» »

Dnevno Stevilo Okuzenih

Dnevno Stevilo Okuzenih

««
9 / 23
»»

Adder ::

NMH je izjavil:

Trdil je, da covid-19 ne obstaja. V UKC Ljubljana so ga nato komaj rešili.

Tebe Nodi ne bodo rešli.

Sam poglej ga prasca zavaljenega, zaradi takih(povrhu se necepljeni!) mamo kar mamo

;-) ::

Samo dokaz da zdravstvo ne dela, ko prideš v UKC pregledajo tvoj FB profil namesto kartoteko, če si govoril proti dodatkom gremo v komo in na ventilator.

PrihajaNodi ::

;-) je izjavil:

Samo dokaz da zdravstvo ne dela, ko prideš v UKC pregledajo tvoj FB profil namesto kartoteko, če si govoril proti dodatkom gremo v komo in na ventilator.

Resno? Glede na to da policija lovi tiste ki so bili na protestih se ne bi čudil. Avstralija im poljske bolnice za necepljene...tako da...Heil Hitler ane.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Pišem predlog za odprtje bolnice Franje, vseh bajtic več ni lahko priskrbim kontejnerje z ogrevanjem-imam firme ki jih posodijo.

A kdo ve ce je gori elektrika ali gremo na agregat?

Miki N ::

Franja ima obupen dostop - kočevski gozdovi, to je prava stvar. Pa še kemp lahko naredimo zraven in seveda jame, če cifre ne bodo štimale.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

Obupen dostop je tudi za necepljene v UKCju in povsod drugje, fant je moral 40 minut čakati na nujno oskbo v ZD celje. Važno da ni potrebno bio certifikatov kazat.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

scipascapa ::

kdo je ta MITJA BITENC bedak?

scipascapa je izjavil:

kdo je ta MITJA BITENC bedak?

Nekdo ki je delil besedilo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

gozdar1 ::

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gozdar1 ()

https://cyprus-mail.com/2021/10/26/unio...

Tak zdaj pa še to. Sicer so tole "anticepilci" opozarjali že od začetka množičnega testiranja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

;-) je izjavil:

Tak zdaj pa še to. Sicer so tole "anticepilci" opozarjali že od začetka množičnega testiranja.

Najprej nafukajo toksicne teste nato pa se cepiva ki so preverjeno ok…
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

FoxKnox ::

Moslim, da je skrajni čas za ukinitev T pogoja za vse nad 15.letom.Samo še PC, za ostale pa LOCKDOWN in prepoved gibanja.

Če to ne zaleže naj bo naslednji korak še prepoved dihanja.

pirat ::

Je opazno, da sta se na tem forumu C in T ukinila že davno tega.
Niso več tole TECH debate. Samo še EH....

simonchelo ::

Pa sej veste da je G. Mitja, ki ga spoštujem prebolel zelo hudo verzijo Covida. Okužbo pa je dobil na skupinskem tuširanju v Ljubljani...
Ampak spet kaj če je vse to naštiman, kaj če so imeli v policijskem topu dejansko virus notri?

waw
ciao

simonchelo je izjavil:

Pa sej veste da je G. Mitja, ki ga spoštujem prebolel zelo hudo verzijo Covida. Okužbo pa je dobil na skupinskem tuširanju v Ljubljani...
Ampak spet kaj če je vse to naštiman, kaj če so imeli v policijskem topu dejansko virus notri?

waw

Zkatko Mahnić tudi
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

BTW Ste že našli zdravnika ?

Kako predvidljivo pride SDS drhal na forum proti popoldnevu ali pa popoldne. To je folk brez življenja, ki dela v tovarnah in je lačen. Futrajo jih SDS pikniki, tako dobijo glasove. Popoldne pa trobijo neumnosti, ker nimajo familij ali se ne družijo z njimi, ker jih nihče doma več nemore poslušat.

FoxKnox je izjavil:

BTW Ste že našli zdravnika ?

