Forum » Loža » O nalivnih peresih, črnilu in vsemu ostalemu kar paše zraven
O nalivnih peresih, črnilu in vsemu ostalemu kar paše zraven
borisk ::
kaj se da pri nas normalno kupiti od črnil? nekaj časa že imam presenetljivo lepo narejenega jinhaota, v katerga sem točil noname črnilo, z akaterega sploh ne vem od kod je,zdej pa mi ga bo počasi zmanjkalo.
Samael ::
Razen več ali manj vseh Pelikanov iz serije 4001, modrega Parker Quink-a, kakšne osnovne barve Lamyja in nekaj no-name črnil v Müllerju po mojem ni več kaj dosti. Naše papirnice so bolj kot ne izumrle ali pa imajo v tem kontekstu zgolj generično ponudbo.
Po drugi strani pa, kar se bombic tiče, dobiš več ali manj vso klasiko - od univerzalnih (Schneider, Online, Kaweco ...) do proprietary (Parker, Lamy ...). Ampak še vedno, z izjemo Lamyja mogoče, nič kaj prida zanimivega.
Po drugi strani pa, kar se bombic tiče, dobiš več ali manj vso klasiko - od univerzalnih (Schneider, Online, Kaweco ...) do proprietary (Parker, Lamy ...). Ampak še vedno, z izjemo Lamyja mogoče, nič kaj prida zanimivega.
Samael != Samuel
Banza ::
Slovenske papirnice žal nimajo kej prida. Muller ma edin Lamy kr ok izbiro(bombic)
Mimogrede ma kdo tu kaweco al sport nalivnik?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
Samael ::
Sorry, namesto da bi citiral, sem pritisnil "edit" zgoraj - my bad.
Mislim, da je @stasi (pobrskaj par objav nazaj) hčerkama kupil Kaweco nalivnika in da sta bili navdušeni - ne spomnim se pa kateri model oz. modela.
Jaz imam Kaweco Perkeo (All Black), poceni preprosti nalivnik na univerzalne bombice, ki vsaj kar se mene tiče, za ta denar nima ene šibke točke - enostavno deluje.
edit.
Aja, vidim, da smo o tem ze debatirali https://slo-tech.com/forum/t769135/p816... :)
Slovenske papirnice žal nimajo kej prida. Muller ma edin Lamy kr ok izbiro(bombic)
Mislim, da je @stasi (pobrskaj par objav nazaj) hčerkama kupil Kaweco nalivnika in da sta bili navdušeni - ne spomnim se pa kateri model oz. modela.
Jaz imam Kaweco Perkeo (All Black), poceni preprosti nalivnik na univerzalne bombice, ki vsaj kar se mene tiče, za ta denar nima ene šibke točke - enostavno deluje.
edit.
Aja, vidim, da smo o tem ze debatirali https://slo-tech.com/forum/t769135/p816... :)
Samael != Samuel
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
Banza ::
Jaz Perkeota nimam,me sicer mal drži nova barva. Vizualno mi je edin nova barva super lepa.
Bi pa kupila al sport(ta ki ni iz plastike) pa razmišljam da bi ga dala gravirat.
Bi pa kupila al sport(ta ki ni iz plastike) pa razmišljam da bi ga dala gravirat.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Dober kuli - kemični svinčnikOddelek: Loža | 3939 (2563) | cortez |
| » | Kateri izdelek bi kupili pa ga ne dobite v Sloveniji? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15966 (13064) | Gagatronix |
| » | Nakup nalivnega peresa (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28209 (16056) | Cruz |
| » | Nakup nalivnega peresaOddelek: Kaj kupiti | 3186 (2744) | [D]emon |
| » | S čim pišete?Oddelek: Loža | 8366 (6948) | borisk |