Forum » Problemi človeštva » Dnevno Stevilo Okuzenih
Dnevno Stevilo Okuzenih
krucymucy ::
Zanima me kaksne bodo posledice v bliznji prihodnosti,glede zanemarjanja ljudi z bolj resnimi tezavami in bolezni. Tale covid panika nas bo kmalu se hudo udarila.
Če je nekdo v bolnišnici na kisiku, da lahko sploh diha ali na ventilatorju, ker sam ne more več, to ni dovolj resno stanje?
Jao kakšen Balkan.Ne razume nič dokler ne dobi po buči.
Na ventilator priklapljajo folk kar tako, ko je še ok. Baje je manj dela s tabo če si v umetni komi.
Rabiš dokaz, da se zdravo pri nas popolnoma narobe ? Imaš 2,267 mrtvih na milijon pri nas. In 465 mrtvih na milijon naprimer v Nemčiji. V DE je protokol drugačen, na ventilator greš ko je to potrebno.
Naprimer Mongolija podobno kot nemčija, zdravstvo deluje 505 mrtvih na milijon.
Norveška 164 mrtvih na milijon.
Finska 207 mrtvih na milijon.
Imamo države kjer zdravstvo deluje in imamo države kjer ne. Žal živimo v državi v kateri zdravstvo ne deluje, posledice so vidne. Zadnji čas da razglasimo razpad zdravstvenega sistema in uvedemo kak drug sistem naprimer privat zdravstvo brez OZZ, ker tako negre več.
Pustimo ob strani dejstvo da se skandinavci ne druzijo prevec, tudi ce ni epidemije.
Nemci se malo bolj, se vedno bistveno manj kot mi.
Imas pa drzave juzneje od nas, kjer je bila policijska ura najprej uvedena in so bili eno noc pri enem sosedu pol vasi, drugo pri drugem.
Seveda ima tudi zdravstveni sistem vpliv, ampak mentaliteta ljudi ima vecjega.
Unchancy ::
Unchancy - Nisem mislil vodo, ki vre, ampak tako, da jo komot zdržiš, brez verze pa je mrzla voda za čiščenje rok. Ja, ko pridem domov, je obvezno 3 minutno prenje rok pod tekočo vodo, kljub temu, da umivam tudi posodo na roke,.... 20-30 sekund je premalo. To je dovolj če greš v javni wc.
30 sekund miljenja in potem izpiranje s toplo vodo odstrani 99%. Te tvoje tri minute so smešne.
PrihajaNodi je izjavil:
Pravljice za otroke, če ti tako napišeš. Zakaj niso poklicali šamana?
Zdravniki so izvajali samske plese v zd domu. Happy?
Kako kaj v Romuniji te dni?
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Unchancy ()
Pithlit ::
PrihajaNodi je izjavil:
BTW nisi razumel poante : Kot bi med srečanjem ljudožercev vprašal ali je tukaj kakšen vegan ?
Ne. Protesti so usmerjeni proti prisilnemu cepljenju, ne proti znanosti. Vidiš cepilni center SDS vam tega ni povedal. Zdravniki izvajajo triažo samo za bolinike S kovidom.
"virusa ni! Cepljenje ne deluje! Šole zastrupljajo otroke z arnesovim wifi!" in tako dalje... Ni proti znanosti? Dečko, čist se ti je speljal. Ampak ja, sej kaj drugega od nekoga ki na tem forumu sam drek meša niti ni za pričakovati.
Life is as complicated as we make it...
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Kayzon ()
NMH ::
"virusa ni! Cepljenje ne deluje! Šole zastrupljajo otroke z arnesovim wifi!" in tako dalje... Ni proti znanosti? Dečko, čist se ti je speljal. Ampak ja, sej kaj drugega od nekoga ki na tem forumu sam drek meša niti ni za pričakovati.
Nodi je že od začetka zanikovalec virusa. Še ni slišal za mikroskop.
Sicer skrbno skriva, ampak ker je revček včasih nepazljiv, pridejo take na plano.
PrihajaNodi ::
Oh oprosti, bolnice polne, sestre plešejo, zdravniki se igrajo piramidno šemo: prepričaj enaga pacienat ki bo pripeljal še 3 in tvoja plača bo 30% and list go on...virus pa pobija
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
LeQuack ::
Od kje ta mit da se Skandinavci ne družijo? A hočeš rečt da nimajo mest, trgovin, pisarn? Tam so hiše enakomerne porazdeljene po celi površini?
