» »

Uporaba umetne inteligence na področju HR - izziv

Uporaba umetne inteligence na področju HR - izziv

szitni1 ::

Vse, ki jih zanima umetna inteligenca in iščejo nova znanja in karierne priložnosti na tem področju, vabimo k sodelovanju na izzivu digitAI HR, ki ga organizira podjetje Ineor, eno svetovno vodilnih podjetij na področju uporabnih rešitev umetne inteligence ter digitalne transformacije podjetij.

Namen izziva je, da ekipe predlagajo (v prvem krogu) in nato razvijejo in tudi implementirajo (v drugem, finalnem krogu) AI rešitve v podporo kariernemu razvoju posameznika in upravljanju s kadri – od iskanja kadrov do kariernega napredovanja, izobraževanja in rasti in razvoja.

Od ekip pričakujemo, da bodo v svojih predlogih in izdelkih uporabile rešitve umetne inteligence in storitve Microsoft Azure.

Nagradni sklad izziva znaša več kot 15.000 EUR, od tega je zmagovalni ekipi (ekipe imajo lahko 2 ali 3 člane) namenjenih kar 9.000 EUR.

Uvodni dogodek, kjer bodo predstavljene vse informacije, bo 18. novembra 2021 ob 17.00 preko povezave ineor.com/aihackathon_livestream. Na dogodku vam bomo predstavili tudi izzive na področju HR v visokotehnoloških podjetjih.

Za več informacij in prijavo spremljajte spletno stran aihackathon.ineor.si ali pišite na e-naslov aihackathon@ineor.si.

Ekipa podjetja Ineor in mentorji, vrhunski sloveni strokovnjaki s področja AI se že veselimo kreativnih in inovativnih idej!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

V Ljubljani bo sedež prvega Unescovega Mednarodnega raziskovalnega centra za umetno i (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
8112319 (9421) jype
»

Strah pred umetno inteligenco je odveč (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
5913362 (11146) Cange
»

Študij kognitivne znanosti (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
5821595 (11257) labrys
»

Pametna mesta morajo dajati občutek skupnosti

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
53730 (2826) vostok_1
»

Filmi, slike in glasba: Ko se srečata umetna inteligenca in umetnost

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
94728 (4106) Fabio Jelani

Več podobnih tem