Forum » Loža » Nov dokumentarni film Mitja Okorna o Covid-19
Nov dokumentarni film Mitja Okorna o Covid-19
c3p0 ::
Zato je tudi to gibanje vedno močnejše, ker se odpor le veča. Če bi morda na vrhu NIJZ ostal sposoben epidemiolog, kot je Dr. Eržen, bi situacija zagotovo bila precej drugačna.
Utk ::
WizzardOfOZ je izjavil:
S tem vašim napadanjem antivaxerjev ste naredili samo nekaj. Pred dvemi leti je bila precepljenost otrok 90%, antivaxerji so bili problem. Danes se noče cepit 40% odraslih. Ker ste vseh 40% napadli z antivaxerji, se bo zares še teh dodatnih 30% z njimi poistovetilo. Ne predstavljam si kako odrasel ne bo cepil sebe, otroka pa bo. Tudi če verjame da ostala cepiva so pa vredu, zdaj je pripadnik antivaxerjev.
Tako, da boste vedeli kako (nič)koristni ste.
a ti otroke cepiš proti gripi? jaz jih ne niti jih ne mislim. smrtnost je pri gripi med otroci tako majhna, da ni možnosti, da bi otrok imel probleme. enako je s kovidom.
nekaj čisto drugega so pa bolezni kot rdečke, davica ali črne koze. smrtnost tam je za par razredov višja med otroci. zato se jih pocepi.
Je pa tudi za še ogromno razredov manjša verjetnost, da to dobijo.
Ljudje zdaj vidijo, da se ne cepijo zarad bolezni, ampak zarad politike. Vprašali se bojo, če je to res potrebno. Če lažejo pri covidu, zakaj bi jimverjeli drugje? Procenti antivaxerjev se bo zarad te kampanje vlade in internet trolov dvignil, to je neizbežno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
r3dkv1c4 ::
Ker prvič ni bilo dovoljen objavit. 1 min po odprtju teme je bila tema izbrisana.
Jasno, cenzura ST-ja.
https://stop-laznivim-medijem.org/razkr...
You can ban me, but you can't shut me down!
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()
one-half ::
Ne obremenjujte se s tem pajacem, ker tega res ni vreden. Človek misli, da je biser intelekta, ampak njegovi posti govorijo ravno obratno.
Po drugi strani pa žaljenje spada v najnižje nivoje debate, če temu še lahko rečemo debata. Tako da, ko te kdo užali, se je pravkar v debati predal.
Deluje pa strasno blagodejno, ko antivaxerju, ki dela vse za to, da bi lahko drugim ljudem skodoval in to iz lastne neumnosti, reces idiot. Bolje bi sicer bilo, da se ga zapre, samo smo le virtualni, tako, da vec kot to ne gre.
Že julija v Sloveniji objavljen video, pa ga bom še 1x prilepil.
Ker prvič ni bilo dovoljen objavit. 1 min po odprtju teme je bila tema izbrisana.
Jasno, cenzura ST-ja.
https://stop-laznivim-medijem.org/razkr...
https://www.imperial.ac.uk/news/224413/...
https://www.reuters.com/article/factche...
Spet siris lazi, brez, da bi preveril, mar ne? Vidis, normalni pa najprej preverijo in potem za taka jajca niti ne tratijo casa. Lahko bi se kaj naucil od njih.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Telbanc ()
apfelstrudl ::
Strokovna skupina predlagala vladi spremembo PCT pogoja v PC pogoj, ker testiranje ne zaleze. Janssena bo kmalu zmanjkalo, da ne boste potem stokali.
Nekoč je bil Slo-tech pribežališče tech sfere, zdaj pa je takih 3% ostali pa iz 24ur in žurnala, največji brezimeni znanstveniki. Še dobro da obstajajo tuji forumi o techu in darknet.
V zgodovini zemlje so preživeli tisti ki so se prilagodili, ostali pač ne. Kam spadate proticepilci? Ja cepil sem se, da bo kdo še ostal na naši ljubi Zemlji, ko vas bomo morali pokopati.
Odkar si se cepil, smrdiš po Fauciju....prav do sem je prismrdelo.....ste z onexhalf /pithlit / PrimoZ,..... skupaj, ker neverjetno zaudarja.
Edini normalen župnik, car.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hr...
Ja redkvica, si za na hrvasko. Ne vem zakaj se ne preselis tja, mogoce bi bila Bosna se bolj primerna? Tam so se vecji carji.
apfelstrudl je izjavil:
Ali citat kjer preprečujem cepljenje ljudem na kakršenkoli način, ali pa opravičilo.
Bo šlo? Kar išči nazaj. Mogoče celo poštekaš kaj zagovarjam... te zna presenetiti.
