Forum » Problemi človeštva » Ukrepi C19, mnenje
Ukrepi C19, mnenje
WizzardOfOZ ::
PrihajaNodi je izjavil:
A ni enostavneje brezplacno cepljenje?
Ne, enostavneje je da pustiš ljudem, da se sami odločijo. Ampak ste sami brezjajčniki, pa tega ne upate narediti.
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Miki N ::
Ideja: delavec se samotestira po Zoomu ipd.
Pa to sploh ni šala ampak čisto resno - saj dejansko "odgovorna oseba" itak samo gleda.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
dexterboy ::
Se nekdo, ki vidi samo muho, ki se mu vsede na nos. Cena cepiv je malenkost napram temu, kolikor bomo placali zaradi antivaxerskega sranja, ki so povzrocila lockdowne v gospodarstvu in podobno (o in tudi ti bos to placeval v naslednjih 10+ letih preko davkov). Najcenejsa resitev je, da bi se vsi cepili prvi dan.Se vedno (zdaj sem zacel steti), enajstic vprasam, se kar brez odgovora. V cem je problem v temu, kolikokrat si cepljen? Se bojis igle?Kaj to delas za Pfeizerja? Si ze pred cepljenjem mislil da so cepiva zastonj?
Sorry, ampak spominjaš na otroka, ki ni dobil lizike za Miklavža.... Koliko računaš, da se greš cepiti namesto mene kot jaz? Se zapeljem kamorkoli v tej kokoški... pa še na pir bova lahka pol šla in debatirala o novem svetovnem redu? In če se obnese pri meni, boš imel zagotovo še 20 strank samo iz mojega naslova ;)
Spet ena tehnična. Kako je s testiranjem delavcev, ki delajo izključno na daljavo - ker kao da so ukrepi vsi utemeljeni "epidemiološko"?
Pa to sploh ni šala ampak čisto resno - saj dejansko "odgovorna oseba" itak samo gleda.
Pri nas se tisti, ki delajo doma iz naslonjača ne rabijo testirat, ker ne hodijo naokoli. PCT pri nas potrebuješ samo če hodiš na lokacijo.
WizzardOfOZ je izjavil:
jaz se cepil sigurno ne bom, vse dokler bom imel več protiteles, kot 2x cepljeni s pfizerjem. pa upam, da bo država ves ta čas zaprta, ker ste sami brezjajčniki in ste že upognili hrbte.kje je tista slika, ki je krožila na začetku leta, ko so grozili s testiranjem palčk v ritko, jo je Vostok objavil...?
No od srede naprej se bodo testirali in prav je tako!
Kdo? Tisti, ki od doma delajo?
Ne bodo se. Se ne rabijo, ker so že doma in s tem v varnem okolju za katerega PCT ne potrebujejo.
WizzardOfOZ je izjavil:
eni nismo imeli možnosti zaščite, je 2x cepljena učiteljica otroke v šoli okužila in je otrok domov prinesel. ampak sedaj bi me pa radi cepili, čeprav sem že prekužen.Pomanjkanje znanja ni izgovor, da govoris neumnosti kot definitvne trditve. Si pac nerazgledan in ce si sposoben prebrati tone antivaxerskih lazi in jih propagirati naprej, si dovolj sposoben tudi prenehati brati lazi. Pouci se. Pa ne na FB.
Ali znaš ti še kaj drugega kot pa samo žaliti in zganjati nestrpnost?
PrihajaNodi ::
WizzardOfOZ je izjavil:
No od srede naprej se bodo testirali in prav je tako!
Kdo? Tisti, ki od doma delajo?
Ne bodo se. Se ne rabijo, ker so že doma in s tem v varnem okolju za katerega PCT ne potrebujejo.
Vsi bi morali biti doma. Dovolj je bilo letanja okoli
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
one-half ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Nimam pojma, sem že 30 let iz srednje šole. Ampak vem, da so nas o tem učili na Vegovi takrat.
