Forum » Problemi človeštva » Ukrepi C19, mnenje
Ukrepi C19, mnenje
PrihajaNodi ::
111111111111 je izjavil:
kaj ce cepivo pojem tudi velja kaj?
Petje nič ne pomaga, razen če boš jokal, ko te bodo špiknili. Lahko te v rito, v katero mišico je čisto vseeno. Morda v jezik.
Jasno on bi samo pel, za dobrobit družbe se mu pa jebe. Bolnice pa polne ljudi, sester pa od nikoder.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
111111111111 ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Za v trgovino tudi ne rabiš PCT.
Fantje vi pa res ne poznate vseh pravil.
A imate trgovino? Za kupit stvari na črpalki rabiš PCT.
49106 ::
111111111111 je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
Argument tipa "kaj ti bo torba, če imaš kolo".
WizzardOfOZ je izjavil:
Jaz sem že svoboden, ne rabim ne jeklenke in ne cepljenja. Sem prebolel, tako da eno in drugo odpade.
Hi, hi, hi... So strong. Za naslednje pol leta. Potem pa v jok in na jeklenko. :D
WizzardOfOZ ::
111111111111 je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
Sej otrok lahko avto pripelje in natanka na patrolu. Sej izpit ni važen, važno da ima PCT. To je živlnenjskega pomena.
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
WizzardOfOZ je izjavil:
Cepljen proti kovid?
Jaz sem proti, proti, proti, proti cepljenju. Mi je facebook povedal. Veš. Facebook vse ve. Sem šel po drugo mnenje na Pintrest in je povedal isto. Potem pa že mora biti res.
pocakajmo raje, prisli bodo kitajci in bodo vse spiknili v rito. še na dom ti pridejo
Tiste, ki bodo izpolnjevali pogoj T, bomo zrihtali ritne kitajske teste, da boste lahko cvilili po forumu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
111111111111 je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
Jaz sem že svoboden, ne rabim ne jeklenke in ne cepljenja. Sem prebolel, tako da eno in drugo odpade.
Hi, hi, hi... So strong. Za naslednje pol leta. Potem pa v jok in na jeklenko. :D
Pol bo že konec vsega. Bodo volitve.
111111111111 je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
Cepljen proti kovid?
Jaz sem proti, proti, proti, proti cepljenju. Mi je facebook povedal. Veš. Facebook vse ve. Sem šel po drugo mnenje na Pintrest in je povedal isto. Potem pa že mora biti res.
Samo da nagajajo. Oddelki pa prepolni pacientov. Nekdo bi jim moral pokazati kako hudo je. Ampak neeeee, dejmo facebook brat in ne se it cepit. Sprevženo.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
111111111111 je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
Cepljen proti kovid?
Bogi. Boš bombon?
Argument tipa "kaj ti bo torba, če imaš kolo".
Argument, je argument. Pa ti argumentiraj, zakaj moj argument ni pravi argument, tvoj argument pa je.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
hočm točit benzin!
Najprej analni test. Potem pa lahko ali težko, odvisno kok se boš upiral.
111111111111 je izjavil:
hočm točit benzin!
Najprej analni test. Potem pa lahko ali težko, odvisno kok se boš upiral.
Midva bi že zrihtala te pajace, sej huda ura še pride. Bomo po hišah hodili in jih preganjali.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
WizzardOfOZ je izjavil:
Sej otrok lahko avto pripelje in natanka na patrolu. Sej izpit ni važen, važno da ima PCT. To je živlnenjskega pomena.
Dvomim da imaš avto, ko živiš pri mamici. Saj bodo mati svojega natankali, potem pa prišli v izvo in rekli: "Wizzard, lahko se kam pelješ, ampak ne predaleč, ker bo kmalu kosilo."
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()
WizzardOfOZ je izjavil:
Pol bo že konec vsega. Bodo volitve.
In? Pred drugo oblastjo boš pa klonil in se cepil? Mamin sinko.
