Forum » Pomoč in nasveti » 17" panel pomoč
17" panel pomoč
zajtam123 ::
Živijo,
zanima me če se je kdo že matral s kakšnim prenosnikom kjer mu paneli z 1366x768 resolucijo delujejo....full hd pa ne.
Imam Asus prenosnik N751JK na katerega bi rad vgradil full hd zaslon, ki ga prenosnik podpira. Vendar ne vem natančno s katerim modelu LCD panela bi naj delal.
Poizkusil sem z različnimi vendar ne delujejo. Medtem ko 1366x768 paneli delujejo normalno.
Po specifikacijah bi moral pasati LVDS panel z 40 pinskim konektorjem, ampak sem probal z večimi in ne deluje.
Kakšne ideje?
hvala
zanima me če se je kdo že matral s kakšnim prenosnikom kjer mu paneli z 1366x768 resolucijo delujejo....full hd pa ne.
Imam Asus prenosnik N751JK na katerega bi rad vgradil full hd zaslon, ki ga prenosnik podpira. Vendar ne vem natančno s katerim modelu LCD panela bi naj delal.
Poizkusil sem z različnimi vendar ne delujejo. Medtem ko 1366x768 paneli delujejo normalno.
Po specifikacijah bi moral pasati LVDS panel z 40 pinskim konektorjem, ampak sem probal z večimi in ne deluje.
Kakšne ideje?
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik za šolo?Oddelek: Kaj kupiti | 1615 (1233) | techfreak :) |
» | Prenosnik in integrirana grafična karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 3802 (3571) | Gutjerez |
» | Samsungov zaslon prehiteva Apple in Google (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 20442 (17843) | PrimozR |
⊘ | VSI Gamerji NUJNO prosim za pomoč pri odrezani slikiOddelek: Pomoč in nasveti | 760 (653) | reto88 |
» | Philips 32PFL5322 - Kdo jo ima in kak deluje DVI>hdmiOddelek: Kaj kupiti | 4245 (3330) | TornadoTDi |