Forum » Pomoč in nasveti » apple garancija
apple garancija
carovnik1900 ::
Torej potrebujem nasvet.
Ipad tablica mini 6, stara dober mesec, se pregreva ob določenih opravilih (konkretno VLC in media playerji), ko igra video vsebino. Drugače dela ok. Zanimivo je, da pri restartu tablice ista video datoteka deluje normalno - dokler se enkrat kasneje spet ne začne pregrevat pri kaki drugi datoteki itd. Skratka, ker factory reset ne pomaga, updajti pa niso rešili nič, razmišljam, da bi zahteval zamenjavo/popravilo tablice (razen, če ima kdo kakšen drug nasvet).
Sedaj pa me zanima, ker je sem tablico pri electronic4you (majdič) ali naj reklamiram tablico pri njih ali naj reklamiram pri Apple servisu v SLO (kdo to sploh je?). Izkušnje?
Ipad tablica mini 6, stara dober mesec, se pregreva ob določenih opravilih (konkretno VLC in media playerji), ko igra video vsebino. Drugače dela ok. Zanimivo je, da pri restartu tablice ista video datoteka deluje normalno - dokler se enkrat kasneje spet ne začne pregrevat pri kaki drugi datoteki itd. Skratka, ker factory reset ne pomaga, updajti pa niso rešili nič, razmišljam, da bi zahteval zamenjavo/popravilo tablice (razen, če ima kdo kakšen drug nasvet).
Sedaj pa me zanima, ker je sem tablico pri electronic4you (majdič) ali naj reklamiram tablico pri njih ali naj reklamiram pri Apple servisu v SLO (kdo to sploh je?). Izkušnje?
DeeCoy ::
Pokliči iStyle Servis in ti bodo znali svetovati. Ti bodo pa verjetno povedali, da je težava v softwaru in da nova tablica ne bo rešila nič. Vseeno lahko poskusiš pri njih. electronic4you bodo prav tako poslali tablico na epl ali istyle, tako da boš s tem samo izgubljal čas.
tomaz- ::
glede na to, da so v Avstriji, verjetno ne bodo poslali na EPl ali Istyle, kajne? Je pa res, da je IMHO brezveze pošiljat nazaj na Electroni4you, če imaš na voljo servis pri nas, da preverijo kaj je narobe
tilenn ::
Glede na to da je trgovec iz druge države EU, najprej preveri pri https://www.epc.si/pages/si/domov.php kakšne možnosti uveljavljanja napake imaš v Avstriji. Morda tudi pri njih obstaja stvarna napaka ali kaj podobnega in lahko zahtevaš nov izdelek ali vračilo kupnine.
Poleg tega si natančno zabeleži kako pride do te napake (kaj delaš, koliko časa, itd.), da bodo lahko ponovili.
Poleg tega si natančno zabeleži kako pride do te napake (kaj delaš, koliko časa, itd.), da bodo lahko ponovili.
če koga zanima. kot kaže vlc in še kopica playerjev ima težave s predvajanjem določenih video vsebin vsaj na mojem (pa verjetno še kakem) ipad-u. na koncu sem našel playerxtreme, ki teh težav nima.
mene je zavedlo predvsem to, da VLC teh težav na antičnem ipad air 1 nima in da sem imel isto napako še na nekaj predvajalnikih na novem ipadu. bojda so problemi tudi na drugih aplikacijah nekje od 14.8 naprej (na 15 pa sploh)... skratka ne se čudit, če vam nov IPAD ali Iphone (IOS 15) brez razloga v kakšni aplikaciji rata pečka...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Electronic4you (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 20415 (655) | MadMax |
» | macbook airOddelek: Kaj kupiti | 1963 (1535) | jocoj |
» | Kje kupit macbook air M1 v SlovenijiOddelek: Kaj kupiti | 4886 (3988) | c3p0 |
» | Macbook?Oddelek: Kaj kupiti | 5313 (3788) | Uporabnix |
» | garancija - iphoneOddelek: Pomoč in nasveti | 5063 (4212) | St235 |