Forum » Pomoč in nasveti » Računalniški servis
Računalniški servis
MadIggy ::
Zdravo,
Predvidevam, da mi je crknila matična vendar bi rad preden se lotim iskanja novega builda še nekoga, da mi opravi diagnostiko preden se poslovim od svojega preljubega PCja :)
Vesel bi bil priporočila za kak dober servis v LJ, lahko tudi če kak nadobuden študent doma šraufa PCje.
Thx
Predvidevam, da mi je crknila matična vendar bi rad preden se lotim iskanja novega builda še nekoga, da mi opravi diagnostiko preden se poslovim od svojega preljubega PCja :)
Vesel bi bil priporočila za kak dober servis v LJ, lahko tudi če kak nadobuden študent doma šraufa PCje.
Thx
TOP ::
Ralši zaprosi kakega prijatelja,ker dober servis bo dobra cena in je bolje,da za tisti denar se kaj kupiš od komponent.
Ne poznam nikogar, za to sem pa napisal da lahko tudi kdo s tega foruma.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MadIggy ()
bobby ::
Zdravo,
Thx
Spiši simptome pa kaj maš to zaeno gajbo,..
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Računalnik se prižge, ventilatorji prižgejo, vrndar ne pride niti do prvega beep-a in biosov. Odklopil sem vse komponente razrn CPU in se vedno isto.
Gigabyte h110
I7-6700
16gb ddr4
128gb ssd Toshiba
1TB WD
Gtx 970
Gigabyte h110
I7-6700
16gb ddr4
128gb ssd Toshiba
1TB WD
Gtx 970
TheBlueOne ::
Prvega beepa? Kaj ni normalen zagon brez beepa? Ce se zazene in nic ne vidis, potem je morda graficna ali monitor. Proc menda ima graficno, tako da lahko odstranis GTXa in poizkusis izhod na plati.
PCAgent ::
Lahko pripelješ pa pogledam :) bi bil pa zelo vesel da napišeš specifikacije PC. Seveda če nisi že porihtal zadevo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PCAgent ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pohvale slovenskih servisovOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3516 (2710) | errhec |
» | Kateri sušini strojOddelek: Loža | 4653 (2900) | Dajarra |
» | Napaka v grafični? Napajalniku?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2171 (1880) | konspirator |
» | Zagon računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 621 (567) | X-Men |
» | K2.net pričel ponujati brezplačni priklop ADSLOddelek: Novice / Omrežja / internet | 3174 (3174) | DarkoB |