garancija, da ne bo spet.

Interesantno. Mi razložiš zakaj torej si se špiknu s tekočino, sfinancirano/proizvedeno od ljudi, ki so med pandemijo blazno hvalili kitajski sistem?
https://reclaimthenet.org/bill-gates-pr...
Če bi te res sekiralo za našo civilizacijo, bi imel vsaj malo skepse preden se greš s celotno družino vbrizgat s to rečjo.
Eni res imate težave s konsistenco.

Okapi je izjavil:

Gwanaroth je izjavil:

Ja, res "odličen" članek, samo ne vem, zakaj so pozabili omeniti Billa Gatesa?>:D

Eni res ne znate ločiti resničnih podatkov od propagande in lažnih vesti. In kar je najbolj tragično, tega se sploh ne zavedate.

Še en blazno pameten, ki cele dneve gleda samo CME lastninjenje medije in affiliates.
No, daj nam razsvetli resnico.
Začni z netopirjem na predpražniku Wuhanskega laba, ki si ga tako veselo omenjal nedolgo nazaj.

Itak, da nima Bill Gates prste vmes. Sploh ni njegov sklad med vodilnimi financerji, vseh globalističnih inštitucij, WHO, GAVI, etc. Te institucije in podjetja sploh ne uturavajo svoje rešitve vladam. Bill Gates ni prijatelj Epsteina in Bill sploh ni hvalil njegovega lifestyla.
https://www.thedailybeast.com/bill-gate...
Ni se zgodilo ne.
No dajmo naduti pametnjakovič, daj nam povej absolutno resnico? Cel svet čaka na tvoje razodetje.

PrihajaNodi je izjavil:

Okapi je izjavil:

Tako kot je izmisljena kovid plandemija in vrtijo tiste stevilke samo da ukrepe stelajo.

Jah glej.
Po tem ko so bolnice dobivale od 8000-18000 evrov na covid pacienta, zakaj bi lagale o številkah bolnikov??
Ko so tako dobro plačane itak bodo javljali samo resnico. Razni pametnjakoviči kot oni zgoraj nam to zagotavljajo. Ni bilo potvarjanja. Ne more biti. Nihče se ne laže ko mu država šenka 18000 na glavo. Itak. Nemogoče.

Mimogrede, naj se to omenim, zame so antivaxerji idioti, ki jih zal ni pobralo. Pac nerazgledani ljudje, ki ne vedo kaj govorijo, hkrati pa jih "ojaca" moc socialnih omrezij, da se pocutijo inteligentni.

Enako kot cepce, ki danes v vojni v Ukrajini podpirajo ZDA.

Zgodovina sprememb…

-vx- je izjavil:

Mimogrede, naj se to omenim, zame so antivaxerji idioti, ki jih zal ni pobralo. Pac nerazgledani ljudje, ki ne vedo kaj govorijo, hkrati pa jih "ojaca" moc socialnih omrezij, da se pocutijo inteligentni.

Najprej dokaži, da ti veš kaj govoriš, potem se lahko meniva, kdo je idjot in kdo ni.

-vx- je izjavil:

Enako kot cepce, ki danes v vojni v Ukrajini podpirajo Ruse.

Se strinjam.

nirburu je izjavil:

-vx- je izjavil:

Najprej dokaži, da ti veš kaj govoriš, potem se lahko meniva, kdo je idjot in kdo ni.

Ne. Za mene ste primitivci, ki jih bom v prihodnosti onemogocal, ce bos na razgovoru za sluzbo pri meni izrekel, da si proticepilec lahko gres iskati sluzbo drugam. Paraziti ste, ki se slepate na cepljenje drugih in ce ste tako neumni, da tega ne razumete - fino, ampak neprimerno za zaposlitev v kolektivu, kjer je cilj sodelovanje.

-vx- je izjavil:

Mimogrede, naj se to omenim, zame so antivaxerji idioti, ki jih zal ni pobralo.