Quack !
Kdo so cepljeni ljudje:
Klik spodaj:
https://www.24ur.com/novice/tujina/vpli...
Se splaca imeti otroke? Naj virus ali cepivo naredita svoje
Klik spodaj:
https://www.24ur.com/novice/tujina/vpli...
Se splaca imeti otroke? Naj virus ali cepivo naredita svoje
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
solatko ::
Unchancy - A zobe tudi samo 30 sekund pereš?
PrihajaNodi - Črnci naredijo ob smrti zabavo, da se pokojnik z veseljem odpravi naprej, drugje pač slovo od pokojne/ga poteka po tradiciji.
Ko sem se poslovil od moje drage, bi se raje z veseljem, saj sva preživela skupaj čudovitih 50 let in spomin na vsak lep trenutek, mi daje moč za naprej pa je tradicija pri nas drugačna, ker bi izpadel bebo in brezčutnež, če bi naredili zabavo R&B ter Rock-om.
Važnejše mi je slovo, ko mi je praktično umrla na rokah in s seboj odnesla večino moje žalosti, odšla je z nasmehom in mojim dovoljenjem, vse ostalo ni važno.
PrihajaNodi - Črnci naredijo ob smrti zabavo, da se pokojnik z veseljem odpravi naprej, drugje pač slovo od pokojne/ga poteka po tradiciji.
Ko sem se poslovil od moje drage, bi se raje z veseljem, saj sva preživela skupaj čudovitih 50 let in spomin na vsak lep trenutek, mi daje moč za naprej pa je tradicija pri nas drugačna, ker bi izpadel bebo in brezčutnež, če bi naredili zabavo R&B ter Rock-om.
Važnejše mi je slovo, ko mi je praktično umrla na rokah in s seboj odnesla večino moje žalosti, odšla je z nasmehom in mojim dovoljenjem, vse ostalo ni važno.
Delo krepa človeka
Telbanc ::
PrihajaNodi je izjavil:
BTW nisi razumel poante : Kot bi med srečanjem ljudožercev vprašal ali je tukaj kakšen vegan ?
Ne. Protesti so usmerjeni proti prisilnemu cepljenju, ne proti znanosti. Vidiš cepilni center SDS vam tega ni povedal. Zdravniki izvajajo triažo samo za bolinike S kovidom.
Drug teden ti bojo povedal po RTV ju, da boš v novenmbru antivaxar. Da bo trebalo pojačalo. Booooooooster.
Pa boš pol pametna.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Solatko, a seksaš tudi samo 3 minute?
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
;-) ::
Cepljenci dobijo regeneron ob hospitalizaciji...toliko o enakopravni obravnavi cepljenih in necepljenih.
Thats not the point
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Kayzon ::
Se kolikokrat se mislite cepiti vsi tisti ki ste se ze cepili? Resno vprasanje. Ce recejo sedaj da po dveh cepivih niste varni in ne opravljate PCT pogoja. Kaj naredite? Se greste se enkrat cepiti? Kaj potem ko recejo da po treh cepljenjih ne zadostuje PCT pogoju. Boste jemali boosterje? Kdaj bo poetm temu konec?
PrihajaNodi je izjavil:
Drug teden ti bojo povedal po RTV ju, da boš v novenmbru antivaxar. Da bo trebalo pojačalo. Booooooooster.
Pa boš pol pametna.
Ona ma stalno zavihane rokave
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Morientes ::
Slaba primerjava s seksom, ampak ok.
Drugače pejt na zdravstveno šolo vprašat kako se pravilno roke pere. Če jih ne znaš, ti tut 3minute ne pomaga da prideš do tvojih 99%
Cepljenci dobijo regeneron ob hospitalizaciji...toliko o enakopravni obravnavi cepljenih in necepljenih.
Saj virusa itak ni, aspirin za antivax pa čaj z limonco in dobre misli.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
feryz ::
Koliko časa ta dohtarska mafija porabi da naštudira en tak ples? Med delovnim časom, ker je malo verjetno, da bi se popoldan dobivali doma. Se imajo v službi dovolj eden drugega.
So zabušili 100 ur? Več? Na enega. Če jih je 12 kosov, to pomeni kar lep kupček davkoplačevalskega denarja in korona dodatkov. Noter jim pa, baje, umirajo ta čas.
