» »

teac cd-w540e nastavitve

teac cd-w540e nastavitve

newrookie ::

Imam problem z CD-RW 40x 12x 48x TEAC W540EK. CD-rom mi normalno bere cd-je. Vendar mi noben program ne prepozna cd-roma, tako da lahko ustvarjam le image-file. Prav tako ne morem narediti backup-a ker mi winsi ne prepoznajo naprave (medtem, ko ga v upravitelju naprav prepozna pravilno)? Če namestim windows XP lahko normalno pečem cd-je. Sedaj imam windows98, ker imam prepočasno mašino za xp. Kako odpraviti to težavo. CD-rom mi je pred popolnim formatiranjem diska normalno snemal, zato vem da je problem v nastavitvah oz... Windowsi mi pravilno zaznajo cd-rom, zato upam na Vašo pomoč. Prav tako pa imam problem z branjem cd-jev, ki so bili zapisani s pomočjo RW v XP, kajti teh cd-jev ne morem brati v windowsih98. Medtem, ko cdje zapečene brez RW pa bere normalno?? (jumperji so definitivno nastavljeni pravilno, prav tako je pravilno povezano z mat.ploščo)
Upam na Vašo pomoč;)

McNato ::

Take TEAC če se prav spomnim ne deluje pravilno če je nastavljen kot slave. Če še nisi ga lahko poizkusiš nastaviti kot master.

El Barto ::

Kater software pa uporabljaš, mogoče rabiš novejšo verzijo ?

LP El Barto

newrookie ::

McNato hvala za predlog, vendar že preizkušeno in ne odpravi težave.
El barto dobil sem gonilnike zraven cd-roma, za win98, s prav temi gonilniki mi je cd-rom že delal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: newrookie ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WD 160GB disk in inštalacija winXP

Oddelek: Operacijski sistemi
211405 (1066) pia
»

Razneslo cd v cd-romu

Oddelek: Pomoč in nasveti