Forum » Mobilne tehnologije » Kater mobilni aparat?
Kater mobilni aparat?
Sharp999 ::
Zanima me kaj bi vi vzeli glede na specifikacije, če ne gledamo na ceno:
-Realme 8
-Samsung galaxy A12
-Samsung galaxy A22
-Xiaomi redmi note 10
Hvala!!
-Realme 8
-Samsung galaxy A12
-Samsung galaxy A22
-Xiaomi redmi note 10
Hvala!!
harvey ::
Hvala!!
en iPhone, bo še najdlje funkcioniral.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Scaramouche ::
Za mamo iščem, ne vem al bi se ona sploh privadila na kaj kar nima tipke, vsi ti aparati so za mlajšo gen...
Ales ::
Scaramouche je izjavil:
Za mamo iščem, ne vem al bi se ona sploh privadila na kaj kar nima tipke, vsi ti aparati so za mlajšo gen...
Ji pa kupi telefon s tipkami, zakaj ne?
Pa zase enega frišnega, na katerem boš lažje zadel pravi oddelek foruma in vse že odprte teme o nakupu tega...
tomlin ::
-Realme 8
-Samsung galaxy A12
-Samsung galaxy A22
-Xiaomi redmi note 10
Hvala!!
Jaz ne da bi, ampak že imam A12, eden najcenejših iz tvojega nabora.
Osebno, mislim, da ne bi dal preko 200EUR za telefon. Znanec ima iphone za cca. 1000, pa mi stalno jamra o vseh možnih težavah. Telefon imam za pogovore, precej manj pa za foto in video, vse ostalo je precej nepotrebna software krama. Telefon je telefon, kompjuter je kompjuter in ni dobro preveč mešanja eno z drugim.
Likalnik ::
smo si različni...jaz pa uporabljam telefon v prvi vrsti za internet in vso social, email kramo...klici so sekundarnega pomena....računalnik ne vem kdaj se nazadnje uporabljal (razen v službi), ker če ne uporabljaš razne PhotoShop, Office, igrce...je tudi telefon uporaben
TheBlueOne ::
en iPhone, bo še najdlje funkcioniral.
Kakor za koga. Kot prvo dobis vsaj tri telefone iz sezname za en modern iPhone. Potem nimas podpore za slovenscino, je samo eno leto garancije. Kar moti mene je tudi, da jih menda ni mozno popravljati drugje kakor pri Applu, kar je v kombinaciji z precenjenostjo bolece.
Pa ne me imeti za iPhone haterja, ker imam iPhone. Je bil zastonj v paketu in mi je zal, da nisem vzel kaj drugega, ker s10e od moje, ki je generacijo ali dve zadaj deluje bolj moderno, na ebayu pa je nov tudi za okoli 300€. Glede na to, kako zaklenjen je iPhone je dober, ce ga dobis zastonj ali poceni. Ko pa upostevas malo garancije, omejenost in tezenje z apple produkti, nepopravljivost in ceno pa je totalno brezvezen.
tomlin ::
smo si različni...jaz pa uporabljam telefon v prvi vrsti za internet in vso social, email kramo...klici so sekundarnega pomena....računalnik ne vem kdaj se nazadnje uporabljal (razen v službi), ker če ne uporabljaš razne PhotoShop, Office, igrce...je tudi telefon uporaben
No ja, da se nekoliko korigiram. Taje moj a12 mi zelo prav pride kadar kam potujem – sem namreč velik fan klasične glasbe in jazza (YOUTUBE!), ter na večurnih potovanjih, mi čas mine ko blisk s poslušanjem in glasbenim užitkarjenjem. Aja pa še en bonbonček ne smem pozabiti »T2 to go« aplikacijo za kak film in predvsem za poročila.
OK, delno jemljem nazaj, da imam mobilnik le za pogovore.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Majhen a dober mobitelOddelek: Mobilne tehnologije | 3860 (2352) | bastadu |
» | Kateri telefon kupiti ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4149 (2995) | 2dark |
» | Kako dolgo imate telefon, preden ga zamenjate? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 10880 (7749) | KTr1sk |
» | best bang for buck telefon ta trenutek (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 104497 (62376) | vonmimek |