Forum » Elektrotehnika in elektronika » Wi-fi stikala... katera?
Wi-fi stikala... katera?
Bolek23 ::
Zanima me katera W-fi stikala priporočate za luči, rolete,... v stanovanjski hiši?
Shelly, Sonoff ali katera druga? Katera so uporabniku prijaznejša?
Shelly, Sonoff ali katera druga? Katera so uporabniku prijaznejša?
t3hn0 ::
Trenutno krmilim le luči in pri tem uporabljam shelly, povezano na home assistant preko mqtt (ne uporabljam clouda). Nimam pripomb.
Obstaja pa tudi firma ki jih uvaža v SI (shelly.si), verjetno lahko uveljaviš garancijo tudi pri njih (tega nisem zares preveril), kar bi bil kar velik plus.
Obstaja pa tudi firma ki jih uvaža v SI (shelly.si), verjetno lahko uveljaviš garancijo tudi pri njih (tega nisem zares preveril), kar bi bil kar velik plus.
^.^
matobeli ::
Moj glas tudi za shelly, tudi njihov cloud in app sta enostavna in uporabna, komot pa, kot pravi tehno, uporabiš nekaj na mqtt. Kar se tiče garancije tudi z uveljavljanjem pri proizvajalcu ne bi smel bit problem.
floyd1 ::
Shelly.
Res so dražji od sonoff-a, a se po mojem splača. Več možnosti imaš "out of the box", app je soliden, stvari redno izboljšujejo in včasih celo prisluhnejo željam uporabnikov...
Res so dražji od sonoff-a, a se po mojem splača. Več možnosti imaš "out of the box", app je soliden, stvari redno izboljšujejo in včasih celo prisluhnejo željam uporabnikov...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pametno stanovanje (strani: 1 2 3 4 … 51 52 53 54 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 495548 (888) | Jure14 |
» | Raspberry Pi + Home Assistant (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Strojna oprema | 39019 (5857) | fulgur |
» | Temperatura sob na telefonuOddelek: Kaj kupiti | 2425 (1217) | Joze_K |
» | Pametna vtičnica - vprašanjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1837 (1150) | Zimonem |
» | Wake on Lan PCOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3013 (2241) | PandaFlow2 |