Nedasemiveč ::
111111111111 je izjavil:
Nedasemiveč je izjavil:
Govoriva o ministru za zdravje, ki je še nekaj dni nazaj trdil, da je bil odlok o potrebi PCT za k zdravniku res nesmiseln? Dude come on...
Človek se pač zmoti. Edino pravilno je da antivaxerske jokice plačate 12EUR za obisk zdravnika. Končno. Pa sploh ne vem kaj se bunite. Saj itak ne verjamete sodobni medicini, ampak facebook gurujem. Tam poizvedite iz katere travice morate narediti čaj, da ne boste imeli vnetega slepiča.
Človek se na njegovem položaju ne more zmotiti takšne stvari. To je totalno sprenevedanje in branjenje maloumnih ministrov pod taktirko Janše. Odločitve niso plod stroke, vendar so politične (potrdili včeraj Logarjeva in Beović).
Jaz grem po svoj odmerek cepiva, pred iztekom roka 8 mesecev po prebolelosti (saj tako rabiš zgolj en odmerek Pfizerja recimo). Tako, da mene težko predalčkaš pod antivaxxerje ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nedasemiveč ()
ne k meni hodit.
ceu kužen ležim na vodni postelji
ni erotike
Ti boš šel v bivak, kjer te bomo vsak dan preverjali. Cepi se sedaj, lepo te prosim ne odlašaj. Kovid 19 ni hec, cepivo pa ne bav bav.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
111111111111 je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
Dvomim da imaš avto, ko živiš pri mamici. Saj bodo mati svojega natankali, potem pa prišli v izvo in rekli: "Wizzard, lahko se kam pelješ, ampak ne predaleč, ker bo kmalu kosilo."
Vsega pa res ni treba po sebi sklepat. Če tebe mamca živi, mora bit pa res posebna. Kje je dobila tazga idiota in kretena za otroka. Sigurno je bil poštar v igri. Samo od tam je lahko tak izmeček prišel.
WizzardOfOZ je izjavil:
Bogi. Boš bombon?
Seveda z veseljem. Hvala. Vidiš takole se vljudno z norčki pogovarjaš. Mmmmm... kako je dober bonbonček.
Pred vsako antiwaxersko bajto enega waxerja postavit, da jim s palčko rit obriše in vidi, če sploh sme na zrak.
Zakaj bi s palčko mahal, če vas lahko z inekcijo in to rešimo civilizirano.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
PrihajaNodi je izjavil:
Cepivo je zaenkrat še brezplačno samo ga zmankuje:
Če sodimo po tem, kar vidimo v nekaterih slovenskih krajih, čedalje več ljudi se spet želi cepiti, celo cepiva Janssen zmanjkuje. Ali so to samo opažanja ali se dejansko to dogaja?
Te informacije dejansko dobivamo s terena, kajti na terenu niso bili pripravljeni na tak porast oziroma zanimanje, ampak to so sladke skrbi, tako da te bomo zmogli.
Potencialnih kandidatov na forumu je več kot dovolj.
Zgodovina sprememb…
111111111111 je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
Bogi. Boš bombon?
Seveda z veseljem. Hvala. Vidiš takole se vljudno z norčki pogovarjaš. Mmmmm... kako je dober bonbonček.
Midva bova dobro sodelala v cepilni ekipi in pomagala ljudem da se cepijo. Cepivo je treba narodu približati na prijazen način.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Nedasemiveč je izjavil:
Jaz grem po svoj odmerek cepiva, pred iztekom roka 8 mesecev po prebolelosti (saj tako rabiš zgolj en odmerek Pfizerja recimo). Tako, da mene težko predalčkaš pod antivaxxerje ;)
Le pot pod noge. Ne verjamem, dokler ne vidim QR kode.
PrihajaNodi je izjavil:
111111111111 je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
Bogi. Boš bombon?
Midva bova dobro sodelala v cepilni ekipi in pomagal ljudem da se cepijo. Cepivo je treba narodu približati na prijazen način.
