Forum » Pomoč in nasveti » Dva enaka TV-ja
Dva enaka TV-ja
Grizzly ::
V isti sobi imam 2 televizorja iste znamke. Najprej sem kupil prvega in ker sem bil z nakupom zadovoljen, sem kupil še enkrat skoraj enak TV - ista znamka (Philips), le malo novejši model (ne vem na pamet).
Najprej sta bila televizorja v ločenih prostorih, potem pa sem stanovanje malo prenovil in sta oba končala v istem prostoru, le v nasprotnih vogalih.
Ker gre za isto znamko in podoben model, se mi zdaj dogaja, da na en daljinec reagirata oba televizorja. Četudi prekrijem senzor, se kdaj zgodi, da signal ulovi tudi drugi televizor: prvega ugasnem, hkrati pa se mi vklopi drugi.
Obstaja kakšna elegantna rešitev, kako bi to rešil?
Najprej sta bila televizorja v ločenih prostorih, potem pa sem stanovanje malo prenovil in sta oba končala v istem prostoru, le v nasprotnih vogalih.
Ker gre za isto znamko in podoben model, se mi zdaj dogaja, da na en daljinec reagirata oba televizorja. Četudi prekrijem senzor, se kdaj zgodi, da signal ulovi tudi drugi televizor: prvega ugasnem, hkrati pa se mi vklopi drugi.
Obstaja kakšna elegantna rešitev, kako bi to rešil?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup oblačil preko spleta? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 40393 (4158) | balluf |
» | RAMOddelek: Kaj kupiti | 1269 (705) | Han |
» | TV Prestigio 19" P190T ali drug 19Oddelek: Kaj kupiti | 1021 (934) | Caligula |
» | televizor 100Hz 72 ekran - kateri?Oddelek: Kaj kupiti | 1691 (1439) | Caligula |
» | Ne kupit TV Samsung CW-29M6Oddelek: Loža | 1949 (1453) | Wox |