Forum » Programska oprema » Firefox sem inštaliral na drug disk - vse je zdaj resetirano
Firefox sem inštaliral na drug disk - vse je zdaj resetirano
jedateruk ::
V appdata\roaming\mozilla je verjetno nastavljeno, da je firefox na C:, ampak zdaj je na E: Se da kje spremeniti pot do firefoxa?
- spremenil: jedateruk ()
jukoz ::
v CMD imaš ukaz mklink
z njim naredi link na firefox exe da bo kazal na tja, kjer je res inštaliran.
z njim naredi link na firefox exe da bo kazal na tja, kjer je res inštaliran.
Brez zamere... Nimam pojma o tem, rabim več besed o tem. Bo s tem firefox na E: pobiral in shranjeval podatke na C:, kjer je profil od firefoxa? Napiši walkhtrough. Še boljše bi bilo, če bi bila oba, profil in firefox na E:.
naruto1 ::
pozeni
sicer lahko v ffoxu delas tudi z vecimi profili, ce pozenes firefox -P lahko ustvarjas nove itd.
splaca se v cmdlajnu pognati firefox --help in malo pogledati opcije
firefox --profile "path do starega profila"
sicer lahko v ffoxu delas tudi z vecimi profili, ce pozenes firefox -P lahko ustvarjas nove itd.
splaca se v cmdlajnu pognati firefox --help in malo pogledati opcije
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: naruto1 ()
Če naredim nov profil in v njega kopiram vse iz prejšnjega, bodo ti podatki delali, čeprav je firefox na drugem disku?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jedateruk ()
naruto1 ::
Problem rešen. Prejšnji profil je še vedno cel. V about:profiles sem izbral prejšnjega za privzetega in vse je kot prej.
Moderator, zbriši moj thread.
Moderator, zbriši moj thread.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox se po apdejtu na 71 ne zazene vecOddelek: Programska oprema | 1189 (652) | nsa_ag3nt |
» | FB ne deluje - Firefox: "This connection is untrusted"Oddelek: Omrežja in internet | 1684 (1139) | solatko |
» | Izšel Firefox 13 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 36827 (30109) | Icematxyz |
» | Gentoo in FirefoxOddelek: Operacijski sistemi | 1169 (1037) | Racko |
» | Problem FirefoxOddelek: Programska oprema | 837 (770) | ganzi |