Forum » Pomoč in nasveti » teac cd-w540e nastavitve
teac cd-w540e nastavitve
newrookie ::
Imam problem z CD-RW 40x 12x 48x TEAC W540EK. CD-rom mi normalno bere cd-je. Vendar mi noben program ne prepozna cd-roma, tako da lahko ustvarjam le image-file. Prav tako ne morem narediti backup-a ker mi winsi ne prepoznajo naprave (medtem, ko ga v upravitelju naprav prepozna pravilno)? Če namestim windows XP lahko normalno pečem cd-je. Sedaj imam windows98, ker imam prepočasno mašino za xp. Kako odpraviti to težavo. CD-rom mi je pred popolnim formatiranjem diska normalno snemal, zato vem da je problem v nastavitvah oz... Windowsi mi pravilno zaznajo cd-rom, zato upam na Vašo pomoč. Prav tako pa imam problem z branjem cd-jev, ki so bili zapisani s pomočjo RW v XP, kajti teh cd-jev ne morem brati v windowsih98. Medtem, ko cdje zapečene brez RW pa bere normalno?? (jumperji so definitivno nastavljeni pravilno, prav tako je pravilno povezano z mat.ploščo)
Upam na Vašo pomoč
Upam na Vašo pomoč
McNato ::
Take TEAC če se prav spomnim ne deluje pravilno če je nastavljen kot slave. Če še nisi ga lahko poizkusiš nastaviti kot master.
newrookie ::
McNato hvala za predlog, vendar že preizkušeno in ne odpravi težave.
El barto dobil sem gonilnike zraven cd-roma, za win98, s prav temi gonilniki mi je cd-rom že delal.
El barto dobil sem gonilnike zraven cd-roma, za win98, s prav temi gonilniki mi je cd-rom že delal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: newrookie ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WD 160GB disk in inštalacija winXPOddelek: Operacijski sistemi | 1405 (1066) | pia |
» | Razneslo cd v cd-romuOddelek: Pomoč in nasveti | 1742 (1212) | postar_si |
» | Problemi s cd rom-om v Win Xp pro!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1167 (993) | zeroc00l1 |
» | Neenakomeren pretok podatkov v CloneCDju :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1733 (1367) | AnWar |
» | Teac 40X pokanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1588 (1370) | ferjan |