Forum » Loža » Primer odrezana roka - Absurd!!
Primer odrezana roka - Absurd!!
mr_chai ::
https://www.rtvslo.si/4d/arhiv/17480331...
Zdaj potrebujejo sveže truplo ženske, ki bi bilo podobne konstitucije in starosti Julije Adelšič, da bodo lahko dokazali kako žaga prereže roko. Da sem svojec take preminule ženske, nikoli ne podpišem, da se njeno truplo uporabi v tak namen.
Ne morem verjeti, pa kaj smo to v enih Butalah. Ni čudn, da se Jankoviča ne da obsoditi, ko pa se še ta dva z IQ-jem sobne temperature, uspešno izmikata sodbi.
Zdaj potrebujejo sveže truplo ženske, ki bi bilo podobne konstitucije in starosti Julije Adelšič, da bodo lahko dokazali kako žaga prereže roko. Da sem svojec take preminule ženske, nikoli ne podpišem, da se njeno truplo uporabi v tak namen.
Ne morem verjeti, pa kaj smo to v enih Butalah. Ni čudn, da se Jankoviča ne da obsoditi, ko pa se še ta dva z IQ-jem sobne temperature, uspešno izmikata sodbi.
- zaklenil: bluefish ()
feryz ::
Ne izmikata se onadva, ampak njun odvetnik.
Zavarovalnice boljše da gredo v poravnavo. Čim prej.
Zavarovalnice boljše da gredo v poravnavo. Čim prej.
koyotee ::
Še tadrugo naj si odreže, pa da vidimo
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Ganon ::
Saj je vse jasno, tudi glede tistega "čiščenja puške". Ampak to je igra med tožilstvom in odvetniki, ki bi radi tudi največje umazance oprali krivde. Denar ne smrdi.
r3dkv1c4 ::
Saj je vse jasno, tudi glede tistega "čiščenja puške". Ampak to je igra med tožilstvom in odvetniki, ki bi radi tudi največje umazance oprali krivde. Denar ne smrdi.
Dokler bodo levičarji sedeli na ključnih položajih po državi, ne bo nič drugače.
Zanimivo bi bilo prebrat, kdo vse to zalaga z denarjem, kdo in zakaj pravzaprav brani tega izmečka.
Sem prepričan, da gredo lovke tudi v tožilstvo, sodnijo in še kam.....
Večkrat videno na zapadlih ali oprostilnih sodbah, z razlogom.
Mafija.
Se kdo spomni pretepene sodnice?
Zdaj so dali v javnost, da jo je pretepel mož oz. on stoji za tem, kdo stoji za njim?
Ljubljanski šerif je enak primer, kjer kapital narekuje sodbe.
Materiala za nadaljevanko ne zmanjka.
Vsaka stvar ima svojo mejo.
You can ban me, but you can't shut me down!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r3dkv1c4 ()
Ne, dokler se bodo desničarjem prikazovali levičarji v sanjah, bo tako.
Ko bomo začeli ločevati ljudi na dobre in slabe, se bo spremenilo.
Ko bomo začeli ločevati ljudi na dobre in slabe, se bo spremenilo.
Machete ::
Gre za možgansko poškodbo. Redkvica in podobni so za v Sočo. Drugega pojasnila ne more bit, da držijo štango mafijski falangi jjja.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
TheBlueOne ::
Dokler bodo levičarji sedeli na ključnih položajih po državi, ne bo nič drugače.
Zanimivo bi bilo prebrat, kdo vse to zalaga z denarjem, kdo in zakaj pravzaprav brani tega izmečka.
Trenutno so na kljcnih polozajih SDS, NSi, SMC, Desus... Brezigarjeva, znana kot SDSova tozilka pa veselo zamuja vse termine, tako da se pocasi Zokiju niti branit ne bo vec treba.
Je pa dejstvo, da bi SDS troli radi, da veje oblasti niso locene in da imate diktaturo Janse, kar pa seveda ostalih ca. 90% razumnih ljudi ne bo dopustilo.
