Forum » Loža » O nalivnih peresih, črnilu in vsemu ostalemu kar paše zraven
O nalivnih peresih, črnilu in vsemu ostalemu kar paše zraven
borisk ::
kaj se da pri nas normalno kupiti od črnil? nekaj časa že imam presenetljivo lepo narejenega jinhaota, v katerga sem točil noname črnilo, z akaterega sploh ne vem od kod je,zdej pa mi ga bo počasi zmanjkalo.
Samael ::
Razen več ali manj vseh Pelikanov iz serije 4001, modrega Parker Quink-a, kakšne osnovne barve Lamyja in nekaj no-name črnil v Müllerju po mojem ni več kaj dosti. Naše papirnice so bolj kot ne izumrle ali pa imajo v tem kontekstu zgolj generično ponudbo.
Po drugi strani pa, kar se bombic tiče, dobiš več ali manj vso klasiko - od univerzalnih (Schneider, Online, Kaweco ...) do proprietary (Parker, Lamy ...). Ampak še vedno, z izjemo Lamyja mogoče, nič kaj prida zanimivega.
Po drugi strani pa, kar se bombic tiče, dobiš več ali manj vso klasiko - od univerzalnih (Schneider, Online, Kaweco ...) do proprietary (Parker, Lamy ...). Ampak še vedno, z izjemo Lamyja mogoče, nič kaj prida zanimivega.
Samael != Samuel
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Dober kuli - kemični svinčnikOddelek: Loža | 3785 (2409) | cortez |
| » | Kateri izdelek bi kupili pa ga ne dobite v Sloveniji? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15398 (12496) | Gagatronix |
| » | Nakup nalivnega peresa (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 27974 (15821) | Cruz |
| » | Nakup nalivnega peresaOddelek: Kaj kupiti | 3109 (2667) | [D]emon |
| » | S čim pišete?Oddelek: Loža | 8285 (6867) | borisk |