» »

NBA sezona 2021-2022

NBA sezona 2021-2022

««
20 / 55
»»

eric_cartman ::

Čeprav za nasprotno moštvo.. Ampak Res nora akcija Devina Bookerja nekje na sredini. Spin na Bullocka in mimo do KP-ja fake met, da je KP trznil in potem mimo njega pod roko layup na koš in zadetek.. 8-)

@Kobayashi ja tudi jst, ko sem pogledal rezultate vidim CP3 stats-e. Pa se vprašam a je fardirban igral al pa je imel 1 slabo igro v nevem kolikšnem času.

Kurzweil ::

Se pa danes proti PHI na parket vrača Vlatko Čančar... oz. je vsaj ready, da bi se lahko...

MIA je premagal do sedaj prvouvrščeni WAS, tako da je sedaj MIA 1. na vzhodu...

Oba trenutna konkurenta DAL za vrh na zahodu, torej DEN in LAC sta izgubila tekmi, pri proti PHI, drugi proti MEM. Upajmo, da bo za Čančarja v prihajajočih tekmah na voljo kakšna minuta.

Na noči iz danes na jutri pa že 2. tekma z PHO, kjer obstaja zelo velika možnost, da Luka spet ne bo igral. Napisat kaj več mislim, da nima smisla... še posebej ker PHO verjetno ne bo tako slabo metal, kot na prvi tekmi, torej ob dobri obrambi in dobri tekmi nekaterih, recimo, da je kaj možnosti... bo pa zelo težko...

Steph Curry pa melje dalje... za zmago z 104 proti 89 nad CLE je dal 40 točk, met za 3 točke 9/16, kar je 56.3%, torej spet je bolje metal za 3 točke, kot za 2 točki... bo trenutno Steph kar prvi kandidat za MVPja, tako statistično, kot rezultatsko, saj je GSW s scorom 13-2 prvi na zahodu...

/////

Danes ponoči se gleda NBA... zanimiv bo el classico BOS-LAL... pa CHI-DEN... pa upajmo, da DAL-PHO...

Za tiste, ki nimate Arena Sport Slovenija, imate pa Facebook... Jutri ob 21:30 bo na FB strani Arena Sport Slovenije možno spremljat prenos tekme Dallas - Los Angeles Clippers!

Če pa bo kdo kje zasledil, ali bo Luka danes ob 21:30 po našem času zaigral, pa naj sporoči... jaz sem do sedaj preveril vse vire, ki jih običajno spremljam, pa je prav povsod njegov status "Game time decision"...

Smurf ::

Pomoje bodo skrivali do konca, ampak intuicija mi pravi, da bo igral.

@Smurf, ja kaže tako...

/////

The Sacramento Kings have fired coach Luke Walton.

Vidim, da bo danes na voljo Maxi Kleber...

Tudi za Luko sem precej optimističen oz. sem kar 90% da bo igral...

Ah k... Luka zgleda ne bo igral... sem se zmočil...

Zimonem ::

Kurzweil je izjavil:

@Smurf, ja kaže tako...

/////

The Sacramento Kings have fired coach Luke Walton.

Ta zadn cajt za waltona, da gre. So mel dobrega trenerja, sicer malo norega potem pa ta posh hohštapler.

Komolček... with luv :))

Masayoshi ::

Arenas, LOL...:

no.chill.gil
Verified
@the.isaiahstewart hey brother,imma just be real with ya here ? pack all SHIT, pack yo winter jackets and boots becuz yo ass is about to be traded to (Budapest) somewhere ??? I don't know what type of bumbaclot blood got in yo eye BUT u can't charge at the #KING like that on tv ? you will be drug tested #tivoice expeditiously ? just to make sure that rage ain't drug related " we don't do that in the nba" u probably haven't read the memo on fight attempts in the nba #1 don't square up with @kingjames @easymoneysniper EVER? .#2 them two light skin boys @stephencurry30 @klaythompson On GS don't let ya chest get puffy towards them or yo ass is done? #3 only two teams that's allowed to fist fight without any real penalties is where ever @rajonrondo and @cp3 at ? #4 wait til yo teammates get around u and then act tuff (for the crowd) sell it like WWE ???? ummm thats it's, good luck moving forward my man ? PS this was worst then the gun in the locker room situation ? some can say this was #attemptedmurder ?? only thing that can save u right now is ( MJ dropping episode 11 of the last dance and he edits all Scottie pippen scenes out) or (Vanessa Bryant) dropping #Themamba last season ???? if u think I'm bullshitting ask @eneskanter11 he got too close to the king back in 2016-17 and the Turkish president been trying to catch his ass ever since ??????

