» »

Gel za prhanje za intimni del

Gel za prhanje za intimni del

FiReFTW ::

Zanima me kakšne uporabljate gele za prhanje za bolj intimne predele? Do zdaj še vsak gel za prhanje tudi nežni ki sem probal povzroči zelo pekoč in neprijeten občutek ob uporabi tam spodaj.

Scaramouche ::

FiReFTW je izjavil:

Zanima me kakšne uporabljate gele za prhanje za bolj intimne predele? Do zdaj še vsak gel za prhanje tudi nežni ki sem probal povzroči zelo pekoč in neprijeten občutek ob uporabi tam spodaj.

Samo nevtralno milo...

profii ::

Poskusi Octenisan.

harvey ::

voda dela čudeže :))
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

c3p0 ::

Kemija ni nujno potrebna ob vsakem tuširanju.

SeMiNeSanja ::

zelo pekoč in neprijeten občutek ob uporabi tam spodaj
je običajno znak, da bi se morda bilo dobro posvetovati z zdravnikom.

Razumem, da pečejo oči, če pride milo v njih. Drugje pa nebi smelo peči, če koža ni poškodovana. Poškodbe pa so lahko od odrgnin, pa vse do glivičnih oboljenj. Sploh slednje je dobro pozdravti, sicer se lahko stvar še slabša, prenaša na druge dele telesa, druge družinske člane,....
Pa še težje se pozdravi, če dlje odlašaš z začetkom zdravljenja.
Pričujoče sporočilo je (lahko) oglasno sporočilo
- četudi na prvi pogled ni prepoznavno kot tako.
(Zdaj me pa obtožite prikritega oglaševanja, če morete!)

FireSnake ::

FiReFTW je izjavil:

Čemu si ti tako poseben, da obstoječa tema ne bi bila dovolj dobra zate?
Blagi gel za tuširanje

Ti, ki prihajajo sem iz med over net odpirajo teme kar po tekočem traku.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

Invictus ::

Kupi baby shower gel v DM, ni problemov.

Drugače pa več seksaj, da bo tisti predel bolj utrjen ;).
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

feryz ::

Razen šampona ne uporabljam popolnoma nobene druge kemije za umivanje. Ni nobene potrebe za to. Voda je dovolj učinkovita.
Razen rok, seveda, kadar so od šmira in podobnih stvari.
Pa še šampon mora biti eko bio in podobno. Ampak resnično eko bio, ne fajzer, đonson in podobni eko bio.

SeMiNeSanja je izjavil:

zelo pekoč in neprijeten občutek ob uporabi tam spodaj
je običajno znak, da bi se morda bilo dobro posvetovati z zdravnikom.

Razumem, da pečejo oči, če pride milo v njih. Drugje pa nebi smelo peči, če koža ni poškodovana. Poškodbe pa so lahko od odrgnin, pa vse do glivičnih oboljenj. Sploh slednje je dobro pozdravti, sicer se lahko stvar še slabša, prenaša na druge dele telesa, druge družinske člane,....
Pa še težje se pozdravi, če dlje odlašaš z začetkom zdravljenja.

Kaj pa ima to veze z kožo? Saj ne peče koža, peče ko zaide to v določeno odprtino.. ker je not občutljivo

FiReFTW je izjavil:

Kaj pa ima to veze z kožo? Saj ne peče koža, peče ko zaide to v določeno odprtino.. ker je not občutljivo

Ne vem v katero odprtino 'tam dol' lahko dedcu pride milo, da bi potem peklo.

Če si pa ženska.... pismu, s katerega planeta? Na planetu Zemlja že sto let prodajajo mila za intimno nego.... o.k. ne glih sto let, a vendarle....

Mercier ::

Ma, ja, sam imajo včasih čudna imena. Če bi bil ženska, bi najbrž tudi vprašal preden bi uporabil na intimnih predelih nekaj čemur rečejo čili. :|

sbawe64 ::

2020 is new 1984
Corona World order

sbawe64 je izjavil:

Da nima op kaj takega
https://www.zurnal24.si/zdravje/v-velik...

To nima veze z tem da je tisti predel izjemno občutljiv, probaj si ti z gelom za tuširanje normalnim tam doli drgnit.

aerie ::

GupeM ::

FiReFTW je izjavil:

sbawe64 je izjavil:

Da nima op kaj takega
https://www.zurnal24.si/zdravje/v-velik...

To nima veze z tem da je tisti predel izjemno občutljiv, probaj si ti z gelom za tuširanje normalnim tam doli drgnit.

Brez problema. Še nikoli me ni peklo, pa sem imel že kup različnih gelov. Od bolj močnih, do bolj blagih. Peče pa če pride v oči ali če imaš svežo rano. Najbolj peče odrgnina ali ko "zažgeš" kožo na parketu.

Predlagam, da se res posvetuješ z zdravnikom.

GupeM je izjavil:

Še nikoli me ni peklo, pa sem imel že kup različnih gelov. Od bolj močnih, do bolj blagih. Peče pa če pride v oči ali če imaš svežo rano. Najbolj peče odrgnina ali ko "zažgeš" kožo na parketu.

Peče tudi, če imaš kakšne glivične težave. Jaz vsakič, ko bazen vidim le na daleč, fašem glivične težave na nogah in zadeva dejansko 'peče', ko imaš poškodovano kožo med prsti.
Seveda pa si lahko golazen z nog zaneseš še kam drugam. Pa če ne zdraviš zadeve, te potem lahko še kje drugje 'peče'. Celo samo voda že lahko 'peče', sploh ni treba še mila za to, ko se stvar malo bolj razbohoti.

