» »

Low latency povezava z wireless slušalkami

Low latency povezava z wireless slušalkami

Inventorista ::

Problem je sledeči, kupil sem wireless slušalke Sony WH1000MX3 in očitno nisem zadeve dovolj dobro preučil. Rad bi filme s televizije oz. z računalnika predvajal na slušalke brez nekih res očitnih zamikov, ko gledaš film!
Našel sem neke LDAC adapterje (40 E) amapak so očitno samo reciverji. A ima mogoče kdo kakšno rešitev, ki jo uporablja, da jo lahko povežeš 3,5 mmm jack in ti pošilja source audio na zgoraj navedene slušalke. Ni potrebe, da je neki audiofilska kvaliteta, glavno, da je spodobna kvaliteta in da ni zamika, ko gledaš film na TV .
Je to aptX HD dovolj ali moram na kaj drugega biti pozoren, kot naprimer aptX LL, ko gre za film.
Ker tisti LDAC transmitterji niso ravno poceni! Slušalke sem kupil kot darilo, in zdej je izpadlo malo blesavo vse skupaj. 170 za slušalke zdaj pa gledam transmitter za 100 €, šekr neposrečena zadeva ;((. Kakšni predlogi?

Han ::

TV nima bluetooth? AV receiverja z BT tudi ni v bližini?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Han ()

Preizkusil sem povezati s prenosnikom in se na youtube zazna na videu zamik. Laptop ni ravno star. TV pa nima bluetootha. Medtem, ko preko telefona dela super!

Zgodovina sprememb…

V-i-p ::

Hja, zanimivo. Jaz sem testiral BT zvočnik (tak za 80EUR in za 150EUR) na tablici (taki za 70EUR in za 300EUR) pa ni šans, da bi zvok pri filmu bil kot na kablu pa da se ustrelim ;). Ne vem, kje je fora. Aja, telefon isto (Galaxy A51 in A72). Ne rečem, je zanemarljiv zamik ampak pri filmu meni zelo moteč.

edit: typo
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: V-i-p ()

Meni na S9, ko dam komad preko samsung playera telefon zazna LDAC. In slušalke so tudi certificirane za LDAC in aptX HD. Da še dodam, preko telefona je wireless popolnoma enaka kvaliteta, kot preko kabla. Vsaj jaz ne zaznam razlike.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere bluetooth slušalke? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
15336069 (10496) dope1337
»

prehod na iOS

233017 (2496) hojnikb
»

Navaden FM radio preko android telefona

233806 (2896) zavajon
»

Dva bluetooth zvočnika ali eden?