Voss ::

Michael Porter Jr. could miss rest of season with back nerve issue

Ni on ravno zaradi hrbta tako padel po lestvici navzdol na draftu?

edit: "Michael Porter Jr., one of the nation's best NBA prospects, suffered a back injury in the opening two minutes of his college basketball season that cost him all but two games, and required surgery he hasn't yet fully recovered from. "

Permanent nerve damage tako ni izključen.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Voss ()

arnecan1 ::

Kurzweil je izjavil:

Komolček... with luv :))

Na tej tekmi so Lakersi prikazali najboljšo obrambo letos
...
...
...
...
ko so branili LeBrona.8-)

Horas ::

kaj se je tale tk kurčil mi ni jasno?!LBJ mu je takoj dal roko v znak opravičila. vse je blo v športnem duhu ne kot pri bratu morris al pa kakem podobnem kretenu.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

GupeM ::

Lebron ga je namenoma mahnil. Zagotovo ni ciljal obraza, še manj je hotel, da bi mu razbil arkado, udaril je pa zagotovo namenoma. In ko je videl, da ga je na napačno mesto oz. da ga je bolj kot ga je mislil, se mu je res takoj opravičil.

Tudi Stewarta razumem, da je tako reagiral. Ne razumem pa nadaljnje drame. Pač hotel mu je pokazat, da ga ni treba pretepat. Ampak da pa ni odnehal, to je pa neumno.

https://twitter.com/BIeacherReporf/stat...

Končno ena konkretna kazen v NBA-ju. Tiste 50.000 USD kazni so prav smešne.

Callie Caplan
@CallieCaplan 7h
Luka Doncic appears to re-aggravate knee injury at Mavs' practice, again questionable vs. Clippers

Huh.. Bomo videli kaj bo.. Hawksi so vsaj zmagali v odsotnosti Trey-a. Pa da vidimo ali so tega sposobni tudi Mavsi.

Horas je izjavil:

kaj se je tale tk kurčil mi ni jasno?!LBJ mu je takoj dal roko v znak opravičila. vse je blo v športnem duhu ne kot pri bratu morris al pa kakem podobnem kretenu.

A si ti videl počasen posnetek.. LBJ je bil živčen, ker so Lakersi v tem momentu zanič..In so tam, kjer ne bi smeli biti - sploh glede na to, da imaš kao 3 zvezdnike na igrišču naenkrat in so vsi zdravi in so se matrali proti teamu, ki ima record 4-14.

In ko je človek živčen počne take stvari, ki jih sicer ne bi. In to je včeraj namenoma naredil. Praviš, da se je opravičil.. A če jaz tebe mahnem čez gobec in ti v isti sapi rečem oprosti - bo kaj pomagalo? Sam vprašam..

Pa še repost z Reddit-a (v angleščini - ampak saj mislim, da razumete):
LBJ ni ravno svetnik kar se tega zadeva.

Fairly simple question. He’s starting to stack them up now, it’s not just the one from last night on Stewart.

https://gfycat.com/gifs/detail/MeaslyEn... (multiple bron dirty plays, including tripping steph with his bad ankle injury history)

https://streamable.com/r8e0xl (bron pushes Livingston midair to land on the same knee where he tore his ACL, MCL, PCL, lateral meniscus, and dislocated his knee cap)

(bron pushes Embiid midair to land on his back)

(bron slide tackles steph)(after reading comments this one admittedly isn’t dirty, but I do think it was a reckless play with how big he is)

Another thing, how many nutshots did Draymond have to be “the ball kicker”? Was it more than 3? Not sure, anyways here’s Bron doing a few of em.

https://streamable.com/re8j0 (bron knees steph in the balls)

https://streamable.com/lh45i (bron elbows Iggys balls)

https://gfycat.com/serenepowerlessillad... (bron kicks Iggys balls)

A lot of these are on guys who had a bad history with injuries. Lebron really needs to stop these antics or he’s going to seriously injure someone eventually.