Plesejo v zd domu celje

;-) je izjavil:

Kako predvidljivo pride SDS drhal na forum proti popoldnevu ali pa popoldne. To je folk brez življenja, ki dela v tovarnah in je lačen. Futrajo jih SDS pikniki, tako dobijo glasove. Popoldne pa trobijo neumnosti, ker nimajo familij ali se ne družijo z njimi, ker jih nihče doma več nemore poslušat.

Itak, vmes jih pa se filajo da pustosi grozni virus
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Unchancy ::

Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Unchancy je izjavil:

https://twitter.com/Centrifuzija/status...

:))

Bumbar, ženska ima raka je in prišla iz onkološkega. Jebiga cepljeni vedno povzamete samo tisto, s čimer vas SDS pere.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

TESKAn ::

Na onkološkem te pa dejansko filajo s strupom...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

ja, s preverjenim. Plus je svobodna odločitev. Za rakave bolnike se noben ne bori kot za kovidijance.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Se vidi kam smo prišli s temi ukrepi. Rakavi bolniki nam padajo po ulicah.

MisterR ::

Necepljeni (75%) pa nam polnijo postelje in odžirajo zdravljenje rakavim bolnikom.

solatko ::

Unilseptij - Tudi jaz bi rad obdržal pisanje na kulturnem nivojo, venda so zato portrebni tudi kulturno razpravljalci na drugi. Sem pač človek, ki izhaja iz svojih dobrih izkušenj ali s čim širošo infomiranostjo, pridobljeno na netu, v pogororih,... in potem lastnega klepanja. Problem je, ko si temo vzamejo v last prepričanci, za katere nobena, še tako resna ali fakenews informacija, ni pomembna, pomembno je le to, da se greš pičiz s brozgico, ki ti jo ponujajo, če prav delaš čisto vse, da se nebi okužil, na kar so vsi drugi pozabili in rezultat je število ljudi v bolnišnicah, na intenzivi ali ventilatorjih, jaz, ki se navodil stroke držim pa čil in zdrav in necepljen. Bolj cot covida me je strah, da fašem gripo, katere že 4-i leta nisem imel in je bila vsaka 3.-ja v mojem življenju, kar zoprna. Sedaj sem sam in si ne morem privoščit dolgotrajnega ležanja, kuhanja čajčkov in podobno.
Zaradi vsega tega se včasih spustim na malo nižji nivo debate, tako kot v temah o prometu, hebat ga se moraš prilagajat.
Sicer se lahko pogovarjam z vsemi vrstami ljudi od bedaka do vrhunskega strokovnjaka (pri temu bolj poslušam), kar je značilno za pametne ljudi.
Saj bo zopet prišlo do tem, kjer bojo debate lahko drugačne, kot pri covid-u in zagovarjanjih ene stranke. Do zaključka, da ni nobenega načrta, po vedenem ne morem verjet, saj vsak dan pade kakšna trditev in se fakenews pokaže, za še kako relevantno novico. Pogledi, podobni mojim so pri večini necepljenih podobni mojim morda z manj informacijami ampak vseeno. Skeptiki smo edini, ki še preprečujemo robotizacijo ljudi, programirane človečke, ki bojo kimali na vse in nastavljali razne dele teles za preizkuse in testiranja. Za enkrat je skeptikov okoli 4 miljarde, nekateri zato, ker cepiva sploh ne pridejo, drugi pa zato, ker poizkušamo pridobiti drugo, tretje mnenje preden se piknemo. OPS zajeb sistema ne sprejemamo za pozneje odkrite napake produkta, ki nam ga tako vehementno ponujajo, odgovornosti za lasten proizvod pa se zaradi morebitnih odškodnin ne upajo prevzet. Za tisto, kar jaz naredim, sem pripravljen sprejeti tudi odgovornost v okviru zakonskih določil, ne na podlagi agitprop in odlokov, ki ne temeljijo na zakonodaji. Vse prosim samo to, da se držimo preizkušenih protokolov, ki v znatni meri preprečujejo okužbe s čimerkoli, tudi gripo in virozami - maske, razkužila in distanca, vse ostalo pa prepuščam svobodni volji in odločitvam posameznika. Še nobenega nisem prepričeval, da naj se ne cepi, razlagam samo zakaj sem jaz še vedno med antiwaxerji, ker me plusi niso prepričali nasproti možnim minusom, čisto nič drugega. Argument moči, me ne prepriča in me nikoli ni, tudi v yugo diktaturi ne.

