Forum » Igre » GTA Vice CIty multiplayer mod
GTA Vice CIty multiplayer mod
LukaVi ::
Mene zanima pol ko si potegnem iz neta mod in ga inštaliram kaj pol nardim da bi loh igral prek neta?
lep pozdrav
ddeben ::
Pol pa mors met se en programcek, s katerim se povezes na server gta:vice city in pol igras pac po netu! Sicr je poln bugov tko da ne svetujem... aja mal daj pobrskaj po forumu za tale programcek- vpisi gta vice city multiplayer pa bo nekaj!
LukaVi ::
men se noče konektat dau sem - host: gta:vice city
- pass: ****************************
- nick: terorist
a sem kje narobe napisu
ka mi pol napiše da se je pojavil problem s konektanjem
kaj nej nardim ?
- pass: ****************************
- nick: terorist
a sem kje narobe napisu
ka mi pol napiše da se je pojavil problem s konektanjem
kaj nej nardim ?
ulcir ::
Meni, samo ful neko napako meče po 10 min. Pa morm še enkrat not it.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ulcir ()
Bevcan ::
Men je ratal. Ni javilo nobene napake. Sam je bil ful velik ping. Tisti ki je mel najmanjšega ga je imel 250 jas pa kar 380. Nemogoče igrat.
strobos ::
Pozdrav,
po tolikih letih bi še jaz rad igral multiplayer. Potegnil sem si client programček, vendar ne najde nobenega serverja. Ali ta stara igra ni več v uporabi, ali je problem v kakšnih nastavitvah?
Hvala in lp.
po tolikih letih bi še jaz rad igral multiplayer. Potegnil sem si client programček, vendar ne najde nobenega serverja. Ali ta stara igra ni več v uporabi, ali je problem v kakšnih nastavitvah?
Hvala in lp.
Sem že dvakrat stran odrezal,pa je še zmer prekratko!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prve slike GTA: San Andreas (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10495 (6754) | BaRtMaN |
» | Gta III VC mi ne dela!Oddelek: Igre | 948 (899) | MrGTO |
» | Ce bi lahko izbrali samo eno igro to poletje.. (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4971 (4082) | ordan |
» | Problem - radeon 9000 proOddelek: Pomoč in nasveti | 677 (615) | kuglvinkl |
» | gta vice city -PROBLEMOddelek: Igre | 768 (694) | C_maniak |