Forum » Pomoč in nasveti » ms8137c in gf mx 440, skoraj nobena igra ne dela
ms8137c in gf mx 440, skoraj nobena igra ne dela
tomazjur ::
Sistem:
Matsonic ms8137c (osnovna plošča)
AMD 1800+
256 ddr
geforce 4 mx 440
Naložil sem na novo xp win (pri tem formatiral disk). Že pred tem so igre zlo slabo delale, vedno je blo kaj narobe.
Zdaj pa je še slabše. Vice city, Mafia, nič ne delata. Piše virtual memory low, video memory low, iugos video codes needed,... Vse se sesuva, slika takoj postane meglena,...
Naložu sem najnovejše nvidia driverje (45.X), pa je blo v bistvu še slabš.
Nekaj sem pred inštalom xp spreminjal bios, pa ne vem, če je mogoče tud od tam kakšna težava (dal sem na optimal settings). Sam je blo že pred tem marsikaj narobe.
Prosim za pomoč.
lp
Matsonic ms8137c (osnovna plošča)
AMD 1800+
256 ddr
geforce 4 mx 440
Naložil sem na novo xp win (pri tem formatiral disk). Že pred tem so igre zlo slabo delale, vedno je blo kaj narobe.
Zdaj pa je še slabše. Vice city, Mafia, nič ne delata. Piše virtual memory low, video memory low, iugos video codes needed,... Vse se sesuva, slika takoj postane meglena,...
Naložu sem najnovejše nvidia driverje (45.X), pa je blo v bistvu še slabš.
Nekaj sem pred inštalom xp spreminjal bios, pa ne vem, če je mogoče tud od tam kakšna težava (dal sem na optimal settings). Sam je blo že pred tem marsikaj narobe.
Prosim za pomoč.
lp
ERGY ::
Virtual memory si dej vsaj se enkrat tolk kokr mas rama, video memory low ( morda mas Aperature size v biosu premajhno dej jo na 128 al pa 256), ksne kodeke si instaliri "Nimo" al pa podobno, pa priporocam ti DET40.72 , glede meglene slike pa,...hm probaj graficno nest ksnmu frendu pa sprobi ce delajo igre, drgac si now monitor kupi.
LP
LP
tomazjur ::
Hvala za napotke, bom sprobal.
Sam ne vem zakaj tolk stare detonatorje, pa še kje jih dobim?
A bi mogoče moral kaj flashat bios, ker je že kakšen let star?
lp
Sam ne vem zakaj tolk stare detonatorje, pa še kje jih dobim?
A bi mogoče moral kaj flashat bios, ker je že kakšen let star?
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Swap ali pagefile?Oddelek: Operacijski sistemi | 3475 (2277) | MrStein |
» | Virtual memory izkljopljen - zatikanje v igrah?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1653 (1441) | Mavrik |
» | pocasen sistem - zakaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1375 (1186) | delfinus |
» | Kako optimalno particionirati HD WD Raptor...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2117 (1798) | schurda |
» | microsoft directX 8.0 setup- ne greOddelek: Operacijski sistemi | 1009 (893) | ADF |