3p - To pa bi bil prevelik udarec na EGO cepljenih in prebolelih. Držite se vsaj vseh drugih priporočil za hudiča, bo situacija takoj boljša. Cepivo dokazano in tudi rečeno je bilo tako NE PREPREČI OKUŽBE, torej vsi drugi priporočeni ukrepi pa jo - brez tesnih stikov, razkuženi in maske v zaprtih prostorih, kjer ne ščitiš sebe, temveč ne kužiš drugih, če si okužen, tudi z virozo ali gripo. Seveda ne, ker ste egoisti, ki gledate samo na svojo rit in mislite, da lockdown-e sprožamo zdravi, necepljeni, ki se lahko okužimo samo od okuženih cepljenih in prebolelih. Kaj pa če bo potrebno vsake 2 meseca, ker umetna protitelesa seserjete v kanalizacijo, tisti z dobro prebavo, garantirano prej. Cepiva niti ne olajšajo prebolevanje, niti ne preprečujejo nove okužbe, zakaj bi se potem cepil, če bova v UKC ležala na sosednjih porsteljah, v primeru slabega lastnega imunskega sistema.
Povej samo eno stvar, razen za sedaj še greenpass-a. Omejitve se bojo začele, zopet politične. Zakaj strokovnjaki in politika ne priporočajo ostalih ukrepov? Ker je pri njih interes, samo to, da bi se cepili čisto vsi, zakaj že. Če bi bil intres zdravje, bi vas prisilili, da se držite preizkušenih priporočil in bi število okužb padlo, nasprotno, še prepričujejo vas, okužite čim več še zdravih, morda jih bo okužba prepričala, da jih končno piknemo. Res vam zdrava kmečka logika ne deluje, zgleda da cepivo deluje ravno na to.
Lahko skenslamo vse omejitve, se bom jaz še vedno pazil, preprečit je potrebno samo bedakom, ki se ne znajo samozaščitit in ogrožajo najprej sami sebe, s tem pa tudi vso okolico. Jaz grem lahko varno čez cesto kjerkoli, ker se bom prepričal, na prehodu tudi, mrtvi pešci pa so verjeli, da jih zaščiti prednost, ki jo po zakonu imajo. Pri vsem je tako, pazi nase in drugi ti ne morejo nič, razen kak idiot s strelnim orožjem. Rešitev je uničiti orožje, ne pa zakonsko prepovedat nošenje in uporabo, ljudje so vedno kršili zakonodajo, ki ja napisana za njih in proti njihovemu načinu razmišljanja in delovanja. Pametni ne rabijo zakonodaje, da vedo kaj ni sprejemljivo za druge.
Demantirajo te dnevne novice, v državah, kjer je precepljenost visoka, virus še kar nori in se cepljeni znajdejo v bolnici, necepljenih pa skoraj ni, da bi kvarili statistiko.

pirat - Se strinjam, samo puklastega in njegovo kamarilo prepričaj v to. Jaz odločam samo o sebi, če bom zajebal, bom pred smrtjo dejal ops, zajeb, bedak stari, zakaj nisi poslušal pametnih. Saj jih, tiste pod cenzuro in tiste, ki lahko vrtijo svoje lape pa sem še vedno prepričan, da imajo tisti, za železno zaveso, zaenkrat bolj prav.