Mislis, prvi letnik in drugi letnik? Z biologijo na SSER se ne bi ravno hvalil (pa tudi ne z sociologijo, zgodovino, kemijo), ampak to samo se bolje razkrije, oprosti izrazu, ampak drzi, fachidiota, ki jih je vegova producirala.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: one-half ()
Nedasemiveč ::
Nedasemiveč je izjavil:
Danes je bilo zanimivo gledati 24 ur zvečer. Najprej udarna novica, kako Janša ni bil po naključju s tistim lobistom tam na Mavriciju (res primeren timing glede na odlok kajne?), potem pa Slak ni bil sposoben (ali ni smel?) sekretarja za zdravstvo vprašati še o ustavnosti teh odlokov.
Zgresil si temo. Tole nima nobene veze s C19.
WizzardOfOZ je izjavil:
Nimam pojma, sem že 30 let iz srednje šole. Ampak vem, da so nas o tem učili na Vegovi takrat.
Mislis, prvi letnik in drugi letnik? Z biologijo na sser se ne bi ravno hvalil, ampak to samo se bolje razkrije, oprosti izrazu, ampak drzi, fachidiota, ki jih je vegova producirala.
Vegova je producirala ljudi z znajem. Če si hotel vegovo narest si moral veliko znat. In idioti, kot si ti, recimo nimajo poggojev, da bi znali dovolj, da bi jo naredili.
Ti si verjetno kaj lažjega delal. Kako tako srednjo šolo, kjer lahko padeš edino po stopnicah.
Nedasemiveč je izjavil:
Danes je bilo zanimivo gledati 24 ur zvečer. Najprej udarna novica, kako Janša ni bil po naključju s tistim lobistom tam na Mavriciju (res primeren timing glede na odlok kajne?), potem pa Slak ni bil sposoben (ali ni smel?) sekretarja za zdravstvo vprašati še o ustavnosti teh odlokov.
Zgresil si temo. Tole nima nobene veze s C19.
Kako nima? Vse je povezano. Dimna zavesa za sprejet neustavni odlok, kjer so mimogrede za dva meseca zmanjšali potrdilo o prebolelosti (iz 8 na 6), čeprav celo stroka pravi, da imunost traja dlje od šestih mesecev in da so prebolevniki najmanj problematični v vsej tej zgodbi.
Prikupno se potem Krek zaplete z izjavo, da imamo v skladišču preko miljon doz cepiva. Očitno je potrebno zato prebolevnikom zmanjšati tale "čas delovanja", da se ga bo porabilo, preden bo vse skupaj za v smeti ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nedasemiveč ()
WizzardOfOZ je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
Mislis, prvi letnik in drugi letnik? Z biologijo na sser se ne bi ravno hvalil, ampak to samo se bolje razkrije, oprosti izrazu, ampak drzi, fachidiota, ki jih je vegova producirala.
Vegova je producirala ljudi z znajem. Če si hotel vegovo narest si moral veliko znat. In idioti, kot si ti, recimo nimajo poggojev, da bi znali dovolj, da bi jo naredili.
Ti si verjetno kaj lažjega delal. Kako tako srednjo šolo, kjer lahko padeš edino po stopnicah.
Ne. Vegova je in se vedno producira ljudi z znanjem iz zelo ozkega podrocja. Fachidiote. Taka je bila ze od nekdaj, za izracunat kaksno jedro trafota te bom rade volje vprasal v kaksni drugi temi, za biologijo, zgodovino, kemijo, sociologijo, pa preprosto ne ostane casa. Ker so vsi predmeti podrejeni fiziki in specializiranim delckom fizike za nedozorele osebnosti, ki so v tem casu nesposobne dojeti snov, ki jo podajajo sicer struckoti brez pedagoskih izkusenj. Samo za feeling, v WizzardOfOz-ovih casih je instalacije predaval ucitelj, ki je pisal JUS. Nihce mu ne more ocitati strokovnosti, pedagosko je bil pa poden od podna. Za prakso so pa imeli psihopata, ki se je 1991 in se nekaj let za tem sprehajal po soli v maskirnih oblekah. Pa pol prosvetne elite se je nazigalo v Soteski. Med poukom. Z dolocenimi cvetkami kot je bila recimo uciteljica matematike, ki je smrdela po snopsu po glavnem odmoru.