So zabušili 100 ur? Več? Na enega. Če jih je 12 kosov, to pomeni kar lep kupček davkoplačevalskega denarja in korona dodatkov. Noter jim pa, baje, umirajo ta čas.
Slaba primerjava s seksom, ampak ok.
Drugače pejt na zdravstveno šolo vprašat kako se pravilno roke pere. Če jih ne znaš, ti tut 3minute ne pomaga da prideš do tvojih 99%
20-30 sekund miljenja in nato spiranje s toplo vodo povsem dovolj. Pa ne bit take boječke kot so vaxerji, no…
Sicer je pa primerjava s seksom tako na mestu, kot je solatkova z umivanjem zob.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Unchancy ()
PrihajaNodi je izjavil:
Ona ma stalno zavihane rokave
Kako to? Dela v medicini?
Nuklearna biologija zato toliko ve
https://siol.net/novice/slovenija/nadgr...
Krasni novi svet.
Goveda je potrebno navadit na novo normalnost. Bi me bilo strah ce bi mel otroke tako se mi pa fucka. Se mal pa bos dobil qr kodo na celo
Fuck this shit im out
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
solatko ::
Unchancy - Že leto in pol nič, mi je zbolela žena, junija umrla, tako, da ne vem. Lahko pa tvojo pripelješ, ti bo povedala, če bo sploh še prišla nazaj.
Kayzon - Kot za gripo, antitelesa, ki jih tvori cepivo, v nekaj mesecih odidejo v kanalizacijo, ker jih izloči kri, kot neuporabno tvarino, kot celulozo - vlaknine. Saj to je dobro, da ne redijo.
Kayzon - Kot za gripo, antitelesa, ki jih tvori cepivo, v nekaj mesecih odidejo v kanalizacijo, ker jih izloči kri, kot neuporabno tvarino, kot celulozo - vlaknine. Saj to je dobro, da ne redijo.
Delo krepa človeka
Comandante ::
Se kolikokrat se mislite cepiti vsi tisti ki ste se ze cepili? Resno vprasanje. Ce recejo sedaj da po dveh cepivih niste varni in ne opravljate PCT pogoja. Kaj naredite? Se greste se enkrat cepiti? Kaj potem ko recejo da po treh cepljenjih ne zadostuje PCT pogoju. Boste jemali boosterje? Kdaj bo poetm temu konec?
Boli me johnson za PCT pogoj, prejsnji teden sem slucajno ugotovil, da sem nehote pol leta hodil po celi Evropi z neveljavno QR kodo.
Bom pa pocasi sel po tretjo dozo Pfizerja. Moram prebrati povzetek klinicne studije kdaj je najbolj smiselno. Cepim se zaradi zascite, ne zaradi jebenega potrdila.
may God help ya all
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Comandante ::
PrihajaNodi je izjavil:
may God help ya all
Ja, racionalna odlocitev, sprejeta na osnovi objektivnih informacij. Ne trudi se, ne bos razumel.
Unilseptij ::
solatko, žal mi je, da si imel poleg korone še doma tragedijo. Po tvojih postih vem, da razumeš življenje in to. Drži se in ne išči krivde drugje, tega bo enkrat konec, če pa slučajno ne bo, nam tako ali tako preostane le, da ohranimo nek zdrav in pozitiven pogled na svet, čeprav danes to ni lahko.
Priporocam ogled, cepljena goveda ne bodo dojela poante, tako da se ne trudite
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
simonchelo ::
Vsak ga dobi če želi. Ne zavajajo. dobis ga tudi če nisi sprejet v bolnišnico in ti ga dodeli osebni zdravnik
ciao
feryz ::
PrihajaNodi je izjavil:
Goveda je potrebno navadit na novo normalnost. Bi me bilo strah ce bi mel otroke tako se mi pa fucka. Se mal pa bos dobil qr kodo na celoA se spomnite unga tipa, ki si je qr kodo vtetoviral!?
Fuck this shit im out
Zdaj bo pa neveljavna, ker so ukradli ključ!
Jajks.
Še dobro, da je še kar nekaj kože fraj.
Umrli zaradi kovida (ali s), cela druzina, infrakt in vsi po 3 doze
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/cela-...
Svinjarija prihaja na plano
Lol ja. Sam ok bo mel za spomin al pa si bo dal novo. Tele kode majo namen se za kej drudzga
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/cela-...