Zdaj pa še rešitev za cepljene, necepljene, prebolele, skeptike, agitprop -

ČE HOČET KAJ NAREDIT ZASE IN ZA DRUGE, UPOŠTEVAJTE TOLE, GRE TUDI ZA GRIPO, NE SAMO ZA COVID

1. V zaprtih prostorih, nosite masle, ne za lasno zaščito, temveč zaščito tistih, ki se nahajajo v prostoru
2. Razkužite si roke čim večkrat, predvsem pa takrat, ko pridete na novo lokacijo
3. Ko karkoli tujega primete v roke, si z fajn toplo vodo in milom, najmanj 3 minute, perite roke
4. Vedno in povsod, držite distanco 1,5m+
5. Izogibajte se nepotrebnemu druženju v večjih skupinah
6. Izogibajte se stikom z vsemi, ki ne živijo v vašem gospodinjstvu, rokovanje, objemanje, poljubljanje,...
7. Čim večkrat prezračite zaprte prostore.

Garantirano bo v bolnicah veliko manjše število bolnikov in covid lestvica bo padla, vse to ste namreč počeli od lanskega marca do cepljenj, potem so vas lažno, namerno prepričali, da teh ukrepov ne potrebujete več.
CEPIVO NE ZAŠČITI PRED OKUŽBO IN NE VARUJE PRED ŠIRJENJEM VIRUSOV IN VIROZ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja derem se, ker je potrebno, da me boste slišali.
To vam sporoča star prdec, ki ve, da so kugo preživeli v glavnem tisti, ki so delali tako, ker priporočil takrat še ni bilo.
Delo krepa človeka

Unchancy ::

PrihajaNodi je izjavil:

Unchancy je izjavil:

Bumbar, ženska ima raka je in prišla iz onkološkega. Jebiga cepljeni vedno povzamete samo tisto, s čimer vas SDS pere.

Pravljice za otroke, če ti tako napišeš. Zakaj niso poklicali šamana?

@Solatko, TLDR. Glede tvojih priporočil - si si že kdaj umival roke 3 minute z vročo vodo? Stopi do kopalnice, vzemi uro in začni. Nato pridi in poročaj.
20-30 sekund s toplo vodo in milom povsem zadostuje.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Unchancy ()

Pravljice za otroke, če ti tako napišeš. Zakaj niso poklicali šamana?

Zdravniki so izvajali samske plese v zd domu. Happy?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Master_Yoda ::

;-) je izjavil:

Etilen oksid so nasli tudi v hrani pred kaksnim mesecem ce se prav spomnim. Je bilo veliko odpoklicev, jogurtov, mlecnih izdelkov, etc. A si antifoodist ratal in nehal jesti zaradi tega ?
Dovie'andi se tovya sagain.

solatko ::

Unchancy - Nisem mislil vodo, ki vre, ampak tako, da jo komot zdržiš, brez verze pa je mrzla voda za čiščenje rok. Ja, ko pridem domov, je obvezno 3 minutno prenje rok pod tekočo vodo, kljub temu, da umivam tudi posodo na roke,.... 20-30 sekund je premalo. To je dovolj če greš v javni wc.
Delo krepa človeka

NMH ::

solatko je izjavil:

NMH - Bedak, če bi bilo tako, bi bili med prebolevniki ali umrlimi. Pezda, kako desnim primanjkuje čisto navadne kmečke logike. Če so necepljeni, niti med prebolelimi, potem so se morali in se še držijo protokolov, tisti, ki jih ne, pa postanejo pozitivni in so nadalje med prebolevniki, veliko je takih namerno, da se zoperstavijo fašistom.
Tisti, ki so mu vsak dan težil, da ne bo mogel več delat, v JU.
V življenju sem se naučil toliko, da pri 67 ne rabim nobenih zdravil pa tudi to, da ni vsak "strokovnjak" dejansko strokoven, zato poiščem še kakšno drugo mnenje in ne sledim slepo prof.dr. vseh znanstvenih smeri Ivan Janez Jnaša.
Glede na trenutna dogajanja v svetu, sem se odločil čisto prav. Saj ima prav, velika večina jih je umrla S COVID okužbo, vendar zaradi drugih zdravstvenih stanj, ki jih je okužba poslabšala, tako kot se to zgodi pri gripi, teslo nedonošeno SDS-ovsko.
Kar se Nodijevih trditev tiče, počakajmo, strupi za uničevanje inteligentnih živali, z razlogom, delujejo izredno počasi in bomo videli ali je to še ena teorija zarote ali bo postala news.