Gremo. Citat ali opravičilo prosim.
Se bolje, ti si pa edina sorta ljudi, ki je pa se bolj gnila od samih antivaxerjev. Kretenov, ki mesajo zdravje in politiko.
Antivaxerji se vsaj trudijo, ceprav napacno, razumeti. In imajo vsaj izgovor, so pac preneumni, hkrati pa paranoicni.
Tebi je vseeno, ti si na fuzbal tekmi in navijas. Potencialni ucinki na necepljene pa so enaki.
Sicer:
- Če so cepiva zgolj BLIZU tega kar obljubljajo, potem bi bilo to dovolj da ne boš preobremenil intenzivne.
- Gre se za nesorazmerno stroge ukrepe (in v nekaterih primerih totalno debilne - recimo za s.p.) glede na situacijo.
...
Opravicila ti nimam za kaj dajati, ker sem ti ze povedal, da gre za jasna dejstva. Ce ti ni vsec kar vidis v ogledalu je to tvoj problem.
Se mi je zdelo da ne bo šlo, gospod kolerik.
Opravičila tudi nisem pričakoval, ker od takih ljudi kot si ti ga itak noben ne dobi, ker saj veš, vedno imate prav, ostali smo pa zgolj nerazgledani idioti.
Pa čeprav si ti tista oseba, ki laže in serje tako, da sprot ne požira.
Ker navijam za cepljenje starejših in rizičnih skupin, ne pa za preganjanje z iglo vsega kar leze in gre (vključno z mulci, mačkami in sosedovim oslom) sem na fuzbal tekmi in mešam politiko v vso zadevo? Kakšno politiko? Če bi bilo po moje bi celotna garnitura (levi, desni, rdeči, beli, zgornji in spodnji...). že zdavnaj morala na smetišče zgodovine in gremo v popolnoma novo vlado.
Torej, kaj si ti danes kaj močnega kadil, ali ti resno ne potegne nikakor in v nobenem primeru?
Fora je v tem, da meni se dejansko smiliš.
Si zgolj patetičen jezen (in zelo verjetno osamljen) osebek, ki svoje frustracije izživlja nad "sogovorniki na forumu", ker si se prepričal da smo pač mi krivi za vse tvoje probleme.
Živi in pusti živeti model. Noben ti nič noče. Tudi preganja te noben cepljen. Tudi ogrožen nisi od nas (ker si cepljen in neizmerno verjameš v cepiva).
Zaradi mene, če se pred korono skrivaš na luni. Ampak, pusti pa tudi nas na miru in ne poskušaj upravljati naših življenj. Do tega niti nimaš pravice, niti ti ne bomo pustili.
Pa, "oladi" malo z žaljivkami, ker daj si že enkrat dopovedat da to več pove o tebi kot pa o tvoji "tarči".
apfelstrudl je izjavil:
Opravičila tudi nisem pričakoval, ker od takih ljudi kot si ti ga itak noben ne dobi, ker saj veš, vedno imate prav, ostali smo pa zgolj nerazgledani idioti.
Ker navijam za cepljenje starejših in rizičnih skupin, ne pa za preganjanje z iglo vsega kar leze in gre (vključno z mulci, mačkami in sosedovim oslom) sem na fuzbal tekmi in mešam politiko v vso zadevo? Kakšno politiko? Če bi bilo po moje bi celotna garnitura (levi, desni, rdeči, beli, zgornji in spodnji...). že zdavnaj morala na smetišče zgodovine in gremo v popolnoma novo vlado.
Torej, kaj si ti danes kaj močnega kadil, ali ti resno ne potegne nikakor in v nobenem primeru?
Si zgolj patetičen jezen (in zelo verjetno osamljen) osebek, ki svoje frustracije izživlja nad "sogovorniki na forumu", ker si se prepričal da smo pač mi krivi za vse tvoje probleme.
Živi in pusti živeti model. Noben ti nič noče. Tudi preganja te noben cepljen. Tudi ogrožen nisi od nas (ker si cepljen in neizmerno verjameš v cepiva).
Zaradi mene, če se pred korono skrivaš na luni. Ampak, pusti pa tudi nas na miru in ne poskušaj upravljati naših življenj. Do tega niti nimaš pravice, niti ti ne bomo pustili.
Pa, "oladi" malo z žaljivkami, ker daj si že enkrat dopovedat da to več pove o tebi kot pa o tvoji "tarči".
Prvo vrstico prebral in zakljucil, da haluciniras od politicne vrocice. Nisem bral naprej, pac bla bla, enako kot vedno, kot sem ti ze povedal, ce ti ni vsec kar vidis v ogledalu je to tvoj problem.
