» »

Činč/optična "razširitvena kartica"

Činč/optična "razširitvena kartica"

foxdeko ::

Pozdrav zanima kje v sloveniji bi se dalo kupit to "kartico", ki je na sliki in kako se dejansko imenuje? Sestavljam htpc, iz katerega bi rad imel digitalni zvok na ojačevalec.

a

a

smarkic ::

Asus Xonar, če ne rabiš coax? So pa zgleda takšne kartice že v izumiranju in se mogoče splača pogledat kakšno zunanjo/usb alternativo.

errhec ::

Imenuje se : 1 spdif rca optical out back plate cable bracket

Vendar to ni kartica, to se priključi na matično ploščo ali zvočno kartico, ki to podpira.

SPDIF

SPDIF

dd

smarkic ::

Aha, ja, samo priključek. V Sloveniji verjetno bolj težko, mogoče komu ostaja doma. "Pri Kitajcih" pa zanimivo ni dosti ceneje od cele zvočne kartice.

matobeli ::

Sem imel podoben problem, pa sem se raje stegnil 20eur več za MB ki je že v osnovi podpirala optiko, kar je na koncu praktično isti, pa ne rabim dodatnega slota met.

Pa verjetno je na MBju še kakšna druga izboljšava kot pa samo dodatek spdif.

Xonar je kar drag in v osnovi samo potrebujem koaksialni priključek, vendar nimam nič proti če je tudi optični na voljo. Bi kupil takšno matično, ampak koaksialnega praktično ni več za dobiti na matični. Koaksialnega rabim zaradi trenutnega stanja na "ojačevalcu", ker optičnega imam za main pc koaksialnega pa bi imel od htpcja (več digitalnih priključkov ojčevalec nima).

To sem mislil ja "bracket" ne kartica, ampak nisem znal bolje napisati.

Kupim če se komu valja doma (lahko z optičnim in koaksialnim priključkom).

floyd1 ::

Če poznaš koga, naj ti ga zalota, rca out je najlažje naredit. Rabiš en (vgradni) ženski chinch, prazno ploščico v katero zvrtaš luknjo in kabel, "vezavo" pa imaš razloženo na netu. Chinch kupiš za nekaj centov v conradu, hte ali kje drugje.
Meni na asrock "j1900" plati taka rešitev super deluje že več kot 5 let.

Nazalost ne poznam ampak bi tudi to bla ok opcija. Sedaj ko vem kako se rece tej stvari bom vrjetno narocil kar na nemskem amazonu. Hvala

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

O nalivnih peresih, črnilu in vsemu ostalemu kar paše zraven (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9614084 (2195) Samael
»

Švic in telefon na dotik

Oddelek: Mobilne tehnologije
191927 (1014) Ben Dover
»

Adapter female car 12V to female 5V USB-A

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
13996 (780) Leko
»

kako priključiti računalnik na hišni kino