Koji je kurac je s tabo, da ne znaš niti citirat pravilno.
Na kaj se ta gnoj, ki si ga napisal, sploh nanaša? A se je težko naučit osnovnih funkcij tega foruma? Očitno je. Zate.

Očitno nisi dovolj med ljudmi. Še enkrat. Antivax se pretežno ne drži ukrepov. Ne da se jih ne drži, tudi ponarejajo uradne dokumente glede PCTja. To je postal nacionalni šport v Sloveniji. Cepljeni ne rabi ponarejat PCTja.

Kaj si ti do 67 delal, je popolnoma nepomembno. Glede na leta si absolutno v rizični skupini. Ta virus boš dobil (kot ga bomo vsi). Če ne letos, pa v naslednjih letih. Virus postaja endemičen in bo rotiral med populacijo skozi celotno leto. Večina bo sicer imuna, ampak prenašala ga bo naprej. Zbolevali bodo predvsem tisti, ki se niso prekužili ali cepili.

Še enkrat in ZADNJIČ. PRENEHAJ vlečt politiko (in neke desne) v debato o virusu. Ker s tem samo kažeš, kako zabit indoktriniran komunajzer si. Covid ni samo slovenski problem, je problem celotnega sveta. Naša stroka in naša politika ne delata prav nič kaj posebnega. Vsi imajo podobne ali enake ukrepe.

Kar se Nodijevih trditev tiče... a mi lahko prosim napišeš poznane strupe za uničevanje inteligentnih živali, ki z razlogom delujejo izredno počasi?! Katere substance so to? Sicer pa.. vsi bomo enkrat umrli. Eni čez 5 let, eni čez 10 let.. 20 let.. 50 let. Tipično za teoretike zarot je to, da se bo vedno nekaj zgodilo čez 3-5 let in to iz čisto enostavnega razloga. Ker čez 3-5 let bo s tem virusom konec in bodo vsi pozabli na tole. 3-5 let je samo escape plan za debile kot je Nodi.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Kayzon ()

NMH je izjavil:

solatko je izjavil:

NMH - Bedak, če bi bilo tako, bi bili med prebolevniki ali umrlimi. Pezda, kako desnim primanjkuje čisto navadne kmečke logike. Če so necepljeni, niti med prebolelimi, potem so se morali in se še držijo protokolov, tisti, ki jih ne, pa postanejo pozitivni in so nadalje med prebolevniki, veliko je takih namerno, da se zoperstavijo fašistom.
Tisti, ki so mu vsak dan težil, da ne bo mogel več delat, v JU.
V življenju sem se naučil toliko, da pri 67 ne rabim nobenih zdravil pa tudi to, da ni vsak "strokovnjak" dejansko strokoven, zato poiščem še kakšno drugo mnenje in ne sledim slepo prof.dr. vseh znanstvenih smeri Ivan Janez Jnaša.
Glede na trenutna dogajanja v svetu, sem se odločil čisto prav. Saj ima prav, velika večina jih je umrla S COVID okužbo, vendar zaradi drugih zdravstvenih stanj, ki jih je okužba poslabšala, tako kot se to zgodi pri gripi, teslo nedonošeno SDS-ovsko.
Kar se Nodijevih trditev tiče, počakajmo, strupi za uničevanje inteligentnih živali, z razlogom, delujejo izredno počasi in bomo videli ali je to še ena teorija zarote ali bo postala news.

Koji je kurac je s tabo, da ne znaš niti citirat pravilno.
Na kaj se ta gnoj, ki si ga napisal, sploh nanaša? A se je težko naučit osnovnih funkcij tega foruma? Očitno je. Zate.