Zgodovina sprememb…
WizzardOfOZ ::
Ampak zdaj je vse v istem košu. Čeprav si se včeraj cepil proti tetanusu. A za kovid se pa nočeš? Antivaxx, pojdi pet s "pojočim majorjem", bedak!
Zato je tudi to gibanje vedno močnejše, ker se odpor le veča. Če bi morda na vrhu NIJZ ostal sposoben epidemiolog, kot je Dr. Eržen, bi situacija zagotovo bila precej drugačna.
za tetanus in kme je booster vsakih 5 let in me ščiti, za kovid bi pa radi booster na vsake pol leta. naj naredijo boljše cepivo.
razmišljam pa o cepljenju proti kovidu ne. ko sem zbolel za kovidom, se cepit še ni dalo, sedaj ko sem ga prebolel, mi ni za cepit, ker že stroka javno govori, da si kot prebolevnik bolje zaščiten.
ko bo cepivo imelo protitelesa kot so tista, ki jih naredi telo, takrat bom rekel, cepivo je v redu, do takrat pa...
"ne greš gume flikat, če si jo že enkrat zaflikal in flika drži"
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
apfelstrudl je izjavil:
Strokovna skupina predlagala vladi spremembo PCT pogoja v PC pogoj, ker testiranje ne zaleze. Janssena bo kmalu zmanjkalo, da ne boste potem stokali.
Nekoč je bil Slo-tech pribežališče tech sfere, zdaj pa je takih 3% ostali pa iz 24ur in žurnala, največji brezimeni znanstveniki. Še dobro da obstajajo tuji forumi o techu in darknet.
V zgodovini zemlje so preživeli tisti ki so se prilagodili, ostali pač ne. Kam spadate proticepilci? Ja cepil sem se, da bo kdo še ostal na naši ljubi Zemlji, ko vas bomo morali pokopati.
Odkar si se cepil, smrdiš po Fauciju....prav do sem je prismrdelo.....ste z onexhalf /pithlit / PrimoZ,..... skupaj, ker neverjetno zaudarja.
Edini normalen župnik, car.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hr...
Ja redkvica, si za na hrvasko. Ne vem zakaj se ne preselis tja, mogoce bi bila Bosna se bolj primerna? Tam so se vecji carji.
apfelstrudl je izjavil:
Ali citat kjer preprečujem cepljenje ljudem na kakršenkoli način, ali pa opravičilo.
Bo šlo? Kar išči nazaj. Mogoče celo poštekaš kaj zagovarjam... te zna presenetiti.
Gremo. Citat ali opravičilo prosim.
Se bolje, ti si pa edina sorta ljudi, ki je pa se bolj gnila od samih antivaxerjev. Kretenov, ki mesajo zdravje in politiko.
Antivaxerji se vsaj trudijo, ceprav napacno, razumeti. In imajo vsaj izgovor, so pac preneumni, hkrati pa paranoicni.
Tebi je vseeno, ti si na fuzbal tekmi in navijas. Potencialni ucinki na necepljene pa so enaki.
Sicer:
- Če so cepiva zgolj BLIZU tega kar obljubljajo, potem bi bilo to dovolj da ne boš preobremenil intenzivne.
- Gre se za nesorazmerno stroge ukrepe (in v nekaterih primerih totalno debilne - recimo za s.p.) glede na situacijo.
...
Opravicila ti nimam za kaj dajati, ker sem ti ze povedal, da gre za jasna dejstva. Ce ti ni vsec kar vidis v ogledalu je to tvoj problem.
Prvo vrstico prebral in zakljucil, da haluciniras od politicne vrocice. Nisem bral naprej, pac bla bla, enako kot vedno.
Spet si veliko povedal o sebi.
Si kot otroci ki si zatisnejo ušesa in tulijo "LA LA LA LA LA LA LA LA LA!!!!!!"
Ali preberi kaj napišem, ali pa se ne delaj pametnega. Ravno zato ker ne bereš kar ti drugi napišejo je s tabo nemogoče normalno komunicirati ker na koncu niti ne veš kdo je sploh extremni antivaxx, kdo extremni vaxx in kdo spada nekam vmes.
Še enkrat povzetek od zgoraj - smiliš se mi model
Zgodovina sprememb…
josipdare ::
Če lažejo pri covidu, zakaj bi jimverjeli drugje? Procenti antivaxerjev se bo zarad te kampanje vlade in internet trolov dvignil, to je neizbežno.
Pri kovidu je res prisla na plano nesposobnost politike, znanosti in zdravstva.
Da imas kakrsnokoli vero v te institucije je mogoce samo ce si religiozno usmerjen in hrepenis po temu da drugi mislijo zate.
