Forum » Loža » Javna kritika čez pediatrično kliniko v Ljubljani
Javna kritika čez pediatrično kliniko v Ljubljani
m0LN4r ::
111111111111 je izjavil:
In kaj ima to veze z medicinsko sestro? Aja ze vem, ona z leti lahko vtakne raspirator hitreje namesto enga na 5 minut, kr dva.
ti povem primer: Žena trenutno nadomešča odsotno zdravnico in dela z njeno sestro, ki je že 20 let na delovnem mestu. Ženska se spozna, spiše to spiše ono, preveže rano, aplicira kisik, itd... Medtem ko nova sestra rabi več časa za manj pacientov. Ti je jasno kaj ima veze?
Torej je nova prevec placana ali pa nekvalificirana hoces rect.
To nabijanje kako so medicinski delavci izgoreli, gre preko vseh meja.
Opravljajo svoje delo. Pika.
Naj se manj fukarijo po službah, pa bodo bolj spočiti prišli domov...
Ja same snezinkice, ce jim ni vsec lahk primejo za kramp in lopato na novem odseku avtoceste v delovni obleki in celadi.
111111111111 je izjavil:
Sem. Ampak a ni zanimivo, da je v privat sektorju, kjer dejansko kdo pogleda, če si resnično izgorel ali samo glumiš, tega tako malo, da se o tem sploh ne govori? Tam, kjer je pa vseeno kaj delaš, če sploh kaj, beri: javni sektor, je pa bolniških odsotnosti toliko, da jih je včasih že skoraj več na bolniški kot v službi (polovica ostalih pa dežura od doma).
Ja, ja, saj vem kaj boš rekel, vsi ostali sedaj gledamo v zrak in pojemo kumbaja, medicinske sestre pa tečejo od postelje do postelje in se borijo za vsako življenje posebej. Na dan naredijo tudi po 50km, bose, v klanec in po zaledenelih hodnikih. Ampak, veš, bil sem že v bolnišnici, zaradi sebe ali bližnjih, pa nikoli nisem videl preobremenjenosti oz. takega obsega dela, da bi dvignil obrv - nasprotno, kakšna knjižničarka ima še bolj "lagano" službo, potem se pa že neha. Imajo odgovornost do pacienta, to je res, ampak odgovornost nima prav ničesar skupaj s preobremenjenostjo.
Torej se ti zdi ene 40 mailov v nabiralniku in 50+ pacientov v čakalnici čisto OK?
Sestra ki ponavadi skrbi za 10 bolnikov jih ima pa kar naenkrat 25+. No če se strinjam s tabo so prej afne guncale sedaj niso niti obremenjene. Verjetno so šle pa sestra iz zD-ev tudi v bolnico afne guncat, ker je tam tak fino.
Kaj 40 mailov na uro?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
111111111111 ::
Če bi kdaj dvignili telefon, bi bilo mailov manj. Najbrž ima tri moje izpred pol leta, ki so se glasili "Ponedeljek. Prejšnji teden sem vas zaman klical ves teden, nujno bi potreboval tablete proti alergiji, enake kot do zdaj, dve škatli". Četrtek. Ker vas ne dobim na telefon vam še enkrat pošiljam mail. Torek. Prosim, če nekdo pogleda mail, na telefon vas ne morem dobiti". Potem sem konec tedna prejel recept. BTW: v čakalnici je manj ljudi kot prej. Eni nočejo priti, drugi upoštevajo navodila, da naj kličejo in pošiljajo maile. Ali pa še raje umrejo na domu, da jim ne delajo dodatnega dela, so čisto izgoreli.
50+ ljudi v čakalnici? O madona. To je za UKC urgenco točno 5 dni dela. Če bi izpustili en čik in kavo morda celo 4. Upam, da se kdaj ne pripeti nesreča, ko bi se prevrnil avtobus in bi bilo potrebno oskrbeti 100 ljudi. Najbrž bi jih 90+ postrelili na licu mesta, da ne bi trpeli 14 dni v čakalnici.
To je govora v enem dnevu. Sestra opravi cca. 60 klicev in seveda dobi tudi idiote tvojega kova, ki začnejo najprej pametovati kako se nobeden ne oglaša. ČE bi bil jaz v sprejemni bi ti preprosto vrgel slušalko dol in se matraj nadaljne pol ure. POl kličejo antivakserji in hočejo potrditev da se ni treba cepit. Tako da ja imate same pomebne klice.
Torej je nova prevec placana ali pa nekvalificirana hoces rect.
Nimamo pojma pa se oglašamo a? Samo da malo zapolnimo praznino v glavi. Kaj ti je člankov na FB-ju zmanjkal. :D
Kaj 40 mailov na uro?
Na minuto.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
Pa naj zacne tipkat mal hitreje, da se ne bo toliko majlov ponavljalo. Pa odjavt se od reklam. To ne steje.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Ben Dover ::
Pa naj zacne tipkat mal hitreje, da se ne bo toliko majlov ponavljalo. Pa odjavt se od reklam. To ne steje.Tvoje mnenje ne šteje. Ti si itak ubermensch kaj te toliko skrbi naše zdravstvo? Niso to kosi v trgovini ali proizvodnji, očitno še nikoli nisi imel opravka z debili tvojega kova.
Saj sem ponudil zgoraj resitev, zacasni dvig plac zaradi covida (aja dodatki so ze), pa zacasno zaposlitev dodatnega kadra. Ko pa bomo imeli namesto 239 zasedenih samo 5 postelj, pa naj sledijo odpuscanja in dodatke vzemi vsem.
Efektivnost se naj belezi, imamo ze zato aplikacija, ki trackajo npr. korake, cas dela, stevilo odgovorjenih emailov, sharepoint statistika, teams tracking in in in. Ne pa samo neki na pamet.
Efektivnost se naj belezi, imamo ze zato aplikacija, ki trackajo npr. korake, cas dela, stevilo odgovorjenih emailov, sharepoint statistika, teams tracking in in in. Ne pa samo neki na pamet.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
nekikr ::
V javnem sektorju se to ne da. Enkrat smo imeli prav tu debato in so me prepričevali, da je celo WC papir nemogoče naročiti preko nekega zdravega razpisa, ker ima vsak dohtar drugačno rit. Ne, ne hecam se. Tudi storilnost se nikakor ne da izmeriti, ga ni kvantnega AI računalnika, ki bi to zmogel. Vedo pa, da so vsi nadpovprečno pridni in vsi izredno preobremenjeno izgoreli.
Ampak ok, saj so včeraj plebiscitarno!!! ugotovili, da si želijo višjih plač. Kdo bi si mislil?
Ampak ok, saj so včeraj plebiscitarno!!! ugotovili, da si želijo višjih plač. Kdo bi si mislil?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Sv........ v slovenskem zdravstvu 2 (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Loža | 180844 (75356) | 111111111111 |
⊘ | Dnevno Stevilo Okuzenih (strani: 1 2 3 4 … 20 21 22 23 )Oddelek: Problemi človeštva | 113187 (91384) | dsfsfawer235 |
⊘ | Korona - novi semafor ukrepov (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 8955 (7467) | bluefish |