TheBlueOne je izjavil:
Trenutno so na kljcnih polozajih SDS, NSi, SMC, Desus... Brezigarjeva, znana kot SDSova tozilka pa veselo zamuja vse termine, tako da se pocasi Zokiju niti branit ne bo vec treba.
Je pa dejstvo, da bi SDS troli radi, da veje oblasti niso locene in da imate diktaturo Janse, kar pa seveda ostalih ca. 90% razumnih ljudi ne bo dopustilo.
Men je že dolgo jasno, da je SDS in Janša samo druga plat iste medalije. Ne dobiš kar tako častni doktorat albanske univerze, ali pač...
Politika v Sloveniji je ujetnica dveh mafijskih združb, tako da čedalje bolj razmišljam o temu, da bi svojemu otroku naredil uslugo in se odselil nekam v angleško govoreči svet, ker mi ne bomo nikoli nobena Švica.
Itak, Amerika vabi. Tam je šele demokracija.
Ali pa Švica. Avstrija. Nemčija...
Demokracije kolikor hočeš. Sodišča pa angelčki.
Ali pa Švica. Avstrija. Nemčija...
Demokracije kolikor hočeš. Sodišča pa angelčki.
Gagatronix ::
https://www.rtvslo.si/4d/arhiv/17480331...
Zato pa ti nisi na poziciji, kjer bi lahko odlocal. Ce ne razumes forenzicne metodologije je to izkljucno tvoj problem.
Sicer to dvoje ni primerljivo. Živo tkivo je živo tkivo, mrtvec pa mrtvec.
Vsaj ogrevati bi morali truplo vseh 24 ur, če že zanemarimo, da je mrtvo.
Ne moreš mrzlega tako žagati kot toplega.
Vsaj ogrevati bi morali truplo vseh 24 ur, če že zanemarimo, da je mrtvo.
Ne moreš mrzlega tako žagati kot toplega.
kotanyi ::
TheBlueOne je izjavil:
Ne sej redkvica ima prav.
Dokler bodo levičarji na ključnih položajih, ne bo nič drugače.
Janez Janša - član ZKS do 1984
Milan Zver - član ZKS do 1989
Peter Jambrek - član ZKS do 1989
Vinko Gorenak - član ZKS do 1989
Zvonko Černač - član ZKS
Barbara Brezigar - članica ZKS do 1988
Spisek ni popoln. Sami faking levičarji everywhere.
;-) ::
Tole s truplom itak ne bodo ničesar izvedeli, to je samo jajcanje.
V takih primerih je ameriški stil sojenja boljši.
Men je že dolgo jasno, da je SDS in Janša samo druga plat iste medalije. Ne dobiš kar tako častni doktorat albanske univerze, ali pač...
Politika v Sloveniji je ujetnica dveh mafijskih združb, tako da čedalje bolj razmišljam o temu, da bi svojemu otroku naredil uslugo in se odselil nekam v angleško govoreči svet, ker mi ne bomo nikoli nobena Švica.
Mah Slovenija je cisto OK, ce uspes priti med top 5%. Lahko pa naredis kakor mi in se odselis v Avstrijo blizu meje in koristis benifite obeh drzav. Avstrija za placo, socialno mrezo, Slovenija pa za storitve in eventuelno odprtje podjetja.
Tole s truplom itak ne bodo ničesar izvedeli, to je samo jajcanje.
Jaz grem stavit, da ne bodo mogli 100% trditi, da je odigrano in bo zadeva ovrzena.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
Gagatronix ::
TheBlueOne je izjavil:
Ne sej redkvica ima prav.
Dokler bodo levičarji na ključnih položajih, ne bo nič drugače.
Janez Janša - član ZKS do 1984
Milan Zver - član ZKS do 1989
Peter Jambrek - član ZKS do 1989
Vinko Gorenak - član ZKS do 1989
Zvonko Černač - član ZKS
Barbara Brezigar - članica ZKS do 1988
Spisek ni popoln. Sami faking levičarji everywhere.
