Forum » Zvok in slika » Činč/optična "razširitvena kartica"
Činč/optična "razširitvena kartica"
foxdeko ::
smarkic ::
Asus Xonar, če ne rabiš coax? So pa zgleda takšne kartice že v izumiranju in se mogoče splača pogledat kakšno zunanjo/usb alternativo.
errhec ::
Imenuje se : 1 spdif rca optical out back plate cable bracket
Vendar to ni kartica, to se priključi na matično ploščo ali zvočno kartico, ki to podpira.
Vendar to ni kartica, to se priključi na matično ploščo ali zvočno kartico, ki to podpira.
dd
smarkic ::
Aha, ja, samo priključek. V Sloveniji verjetno bolj težko, mogoče komu ostaja doma. "Pri Kitajcih" pa zanimivo ni dosti ceneje od cele zvočne kartice.
matobeli ::
Sem imel podoben problem, pa sem se raje stegnil 20eur več za MB ki je že v osnovi podpirala optiko, kar je na koncu praktično isti, pa ne rabim dodatnega slota met.
Pa verjetno je na MBju še kakšna druga izboljšava kot pa samo dodatek spdif.
Pa verjetno je na MBju še kakšna druga izboljšava kot pa samo dodatek spdif.
Xonar je kar drag in v osnovi samo potrebujem koaksialni priključek, vendar nimam nič proti če je tudi optični na voljo. Bi kupil takšno matično, ampak koaksialnega praktično ni več za dobiti na matični. Koaksialnega rabim zaradi trenutnega stanja na "ojačevalcu", ker optičnega imam za main pc koaksialnega pa bi imel od htpcja (več digitalnih priključkov ojčevalec nima).
To sem mislil ja "bracket" ne kartica, ampak nisem znal bolje napisati.
Kupim če se komu valja doma (lahko z optičnim in koaksialnim priključkom).
To sem mislil ja "bracket" ne kartica, ampak nisem znal bolje napisati.
Kupim če se komu valja doma (lahko z optičnim in koaksialnim priključkom).
floyd1 ::
Če poznaš koga, naj ti ga zalota, rca out je najlažje naredit. Rabiš en (vgradni) ženski chinch, prazno ploščico v katero zvrtaš luknjo in kabel, "vezavo" pa imaš razloženo na netu. Chinch kupiš za nekaj centov v conradu, hte ali kje drugje.
Meni na asrock "j1900" plati taka rešitev super deluje že več kot 5 let.
Meni na asrock "j1900" plati taka rešitev super deluje že več kot 5 let.
Nazalost ne poznam ampak bi tudi to bla ok opcija. Sedaj ko vem kako se rece tej stvari bom vrjetno narocil kar na nemskem amazonu. Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | O nalivnih peresih, črnilu in vsemu ostalemu kar paše zraven (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14084 (2195) | Samael |
» | Švic in telefon na dotikOddelek: Mobilne tehnologije | 1927 (1014) | Ben Dover |
» | Adapter female car 12V to female 5V USB-AOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 996 (780) | Leko |
» | kako priključiti računalnik na hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 3936 (1288) | francimedo |
» | Katero zvočno kartico za 5.1 sistem?Oddelek: Kaj kupiti | 1813 (1431) | Nevihta |