Očitno nisi dovolj med ljudmi. Še enkrat. Antivax se pretežno ne drži ukrepov. Ne da se jih ne drži, tudi ponarejajo uradne dokumente glede PCTja. To je postal nacionalni šport v Sloveniji. Cepljeni ne rabi ponarejat PCTja.

Kaj si ti do 67 delal, je popolnoma nepomembno. Glede na leta si absolutno v rizični skupini. Ta virus boš dobil (kot ga bomo vsi). Če ne letos, pa v naslednjih letih. Virus postaja endemičen in bo rotiral med populacijo skozi celotno leto. Večina bo sicer imuna, ampak prenašala ga bo naprej. Zbolevali bodo predvsem tisti, ki se niso prekužili ali cepili.

Še enkrat in ZADNJIČ. PRENEHAJ vlečt politiko (in neke desne) v debato o virusu. Ker s tem samo kažeš, kako zabit indoktriniran komunajzer si. Covid ni samo slovenski problem, je problem celotnega sveta. Naša stroka in naša politika ne delata prav nič kaj posebnega. Vsi imajo podobne ali enake ukrepe.

Kar se Nodijevih trditev tiče... a mi lahko prosim napišeš poznane strupe za uničevanje inteligentnih živali, ki z razlogom delujejo izredno počasi?! Katere substance so to? Sicer pa.. vsi bomo enkrat umrli. Eni čez 5 let, eni čez 10 let.. 20 let.. 50 let. Tipično za teoretike zarot je to, da se bo vedno nekaj zgodilo čez 3-5 let in to iz čisto enostavnega razloga. Ker čez 3-5 let bo s tem virusom konec in bodo vsi pozabli na tole. 3-5 let je samo escape plan za debile kot je Nodi.

Tako, sem predlagal izbris
Nova normala press
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Tako, sem predlagal izbris
Nova normala press

A tole boš tudi predlagal izbris?

;-) je izjavil:

Pa tole boš tudi predlagal izbris, Nodi?

solatko je izjavil:

NMH - Bedak,

Pa za vse laži v povezavi z Romunijo, se boš zbrisal, Nodi?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: NMH ()

;-) je izjavil:

Mnja...

Ob sprejemu na intenzivno nego se je zlagal, da je cepljen

Na intenzivni negi v ljubljanskem kliničnem centru zaradi covida-19 zdravijo tudi bolnika, ki je ob sprejemu navedel, da je cepljen. Ob preverjanju protiteles so ugotovili, da jih nima in da je imel lažno potrdilo o cepljenju.

Koliko od t.i. "cepljenih" na intenzivni, je plačalo klošarjem, da so se šli cepit namesto njih?

widj3098dj32 ::

NMH je izjavil:

;-) je izjavil:

Mnja...

Na intenzivni negi v ljubljanskem kliničnem centru zaradi covida-19 zdravijo tudi bolnika, ki je ob sprejemu navedel, da je cepljen. Ob preverjanju protiteles so ugotovili, da jih nima in da je imel lažno potrdilo o cepljenju.

Koliko od t.i. "cepljenih" na intenzivni, je plačalo klošarjem, da so se šli cepit namesto njih?

"Obrnimo narativo proti necepljenim, ker so nam oni zrihtali green pass in pogojevanje s cepivi."

Mislim da si malo zamesal vzrok in posledico.

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Korona scam debunked

https://imageupload.io/i/Db2ezunEYt

Že spet limaš govna.
Preboleli so bili v bolnicah, in tudi na intenzivni.

dsfsfawer235 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Korona scam debunked

Nodi, nismo vec prvega aprila, zdaj se najvecji cepec ve, da, ce je tekst screenshotan in na nekem kurcevem img hostingu, da je zadeva popolna neumnost :)
If you don't work in a sweatshop, thank a Union.
If you do work in a sweatshop, start a Union.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fe/Rb-star.svg

NMH je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Korona scam debunked

Že spet limaš govna.
Preboleli so bili v bolnicah, in tudi na intenzivni.