Kdaj je grof pobral desetino in te je vsaj branil pred upadi tujih plenilcev. Danes poberejo kakih 90%, ne smes vec k zdravniku, trgovino..., tujec ki pride v drzavo ilegalno pa ima zastonj hrano, zdravstvo, bivanje... in se mu ni treba cepit, registrirat in se pazit da ga kak sosed multivakser prijavi ker je bil v drvarnici brez maske.
apfelstrudl je izjavil:
Si kot otroci ki si zatisnejo ušesa in tulijo "LA LA LA LA LA LA LA LA LA!!!!!!"
Ali preberi kaj napišem, ali pa se ne delaj pametnega. Ravno zato ker ne bereš kar ti drugi napišejo je s tabo nemogoče normalno komunicirati ker na koncu niti ne veš kdo je sploh extremni antivaxx, kdo extremni vaxx in kdo spada nekam vmes.
Ne berem otroskih pravljic majhnih zagovednezev, ki ogrozajo druge za svoje politicne agende in se od SDSovcev razlikujejo samo po politicnem polu, sicer so pa enaki. Razen tega se mi zdis prevelik primitivec/pokvarjenec, da bi bral kaj napises.
In je kar zgovorno, glede na to, da preberem celo blodnje takih kot je josipdare ali razpecevalcev fake news materiala kot je redkvica.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Kayzon ()
apfelstrudl je izjavil:
Ne berem otroskih pravljic majhnih zagovednezev, ki ogrozajo druge za svoje politicne agende in se od SDSovcev razlikujejo samo po politicnem polu, sicer so pa enaki. Razen tega se mi zdis prevelik primitivec/pokvarjenec, da bi bral kaj napises.
In je kar zgovorno, glede na to, da preberem celo blodnje takih kot je josipdare ali razpecevalcev fake news materiala kot je redkvica.
Bogi si človek, bogi...
Saj bo boljš. Samo verjet moraš v to ;)
Če lažejo pri covidu, zakaj bi jimverjeli drugje? Procenti antivaxerjev se bo zarad te kampanje vlade in internet trolov dvignil, to je neizbežno.
Da imas kakrsnokoli vero v te institucije je mogoce samo ce si religiozno usmerjen in hrepenis po temu da drugi mislijo zate.
Kdaj je grof pobral desetino in te je vsaj branil pred upadi tujih plenilcev. Danes poberejo kakih 90%, ne smes vec k zdravniku, trgovino..., tujec ki pride v drzavo ilegalno pa ima zastonj hrano, zdravstvo, bivanje... in se mu ni treba cepit, registrirat in se pazit da ga kak sosed multivakser prijavi ker je bil v drvarnici brez maske.
To, da ti nicesar ne razumes, se ne pomeni nesposobnost znanosti in zdravstva. Vlada je popolnoma nesposobna ampak je vsaj pri covidu za silo pravilno ukrepala, zal prepocasi, PC pogoj bi morali imeti ze spomladi.
Vse ostalo je pac neumnost, oz. bom rekel... nic novega.
apfelstrudl je izjavil:
Bogi si človek, bogi...
Ne, ne bo, dokler clovestvo infestirajo taksni kot si ti (ne glede na politicni pol), ne bo nic boljse.
Zgodovina sprememb…
To, da ti nicesar ne razumes, se ne pomeni nesposobnost znanosti in zdravstva. Vlada je popolnoma nesposobna ampak je vsaj pri covidu za silo pravilno ukrepala, zal prepocasi, PC pogoj bi morali imeti ze spomladi.
apfelstrudl je izjavil:
Bogi si človek, bogi...
Ne, ne bo, dokler clovestvo infestirajo taksni kot si ti (ne glede na politicni pol), ne bo nic boljse.
moral bi biti samo P. cepljeni niste dovolj zaščiteni in ste začeli polniti bolnišnice.
ostanite v kleteh.
Zgodovina sprememb…
apfelstrudl je izjavil:
Bogi si človek, bogi...
Aha, torej bi me bilo treba odstraniti?
Madona, ne samo da si bogi, ... še genocid nad necepljenimi bi zganjal. Lepo, lepo...
Ne berem otroskih pravljic majhnih zagovednezev, ki ogrozajo druge za svoje politicne agende
Ne, ti beres znanstvene clanke in statistike, zato pa ves da cepiva delujejo, sploh od kar imamo stevilke iz izraela
Zgodovina sprememb…
Ne berem otroskih pravljic majhnih zagovednezev, ki ogrozajo druge za svoje politicne agende
Ne, ti beres znanstvene clanke in statistike, zato pa ves da cepiva delujejo, sploh od kar imamo stevilke iz izraela
Ja, jaz berem, ti pa ne, sicer neumnosti ze davno ne bi vec uporabljal za argumente:
https://medium.com/sledilnik/ko-u%C4%8D...
