Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti FX5600 Ultra?
Kje kupiti FX5600 Ultra?
lopov ::
Ziv!
Trenutno imam "navadno" FX5600 in sem nasel kupca, sam pa bi si omislil Ultra verzijo.
Nasel sem jo na Mlacomovem ceniku, a je firme Innovision. Zal imam z njihovimi karticami slabo izkusnjo (4200 64Mb je bila ... zanic) in bi drugega proizvajalca.
Kaksna ideja, kje dobiti? Vecina prodajalcev ima na cenikih le 5900 Ultra ... Saj ne, da je ne bi, le draga je :))
b.
Trenutno imam "navadno" FX5600 in sem nasel kupca, sam pa bi si omislil Ultra verzijo.
Nasel sem jo na Mlacomovem ceniku, a je firme Innovision. Zal imam z njihovimi karticami slabo izkusnjo (4200 64Mb je bila ... zanic) in bi drugega proizvajalca.
Kaksna ideja, kje dobiti? Vecina prodajalcev ima na cenikih le 5900 Ultra ... Saj ne, da je ne bi, le draga je :))
b.
Daj prosim, povej kaj vec.
To je trgovina Saturn v Grazu? Na zalost iscem verzijo 2 (SE), ki ima malenkost visje hitrosti (400 core, 800 memory).
b.
To je trgovina Saturn v Grazu? Na zalost iscem verzijo 2 (SE), ki ima malenkost visje hitrosti (400 core, 800 memory).
b.
kos1 ::
ja, Saturn je trgovina v Grazu. Dve poslovalnici, ena je nasproti Bahnhofa v Anenpasage ali kako ze, druga pa na novo v City Parku. Pa saj imajo HP pa poglej adrese.
Zal jaz pa Avstrija nisva ravno ... kompatibilna.
Hvala za info, bom preveril "situacijo".
b.
Dodatek: pogledal HP in sem kar malo razocaran. Razen reklamnih plakatov nic uporabnega, recimo kaksni ceniki Saj razumem da so velika stacuna in stvari hitro menjajo, akcije in podobno, samo tko na blef si avto sposojat, najti zamenjavo v sluzbi in na izlet mi pa tudi ne ustreza.
Hvala za info, bom preveril "situacijo".
b.
Dodatek: pogledal HP in sem kar malo razocaran. Razen reklamnih plakatov nic uporabnega, recimo kaksni ceniki Saj razumem da so velika stacuna in stvari hitro menjajo, akcije in podobno, samo tko na blef si avto sposojat, najti zamenjavo v sluzbi in na izlet mi pa tudi ne ustreza.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lopov ()
Sydk ::
lopov: heh tudi moja 4200 64mb Innovision je bila milo receno katastrofa, ne vem kaj se je mlacom tako zapicil v ta INNO jajca, res da so pocen a ko gre za komp se posebi za grafiko ne gre skrtarit, velik srece pri nakupu!
kos1 ::
lopov-prej poklici, ce imajo...pred 1 tednom je se bla....
hp je beda.......saj to ni rac trgovina speciale, temvec kot neki big bang...
hp je beda.......saj to ni rac trgovina speciale, temvec kot neki big bang...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GeForce FX 5200,5500,5600...wtf?!Oddelek: Kaj kupiti | 1689 (1379) | frenk |
» | Geforce FX5200 vs. FX5600?Oddelek: Kaj kupiti | 1424 (1129) | Cranchi |
» | Katero grafično kupiti do 30k?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8465 (6707) | js |
» | Graficna ?Oddelek: Kaj kupiti | 1882 (1516) | Oblivion |
» | Grafična prosim nasvet (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4783 (3760) | C_maniak |