Svinjarija prihaja na plano
PrihajaNodi je izjavil:
Goveda je potrebno navadit na novo normalnost. Bi me bilo strah ce bi mel otroke tako se mi pa fucka. Se mal pa bos dobil qr kodo na celoA se spomnite unga tipa, ki si je qr kodo vtetoviral!?
Fuck this shit im out
Zdaj bo pa neveljavna, ker so ukradli ključ!
Jajks.
Še dobro, da je še kar nekaj kože fraj.
Lol ja. Sam ok bo mel za spomin al pa si bo dal novo. Tele kode majo namen se za kej drudzga
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Ce bodo nasli vrece za mrtve prostora je pa itak ze zmankal. Damn, torej ce nimas telefon (s qr kodo) si pravzaprav izobcen.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
simonchelo je izjavil:
Vsak ga dobi če želi. Ne zavajajo. dobis ga tudi če nisi sprejet v bolnišnico in ti ga dodeli osebni zdravnik
Pokličem jutri če dobim vialo se posipam s pepelom in sporočim.
Take cifre majo kot mi. Identiko :)
Pri nas so se ful na skrivaj cepili preko vrst in to zato nam gre dobro.
Pri nas so se ful na skrivaj cepili preko vrst in to zato nam gre dobro.
Pojma nimam o cifrah, vsak dan malo drugace. Cifre, grafi, semaforji napovedovanje apokalipse in prihod crnih jezdecev.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Adder ::
Že lani so se...
POZOR! V bolnišnice se vrača vse več ljudi, ki so že preboleli koronavirus
So fuckin what, gre za bolane starce,zjebimo celo druzbo zaradi staruhlov
111111111111 ::
Unchancy - Že leto in pol nič, mi je zbolela žena, junija umrla, tako, da ne vem. Lahko pa tvojo pripelješ, ti bo povedala, če bo sploh še prišla nazaj.
Vidim da so danes bili moderatorji pridni in so zaklenili teme. Tvoj jezik je postal izredno grd solatko. Priporočam obisk psihiatra in zdravila za depresijo, ker ozmerjanje brez argumentov je prvo znamenje depresije. Svetujem ti tudi, da žalitve moje žene pustiš ob strani in se spraviš direktno name. Tudi jaz tvojo pustim, da počiva v miru. Zato prosim malo več nivoja v najinih prihodnjih soočenjih, drugače jih sploh ne bo in te bom samo potrolčkal.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: PrihajaNodi ()
Enka si ze narocen na tretjo dozo? Si naredil raziskave katero bos vzel?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
AliRes ::
PrihajaNodi je izjavil:
Vaksina deluje? Stroka?
https://novice.svet24.si/clanek/novice/...
Covid scam debunked?
Je naključje, da je zee spizdil od tam?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AliRes ()
PrihajaNodi je izjavil:
Vaksina deluje? Stroka?
https://novice.svet24.si/clanek/novice/...
Covid scam debunked?
Je naključje, da je zee spizdil?
Se tudi sam sprasujem. Tipo je delal v Singaporju v laboratorijih…
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
111111111111 ::
PrihajaNodi je izjavil:
Nisem še. Si ti naročen na prvo?
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
omg sedaj ze roke in noge amputirajo, ce gres v bolnico. Tale korona me spominja na slike iz cigaret:
https://imageupload.io/i/ojyP2bIqzP
Cakam Johnsona. Je sam ena doza
https://imageupload.io/i/ojyP2bIqzP
111111111111 je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Nisem še. Si ti naročen na prvo?
Cakam Johnsona. Je sam ena doza
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Kayzon ::
PrihajaNodi je izjavil:
Glih berem v Ameriki,je mozna ze cetrta doza s Pfizerjom in Moderno. Cetrta! Kdaj bo temu konec,ljudje se bodo hodili spikati kot ovce,a se sploh zamislijo kako to vpliva na dolgi rok glede imunskega sistema?
Mah nekaj je v ozadju. Smo pa to sprejeli odprtih rok, virus, ukrepe, zapiranje. Saj kaj vec si clovestvo ne zasluzi. Vojne so trajale po pet let, bilo je hudo tole pa ne bo konca saj se "stiska" na mehko in brez metkov. Naj Bog pomaga vasim potomcem. Je fino ce si sam in se ti fucka
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Testiranje cepljenih? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Problemi človeštva | 64012 (52317) | D3m |
⊘ | S 1. novembrom zaostreni ukrepi za zajezitev okužb (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 12143 (10368) | Invictus |
⊘ | Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Problemi človeštva | 246409 (225494) | Conini |