» »

brezžična tipkovnica

brezžična tipkovnica

Karamelo ::

Pred leti sem imel težave z brezžičnimi tipkovnicami, saj so mi podvajale znake ali pa je bil lag predolg, zato danes še vedno vztrajam na žičnih. Le miško imam brezično.

Ker pa je sedaj od težav že preteklo nekaj let, me zanima, ali so te težave pri novih tipkovnicah še prisotne. Kakšne izkušnje imate z brezžičnimi tipkovnicami. In ali je res, da baterije držijo po 3 leta?
  • spremenilo: Karamelo ()

celje ::

tri leta? zdrzijo, ce niso v tipkovnici.

Uporabnik ::

Če je bil kdajlah je bil samo zato ker je bil slab signal med tipkovnico in sprejemnikom, če ju premakneš bližje laga ni. Sedaj imam Logitech MX keys - zakon.
If You Don\'t Stand for Something, You\'ll Fall for Anything

mx keys je dobra. imam mx in craft. dobri, teza me je presenetila. vendar, te imajo vgrajeno baterijo, katera pa ne zdrzi dalj casa brez polnenja.

ps.: mx je trenutno povsod v akciji. od cca 85 dalje

Daniel ::

Jaz imam še MK710 komplet od Logitecha, miško iz kompleta sem obrabil, da je imela luknjo ob strani, in 2x sem menjal stikalo leve tipke. Miško je nadomestila MX Master 3, odlična zadeva, res pa baterija ne zdrži toliko in jo moram recimo na 1 mesec napolniti.

Tipkovnica pa je še iz orginal kompleta, sploh ne vem, če sem kdaj menjal baterije. Kaže prazno baterijo zagotovo že več kot 1 leto pa še kar dela. Če bi menjaval, bi vzel MX keys.

Tomas 33 ::

Imam raznorazne komplete mišk in tipkovnic, pa striktno Eneloop baterije. Bi rekel da te definitivno zdržijo dve leti in več brez polnjenja.

pa res nimate prav nikoli nobenih težav z lagom ali podvajanjem? ali se vsaj občasno zgodi kaj nepredvidljivega

kaj pa recimo odzivnost pri igrah?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Karamelo ()

svecka ::

jaz imam k800 in baterija drži dober 1 teden dni intenzivne uporabe (je vgrajena), to pa zato, ker so tipke osvetljene. Aja pa signal drži pri meni več kot 8 metrov, tako da lahko remote igram igre brez problema na televizorju s tipkovnico.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: svecka ()

VaeVictis ::

Odlična zadeva - Logitech MX Keys, sploh, če imaš več računalnikov.
Let's Go Brandon!
Slo-tech.com je postal greznica in izguba časa!
Adijo!

jotunn ::

VaeVictis je izjavil:

Edini problem je, ker je za tipkat drek... in tipkanje je pa po moje glavni point tipkovnice ;)

Uporabnik ::

jotunn je izjavil:

VaeVictis je izjavil:

Edini problem je, ker je za tipkat drek... in tipkanje je pa po moje glavni point tipkovnice ;)

Kakor za koga, meni je tipkanje na MX popolnoma ok.
If You Don\'t Stand for Something, You\'ll Fall for Anything

Sheteentz ::

Jaz imam Logitech K750, solarno polnjeno tipkovnico. Enkrat sem moral menjati polnilno baterijo, ker so original za en kurac, in mi je baterija po enem letu šla.
https://www.mimovrste.com/pisarniske-ti...

Nobenega laga, saj nismo leta 2000.

Master_Yoda ::

celje je izjavil:

mx keys je dobra. imam mx in craft. dobri, teza me je presenetila. vendar, te imajo vgrajeno baterijo, katera pa ne zdrzi dalj casa brez polnenja.

Kje ti vidis MX Keys za 85 EUR ?
Dovie'andi se tovya sagain.

floyd1 ::

Pred leti sem imel težave z brezžičnimi tipkovnicami, saj so mi podvajale znake

Ta problem se je pojavljal predvsem na bluetooth tipkovnicah. Testiral sem eno logitech (model ???) in tisto "talepo" alu applovo in pri obeh imel podobne težave.

a danes niso več bluetooth? kako pa danes komunicirajo?

Sheteentz ::

Logitech uporablja Unifying protokol, ostale firme imajo verjeto tudi svoje proprietary protokole. Itak pa imaš še vedno BT tipkovnice, če imaš željo po bolečinah modrostnih zob.

Pri Logitechu vtakneš kurčiča v usb, nanj pa lahko vežeš 6 brezžičnih naprav.

https://deskthority.net/wiki/Logitech_U...

Master_Yoda je izjavil:

celje je izjavil:

Kje ti vidis MX Keys za 85 EUR ?

na mv je bila na prvi strani kar nekaj dni. amazon jo ima trenutno za cca tak denar.

imam pa jaz eno na prodaj. kot nova, brez skritih ali vidnih napak. embalaza, itd.

abazuu ::

Logitech MX Keys je daleč najboljša brezžična tipkovnica za ta denar.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero tipkovnico kupiti (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
13927576 (3780) boolsheat
»

Prehod na MAC

Oddelek: Pomoč in nasveti
436455 (3092) c3p0
»

Katera scizzor switch tipkovnica

Oddelek: Kaj kupiti
11866 (661) Ales
»

Katero brezžično tipkovnico in miš?