Forum » Sedem umetnosti » Ice Age - pobuda za zbiranje podpisov?
Ice Age - pobuda za zbiranje podpisov?
Stepni Volk ::
Hočem namreč več kratkih risank o predpotopni veverici in želodu, ki v prvem delu nastopa v manjšem, začetnem in končnem delu filma, ter malce bolj širše v drugem delu.
Hočem celo serijo ala kultni "Road Runner in coyote"
Hočem celo serijo ala kultni "Road Runner in coyote"
neobjavljeno.blogspot.com
- zavarovalo slike: gzibret ()
zee ::
kje podpisem?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
klemen22 ::
No če bi bilo podkrepljeno z malo več dogajanja in ne samo pojanje z želodom potem +1. Drugače pač ne, ker sej e v drugem delu pokazalo da se stvari preveč ponavljajo in postanejo enolične.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
bond007 ::
Veverica je zakon! Super animirano res - vsi gibi, glasovi, odzivi, vse.. zakon nareto. Takoj podpišem za več filmčkov o njej...
Gundolf ::
Sem za, samo v drugem delu so jo že malo poneumili. Hočem več veverice ampak take kakršna je bila v prvem delu (ok, tudi tistu kung-fu z piranhami je bil prav fajn).
Looney ::
Ja, tisti del s piranhami in tisti prej, ko se vrti na kosu ledu sta bila zakon, potem pa je bil tisti del z orlom (ali kraguljem ali kaj je tisto bilo) malo zgrešen. Ampak Scratch je zakon ne glede na to, koliko slabih prizorov z njo je bilo... še vedno jih je bilo zelo dobrih najmanj trikrat več.
In štejte me zraven, če bo resnično kakšno zbiranje podpisov.
In štejte me zraven, če bo resnično kakšno zbiranje podpisov.
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Looney ()
Tic ::
Zahtevam, da zmanipulirajo DNK in unstvarijo RL živalco, ki bo pravtako smešna in norela za lešnikom.
Al že obstaja kakšna nakupovalcina v smislu "Design Your Custom Perfect Pet"
Al že obstaja kakšna nakupovalcina v smislu "Design Your Custom Perfect Pet"
persona civitas ;>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tic ()
Ja, to bi bil res perfect pet... ko bi ti polovico bajte vrgla v zrak zaradi enega želoda!
IČA ::
Sicer nisem gledal. obstaja pa kratka risanka samo z veverico in lešnikom.
+1 glas za serijo pa vsekakor tudi z moje strani
+1 glas za serijo pa vsekakor tudi z moje strani
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.
bozjak ::
sej na netu je še par filmckov o tej veverci ki niso iz nobenega filma... In roko na srce, vsaj meni, je veverica tisto kar nardi Ice Age dobr... Tko da bi komot 1,5h gledov sam veverco ;)
Lp
Lp
A samo ta je? Vsaj jaz ne najdem nobenega drugega. Škoda. Ta je ful dobr.
Opkow ::
Obstaja se ena. Ververica in crnc, nekje v afriki med vojnimi ostanki. Samo niti pod razno se ne morem spomnit, kje sem si jo staknil. Sem jo zal ze pobrisal...
edit: heh.. Lih slucajno mi je kapnlo. Indigen
Samo je precej kruta in "veverica" je nekoliko drugacna, kot pri originalu. Ce imate slabe zelodce, raje ne. :)
edit: heh.. Lih slucajno mi je kapnlo. Indigen
Samo je precej kruta in "veverica" je nekoliko drugacna, kot pri originalu. Ce imate slabe zelodce, raje ne. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Opkow ()
Stepni Volk ::
Tule je Supersonic, ki trdi, da so ji studiji ukradli idejo o Sqrat - squirrel rat.
In še igrica s Scrat: KLIK
In še igrica s Scrat: KLIK
neobjavljeno.blogspot.com
klemen22 ::
Looney: če bi rada gledala kratke risanke z živalcami z obilico humorja ti priporočam serijo Happy Three Friends. Nekaj delov je res ubitačnih
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
@klemen22: To poznam, ja. In mi ni prav nič všeč. Pa hvala za predlog!
Aja, pa tista s črncem je tudi brezveze. Je pa ena dobra s kokošjo... Ne da se mi linka iskat... vtipkajte Ice egg v googlu.
Edit:typo (ja, dvakrat!)
Aja, pa tista s črncem je tudi brezveze. Je pa ena dobra s kokošjo... Ne da se mi linka iskat... vtipkajte Ice egg v googlu.
Edit:typo (ja, dvakrat!)
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Looney ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bivanje v naravi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15796 (12425) | Aquafriend |
» | Oživili 30.000 let star virus (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 23752 (19779) | Jst |
» | 1M prodanih videov preko iTunesOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3857 (3363) | Stepni Volk |
» | Najbolj smesna igra (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5419 (4212) | tx-z |
» | Flash PlayerOddelek: Programska oprema | 934 (904) | Trubadur |