Forum » Izdelava spletišč » flash in afna
flash in afna
sekundek ::
Oj!
Verjetno ste tudi vi ze naleteli na podobn problem. Imam formo v flashu (zelja stranke) in je problem vnest email, ker enostavno ko pritisnes desni alt in v naredi Paste funkcijo. Ce je angleska tipkovnica seveda tezave ni.
Opazil sem, da tudi na macromedia.com nimajo tega urejenga. Ze samo iskano polje na vrhu ne omogoca, da bi vpisal @ ampak si jo mors nekam napisat in potem copy+paste.
Glede na to me zanima a sploh obstaja resitev .
Verjetno ste tudi vi ze naleteli na podobn problem. Imam formo v flashu (zelja stranke) in je problem vnest email, ker enostavno ko pritisnes desni alt in v naredi Paste funkcijo. Ce je angleska tipkovnica seveda tezave ni.
Opazil sem, da tudi na macromedia.com nimajo tega urejenga. Ze samo iskano polje na vrhu ne omogoca, da bi vpisal @ ampak si jo mors nekam napisat in potem copy+paste.
Glede na to me zanima a sploh obstaja resitev .
iElectric ::
Zgleda ljudje ne ločite alt in alt Gr!!!
Alt gr je na desni in dela čisto lepo v flashu: alt gr + v = @
Alt gr je na desni in dela čisto lepo v flashu: alt gr + v = @
sekundek ::
No nisem po zupi prplavu, tko da vem kaj je alt in kaj je altgr. Pa verjemi, da ne dela. Stestirano in to ne samo na moji strani ampak tudi kje drugje.
Recimo mozilla celo napise afno ampak tudi tisto kar je na clipbordu zravn.
Torej ce ma kdo resitev naj pove, taksnih pripomb pa se lahko vzdrzite. (sej ce bi domen dobro prebral sem napisal DESNI ALT)
Recimo mozilla celo napise afno ampak tudi tisto kar je na clipbordu zravn.
Torej ce ma kdo resitev naj pove, taksnih pripomb pa se lahko vzdrzite. (sej ce bi domen dobro prebral sem napisal DESNI ALT)
Vice ::
Vse bolj opažam da ta problem rešujejo tako, da je afna že v vnosnem polju tako, da pred njo dodaš samo še ime, za pa ime predala, drugače pa na žalost...
rc-car ::
Kaj pa če bi z JavaScriptom ob loadanju strani v clipboard shranil @? Potem ti pa Flash samo pasta njegovo vsebino.
Lahko tudi detektiraš broswer, da pri Mozilli ne dobiš podvojenega vnosa (v tem primeru samo pobrišeš clipboard).
Tega sam nisem probaval, je pa ena kmečka rešitev in če ne moreš rešiti zadeve v Flashu, bo tut to dobro.
Lahko tudi detektiraš broswer, da pri Mozilli ne dobiš podvojenega vnosa (v tem primeru samo pobrišeš clipboard).
Tega sam nisem probaval, je pa ena kmečka rešitev in če ne moreš rešiti zadeve v Flashu, bo tut to dobro.
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Eclipse težave z bližnicamiOddelek: Programiranje | 3836 (3456) | blue |
» | kombinacija tipk alt+v ne delataOddelek: Pomoč in nasveti | 6232 (5946) | sharkey |
» | LibreOffice Writer narekovajiOddelek: Programska oprema | 2783 (2533) | mkos2 |
» | Hm.. kako napisati afno v nekem programu?Oddelek: Pomoč in nasveti | 17664 (17546) | Mavrik |
» | afna ne dela!!!Oddelek: Operacijski sistemi | 11526 (11390) | BigWhale |