Mhm. Sej mogoce z novim sevom, ko pride Jeseni ko kacin pride s Hrvaskega morja. Kot je sam omenil ce kdo misli da je konec se moti. Ti bos pa ze na cetrti dozici tokrat zascita malo krajsa ampak vrus bo pa res sekal in pobijal vse zivo. QR kode niso bili nastavljeni za dolocen cas, kdor to misli je ma mozgane opice. Se pa od cepljenih lazje distanciram in jih jemljem z rezervo. Pac nizji IQ.

-vx- je izjavil:

nirburu je izjavil:

-vx- je izjavil:

Ne. Za mene ste primitivci, ki jih bom v prihodnosti onemogocal, ce bos na razgovoru za sluzbo pri meni izrekel, da si proticepilec lahko gres iskati sluzbo drugam. Paraziti ste, ki se slepate na cepljenje drugih in ce ste tako neumni, da tega ne razumete - fino, ampak neprimerno za zaposlitev v kolektivu, kjer je cilj sodelovanje.

Ej stari tvoj problem ce so te nategnil in prva doza ni prjela 99%!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

ripmork ::

kuglvinkl je izjavil:

Nobeno ozadje ne opravicuje ruske invazije in morije nad sosedi, faking nobeno - to je ves point.
Točno tako.

PrihajaNodi je izjavil:

ni pa 500 "postelj" za "kovid" bolnike.
Pač ne dojemaš, da "postelja za kovid bolnika" ne pomeni samo "nek plac za ležat" ampak infrastrukturo, sredstva in mašinerijo + zadostno osebje za oskrbo.

PrihajaNodi je izjavil:

-vx- je izjavil:

Mhm. Sej mogoce z novim sevom, ki pride Jeseni ko kacin pride s Hrvaskega morja. Kot je sam omenil ce kdo misli da je konec se moti. Ti bos pa ze na cetrti dozici tokrat zascita malo krajsa ampak vrus bo pa res sekal in pobijal vse zivo. QR kode niso bili nastavljeni za dolocen cas, kdor to misli je ma mozgane opice. Se pa od cepljenih lazje distanciram in jih jemljem z rezervo. Pac nizji IQ.

Dragi Nodi, kar repenci se. Kot sem povedal, vedno vec delodajalcev dojema, da je proticepilstvo indikator nesposobnosti sodelovanja za dobro vseh. Ergo, kar bodi pameten za tekocim trakom.

-vx- je izjavil:

nirburu je izjavil:

-vx- je izjavil:

Nekako dvomim, da bi taki kot jaz želeli delati pri tebi.
Težko pa me obtožiš parazitizma, glede na to, da sem ti konkretno plačal tvoje nedelujoče dozice, teste in bom odplačeval miljarde kredita zaradi tvoje bolestne strahopetnosti.

Sicer pa dvomim, da ti bo firma dolgo laufala, če boš ob vsaki krizici naredil globalni ekonomski kolaps.
Srečno kolega.

-vx- je izjavil:

kuglvinkl je izjavil:

Se pravi - gres v ZOO, splezas v kletko z medvedom, ki te ne jebe 5%, gres do njega, vzames palcko in ga zaces drezati v oko. Ko te pozrem, sem - seveda - kriv jaz? Res?

Putinversteher torej. A si cepljen?

Pač ne dojemaš, da "postelja za kovid bolnika" ne pomeni samo "nek plac za ležat" ampak infrastrukturo, sredstva in mašinerijo + zadostno osebje za oskrbo.

A to ti je pop tv povedal? Ce njih ne bi poslusal bi vedel da so tudi navadne paciente oz nekovid bolnike premesavali s tistimi ki imajo kovid.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

nirburu je izjavil:

-vx- je izjavil:

nirburu je izjavil:

-vx- je izjavil:

Nekako dvomim, da bi taki kot jaz želeli delati pri tebi.
Težko pa me obtožiš parazitizma, glede na to, da sem ti konkretno plačal tvoje nedelujoče dozice, teste in bom odplačeval miljarde kredita zaradi tvoje bolestne strahopetnosti.

