Forum » Pomoč in nasveti » Formatiran PC priklic podatkov nazaj
Formatiran PC priklic podatkov nazaj
yyyeb ::
Pozdrav, zaštekal mi je PC in nisem mogel delat več nič. Trdi disk sem formatiral in naložil Windows na novo. Je kaka možnost, kaki trik, da bi dobil nazaj podatke, ki jih potrebujem iz tega diska?
Najmanj si želimo zvedeti resnico, ki bi nam najbolj koristile.
Mare2 ::
Pozdrav, zaštekal mi je PC in nisem mogel delat več nič. Trdi disk sem formatiral in naložil Windows na novo. Je kaka možnost, kaki trik, da bi dobil nazaj podatke, ki jih potrebujem iz tega diska?
Probaj pogooglat:
get data back
undelete
unformat
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Baja ::
s tem ko si na novo nalozil windows si prepisal obstoječe podatke. težko verjetno, da bos dobil kaj uporabnega nazaj.
bluefish ::
Prenehaj z uporabo tega diska, ker v nadaljevanju tvegaš nadaljnjo izgubo podatkov, ki so morda še rešljivi.
Nato pa probaj, če lahko karkoli povrneš s programi za obnovo podatkov - brezplačen je recimo Recuva. Google najde še marsikaj. Je sicer malo verjetno, da boš ven dobil kaj uporabnega.
Nato pa probaj, če lahko karkoli povrneš s programi za obnovo podatkov - brezplačen je recimo Recuva. Google najde še marsikaj. Je sicer malo verjetno, da boš ven dobil kaj uporabnega.
MrStein ::
https://www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec
PhotoRec bi znal kaj rešit, kar drugi ne. (čeprav drugi zdaj tudi ponujajo podobne funkcije, mislim da celo Recuva)
Backup se dela prej...
PhotoRec bi znal kaj rešit, kar drugi ne. (čeprav drugi zdaj tudi ponujajo podobne funkcije, mislim da celo Recuva)
Backup se dela prej...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
crniangeo ::
V kolikor je ssd je šlo Papa.
Trim naredi svoje.
Trim naredi svoje.
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
MIHAc27 ::
Tko za drugič, backup podatkov se vedno dela pred formatom, ne po (ko sistem dela so super zunanji diski, če crkne se pomaga z drugim računalnikom pri kakem prijatelju).
Drugače pa kot rečeno, če je SSD potem je šlo adijo, če je pa klasičen disk, pa so še večina gor in se da dobiti marsikaj. Sam uporabljam Active file recovery od Lsoft.
Ampak reševat podatke moraš na drug disk, drugače reskiraš prepis.
Drugače pa kot rečeno, če je SSD potem je šlo adijo, če je pa klasičen disk, pa so še večina gor in se da dobiti marsikaj. Sam uporabljam Active file recovery od Lsoft.
Ampak reševat podatke moraš na drug disk, drugače reskiraš prepis.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WIN 10 mi zbrisal vse podatkeOddelek: Pomoč in nasveti | 1140 (733) | Machete |
» | Samodejna posodobitev in izguba podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1888 (1135) | harmony |
» | Trojanec ali malwareOddelek: Pomoč in nasveti | 4039 (3436) | fujtajksel |
» | Problem z diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 4976 (3836) | jonystar |
» | Kako pohitriti star računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 5186 (4074) | technolog |