Imas se lepo razlozeno, samo ne bos prebral mar ne? Prezakomplicirano, prevec besed, ni dovolj fokusa.
WizzardOfOZ je izjavil:
vnes pa že naša stroka priznava, da so cepljeni manj zaščiteni kot preboleli.
Zato pa umikajo samo T pogoj. In seveda, precepljeni dobite izkaz, seveda za dolocen cas. Potem se bos lahko pa ponovno okuzil ali pa cepil, karkoli ti je ljubse.
apfelstrudl je izjavil:
Madona, ne samo da si bogi, ... še genocid nad necepljenimi bi zganjal. Lepo, lepo...
Ja, to so pa razmisljanja, kot jih sam premores, saj sem ti povedal, da si prevec pokvarjen, da bi se ukvarjal s tvojimi politicnimi pamfleti. Najprej projiciras kaj bi s takimi ti pocel in potem samemu sebi razlozis, da je to genocid in, kot, da samega sebe ne slisis, potem to se objavis. Pac omejenec z bipolarno motnjo, ki se preklaplja na milisekundni ravni.
Zgodovina sprememb…
Imas se lepo razlozeno, samo ne bos prebral mar ne? Prezakomplicirano, prevec besed, ni dovolj fokusa.
Ja ja, saj je fauci rekel da je on znanost. Kot v dobrih starih casih ko raja ni smela brati biblije ampak so jo morali interpretirati kompetentni ljudje, da ne bi kdo slucajno podvomil da je treba vsako nedeljo dati kaj v pehar drugace ne gres v nebesa.
Aja, sem pozabil da ste mi ze povedali da so cepiva zastonj!
Zgodovina sprememb…
Ja, jaz berem, ti pa ne, sicer neumnosti ze davno ne bi vec uporabljal za argumente:
WizzardOfOZ je izjavil:
Zato pa umikajo samo T pogoj. In seveda, precepljeni dobite izkaz, seveda za dolocen cas. Potem se bos lahko pa ponovno okuzil ali pa cepil, karkoli ti je ljubse.
apfelstrudl je izjavil:
Ja, to so pa razmisljanja, kot jih sam premores, saj sem ti povedal, da si prevec pokvarjen, da bi se ukvarjal s tvojimi politicnimi pamfleti. Najprej projiciras kaj bi s takimi ti pocel in potem samemu sebi razlozis, da je to genocid in, kot, da samega sebe ne slisis, potem to se objavis. Pac omejenec z bipolarno motnjo, ki se preklaplja na milisekundni ravni.
Še enkrat, pokaži citat kjer sem na kakršenkoli način pozival k nasilju proti cepljenim. In pokaži zgolj en citat kjer sem "preklopil" prepričanje na nekaj drugega od tega kar zagovarjam že cel čas. Zraven poskušaj najti še kak "politični pamflet" (zanimivo bo, ker meni se za politiko gladko jebe ker so vsi enake barabe).
To, ali pa odcepljaj v kopalnico in operi lažnjivo gofljo z milom!
Model, če se midva primerjava po "pokvarjenosti"... nisva niti v isti galaksiji. ;)
apfelstrudl je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
apfelstrudl je izjavil:
Še enkrat, pokaži citat kjer sem na kakršenkoli način pozival k nasilju proti cepljenim. In pokaži zgolj en citat kjer sem "preklopil" prepričanje na nekaj drugega od tega kar zagovarjam že cel čas. Zraven poskušaj najti še kak "politični pamflet" (zanimivo bo, ker meni se za politiko gladko jebe ker so vsi enake barabe).
Model, če se midva primerjava po "pokvarjenosti"... nisva niti v isti galaksiji. ;)
Ti pozivas k nasilju nad necepljenimi in priporocas genocid, za zraven jih pa se prepricujes, da je cepljenje nesmiselno (oz. probas udejaniti svoje prepricanje). Ne nakladaj. Imas oboje ze citirano, ti spet ogledalo ni vsec?
Zgodovina sprememb…
apfelstrudl je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
apfelstrudl je izjavil:
Ti pozivas k nasilju nad necepljenimi in priporocas genocid, za zraven jih pa se prepricujes, da je cepljenje nesmiselno (oz. probas udejaniti svoje prepricanje). Ne nakladaj. Imas oboje ze citirano, ti spet ogledalo ni vsec?
Kje imam citirano?
Nimam, ker to nikjer nisem niti omenil.
Za počasne (tebe) : Cepiti bi bilo potrebno vse starejše in ranljive (bolane). Vsi ostali naj imajo prosto izbiro (in nimam NIČ proti temu da se cepijo tisti ki želijo). To zagovarjam od kar sem tukaj gor na tabli. Jasno?