Sicer pa dvomim, da ti bo firma dolgo laufala, če boš ob vsaki krizici naredil globalni ekonomski kolaps.
Srečno kolega.

Ne skrbi, bi si. Ampak te prilike ne bos dobil.

Zarad taksnih kot si ti je itak slovenija propadla. Gospodarstvo ja. Lol
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

ripmork je izjavil:

kuglvinkl je izjavil:

Točno tako.

PrihajaNodi je izjavil:

ni pa 500 "postelj" za "kovid" bolnike.

A to govoriš o tistih 3 bolnicah in kadrom iz tujine, ki smo jih zrihtali za ceno vsakodnevnega splošnega hitrega testiranja zdrave populacije?
Hvala za opombo. Sem že pozabil, da se je to zgodilo.

PrihajaNodi je izjavil:

Zarad taksnih kot si ti je itak slovenija propadla. Gospodarstvo ja. Lol

Whatever. Pac idiotov noces zaposliti. In to je zelo preprost in lahko prepoznaven indikator, da si nesposoben skupinskega dela. Enako kot je kriz okrog vratu preprost indikator, da si dogmatski.

-vx- je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

-vx- je izjavil:

Mhm. Sej mogoce z novim sevom, ki pride Jeseni ko kacin pride s Hrvaskega morja. Kot je sam omenil ce kdo misli da je konec se moti. Ti bos pa ze na cetrti dozici tokrat zascita malo krajsa ampak vrus bo pa res sekal in pobijal vse zivo. QR kode niso bili nastavljeni za dolocen cas, kdor to misli je ma mozgane opice. Se pa od cepljenih lazje distanciram in jih jemljem z rezervo. Pac nizji IQ.

Dragi Nodi, kar repenci se. Kot sem povedal, vedno vec delodajalcev dojema, da je proticepilstvo indikator nesposobnosti sodelovanja za dobro vseh. Ergo, kar bodi pameten za tekocim trakom.

Cak a korone se ni konc al je ze? Koji k si ti da bi nekomu pogojeval ali je cepljen ali ni proti bolezni ki za 99% ljudi ni nevarna? Res rabmo eno atomsko
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Easy now.

PrihajaNodi je izjavil:

-vx- je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

-vx- je izjavil:

Cak a korone se ni konc al je ze? Koji k si ti da bi nekomu pogojeval ali je cepljen ali ni proti bolezni ki za 99% ljudi ni nevarna? Res rabmo eno atomsko

Korona je tukaj nepomembna, firme iscejo skupinsko delo proti skupnemu cilju in proticepilci ga niso sposobni.

Zgodovina sprememb…

-vx- je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

-vx- je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

-vx- je izjavil:

Korona je tukaj nepomembna, firme iscejo skupinsko delo proti skupnemu cilju in proticepilci ga niso sposobni.

Ne razumes Nodi. Deloiskalcev se prijavi toliko, da jih je tezko sprocesirati. Vsi so najmanj dobri, sicer ze whiteboardinga ne prenesejo. Ce se nekdo ze v startu izjasni za nesposobnega skupinskega dela proti skupnemu cilju je to cisti bonus. Zakljucis pogovor in ne meces vec stran casa z njim.

Zgodovina sprememb…

kuglvinkl je izjavil:

Easy now.

Kolega VX si na vse kriplje želi, da bi anti-covid-vaxxerji pocrkali. Zgolj omenim.

nirburu je izjavil:

kuglvinkl je izjavil:

Easy now.

Kolega VX si na vse kriplje želi, da bi anti-covid-vaxxerji pocrkali. Zgolj omenim.

Whatever, samo, da ti bo jasno, zakaj si na minimalcu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Rusija čedalje bolj izolirana od interneta in elektronskih plačilnih storitev (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
27156630 (24388) Mr.B
»

Priprave na predčasno priključitev Ukrajine v evropsko električno omrežje (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
17832003 (23698) Mr.B

Več podobnih tem