» »

Katere noise-cancelling slušalke z dobrim mikrofonom

Katere noise-cancelling slušalke z dobrim mikrofonom

paraboŁa ::

Kupujem nove slušalke za delo, preferably earbudsi kot over-ear. Najbolj pomemben mi je noise-cancelling, rad pa bi tudi, da imajo dober mikrofon za video calle ipd.

Pri slušalkah čez ušesa se mi le-ta precej segrejejo, kar mi ni najbolj všeč. Pri earbudsih je dobro, ker jih lahko vzameš s seboj na pot, fitnes, tek...

Kolikor sem gledal reviewe nekateri tarnajo o glavobolih zaradi noise-cancellinga. Tisti, ki uporabljate takšne slušalke, je to problem?

V ožjem izboru so:

- sony WF-1000XM4 (earbuds)
- Airpods pro

ali

- sony WH-1000XM4 (over ear)
- bose qc45 (ali 35)

Najbolj se nagibam k Sony. Imamo tu kakega poznavalca slušalk?

Karlos ::

Kolikor sem gledal reviewe nekateri tarnajo o glavobolih zaradi noise-cancellinga. Tisti, ki uporabljate takšne slušalke, je to problem?

Imam sony WH-1000XM3. ANC je naravnost izjemen. Dalec od tega, da bi imel zaradi tega kaksen glavobol. Zvok je odlicen. Tudi ce nosis ocala so zelo prijetne za nosit.

Mogoce bi sedaj raje vzel sony WF-1000XM4 (earbuds), ker mi vcasih vseeno malo stisne pri usesu ocala, in me po nekaj casa zacne boleti + poleti ti je malo bolj toplo v glavo. Samo takrat ko sem jih kupil earbuds se niso imeli tako dobrega ANC-ja ki pa je bil zame kljucen.
Sai Baba: "Dam vam to, kar hočete, da boste hoteli to, kar vam želim dati."

Realist ::

WH-1000XM3 mikrofon dela slabo. Mene konstantno sprašujejo po temu, da me slabo slišijo. Vgrajeni mikrofon v notebooku bistveno bolje deluje.

camx ::

Imam Bose 700 in so odlicne za klice.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Noise cancelling slušalke (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
507186 (3237) simnov
»

Katere bluetooth slušalke? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
15335953 (10380) dope1337
»

Headset za skype pogovore

Oddelek: Zvok in slika
17953 (583) mahoni
»

Izoliranje zvoka - protihrupne slušalke?

Oddelek: Loža
194582 (3318) c3p0
»

Nakup slušalk za filme in glasbo

Oddelek: Kaj kupiti
111118 (928) starboi

Več podobnih tem