Sem ti že rekel da pojdi v kopalnico sprat to lažnjivo gofljo?
p.s. Saj ti je jasno da debatiraš s štrudlom, ne pa s kakim Nodijem (ki vas itak trola tako da se kar kadi) kajne? Ali tudi tega nisi sposoben ločit?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: apfelstrudl ()
apfelstrudl je izjavil:
Ali tudi tega nisi sposoben ločit?
Z antivakserstvom ni sale, tako kot z upodabljanjem podobe mohameda
Zgodovina sprememb…
dexterboy ::
https://thehighwire.com/videos/they-don...
apfelstrudl je izjavil:
Kje imam citirano?
Za počasne (tebe) : Cepiti bi bilo potrebno vse starejše in ranljive (bolane). Vsi ostali naj imajo prosto izbiro (in nimam NIČ proti temu da se cepijo tisti ki želijo). To zagovarjam od kar sem tukaj gor na tabli. Jasno?
p.s. Saj ti je jasno da debatiraš s štrudlom, ne pa s kakim Nodijem (ki vas itak trola tako da se kar kadi) kajne? Ali tudi tega nisi sposoben ločit?
Sem ti ze povedal, da ne ves kaj govoris in ne ves kaj so posledice tvojega govorjenja. Pac, ce ti ni vsec kar izrekas, nehaj blebetati neumnosti.
Zgodovina sprememb…
apfelstrudl je izjavil:
Kje imam citirano?
Sem ti ze povedal, da ne ves kaj govoris in ne ves kaj so posledice tvojega govorjenja. Pac, ce ti kaj ni vsec, nehaj blebetati neumnosti.
Sem ti rekel da lažeš kot pes teče. Še vedno čakam zgolj en citat ki bo dokazal tvojo trditev.
Nazaj v kopalnico oprat lažnjivo gofljo še enkrat!
Če mi gre kaj na jetra, so to ljudje ki se, ko jim zmanjka argumentov, zatečejo k uporabi laži.
Da te ni sram, samooklicani intelektualec.
apfelstrudl je izjavil:
apfelstrudl je izjavil:
Kje imam citirano?
Sem ti ze povedal, da ne ves kaj govoris in ne ves kaj so posledice tvojega govorjenja. Pac, ce ti kaj ni vsec, nehaj blebetati neumnosti.
Sem ti rekel da lažeš kot pes teče. Še vedno čakam zgolj en citat ki bo dokazal tvojo trditev.
Če mi gre kaj na jetra, so to ljudje ki se, ko jim zmanjka argumentov, zatečejo k uporabi laži.
Česa te je sram?
Tega, da nimaš identitete, da si puhel, da si plehek, prazen, neveden, zaveden, skratka nula, totalna nula.
Verjamem, da te mora biti zelo sram.
Te identitete:
Osebni podatki
Uporabniško imeapfelstrudl
Čas prve prijave08.07.2021 10:15:50SpolVesoljec
Vsi, ki se ne strinjamo s Covidom, s PCT pogoji, s cepljenjem, imamo mnogo argumentov, ki nam govorijo v prid in vedno znova dokazujejo vašo debilnost s katero podpirate Faucija in elito, ki financira to globalno tiranijo.
Vedno znova in znova vam strokovnjaki razlagajo pravo plat zgodbe ampak vas boli, ker se bojite svojega neuspeha, bojite se nas, ki se ne strinjamo z vami.....v bistvu se bojite samega sebe.
Polje ima že leto in pol odprta vrata, saj Jajo je lepo povedal, da je ušel od tam in vas povabil tja.
Ne poslušate ga.
Ni še dovolj, dajmo še. (said mod never)
Nič bat, bomo nadaljevali, pa magari dokler zadnji cepljeni ne podleže.
Zgodovina sprememb…
Polje ima že leto in pol odprta vrata
Na zalost mladina danes tezko pride do psihicne pomoci. Samo korona histerikov to ne briga, faucija briga rast delnic korporacij, ni vazno koliko se unici clovesko zdravje, oni gledajo korektno interpretirane statistike kompetentnih pridigarjev kako bo jutri 4000 mrtvih na dan ker se niso cepljeni.
apfelstrudl je izjavil:
apfelstrudl je izjavil:
Kje imam citirano?
Česa te je sram?
Tega, da nimaš identitete, da si puhel, da si plehek, prazen, neveden, zaveden, skratka nula, totalna nula.
Verjamem, da te mora biti zelo sram.
Te identitete:
Osebni podatki
Uporabniško imeapfelstrudl
Čas prve prijave08.07.2021 10:15:50SpolVesoljec
Vsi, ki se ne strinjamo s Covidom, s PCT pogoji, s cepljenjem, imamo mnogo argumentov, ki nam govorijo v prid in vedno znova dokazujejo vašo debilnost s katero podpirate Faucija in elito, ki financira to globalno tiranijo.
