» »

Youtube za otroke

Youtube za otroke

BorutO ::

Doma imam 4 leta staro hčerko, ki rada gleda videe za otroke na navadnem youtubu. Ko bi rad naredil seznam teh pesmi, mi napiše, da ni mogoče shraniti v seznam, ker je vsebina namenjena na otrokom. Spodaj mi priporoča Youtube Kids ... stisnem, poiščem tam notri to pesem, in ni ne duha ne sluha o tej pesmi.

Zakaj pod youtube Kids ne najde te pesmi, če mi pod navaden youtube piše, da je vsebina namenjena otrokom, zraven tega pa mi ponudi spodaj opcijo da preklopim na kids.

Mogoče to kdo bolje obvlada? Recimo tamala rada gleda (v slovenščini) od kostanjčkovega kluba muzike, Vilo Ekseno ipd ... Recimo vilo Ekseno najde samo eno notri, drugih pa nič. Kostančkovega kluba najde v južnjaščini in raznih drugih jezikih, v slovenščini pa ničesar pod YT Kids.

kixs ::

Potegni dol kar rada gleda in naj gleda offline.

YT ni ravno primeren za otroke. Hitro pritiskajo na slike in kmalu nobene stvari ne gledajo vec kot 10 sekund.

BorutO ::

Youtube gleda na TVju, daljinca ji ne dovolim upravljati (še) zato se vrti tisto kar rada gleda. Zdaj ima mešane videe ... od pesmi do risank in je včasih prava zmešnjava. Zato bi rad naredil neki seznam, pa tisto gleda po vrstnem ali mešanem redu, če bi hotela pa risanke, bi ji pa na risanke dal. Računalnika ji ne dovolim upravljati še vsaj do 1. razreda, zato vse gleda na tvju.

zmist ::

BorutO je izjavil:

Youtube gleda na TVju, daljinca ji ne dovolim upravljati (še) zato se vrti tisto kar rada gleda. Zdaj ima mešane videe ... od pesmi do risank in je včasih prava zmešnjava. Zato bi rad naredil neki seznam, pa tisto gleda po vrstnem ali mešanem redu, če bi hotela pa risanke, bi ji pa na risanke dal. Računalnika ji ne dovolim upravljati še vsaj do 1. razreda, zato vse gleda na tvju.

Predvsem jo drzi stran od telefona... cimdlje ti rata. Sicer bo pri 10 visela samo se na telefonu in youtubu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje gledate video vsebine?

Oddelek: Loža
223420 (2536) msjr
»

Chromecast SDK je na voljo javnosti

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
3018313 (15705) PrimozR
»