Če pa imaš zdravo kožo, pa ne glede na to katero milo uporabljaš, nebi smelo nič peči. Sploh pa ne pri moškemu. Če nekaj 'peče' nekaj ni kot bi moralo biti. Torej je dobro, da se posvetuješ z zdravnikom.

Že v osnovi pa ne razumem tisto o milnici v 'odprtinah' - kako lahko zaide v 'odprtine', če se normalno umivaš?
Včasih so govorilo o tem, da si nekatere ženske nožnice izpirajo... A tudi to naj bi bila že davno opuščena praksa. Sploh pa bi v tem primeru morala že zdrava pamet veleti, da tega ne počni, če te peče...da najbrž ne brez razloga.

GupeM ::

SeMiNeSanja je izjavil:

GupeM je izjavil:

Še nikoli me ni peklo, pa sem imel že kup različnih gelov. Od bolj močnih, do bolj blagih. Peče pa če pride v oči ali če imaš svežo rano. Najbolj peče odrgnina ali ko "zažgeš" kožo na parketu.

Peče tudi, če imaš kakšne glivične težave. Jaz vsakič, ko bazen vidim le na daleč, fašem glivične težave na nogah in zadeva dejansko 'peče', ko imaš poškodovano kožo med prsti.
Seveda pa si lahko golazen z nog zaneseš še kam drugam. Pa če ne zdraviš zadeve, te potem lahko še kje drugje 'peče'. Celo samo voda že lahko 'peče', sploh ni treba še mila za to, ko se stvar malo bolj razbohoti.

Seveda peče tudi v teh primerih. (Skoraj) vedno peče, kadar je koža zaradi nečesa poškodovana. Rana mogoče bolj opisuje poškodbo zaradi mehanske sile oz opekline. Zdaj, a je koža poškodovana zaradi mehanske sile, glivic, opekline pa nima dosti veze.

Kakorkoli, če je tam spodaj vse normalno, zadeva ne sme pečti. Če si one vtikal v šmirgl papir ali v vročo jabolčno pito in te zdaj peče, potem obisk osebnega zdravnika ni nujno potreben (mogoče psiholog, psihiater?). Zadeva se bo verjetno zacelila, in ne bo več peklo. Če pa vzroka za pekočino ne poznaš, in ta traja že dlje časa, bi pa res svetoval obisk zdravnika.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

GupeM je izjavil:

Kakorkoli, če je tam spodaj vse normalno, zadeva ne sme pečti. Če si one vtikal v šmirgl papir ali v vročo jabolčno pito in te zdaj peče, potem obisk osebnega zdravnika ni nujno potreben (mogoče psiholog, psihiater?). Zadeva se bo verjetno zacelila, in ne bo več peklo. Če pa vzroka za pekočino ne poznaš, in ta traja že dlje časa, bi pa res svetoval obisk zdravnika.

Samo kaj, ko je tako zelo težko stopiti do zdravnika....

Ne razumem ljudi, ki se pri (potencialnih) zdravstvenih težavah obračajo na forume, namesto da bi se posvetovali z zdravnikom. Forumi so preklemansko slabi svetovalci. Da ne govorimo o tistih osebkih, ki namerno dajejo škodljive nasvete. Kam to pelje se vidi pri Covid-tematikah, kjer so malarji, mehaniki, celo smetarji že bolj pametni od svetovno priznanih virulogov... nasveti pa na nivoju Trump-ovih z varekino v žilo....

Invictus ::

Danes ni panike, poslisaš in pošlješ email...

Sajje vseeno, če dohtarju pokažeš tiča v živo ali pa mu pošlješ sliko, in opišeš težave...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

PacificBlue ::

:D

Invictus je izjavil:

Danes ni panike, poslisaš in pošlješ email...

Sajje vseeno, če dohtarju pokažeš tiča v živo ali pa mu pošlješ sliko, in opišeš težave...

Could be misunderstood as a dickpic...

dsfsfawer235 ::

Ginokoloski nasveti na slo-techu...

If you don't work in a sweatshop, thank a Union.
If you do work in a sweatshop, start a Union.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fe/Rb-star.svg

SeMiNeSanja je izjavil:

GupeM je izjavil:

Samo kaj, ko je tako zelo težko stopiti do zdravnika....

Ne razumem ljudi, ki se pri (potencialnih) zdravstvenih težavah obračajo na forume, namesto da bi se posvetovali z zdravnikom. Forumi so preklemansko slabi svetovalci. Da ne govorimo o tistih osebkih, ki namerno dajejo škodljive nasvete. Kam to pelje se vidi pri Covid-tematikah, kjer so malarji, mehaniki, celo smetarji že bolj pametni od svetovno priznanih virulogov... nasveti pa na nivoju Trump-ovih z varekino v žilo....

Ker nima to nobene veze z zdravnikom ali potencialnimi zdravstvenimi težavami, povsem normalno je da je notranji predel oziroma odprtina zelo občutljiva sploh če tja not zaide kak gel za tuširanje ki ima ogromno sestavin ki znajo bit zelo agresivni.

https://www.quora.com/I-accidentally-go...

https://www.quora.com/What-do-I-do-when...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kronično suhe oči (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11619286 (15261) bambam20
»

Blagi gel za tuširanje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
518237 (6784) Jerry000

kunilingus