Tako je. Ne smemo izgubiti zaloge cepiva, saj to ni tovarjak z maskami.
PrihajaNodi je izjavil:
111111111111 je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
Bogi. Boš bombon?
Midva bova dobro sodelala v cepilni ekipi in pomagal ljudem da se cepijo. Cepivo je treba narodu približati na prijazen način.
Ja, vidva sta res za v isto sobo. Sam različna puloverčka bosta imela. No, ne bosta puloverčka, jopiča bosta, taka za zavezat na hrbtu.
Janes Jannsen - za to cepivo sem se odlocil
Mislim da ga ni več. Pa samo ena doza je, je pa vseeno bolje ena doza kot nobena, kakor pravi gospod Pokljukar.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
WizzardOfOZ je izjavil:
Vsega pa res ni treba po sebi sklepat. Če tebe mamca živi, mora bit pa res posebna. Kje je dobila tazga idiota in kretena za otroka. Sigurno je bil poštar v igri. Samo od tam je lahko tak izmeček prišel.
Ne vem, če je pametno, da greš po tem toboganu. Pun intended. Res ne moreš boljšega skupaj spravit, kot: "Vsega ne moreš po sebi sklepat. Buhuhuhuuuuuuu". Sam si res ena jokica. No saj bi že iz nicka lahko vedel. Oz, je bil prevarant in šarlatan, tako da ti kar paše, da verjameš v antivax.
WizzardOfOZ je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
111111111111 je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
Bogi. Boš bombon?
Ja, vidva sta res za v isto sobo. Sam različna puloverčka bosta imela. No, ne bosta puloverčka, jopiča bosta, taka za zavezat na hrbtu.
Puloverčke bomo dajali ljudem, ki se cepiti NE želijo!
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Nedasemiveč ::
111111111111 je izjavil:
Nedasemiveč je izjavil:
Najprej ti.
hyuga ::
PrihajaNodi je izjavil:
Janes Jannsen - za to cepivo sem se odlocil
Mislim da ga ni več. Pa samo ena doza je, je pa vseeno bolje ena doza kot nobena, kakor pravi gospod Pokljukar.
nobena kapljica ne sme mimo žile
Nedasemiveč je izjavil:
111111111111 je izjavil:
Nedasemiveč je izjavil:
Najprej ti.
On je ne rabi kazat, ker je promotor cepljenja.
Obvezna in priporočena cepljenja v Sloveniji izvajajo:
zdravniki v zdravstvenih zavodih,
zdravniki v socialnovarstvenih zavodih in
zasebni zdravniki.
Po naročilu zdravnika in z njegovo vednostjo lahko cepljenje izvede tudi medicinska sestra.
Delo izvajalcev cepljenja koordinirajo območni koordinatorji cepljenja, ki izvajalcem nudijo strokovno podporo z gradivi, organizacijo rednih izobraževanj in so jim na voljo za strokovne posvete in pomoč pri odločitvah v zvezi s cepljenjem.
Cepljenje opravljajo tudi v ambulantah na območnih enotah Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ). Poleg preventivnih cepljenj v ambulantah za cepljenje in potovalno medicino NIJZ potekajo tudi:
cepljenje proti steklini, ki ga izvajajo samo te ambulante,
ter različna cepljenja, povezana s potovanji.