Vedno znova in znova vam strokovnjaki razlagajo pravo plat zgodbe ampak vas boli, ker se bojite svojega neuspeha, bojite se nas, ki se ne strinjamo z vami.....v bistvu se bojite samega sebe.
Polje ima že leto in pol odprta vrata, saj Jajo je lepo povedal, da je ušel od tam in vas povabil tja.
Ne poslušate ga.
Ni še dovolj, dajmo še. (said mod never)
Nič bat, bomo nadaljevali, pa magari dokler zadnji cepljeni ne podleže.
Kaj si ti narobe citiral, ali si zgolj malo preveč spil včeraj?
Jaz sem PROTI PCT pogojem model. Kaj tebi ni jasno tukaj?
Jaz sem za POPOLNOMA PROSTOVOLJNO cepljenje brez kakršnekoli prisile in za vrnitev v normalo.
Kaj tebi špila v glavi torej?
Zgodovina sprememb…
"Kaj si ti narobe citiral"
Ja, res, je.
Se ti opravičujem. Sem odgovarjal na dveh koncih in nisem prebral, predno sem oddal prispevek.
Eh, nisem nič spil včeraj, bi pa bil počasi že moral kaj spit, ker, ko berem debilne prispevke od one-half plačanca, me že prijema, da bi se ga napil.
P.s.: admin naj pobriše tisti prispevek oz. saj čez čas bo vse pobrisano, ker je iz tabora cepilcev
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r3dkv1c4 ()
@apfelstrudel
"Kaj si ti narobe citiral"
Ja, res, je.
Se ti opravičujem. Sem odgovarjal na dveh koncih in nisem prebral, predno sem oddal prispevek.
Eh, nisem nič spil včeraj, bi pa bil počasi že moral kaj spit, ker, ko berem debilne prispevke od one-half plačanca, me že prijema, da bi se ga napil.
P.s.: admin naj pobriše tisti prispevek oz. saj čez čas bo vse pobrisano, ker je iz tabora cepilcev
Aha, saj se mi je zdelo ja.
All good ...
p.s. One-halfa verjetno vsaj še nekaj minut ne bo. Je moral v kopalnico prat njegovo lažnjivo gofljo. ;)
Zgodovina sprememb…
"Jaz sem PROTI PCT pogojem model. Kaj tebi ni jasno tukaj?
Jaz sem za POPOLNOMA PROSTOVOLJNO cepljenje brez kakršnekoli prisile in za vrnitev v normalo."
Težka bo, bomo se morali borit, pa magari s puško
Glede na plan imamo možnosti vedno večje, ker vedno več ljudi spoznava zaroto, ko pa bodo začeli še množično hodit k zdravnikom zaradi cepiv, bo pa vojno stanje
Se pa vedno več cepljenih pojavlja v bolnišnicah
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi ::
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Slopek ::
Mogoče se motim, a mislim, da bi bil to edini način, da ljudje množično pokažemo nestrinjanje z tem sranjem. Do zdaj, pa mi niso vzeli praktično ničesar. No, so, ampak manj kot si mislijo. Ne bom se cepil, se ne testiram, hodim v službo, kjer bi pa PCT seveda moral imeti. Nikogar zares ne zanima in opravljam rizično delo, kjer mi vsak dan lahko pokažejo vrata, glede na vse. Pa mi jih? Čakam ta dan. Res ga. Mnogo nas je, ki se pa po letu in pol laži in zavajanj, samo še nasmehnemo, razložimo situacijo, potem pa naj vsak naredi, kar misli, da mora narediti. Policija? Ni problema, če človek na drugi strani čuti, da jo potrebuje. To je to.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Slopek ()
Dimnik ::
Jaz osebno sem za čimprejšnje stopnjevanje pritiskov. S tem mislim predvsem na PC. Pa da ne bo pomote, da sem za ukrepe, ampak "normale", ne bo kar čez noč. Ne bodo kar rekli, da je pa zdaj vse ok, haha.
Mogoče se motim, a mislim, da bi bil to edini način, da ljudje množično pokažemo nestrinjanje z tem sranjem. Do zdaj, pa mi niso vzeli praktično ničesar. No, so, ampak manj kot si mislijo. Ne bom se cepil, se ne testiram, hodim v službo, kjer bi pa PCT seveda moral imeti. Nikogar zares ne zanima in opravljam rizično delo, kjer mi vsak dan lahko pokažejo vrata, glede na vse. Pa mi jih? Čakam ta dan. Res ga. Mnogo nas je, ki se pa po letu in pol laži in zavajanj, samo še nasmehnemo, razložimo situacijo, potem pa naj vsak naredi, kar misli, da mora narediti. Policija? Ni problema, če človek na drugi strani čuti, da jo potrebuje. To je to.