SSER gladko priporocim za cloveka, ki VE, da bo celo zivljenje zulil elektroniko, razni salabajzerji iz recimo Bezigrajske Gimnazije, so bili s strani njih deklacificirani (lahko si predstavljate imaginarna stevila v drugi uri prvega letnika srednje sole), ko so prisli na elektrofakse. Izven tega pa so bili nule. SSER je bil vedno cvetka usmerjenega izobrazevanja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: one-half ()
Nedasemiveč je izjavil:
...neustavni odlok, kjer so mimogrede za dva meseca zmanjšali potrdilo o prebolelosti (iz 8 na 6), čeprav celo stroka pravi, da imunost traja dlje od šestih mesecev in da so prebolevniki najmanj problematični v vsej tej zgodbi.
Prikupno se potem Krek zaplete z izjavo, da imamo v skladišču preko miljon doz cepiva. Očitno je potrebno zato prebolevnikom zmanjšati tale "čas delovanja", da se ga bo porabilo, preden bo vse skupaj za v smeti ;)
Veš kje vidim največji problem? Da ljudje tega niti ne opazijo, ampak samo eno in isto naprej rinejo.
111111111111 ::
WizzardOfOZ je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Ne, enostavneje je da pustiš ljudem, da se sami odločijo. Ampak ste sami brezjajčniki, pa tega ne upate narediti.
Folk je neumen in s svojo miselnostjo o cepljenju, Slovenci lepo dokazujemo da spadamo na balkan, kjer se vse dela pod roko in malo tako na oko in se nobenemu ne verjame, razen seveda lokalnim ST vračem, ki itak vedo vse.
Sorry, ampak spominjaš na otroka, ki ni dobil lizike za Miklavža.... Koliko računaš, da se greš cepiti namesto mene kot jaz? Se zapeljem kamorkoli v tej kokoški... pa še na pir bova lahka pol šla in debatirala o novem svetovnem redu? In če se obnese pri meni, boš imel zagotovo še 20 strank samo iz mojega naslova ;)
Klasični antivaxer. Boli tebe za druge. Naj se gredo cepit namesto tebe, ker si ti na fecbooku prebral nekaj člankov samostojnih raziskovalcev. Verjameš da cepivo škoduje, obenem pa nimaš nobenih zadržkov da bi se kdo drug cepil namesto tebe. In seveda poznaš še 20 kretenov podobnega mnenja in verjetno skupaj sedite in pametujete.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
49106 ::
Folk je neumen in s svojo miselnostjo o cepljenju, Slovenci lepo dokazujemo da spadamo na balkan, kjer se vse dela pod roko in malo tako na oko in se nobenemu ne verjame, razen seveda lokalnim ST vračem, ki itak vedo vse.
Nikar tako ostro o Kreku, Beovički in Pokljukarju!
Kako si pa Poklukarja spravil zraven?
111111111111 je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Klasični antivaxer. Boli tebe za druge. Naj se gredo cepit namesto tebe, ker si ti na fecbooku prebral nekaj člankov samostojnih raziskovalcev. Verjameš da cepivo škoduje, obenem pa nimaš nobenih zadržkov da bi se kdo drug cepil namesto tebe. In seveda poznaš še 20 kretenov podobnega mnenja in verjetno skupaj sedite in pametujete.
Tako ja, kar povej tem računalniškim trolom da je sebičnosti konec. Solidararasnot je sedaj na prvem mestu da premagamo virus. Cepivo je še vedno brezplačno in brez njega ne bo kartončka in svobode. Sedaj pa hitro zavihajmo rokave.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
111111111111 je izjavil:
Govoriva o ministru za zdravje, ki je še nekaj dni nazaj trdil, da je bil odlok o potrebi PCT za k zdravniku res nesmiseln? Dude come on...
