Forum » Pomoč in nasveti » "DIY Google Colab"
"DIY Google Colab"

A110 ::
V zadnjem času poskušam ob redni zaposlitvi zaiti na samostojno pot nekakšnega ML/statistika. Problem se pojavi, da sem dostikrat na različnih lokacijah ko imam čas in bi rad kaj naredil. V stanovanju imam razmeroma zmogljivo kišto na kateri opravim večino dela. Trenutno mi je tudi veliko lažje po potrebi nadgraditi kišto z recimo več rama, boljšo GPU,... kot pa kupovati nov namenski prenosnik. Sicer se zavedam da bo slej ko prej verjetno potrebno tudi to, ampak zaenkrat se v tako investicijo še nebi spuščal dokler stvari dovolj ne zalavfajo. Torej zanima me, kako bi se nekako povezal z laptopom na stacionaren PC nekako kot to lahko narediš z google colab. Da bi stvari pognal na laptopu, procesirale pa bi se na desktopu. Ter kakšne izgube v času lahko s tem pričakujem oz če ima kdo izkušnje če se to sploh izplača.

pegasus ::
Začneš s kakim teamviewerjem oz sorodno RDP varjanto, batch jobe poganjaš kasneje na večjih okoljih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako preživeti na faksu brez "powerhousa"Oddelek: Pomoč in nasveti | 7362 (5427) | ST-777 |
» | Nakup zmogljivega prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 1194 (1104) | hojnikb |
» | Kupujem prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1556 (1441) | d4vid |
» | Laptop bluescreen + kako resiti podatkeOddelek: Pomoč in nasveti | 1540 (1397) | dzinks63 |
» | Vklop v trenutku?Oddelek: Loža | 1869 (1456) | BigWhale |