Aha

Delat nej grejo ne pa dodatke vlečt pa plesat
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Master_Yoda je izjavil:

;-) je izjavil:

Etilen oksid so nasli tudi v hrani pred kaksnim mesecem ce se prav spomnim. Je bilo veliko odpoklicev, jogurtov, mlecnih izdelkov, etc. A si antifoodist ratal in nehal jesti zaradi tega ?

V hrani, ki jo jaz jem etilen oksida ni. Zato ne rabim postati antifoodist.

NMH je izjavil:

;-) je izjavil:

Mnja...

Vidiš kaj dela vlada, folk laže, da je cepljen, da dobi oskrbo. Vrjetno ga je bilo strah da se bo zadušil pred vrati bolnišnice. Pomnimo, deček s popečeno nogo je 40min čakal test preden so ga oskrbeli.

#zaživljenjagre

Pa že cel čas opozarjam, da zdravstvo ne dela dobro, ko prideš na urgenco ti prečekirajo FB profil, žepe, telefon če si proti dodatkom pičiš direkt na predihavanje in umetno komo. Danes je to teorija zarote, jutri bo blaga realnost

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

Realnost je da so udeležence protestov nadelogvali miličniki na domu. Podatke pa dobivajo s face recognition in FB profili.
#koronaSCAMdebunked
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Me prav zanima če najdejo fejk profile brez realne slike, znanstvena fantastika za slovensko policijo.

PrihajaNodi je izjavil:

Unchancy je izjavil:

BTW nisi razumel poante : Kot bi med srečanjem ljudožercev vprašal ali je tukaj kakšen vegan ?

BTW nisi razumel poante : Kot bi med srečanjem ljudožercev vprašal ali je tukaj kakšen vegan ?

Ne. Protesti so usmerjeni proti prisilnemu cepljenju, ne proti znanosti. Vidiš cepilni center SDS vam tega ni povedal. Zdravniki izvajajo triažo samo za bolinike S kovidom.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

;-) je izjavil:

Vidiš kaj dela vlada, folk laže, da je cepljen, da dobi oskrbo.

Ziher ja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: NMH ()

NMH je izjavil:

;-) je izjavil:

Vidiš kaj dela vlada, folk laže, da je cepljen, da dobi oskrbo.

Ziher ja.

Sam da se narod deli, kaze vedno ene in iste slike umirajocih, sponzorira spikanje kot sladoled, jansa pa vas prepricuje da so krivi necepljeni. Prej boste nehal puklastega poslusat bolje nam bo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Sam da se narod deli

To vi počnete.

kaze vedno ene in iste slike umirajocih,

Že spet lažeš.

sponzorira spikanje kot sladoled

Vprašaj one s sladkorno boleznijo, kako zgleda špikanje kot sladoled. Zakaj konstantno žališ bolne ljudi?

Zavajanje in laži do drugače misličih. Spet bo en nastradal v tej vojni kot vedno.

Vprašaj one s sladkorno boleznijo, kako zgleda špikanje kot sladoled. Zakaj konstantno žališ bolne ljudi?

Sladkorna je resna bolezen, ki se jo da preveriti. Ne mešaj hrušk in jabolk.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Zavajanje in laži do drugače misličih. Spet bo en nastradal v tej vojni kot vedno.

Sladkorna je resna bolezen, ki se jo da preveriti. Ne mešaj hrušk in jabolk.

Aha, ponovno smo tukaj, da virus ne obstaja in se ga ne da preveriti...
««
9 / 23
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Testiranje cepljenih? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Problemi človeštva
36464015 (52320) D3m

S 1. novembrom zaostreni ukrepi za zajezitev okužb (strani: 1 2 )

8512143 (10368) Invictus

Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 432 33 34 35 )

1722246419 (225504) Conini

Več podobnih tem