Edit: (yet another one from midair)

https://v.redd.it/np93tyhjtg271 (bron pushes Payne midair)

https://streamable.com/mg3brt (bron pushes Ayton midair, this is starting to look like a trend)

https://streamable.com/lef9sa (bron body checks Ayton HARD, can hear it across the stadium)

Edit 2: lol the Lehive been released, watch out everybody

Edit 3: For all the people going thru my post history lookin for hypocrisy or some shit, you ain’t gonna find it just more Bron hate sry

Ne mislim, da je LBJ zanič. Na moji lestvici je še vedno med top 5 playerji od začetka NBA. Ampak je že večkrat v svoji karieri prekoračil mejo vzornega športnika.

Zgodovina sprememb…

Tudi doncica je ze grobo ze podrl (potem, ko ga je blokiral), da je potem moral pocivati nekaj tekem. Vseeno ni med tistimi res umazanimi igralci. Stekam pa tudi Stewarta, da ga je razpizdil. Marsikaterega 20-letnika bi razpizdilo, ce bi ga en "na gobec".

GupeM je izjavil:

https://twitter.com/BIeacherReporf/stat...

Končno ena konkretna kazen v NBA-ju. Tiste 50.000 USD kazni so prav smešne.

Fake: https://twitter.com/ShamsCharania/statu...

1 tekma Lebron, 2 Stewart, nič o 950k (ne verjamem da ima tako pogodbo da mu dve tekmi pomenita 950k)

Dončić obnovil poškodbo čisto ob koncu treninga za drugo tekmo s Clippersi

Nov udarec za Dallas, ki ga v noči iz torka na sredo čakajo LA Clippersi
Čisto ob koncu ponedeljkovega treninga Dallasa v Los Angelesu je Luka Dončić obnovil poškodbo, saj je zakričal v bolečinah, tolkel po klopi in se držal za načeto levo koleno. Nastop slovenskega superzvezdnika proti LA Clippersom je tako dvomljiv

Vir: RTV Slovenija

Potem ko je bil v uvodnem delu sezone lige NBA tudi zaradi poškodbe prikovan na klop moštva Denverja, slovenski reprezentant Vlatko Čančar kariero začasno nadaljuje v razvojni G-ligi. Pridružil se je ekipi Grand Rapids Gold, za katero pa je prvo tekmo odigrlal v velikem slogu.

Razlog na papirju za neigranje je bila poškodba kolka, Denver pa je medtem odigral že 17 tekem (9 zmag). 24-letni Koprčan po izjemnih nastopih na olimpijskih igrah z reprezentanco kljub vsemu priložnosti za igro ni dobil.

Ob koncu preteklega tedna je Denver enega od treh Slovencev v ligi NBA poslal na kaljenje v razvojno ligo, Čančar pa je za ekipo iz Michigana že odigral prvo tekmo. Ob zmagi s 111:93 nad Windy City Bulls je prispeval dvojnega dvojčka, v 23 minutah je dosegel 18 točk (met za 3 točke 0:4, met za 2 točki 7:11, prosti meti 2:2) in ob tem dodal še 11 skokov in štiri asistence.

Groot ::

Hja Čančar bo počasi moral razmišljati o svojih načrtih za bližnjo prihodnost. Zagotovo mu je to da je član Denverj v vsakem primeru prineslo precej precej napredka v njegovi igri. Vseeno pa bo na neki točki moral počas razmišljati tudi o igralnih minutah, ker dober trening te pripelje samo do določene točke, tekme pa so tiste, ki so prava stvar.

če v nba ne dobi ekipe ki bimu zagotovila neko minutažo, bolje da rpide v evropo.

Drama!

Za vse, ki jih skrbi njegov napredek v ligi NBA:

Vlatko Čančar:
Position: G
Born: 04/10/97
Height: 6-8 / 2.03
Weight:210 lbs. / 95.3 kg.
Salary: $1,782,621

Naj vas zadnja vrstica ne prestraši oz. razočara.. Ker norc bi moral bit, da se potem odpraviš v nek slovenski klub po minutažo za 5000 € na mesec max, četudi igraš celo tekmo?

Nič kaj se mi ne smili..Mnogo ljudi si lahko tako vsoto ogleda le v filmu.