Samo še ti si manjkal, ja.....
Ti govoriš o drugih lažeh in zavajanj??? Najprej preberi svoje in potem dalje...
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: dexterboy ()
IL_DIAVOLO ::
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Telbanc ::
A bo sedaj PC pogoj obvezen?
Je za armijo, sam oni bojo lepo na čakanju počakali, da odlok mine. S polovičnim nadomestilom. LOL. Za policijo zna bit tud nekej takega.
Za druge nekej mutijo. Za zdravstvo si ne upajo, ker bo to odgnalo še tistih nekaj medicinskiih sester ki jih mamo.
Za šolstvo si tud ne upajo.
Torej znajo zaj stiskat tiste "ki se morejo branit". Penziiče, socijalce in podobno. Imajo brezmejno domišljijo. Kar se vidi po tem, da smo meli PCT za delo od doma. Resda sam 4 dni ampak zadost, da vidmo s kakimi obupanci ali pa .... imamo opravka.
PrihajaNodi je izjavil:
Ok dost bo
Za OK, pride pika.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Slopek ::
Jaz osebno sem za čimprejšnje stopnjevanje pritiskov. S tem mislim predvsem na PC. Pa da ne bo pomote, da sem za ukrepe, ampak "normale", ne bo kar čez noč. Ne bodo kar rekli, da je pa zdaj vse ok, haha.
Samo še ti si manjkal, ja.....
Ti govoriš o drugih lažeh in zavajanj??? Najprej preberi svoje in potem dalje...
Cepil se ne bom, testiram se ne, pa verjemi, da se vseeno lahko znajdeš v mojih rokah, božec.
Aja, sem te videl v filmu.
Zaveden si kvečjem ti. In to od teh, katerim po možnosti sploh ne zaupaš in jih ne bi volil. Ja, ja, vem, Fauci je rekel, pa IMF dal denar, pa te zadeve in ti bi rad samo, da se to neha. Ko nastaviš rit, se jebanje šele začne, ampak rit je tvoja, pa mi dol visi.
Dimnik ::
Boš se cepil boš, slej ko prej ali boš pa doma sedel na svoji riti
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: dexterboy ()
PersonaRuda ::
Zapomni si: Ko se človeka stisne v kot, ko več nima kaj za izgubiti, se še tako mili človek spremeni v krvoločno žival. In če bodo jutri sprejeli PC za vse zaposlene, jih 400.000-500.000 ostane brez služb. Misliš, da bodo to sprejeli sklonjenih glav?
Poklao bo, pokalo in to v kratkem. Takoj za sprejetjem PC za vse zaposlene.
Hahahaaa, v tvojih rokah? Pa verjemi, da nikoli.
Tako je, barabe egoisticne je treba iz sluzb pometat. Mislijo da se bomo drugi namesto njih cepil
PersonaRuda je izjavil:
... ali pa se pridružil ulici in bomo ustvarjali kaos, ter grenili življenja takšnim kot si ti!
Zapomni si: Ko se človeka stisne v kot, ko več nima kaj za izgubiti, se še tako mili človek spremeni v krvoločno žival. In če bodo jutri sprejeli PC za vse zaposlene, jih 400.000-500.000 ostane brez služb. Misliš, da bodo to sprejeli sklonjenih glav?
Pac de bodo cepili in bodo sli v izolacijske kampe, kot bio teroristi. Necepljen - bio terorist
PrihajaNodi je izjavil:
Hahahaaa, v tvojih rokah? Pa verjemi, da nikoli.
Tako je, barabe egoisticne je treba iz sluzb pometat. Mislijo da se bomo drugi namesto njih cepil
PersonaRuda je izjavil:
... ali pa se pridružil ulici in bomo ustvarjali kaos, ter grenili življenja takšnim kot si ti!
Pac se bodo cepili in bodo sli v izolacijske kampe, kot bio teroristi. Necepljen - bio terorist
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
jojw ::
apfelstrudl je izjavil:
apfelstrudl je izjavil:
Kje imam citirano?
Itak da laže. Že dokazano. Tip je tak lažnivec, da se kar kadi. Pravi nakladač. Mogoče je tak zaradi cepljenja, kdo ve..^^
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jojw ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Prebolevniki vs cepljeni kovid-19 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 33019 (30834) | WizzardOfOZ |
⊘ | Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Problemi človeštva | 247339 (226424) | Conini |
⊘ | Pfizer, PCT test in neprofesionalni zdravnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22687 (18880) | Mr.B |