Forum » Loža » Slotech, ali je to dovoljeno?
Slotech, ali je to dovoljeno?
RoccoC ::
Seveda, taka malenkost te moti. kako to da te ne moti veliko bolj resna krsitev kot je kraja identitete, pravega imena in priimka?
to naj moti tistega kateremu je identiteto ukradel, naj ga prijavi. Kot navadnega uporabnika me pa dosti bolj moti tvojih in polovičnih 100 nickov in 10k postov brez vsebine. Uničujeta slo-tech, bluefish in podobni "strokovni" moderatorji vam pa asistirajo.
Saul Goodman ::
ti bom jaz odgovoril - povej mi svoj ime in priimek in glej moj profil. To, da vpišem neko ime in priimek še ni nobena zloraba ali kraja identitete. Nisi ne edini s tem imenom, ne s priimkom. Lahko forum s svojimi internimi pravili določi, da bo take papke banal, ne sanjaj pa ti o kaki kraji identitete ali kazenskem pregonu. za to mora bit pri "kršitelju" izkazan jasen namen, korist, škoda, ipd. do sedaj je jasno samo to, da bi dobil ti kazen za krivo prijavo.
ne bit butthurt.
ne bit butthurt.
c1aps ::
Ne vem kaj se ponavljate, to ni prava primerjava, ce ima nekdo vec uporabniskih profilov se to ne more primerjat s krajo osebne identitete. To ni nickname ampak pravo ime in priimek. Pa gre se za identicno kopiranje celotnega profila, podpis, nickname in osebno ime in priimek.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: c1aps ()
Saul Goodman ::
Ne vem kaj se ponavljate, to ni prava primerjava, ce ima nekdo vec uporabniskih profilov se to ne more primerjat s krajo osebne identitete. To ni nickname ampak pravo ime in priimek.
najboljš, da nardiš prijavo na policiji in potem objaviš plačilni nalog tukaj, da se bodo iz tvoje napake lahko naučil še drugi debili.
Jaz ne bom nic prijavljal, ker prvic nisem tista oseba, drugic to ni moj namen. Namen je zgolj opozorit moderatorje.
Bolt ::
Ne vem kaj se ponavljate, to ni prava primerjava, ce ima nekdo vec uporabniskih profilov se to ne more primerjat s krajo osebne identitete. To ni nickname ampak pravo ime in priimek.
Dej pober se že. Če te je kaj v hlačah povej kdo si še pod ostalimi imeni, če ne marš v gmajno iz katere si porilezel! Si večji pacient od tistega katerega opravljaš!
Drugac pa zanimiva lista uporabniskih racunov, ki branijo krsitelja. Tako da lahko vsak, ki zeli, preveri psiholoski profil teh racunov. Ker sociopatske znacilnosti se kazejo tudi v tem, da veckrat niso zmozni kontrolirat svojih izpadov in zalitev.
Zgodovina sprememb…
Saul Goodman je izjavil:
upam, da nardiš kakšno poglobljeno analizo in objaviš rezultate.
Pravzaprav v eni minuti pregleda tvoje zgodovine komentarjev sem zaznal ze dve skupni lastnosti, kot so nezmoznost kontrole svojih izpadov in zalitev. Pa dodatna lastnost, ki je skupna je zanimanje za kriptovalute. Seveda to ne pomeni, da si ti doticni. Si pa vsekakor zanimiv za nadaljne preiskave prek tvojih preteklih komentarjev in primerjanje. Men se tega ne da pocet. Morda bodo drugi pregledal vsak zase, ce jih bo seveda zanimalo.
Zgodovina sprememb…
Kripto mesi ::
c1aps ali Aquafriend ali branimir ali kult90 ali slotechar ali..., povej rajši ali si že vrnil kovance fantu, ki si mu jih ukradel?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BLOKIRALI mi FB PROFIL- preverjajo slikoOddelek: Pomoč in nasveti | 6443 (1926) | Saul Goodman |
» | Ali smejo davčne številke po spletu potovati nešifrirane?Oddelek: Novice / NWO | 18872 (15518) | Miha 333 |
» | nateg na bolhi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22005 (16898) | St235 |
» | Ugrabitev identitete (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13207 (10476) | St235 |
» | Facebook - zlorabaOddelek: Informacijska varnost | 7525 (6324) | St235 |