Forum » Pomoč in nasveti » JVC RX206XBK daljinec
JVC RX206XBK daljinec
Qck32 ::
Zanima me če ima kdo izkušnje z audio sprejemnikom JVC RX206XBK, problem:
Sprejemnik deluje, ročno nastavljanje glasnosti deluje z fizičnim gumbom, zraven nisem dobil daljinca, nastavil sem univerzalni daljinec za samsung TV, ko pritisnem gumb za glasnost +/- se na sprejemniku zasveti lučka, glasnost se ne spremeni, če pritisnem mute, ponovno zasveti lučka in lučka na gumbu za glasnost začne utripat, nič se ne zgodi ponovno.
Bi naj imel ta sprejemnik motoriziran gumb za glasnost, ki ne dela? Kakšni drugi nasveti, ideja, kaj lahko poskusim?
Hvala!
Sprejemnik deluje, ročno nastavljanje glasnosti deluje z fizičnim gumbom, zraven nisem dobil daljinca, nastavil sem univerzalni daljinec za samsung TV, ko pritisnem gumb za glasnost +/- se na sprejemniku zasveti lučka, glasnost se ne spremeni, če pritisnem mute, ponovno zasveti lučka in lučka na gumbu za glasnost začne utripat, nič se ne zgodi ponovno.
Bi naj imel ta sprejemnik motoriziran gumb za glasnost, ki ne dela? Kakšni drugi nasveti, ideja, kaj lahko poskusim?
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Speaker to rca cnverter (domaca akustika)Oddelek: Pomoč in nasveti | 950 (743) | errhec |
» | zvočnik hrešči in izginja zvok ob dotiku le tegaOddelek: Pomoč in nasveti | 1732 (1508) | Han |
» | nedelovanje soft touch gumbov HP8710pOddelek: Pomoč in nasveti | 1395 (1209) | mumbley |
» | PC se ne zažene splohOddelek: Pomoč in nasveti | 1943 (1776) | shany |
» | Sestava HTPCOddelek: Kaj kupiti | 1983 (1638) | billy |