Ce ze vleces Janso na plan, ne pozabi da je bil zabrisan ven iz ZKJ in jih je se milo prosil s pismom naj ga vzamejo nazaj, zdaj se pa dere kako so komunisti slabi.
Tole s truplom itak ne bodo ničesar izvedeli, to je samo jajcanje.Itak.
Saj ti je jasno, da gre zgolj za mešanje megle.
Kakršnikoli bodo eventualni rezultati tega poizkusa, se bosta obe strani pritožili nanje.
Pa bo spet leto okoli.
Uff, kaj smo tej babi že dolžni ene odškodnine. Najbrž bo šla drito v penzijo. Pa ne izgleda stara.
D3m ::
Moj glas na volitvah za tistega, ki spuca naša leva sodišča. :D
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: fikus_ ()
styrian ::
Problem sodstva ni opcija levo/desno, ampak nepotizem. Jaz bi otrokom oseb v sodstvu prepovedal opravljati karkoli v zvezi s tem poklicom.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: styrian ()
Problem sodstva ni opcija levo/desno, ampak nepotizem. Jaz bi otrokom oseb v sodstvu prepovedal opravljati karkoli v zvezi s tem poklicom.
Pa ti poznas te zadeve? Imas v mislih kaksen konkreten primer?
Bi tozilec verjetno izlocil takega sodnika. Ali pa odvetnik. Ali kaj narobe razumem pri teh praksah?
ZPP v 6. točki 70. člena določa, da sodnik ne sme opravljati sodniške funkcije, če so podane okoliščine, ki vzbujajo dvom o njegovi nepristranskosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
D3m ::
V bistvu bi morali ukiniti trajni mandat sodnikov.
Naj pokažejo efekt.
P.S.
Že predlagajo izbris tisti, ki so v tem. ;)
Naj pokažejo efekt.
P.S.
Že predlagajo izbris tisti, ki so v tem. ;)
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
widj3098dj32 ::
TheBlueOne je izjavil:
Kaj pa lahko pricakujes od drzave kjer so v politiki bili vsi komunisti? Desnicarji so izginili po 2. sv. vojni, moderni desnicarji pa samo glumijo desnico, da so nasprotna stran levici.
r3dkv1c4 ::
TheBlueOne je izjavil:
Ker se debatira o sodni blamaži(again), sem mislil le na sodno vejo oblasti, ker pa imate levičarji preganjavice pa takoj vržete ven vso svojo agresijo, frustracije, .....
V vednost, ne podpiram sedanje vladajoče koalicije, še manj sem bil zainteresiran za prejšnje, ker, kot je nekdo omenil, so vsi isti šrot, samo financirani so od drugih globalistov(beri: mafijašev).
Volitve so pa tako ali tako en blef, kot tudi sam sistem voljenja.
Gre za možgansko poškodbo. Redkvica in podobni so za v Sočo. Drugega pojasnila ne more bit, da držijo štango mafijski falangi jjja.
Redkvica te lahko osebno odpelje na Sočo, se boš vsaj po koncu obiska v tišini vračal, ko boš videl, kakšne so posledice s ceste pobranih in ponovno sestavljenih ljudi.....velika večina z ranjenim egom, podobnim tvojemu.
Vsaka stvar ima svojo mejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r3dkv1c4 ()
Ben Dover ::
Moj glas na volitvah za tistega, ki spuca naša leva sodišča. :D
+1
Dodal bi še RTV pa še kaj bi se našlo...
Predlagaj izbris fikus. Dobro ime btw, vse jasno, lmfao.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ben Dover ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD je lansiral namizniške APUje Ryzen 4000G (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 15408 (12349) | FireSnake |
» | kje ste na političnem spektru (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12086 (10496) | gulfstream |
» | Matej Lahovnik izstopil iz Zaresa (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 26481 (22292) | noraguta |