Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik zalepanje
Prenosnik zalepanje
dejan90 ::
Pozdravljeni,
Imam prenosnik Lenovo ideapad 700.Nameščene na svežo windows 10,ampak računalnik še gre vedno v spanje oz zaklepanje pa se ugasne.
Vse je izklopljeno za spanje,priklopljen je na zunanji montiro preko HDMI.Nevem več kaj še lahko naredim,da bo računalnik normalno deloval
da ne preide v način standby (spanje). Posodbil sem windowse na zadnjo različico,pa še vedno.
Hvala za pomoč
Dejan
Imam prenosnik Lenovo ideapad 700.Nameščene na svežo windows 10,ampak računalnik še gre vedno v spanje oz zaklepanje pa se ugasne.
Vse je izklopljeno za spanje,priklopljen je na zunanji montiro preko HDMI.Nevem več kaj še lahko naredim,da bo računalnik normalno deloval
da ne preide v način standby (spanje). Posodbil sem windowse na zadnjo različico,pa še vedno.
Hvala za pomoč
Dejan
Mare2 ::
Posodobi tudi gonilnike, najdeš na spletni strani Lenovo.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
dejan90 ::
Nastavitev: "Ob zapiranju pokrova" daj na "Ne naredi ničesar"
ekran je skoz odprt,vendar je izkloplen delam samo na zunanjem.
Posodobi tudi gonilnike, najdeš na spletni strani Lenovo.
sem posodobil driverje,bomo videli kako bo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dejan90 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 posodablja firmware?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1985 (1145) | m0LN4r |
» | Laptop se ne ugasne, ne gre v sleep...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3033 (2710) | jb_j |
» | prenosnik in VGA priključekOddelek: Zvok in slika | 1569 (1367) | BorutK-73 |
» | Prenosnik z okvaro nekje v nekem vezju - kaj z njim?Oddelek: Strojna oprema | 1601 (1073) | driver_x |
» | Garancija na počen ekran na laptopu (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8872 (6718) | Zheegec |