Ce bi sel Cancar v evropo se ne bi odpravil v nek slovenski klub, ampak bi igral v nekem evroligaskem klubu. Kaksen miljon pomoje lahko pobere.

Sicer denar načeloma nima neke posebne veze z mojim začetnim komentarjem glede minut na tekmo. Razen seveda pri klasičnih slovencljih, kjer je to prva stvar. Si morda pomislil da kot profi športnik ima še kakšne druge cilje v življenju? Ker tistih 1,7mil res izgleda lepo, v realnosti je pa tole skorajda gotovo bruto plača. Torej ko odšteješ vse davke in stroške (NBA ni kot Evropa kjer ti klub uredi vse, od hiše do avta, itd.), prideš zagotovo pod 1mil. Ja še vedno lep denar za večino ljudi, ni pa to nekaj na kar bi lahko stavil do konca življenja. Nenazadnje je vprašljivo kaj bo lahko dobil ko se mu trenutna pogodba izteče, če ne bo igral.

Kot je @Smurf omenil, si pa precej zgrešil z 5k na mesec max. Še v slovenskem klubu (predpostavljam da bi bila to edino COL, če bi se v nekem nerealnem scenariju to uresničilo) bi dobil precej več. Tudi jaz pa mislim da bi z lahkoto dobil vsaj ekipo iz top Eurocupa in odnesel med 0,5mil in 1m.

eric_cartman je izjavil:

Za vse, ki jih skrbi njegov napredek v ligi NBA:

Vlatko Čančar:
Position: G
Born: 04/10/97
Height: 6-8 / 2.03
Weight:210 lbs. / 95.3 kg.
Salary: $1,782,621

Naj vas zadnja vrstica ne prestraši oz. razočara.. Ker norc bi moral bit, da se potem odpraviš v nek slovenski klub po minutažo za 5000 EUR na mesec max, četudi igraš celo tekmo?

Nič kaj se mi ne smili..Mnogo ljudi si lahko tako vsoto ogleda le v filmu.

Tule odštej še vse davke in pretvori v evre pa boš kmalu dobil plačo, ki bi si jo lahko Vlatko Čančar izboril tudi v Evropi.

Prepelić v Valenciji igra za približno milijon evrov in tudi Čančar bi brez večjih problemov dobil klub v Evroligi za približno takšen ali še večji denar. Visokih in tako fizično pripravljenih igralcev, ki lahko pokrijejo poziciji 3 in 4 s šutom od daleč pač ni na pretek v Evropi. S to razliko, da bo imel v Evropi vidno vlogo v NBA pa vemo kaj on pomeni.

Že Cedevita Olimpija bi mu lahko ponudila najmanj 30-40k na mesec (bruto seveda). Bi pa s tem bil ob Blažiču daleč najbolj plačan igralec v klubu.

Zgodovina sprememb…

Sploh nisem vedel, da bo danes Luka igral... ampak sem se sredi noči zbudil in ravno naletel na tekmo, tako da sem pogledal...

Po treh porazih brez Luke, spet zmaga. Luka ni imel najboljšega šuterskega dneva, kar je pričakovano po odsotnosti in dejstvu, da je imel na sebi nalepljenega Georga in Morrisa celo tekmo, zdal je vse 4 proste mete, kar se zadnje čase kar redko zgodi, Porzingis je metal proste mete celo 10/10. Ko pa sem ravno pri Porzingisu, to je menda najdaljši njegov niz tako pri NYK, kot pri DAL, da je dosegel 20+ točk. Luka pa zadnjih 17 min tekme ni dosegel niti točke, za kar je, kot sem že prej napisal, tudi nekaj objektivnih razlogov za to... navsezdanje pa, Luka je tudi lani začel sezono slabo, kar se meta tiče, tako da za to nas verjetno ne rabi pretirano skrbet oz. ima še velike rezerve.

Gre pa Luki na roko tudi to, da igra DAL naslednjo tekmo šele v soboto oz. po našem času iz sobote na nedeljo, kar bo verjetno več kot dobro za Luko, da se še malce rehabilitira. bo pa naslednji nasprotnik DAL letos zelo neugoden WAS... igrajo pa v Dallasu... sicer pa gre razpored DAL tekole...