WizzardOfOZ je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
Ne. Vegova je in se vedno producira ljudi z znanjem iz zelo ozkega podrocja. Fachidiote. Taka je bila ze od nekdaj, za izracunat kaksno jedro trafota te bom rade volje vprasal v kaksni drugi temi, za biologijo, zgodovino, kemijo, sociologijo, pa preprosto ne ostane casa. Ker so vsi predmeti podrejeni fiziki in specializiranim delckom fizike za nedozorele osebnosti, ki so v tem casu nesposobne dojeti snov, ki jo podajajo struckoti brez pedagoskih izkusenj.
Napačno razmišljanje. Vegova je producirala ljudi z dovolj širokim znanjem, da so lahko večino fakultet izdelal brez problemov, če so le hoteli. Če si pa ti nesposoben, pa povej. Sej te razumemo, polovičar si. Polovičarji vse na pol naredite.
Za računanje jedra trafota, boš moral pa koga drugega vprašat. Tega nisem počel od srednje šole naprej, ker me ni zanimala elektrika, ampak računalniki. Pa ker računalniške srednje šole v sloveniji leta 89 še ni bilo, sem šel na vegovo, ker je bila bežigrajska gimnazija takrat prelahka (ker je Oblak ravno šel na vegovo)
111111111111 je izjavil:
Slovenci lepo dokazujemo da spadamo na balkan
Pa sej živimo na balkanu. Miliš, da si kaj boljši? Balkanc si. Mogoče s kravato, ampak še vedno balkanc.
Nedasemiveč je izjavil:
111111111111 je izjavil:
Govoriva o ministru za zdravje, ki je še nekaj dni nazaj trdil, da je bil odlok o potrebi PCT za k zdravniku res nesmiseln? Dude come on...
Pa sej je težko, če imaš shizofrenika za šefa, pa se mu vsak dan mal drgač obrne. Niti ne veš, kaj lahko rečeš, da jih ne boš po puklu dobu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
Elfer je pa vedno zabaven za branje, njega bi generali v WWI bili še kako veseli.
Dobri vojak Švejk? To bo to, ja, daj si kaj v podpis profila, enkar ;)
Poklukar: Porast povpraševanja po cepljenju so sladke skrbi, ki jih bomo zmogli
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Nedasemiveč je izjavil:
Človek se pač zmoti. Edino pravilno je da antivaxerske jokice plačate 12€ za obisk zdravnika. Končno. Pa sploh ne vem kaj se bunite. Saj itak ne verjamete sodobni medicini, ampak facebook gurujem. Tam poizvedite iz katere travice morate narediti čaj, da ne boste imeli vnetega slepiča.
Miha 333 ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Spet ena tehnična. Kako je s testiranjem delavcev, ki delajo izključno na daljavo - ker kao da so ukrepi vsi utemeljeni "epidemiološko"?
Pri nas se tisti, ki delajo doma iz naslonjača ne rabijo testirat, ker ne hodijo naokoli. PCT pri nas potrebuješ samo če hodiš na lokacijo.
To pa ne bo šlo (od srede naprej), ker odlok določa, da morajo PCT izpolnjevati vsi zaposleni, samozaposleni in tisti, ki na katerikoli drugi podlagi opravljajo delo.
WizzardOfOZ je izjavil:
Pa sej živimo na balkanu. Miliš, da si kaj boljši? Balkanc si. Mogoče s kravato, ampak še vedno balkanc.
Hja, sem pač med top 5%. :) Bolje prvi na vasi kot zadnji v mestu.
Če sodimo po tem, kar vidimo v nekaterih slovenskih krajih, čedalje več ljudi se spet želi cepiti, celo cepiva Janssen zmanjkuje. Ali so to samo opažanja ali se dejansko to dogaja?
