Forum » Loža » CartoonZ
CartoonZ
Misak ::
OK... taka je zadeva:
Rabim nekoga, ki se spozna predvsem na futuramo&southpark (da redno spremlja te zadeve in ima voljo do pisanja), in je mi pripravljen pomagati pri nekem "projektu". Vsi tisti ki vas to zanima, mi posljite mail ali pa me poiscete na ircu (#joker). Vse dodatne informacije zveste kaseje. Zadeva ima samo osnutek, vendar pricakujem da bom s pomocjo doticnega osebka uspel stvar narediti mnogo hitreje...
Torej... kdo je prostovoljec?
Rabim nekoga, ki se spozna predvsem na futuramo&southpark (da redno spremlja te zadeve in ima voljo do pisanja), in je mi pripravljen pomagati pri nekem "projektu". Vsi tisti ki vas to zanima, mi posljite mail ali pa me poiscete na ircu (#joker). Vse dodatne informacije zveste kaseje. Zadeva ima samo osnutek, vendar pricakujem da bom s pomocjo doticnega osebka uspel stvar narediti mnogo hitreje...
Torej... kdo je prostovoljec?
(`\'ˇ.¸(`\'ˇ.¸ ~ ¸.ˇ\'´)¸.ˇ\'´)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
(¸.ˇ\'´(¸.ˇ\'´ ~ `\'ˇ.¸)`\'ˇ.¸)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
Thomas ::
Težka je Lord ... težko navdušiš kogarkoli. Vem iz lastnih izkušenj. Še malo se razpiši o tem - pa bo mogoče le kdo pripravljen it na ladjo pod tvojim kapitanstvom.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Misak ::
...vse je treba premislt
No ja, ne mislm nikomur ukazovat, vendar bi res rabil nekoga ki bi mi pomagal...
Pac folk ni zainteresiran (ceprov je nekdo z menoj kontaktiru po mailu)...
No ja, ne mislm nikomur ukazovat, vendar bi res rabil nekoga ki bi mi pomagal...
Pac folk ni zainteresiran (ceprov je nekdo z menoj kontaktiru po mailu)...
(`\'ˇ.¸(`\'ˇ.¸ ~ ¸.ˇ\'´)¸.ˇ\'´)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dajmo komu polepsat praznikeOddelek: Loža | 2724 (1600) | tlozej |
» | [Pascal] Naloga z grafikoOddelek: Programiranje | 1172 (969) | morilc |
» | Kje pomoč pri programiranjuOddelek: Izdelava spletišč | 1256 (1112) | LiMuBai |
» | matematika inštrukcije rabmOddelek: Šola | 1271 (1078) | Tarzan |
» | Php - dokoncanje straniOddelek: Izdelava spletišč | 972 (855) | cahahopie |