Washington
Cleveland
@New Orleans
New Orleans
Memphis
Brookly Nets
@Memphis
@Indiana
@Oklahoma
Charlotte
Lakers
@Minesotta
Minesotta
Milwaukee
@Utah
@Portland
@Sacramento
@Sacramento
@Oklahoma

.... ne ravno preveč težek razpored v tem obdobju... tule, če bo zdravja z KPjem in LDjem... bi moral biti cca 70% izplen... med drugim, pa nas čaka tudi tekma z IND, kjer seveda letos deluje bivši trener DAL Carlisle.

Samael ::

Kristaps Porzingis is playing the best basketball of his life right now.

30 PTS
7 REB
9-16 FG
2-5 3P
10-10 FT

He has scored 20+ in 7 straight games, the longest streak of his career.

Vir.
Nice. Naj tako ostane kolikor dolgo je le mogoče. Že zaradi napihnitve njegove vrednosti, če ne drugega.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

sheeshkar ::

Samael je izjavil:

Kristaps Porzingis is playing the best basketball of his life right now.

30 PTS
7 REB
9-16 FG
2-5 3P
10-10 FT

He has scored 20+ in 7 straight games, the longest streak of his career.

Vir.
Nice. Naj tako ostane kolikor dolgo je le mogoče. Že zaradi napihnitve njegove vrednosti, če ne drugega.

Če ga že omenjaš, prilagam nekaj statistike, ki potrjuje tisto, o čemer smo se pogovarjali že pred sezono (in verjetno že v prejšnjih sezonah). Porzingis bi moral veliko več igrati kot center, kar za seboj potegne še kopico ostalih prednosti.

NAPAD:
Points per Possession:
PF: 95.5
Center: 109.7

Expected wins:
PF: 10
C: 49

eFg:
PF: 46%
C: 50.4%

On/off Dif
PF: -14 6
C: +3 1

OBRAMBA:
Pts per possession:
PF: 110
C: 106.6

eFg:
PF: 59.1%
C: 49.9%

Trenutno res igra na nivoju, ki ga je kazal v svojem zadnjem daljšem obdobju brez večjih poškodb (malo pred in v "mehurčku), ko je poleg učinkovite igre v napadu, bil tudi zelo pozitiven del obrambe Mavericksov.

Točno ta verzija Porzingisa je razlog, zakaj ga nekateri občasno malo "branimo" in ga ne bi menjali prav za vsako vrečko čipsa, ki bi jo nekdo ponudil. Problem, ki pa se ga prav vsi zavedamo (vključno s Porzingisovo materjo), pa je seveda vprašanje, kdaj bo prišla naslednja poškodba in kako dolgo bo spet odsoten, zato se strinjam z opazko, da je to pozitivno tudi zaradi morebitnega napihovanja njegove vrednosti.

V nekem optimistično-realnem scenariju, bo Porzingis ostal zdrav in v takšni formi vsaj še toliko, da ga bo vodstvo uspelo tradeati za kakšnega res kvalitetnega igralca. Vsaj po mojem mnenju bi to bilo najbolje, ker sem lani resnično izgubil vso upanje, da Porzingis ne bo več imel večjih težav s poškodbami in bi to verjetno bila res zadnja priložnost, da zanj Mavericksi dobijo nekoga dovolj kvalitetnega.

noro kaka tekma lal-sac. že drugi podaljšek. lal resno šepa obramba. russ je zelo dober. ostali tk tk. lbj forsira trice ob iztekih časa ko bi raje šel v prodor in zraven izsilil proste mete.

jao, še 3. podaljšek, sacramentovi mladci so dobri, zadevajo ko je potrebno.

Tudi jaz gledal tole tekmo.. najprej vidim Q5 in mislim, da je O5, torej overtime 5... pa je bil seveda quarter 5... tako, da sem pogledal ravno vse 3 podaljške... kar pa se LAL tiče, pa sem pred sezono vse napisal, s tem, da je dejansko še slabše...

bambam20 ::

Kurzweil je izjavil:

kar pa se LAL tiče, pa sem pred sezono vse napisal, s tem, da je dejansko še slabše...

Sem zadovoljen glede Lakersov. Točno tako kot mora biti. Zakonu staranja nihče ne ubeži.

bambam20 je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

kar pa se LAL tiče, pa sem pred sezono vse napisal, s tem, da je dejansko še slabše...

Sem zadovoljen glede Lakersov. Točno tako kot mora biti. Zakonu staranja nihče ne ubeži.