Ambulante za cepljenje in potovalno medicino NIJZ se nahajajo na območnih enotah po vsej Sloveniji:
OBMOČNA ENOTA CELJE
Ipavčeva 18
3000 Celje
Telefon: 03 425 11 21, 03 425 11 22
OBMOČNA ENOTA LJUBLJANA
Zaloška 29
1000 Ljubljana
Telefon: 01 586 39 18
OBMOČNA ENOTA KRANJ
Gosposvetska ulica 12
4000 Kranj
Telefon: 04 201 71 66
OBMOČNA ENOTA KOPER
Vojkovo nabrežje 4a
6000 Koper
Telefon: 05 663 08 42
OBMOČNA ENOTA MURSKA SOBOTA
Arhitekta Novaka 2b
9000 Murska Sobota
Telefon: 02 530 21 42
OBMOČNA ENOTA MARIBOR
Prvomajska ulica 1
2000 Maribor
Telefon: 02 450 01 45
OBMOČNA ENOTA NOVO MESTO
Muzejska ulica 5
8000 Novo mesto
Telefon: 07 393 41 40
OBMOČNA ENOTA NOVA GORICA
Vipavska cesta 13, Rožna Dolina
5000 Nova Gorica
Telefon: 05 330 86 10
OBMOČNA ENOTA RAVNE NA KOROŠKEM
Ob Suhi 5b
2390 Ravne na Koroškem
Telefon: 02 870 56 08
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
111111111111 je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
Ne vem, če je pametno, da greš po tem toboganu. Pun intended. Res ne moreš boljšega skupaj spravit, kot: "Vsega ne moreš po sebi sklepat. Buhuhuhuuuuuuu". Sam si res ena jokica. No saj bi že iz nicka lahko vedel. Oz, je bil prevarant in šarlatan, tako da ti kar paše, da verjameš v antivax.
Mama ti verjame v antivx, njen mož pa še kr verjamem, da ti je fotr. Pa je bil poštar v igri, al pa dimnikar.
Za tiste, ki pač nočejo inekcije, jim bomo palčke v rit vtikal.
Ne bomo nič vprašal, takoj ko antivaxer zadiha zrak okoli svoje hiše, je že potencialna nevarnost in je treba takoj ukrepat. Če pride na balkon kadit, ga bo pa snajper pobral z eno dobro dozo na daljavo. Ničesar ne bomo več prepustili naključju.
111111111111 je izjavil:
Za tiste, ki pač nočejo inekcije, jim bomo palčke v rit vtikal.
Ne bomo nič vprašal, takoj ko antivaxer zadiha zrak okoli svoje hiše, je že potencialna nevarnost in je treba takoj ukrepat. Če pride na balkon kadit, ga bo pa snajper pobral z eno dobro dozo na daljavo. Ničesar ne bomo več prepustili naključju.
+1
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
pripravljen sem
https://www.cepljenje.info/cepljenje-v-...
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Zgodovina sprememb…
WizzardOfOZ je izjavil:
Pa še takrat te bom lahko cepil, ker si glasen samo na forumu, v realnem življenju, boš pa naredil kar ti bo mami rekla in se boš lepo nastavil, da te bom cepil, ker bom tvoji mamici na fecbook napisal, da bo njen sinko umrl, če se ne cepil.
111111111111 je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
Pa še takrat te bom lahko cepil, ker si glasen samo na forumu, v realnem življenju, boš pa naredil kar ti bo mami rekla in se boš lepo nastavil, da te bom cepil, ker bom tvoji mamici na fecbook napisal, da bo njen sinko umrl, če se ne cepil.
Jaz ti prporočam da se učiš od mene in operiraš s kakšnimi bolj mehkimi besedami.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Nedasemiveč je izjavil:
Najprej ti.
Fantje malo izvirnosti pa bi pričakoval od vas na ta prekrasni novi dan. :) To je vse kar si lahko spravil skupaj. Kakor vidim, vas tukajle waxerji peljemo po vsej črti., tako da zmorete samo še enovrstičnice. Mogoče je bolje, da greste ajčkat, ker bo kmalu sreda.
hyuga ::
PrihajaNodi je izjavil:
111111111111 je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
Jaz ti prporočam da se učiš od mene in operiraš s kakšnimi bolj mehkimi besedami.
rekli so mi, da ne najdejo žile
premlahavo kožo imam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Problemi človeštva | 246875 (225960) | Conini |
⊘ | Prisilno cepljenje (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 124828 (117439) | BigWhale |