Te informacije dejansko dobivamo s terena, kajti na terenu niso bili pripravljeni na tak porast oziroma zanimanje, ampak to so sladke skrbi, tako da te bomo zmogli.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
hyuga ::
PrihajaNodi je izjavil:
Cepite se že enkrat, luba duša:
Poklukar: Porast povpraševanja po cepljenju so sladke skrbi, ki jih bomo zmogli
grema Nodi
Trafo so računali v Mostah, kjer je bil jaki tok.
Elfer je pa vedno zabaven za branje, njega bi generali v WWI bili še kako veseli.
Dobri vojak Švejk? To bo to, ja, daj si kaj v podpis profila, enkar ;)
Vidim da si se našel v mojem podpisu. Me veseli. :)
WizzardOfOZ je izjavil:
To pa ne bo šlo (od srede naprej), ker odlok določa, da morajo PCT izpolnjevati vsi zaposleni, samozaposleni in tisti, ki na katerikoli drugi podlagi opravljajo delo.
Seveda da bo. Za biti doma, PCT ne rabim.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Vse bo okej.
Cepite se, jaz se tudi ne bom.
:D
ZAte je brezveze. Proti neumnosti še ni cepiva.
PrihajaNodi je izjavil:
Lepo prosim in pozivam soforumaše da se čimprej cepijo in polno precepijo v čim večjem številu. Korona je tu in ni časa za oklevanje.
Zakaj s tako tankim glasom? Ti ga je veliki vodja pregloboko porinil, ko si sklonil hrbet?
111111111111 je izjavil:
Vse bo okej.
Cepite se, jaz se tudi ne bom.
:D
ZAte je brezveze. Proti neumnosti še ni cepiva.
Zakaj se pa ti potem buniš in si laufal na cepljenje? Ti si pa ja ceplen že od rojstva?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
WizzardOfOZ je izjavil:
Saj bo šla mamica, ki se je cepila, v trgovino, da boš lahko papcal. Stisni ji no, kak € v roko.
WizzardOfOZ je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Lepo prosim in pozivam soforumaše da se čimprej cepijo in polno precepijo v čim večjem številu. Korona je tu in ni časa za oklevanje.
Zakaj s tako tankim glasom? Ti ga je veliki vodja pregloboko porinil, ko si sklonil hrbet?
Žaljenje ni na mestu. Ko boš potreboval kisikovo jeklenko ti je pa ne bomo dali! Jutri se prijavi za cepljenje in boš dobil kartonček in postal svoboden.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
111111111111 je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
Saj bo šla mamica, ki se je cepila, v trgovino, da boš lahko papcal. Stisni ji no, kak € v roko.
Za v trgovino tudi ne rabiš PCT.
Fantje vi pa res ne poznate vseh pravil.
WizzardOfOZ je izjavil:
Zakaj se pa ti potem buniš in si laufal na cepljenje? Ti si pa ja ceplen že od rojstva?
Pa še preživel vas bom.
PrihajaNodi je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Žaljenje ni na mestu. Ko boš potreboval kisikovo jeklenko ti je pa ne bomo dali! Jutri se prijavi za cepljenje in boš dobil kartonček in postal svoboden.
Jaz sem že svoboden, ne rabim ne jeklenke in ne cepljenja. Sem prebolel, tako da eno in drugo odpade.
hyuga ::
PrihajaNodi je izjavil:
kaj ce cepivo pojem tudi velja kaj?
Ne!
a pa vsaj benzin lahko tankam če pojem, ali to tudi ne?
wizzard a ne vidis da se zajebava. da ti oci odprem :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hyuga ()
kaj ce cepivo pojem tudi velja kaj?
Petje nič ne pomaga, razen če boš jokal, ko te bodo špiknili. Lahko te v rito, v katero mišico je čisto vseeno. Morda v jezik.
111111111111 je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
Pa še preživel vas bom.
Cepljen proti kovid?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Problemi človeštva | 246876 (225961) | Conini |
⊘ | Prisilno cepljenje (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 124828 (117439) | BigWhale |