Edino Keith Richards... ampak na njihovo srečo ne igra basketa...

Samael ::

Za nocoj je videti, da ne bo Franka, mogoče pa tudi Brunsona.

Brunson - Game Time Decision
Ntilikina - Expected to be out until at least Nov 29
Samael != Samuel

Tole pa bi bila zanimiva situacija... in nič kaj prijetna za DAL... če recimo ne bi igral, niti Brunson, niti Ntilikina.... to verjetno pomeni, da je drugi play Trey Burke, Josh Green, Reggie Bullock? Ali pa Reggie Bullock v prvo ekipo in THJ kot menjava za DAL :))

Sicer pa bom danes vrgel okol na tole:

Phoenix - Brooklyn
Miami - Chicago
Washington - Dallas

Uradno se je upokojil najbolj priljubljen košarkaš v Sloveniji...

Beno Udrih, one of the first two Slovenians to ever win an NBA championship, announced his retirement three years after his last game.

"They say professional athletes die two deaths- the first being when you're unable to play the sport any longer. It has taken me 2 long years to accept and announce my retirement from playing basketball".

Kurzweil je izjavil:

Uradno se je upokojil najbolj priljubljen košarkaš v Sloveniji...

Beno Udrih, one of the first two Slovenians to ever win an NBA championship, announced his retirement three years after his last game.

"They say professional athletes die two deaths- the first being when you're unable to play the sport any longer. It has taken me 2 long years to accept and announce my retirement from playing basketball".

I see what you did there 8-) Košarkar, ki nobenemu Slovencu ne pomeni nič in se ga ne bomo sploh spominjali razen ob kakšnih NBA statističnih pogledih. Zase je storil veliko, za reprezentanco nič. Jaz bi na njegovem mestu imel velik cmok v grlu.

Zgodovina sprememb…

Govori o sebi, ne o vseh Slovencih. Sam sem ga vedno rad gledal. Igralec, ki ni imel nobenih izjemnih fizičnih atributov pa je vseeno kar uspešno igral v NBA. Tudi zgodba o reprezentanci ima dve plati.

Je pa Dragić za nedoločen čas izven ekipe. Zaradi osebnih razlogov.

Masayoshi je izjavil:

Govori o sebi, ne o vseh Slovencih. Sam sem ga vedno rad gledal. Igralec, ki ni imel nobenih izjemnih fizičnih atributov pa je vseeno kar uspešno igral v NBA. Tudi zgodba o reprezentanci ima dve plati.

Je pa Dragić za nedoločen čas izven ekipe. Zaradi osebnih razlogov.

Tudi jaz sem ga rad gledal in mi je zelo žal, da v reprezentanci nikdar ni imel možnosti pokazati tistega kar bi lahko. Zakaj je bilo temu tako ne bomo nikdar zvedeli, vsekakor pa nikakor ni mogoče krivde pripisovati zgolj njemu (enako velja za Vujačića).

Tole glede Gorana pa kar zaskrbljujoče. Upam da mu tole vse prej kot lahko poletje (ločitev in še selitev) ni pustilo preveč posledic.

Bucksi podpisali Boogieja.

Goody ::

https://www.mavsmoneyball.com/2021/11/2...

Ampak ja, šiškar je bolj pameten, valda...

judoka ::

Dallas bi bolj potreboval konkretnega centra, ki zna odigrati v obrambi kot se eno 4 z meh obrambo.
Powel/CSW je cela zalost.
Napaka je bila podaljsanje THJ. Lonzo je bil na voljo in igra vrhunsko. Boljsi od THJ-ja na
obeh straneh + mlajsi.

sheeshkar ::

Goody je izjavil:

Ali lahko morda malo razložiš, kaj sploh želiš povedati s to provokacijo?

Goody ::

LOL, že pozabil kako si nabijal da Dallas ne rabi še enega belega, kvazi centra, ki zanič igra obrambo in je vseskozi poškodovan? Prikladno zate.

sheeshkar je izjavil:

Goody je izjavil:

Ali lahko morda malo razložiš, kaj sploh želiš povedati s to provokacijo?

Eh pusti ga. Tip vseskozi samo prepir išče. Napaja se s kreganjem.
««
20 / 55
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759209043 (106352) Samael

Več podobnih tem