Forum » Pomoč in nasveti » Asus Zenbook UX430U sleep problem
Asus Zenbook UX430U sleep problem
kajetan ::
Ko zaprem zaslon od notebooka, se mi več ne vrne v windows - črn zaslon. Pomaga le hard reset. Zanimivo je, da včasih deluje, ampak če ne pustim zaslon zaprt več kot 10-30 sekund?
Pomoje so krivi neki driverji ali windows update. Sem resetiral tudi windows in je vse enako.
spomnim se pa, da ko sem kupil notebook je to delalo ok. Pomoje je problem driver od grafične, ki ga windows nekako posodobi.
Iskal sem tudi bližnjico s tipkami kako resetirati računalnik v prvotno stanje - vendar to očitno izven windowsa ne gre? (shift + f9, ali f9 ne deluje, imam samo f2 za windows). Ker, če resetiram računalnik iz Windowsov inštalira zraven še vse neke update.
Torej zame to ni tovarniški reset.
upam, da mi lahko kdo pomaga.
ps: problem ni v tem, da mi recimo kaka naprava(wireless adapter) "zbudila" računalnik, ampak enostavno, da ga nekaj "zmrzne" ko zaprem zaslon.
Pomoje so krivi neki driverji ali windows update. Sem resetiral tudi windows in je vse enako.
spomnim se pa, da ko sem kupil notebook je to delalo ok. Pomoje je problem driver od grafične, ki ga windows nekako posodobi.
Iskal sem tudi bližnjico s tipkami kako resetirati računalnik v prvotno stanje - vendar to očitno izven windowsa ne gre? (shift + f9, ali f9 ne deluje, imam samo f2 za windows). Ker, če resetiram računalnik iz Windowsov inštalira zraven še vse neke update.
Torej zame to ni tovarniški reset.
upam, da mi lahko kdo pomaga.
ps: problem ni v tem, da mi recimo kaka naprava(wireless adapter) "zbudila" računalnik, ampak enostavno, da ga nekaj "zmrzne" ko zaprem zaslon.
sloxl8 ::
Sam sem imel enake težave, če sem imel nastavljeno, da gre po zaprtju pokrova v hibernacijo. Ko sem nastavil na spanje, te težave ni več.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 443469 (9150) | jedateruk |
» | Random restart računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 12839 (10884) | Pero_SLO |
» | Win7:Kubuntu - segrevanje laptopaOddelek: Operacijski sistemi | 1540 (1190) | Stipex |
» | Odstevanje pomoc nujno prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 1043 (890) | duff |
» | Power options nastavitve na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1270 (1091) | pokovc |