» »

SD kartica recover

SD kartica recover

Cytaine ::

Pozdravljeni,

Prosila bi za pomoč glede recover slik na SD kartici. Sicer sem pregledala podobne teme in nasvete, ki so že bili obravnavanij pa bi vseeno vprašala.
Sicer sem želela iz SD kartice na telefonu prenesti slike s funkcijo "izreži" (kopirat mi ni želelo) na računalnik; slik ni skopiralo, jih je pa izbrisalo iz kartice. Gre za micro SD v Samsung telefonu.
Zanima me ali svetujete nakup programa preko spleta (malo me skrbi, če bom ga znala pravilno uporabiti - nisem sicer povsem lost za računalnike in telefone, vseeno pa nisem tech wizz) ali naj nesem na podjetje, kjer se s tem ukvarjajo? Aja dodala bi še, da gre za slike v velikosti cca 50 GB - ker sem opazila, da imajo programi tudi omejitve glede velikosti. Če svetujete nakup programa, me zanima katerega? Vidim, da se večina nagiba k Recoverit (?).

Hvala
Urška

tikitoki ::

Imas namenske programe za recover. Karkoli delas, ne zapisuj nicesar na to kartico:).

Cytaine ::

Hvala, sem jo nemudoma odstranila :)

Rias Gremory ::

Če gre za pomembne podatke, potem bi predlagal da se nese k ustreznim podjetjem.
Če pa niso tako pomembni potem pa seveda kakšen namenski program.
Za drugič pa seveda predlagam backup vsaj na 2 mestih (2 trdih diskih različnih proizvajalcev oz. iz različnih serij, če je proizvajalec isti).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

V Münchnu bo povratek na Windows stal 90 milijonov evrov (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
23788505 (81716) xmetallic
»

Program za recovery podatkov

Oddelek: Programska oprema
265104 (1925) mtrkonghi
»

Povrnitev podatkov iz micro SD kartice

Oddelek: Pomoč in nasveti
157108 (5300) irina
»

32 GB microSD, 64 GB SDXC (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
728662 (7308) Lonsarg
»

Recover my files - skrite datoteke

Oddelek: Pomoč in nasveti
81470 (1335) tattoo

Več podobnih tem