» »

NBA sezona 2021-2022

NBA sezona 2021-2022

««
18 / 55
»»

Likalnik ::

sheeshkar je izjavil:

Vsi vemo, da je Morris umazan igralec in da je njegov prekršek v tem primeru prav tako bil samo še en primer tega. Ampak reakcija Jokića je kljub vsemu temu bila pretirana in hkrati povsem neumna, ker je s tem naredil točno to, kar si Morris in njemu podobni igralci najbolj želijo. Jokić je trenutno eden mojih najljubših igralcev, ampak zaradi te reakcije, ki je resnici na ljubo bila tudi precej hujša kot Morrisov umazan prekršek, bo sedaj gotovo moral počivati nekaj tekem in s tem bo Denver zelo oslabljen.

Kako bi pa po tvojem moral Jokić odreagirati? vsi vemo, da to najverjetneje ni bil prvi grob štart na Jokića v tistem večeru od Morris-a...če ne bi Jokić odreagiral kot je sodnik ne bi Morrisu nič piskal....pač na kakšen način lahko takega igralca umiriš...če celo tekmo kot sodnik nič ne piskaš oziroma nič ne narediš....
čisto naravno in razumljivo je....da ko nekoga cel večer dobesedno jebeš...je potrebno pričakovat, da mu bo slej ko prej počil film.
če bi sodniki Morrisu redno za vsak tak prekršek piskali osebno napako...bi bil že pred koncem prvega polčasa na klopi

Masayoshi ::

@vossm ni dvoma da sta Morrisa umazana igralca. Ampak eric je nekaj drugega trdil in to sem ga vprašal: Kdaj sta koga hujše poškodovala?

sheeshkar ::

Likalnik je izjavil:

Kako bi pa po tvojem moral Jokić odreagirati?

Bolj zrelo in manj primitivno? Jokić ni nek hormonski najstnik na streetball igrišču, kjer "moraš" igrati frajerja. Je zelo izkušen profesionalec in aktualni MVP, ki je bil priča že nešteto takšnim situacijam. V tem primeru je pač naredil neumnost, ki bo škodovala njegovi ekipi. Saj ni panike, se zgodi, ampak zagovarjati takšno početje pa ni potrebno.

Likalnik je izjavil:

če ne bi Jokić odreagiral kot je sodnik ne bi Morrisu nič piskal....

Kolikor je jasno iz posnetka, je sodnik ob strani že piskal prekršek Morrisu. Od kje ti ideja, da ne bi nič piskali?

Likalnik ::

nisem videl oziroma bil dovolj pozoren, da bi opazil, da je sodnik še pred Jokićevim prekrškom piskal prekršek Morrisu....pač se strinjam, da pretep ni rešitev in da bi moral drugače odreagirati...kar pomeni => narediti nič in upati, da bo sodnik piskal prekršek nad njim.

Master_Yoda ::

Kolikor gledam komentarje drugje si poglejte to interakcijo tudi z drugih kotov in v pocasni hitrosti. Ce ne gledate ocitnega komolca v rebre lahko vidite kako Morris s svojim kolenom zabije iz strani Jokicevo koleno. Bi ga verjetno lahko za kar nekaj casa poskodoval ce bi mu koleno sf****.
Dovie'andi se tovya sagain.

Ja, verjetno, ampak res dvomim da bi nekdo šel namerno s svojim kolenom v drugo koleno. Čeprav greš s strani v koleno lahko poškoduješ tudi sebe. To res mislim da je bilo slučajno. Namerno ga pa je s komolcem v rebra.

Master_Yoda ::

Samo kolikor sem videl iz posnetka/slike je s svojim kolenom sel ravno naprej v stran Jokicevega, tako da svojega ni tvegal.
Dovie'andi se tovya sagain.

Zgodovina sprememb…

GupeM ::

Masayoshi je izjavil:

Ja, verjetno, ampak res dvomim da bi nekdo šel namerno s svojim kolenom v drugo koleno. Čeprav greš s strani v koleno lahko poškoduješ tudi sebe. To res mislim da je bilo slučajno. Namerno ga pa je s komolcem v rebra.

Če greš s kolenom naravnost v drugo koleno s strani, skoraj nimaš šans da se poškoduješ, medtem ko drugemu lahko uničiš vsaj sezono, če ne kariero. Tudi komolec pod rebra je tam nekje, le da z zlomljenim rebrom nekomu težje uničiš kariero kot s sfukanim kolenom. In ta bedaka od Morrisa, bi že zdavnaj morala igrati le na igriščih.

sheeshkar je izjavil:

Kolikor je jasno iz posnetka, je sodnik ob strani že piskal prekršek Morrisu. Od kje ti ideja, da ne bi nič piskali?

Ja, sodnik je piskal prej. Ampak če Jokić ne bi reagiral, bi ostalo pri navadnem prekršku. Po pregledu so tudi njega izključili. In Morrisu bi morali dati ravno toliko kazni kot Jokiću, če ne še več.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

Vajenc ::

Ok, še ta drugi brat Morris bi rabil eno takšno lekcijo. Dončić je bil pred dvemi leti še premlad.

Butler pa je imel srečo, da Jokićevi bratje niso sedeli v prvih vrstah :))
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vajenc ()

scipascapa ::

Masayoshi je izjavil:

@vossm ni dvoma da sta Morrisa umazana igralca. Ampak eric je nekaj drugega trdil in to sem ga vprašal: Kdaj sta koga hujše poškodovala?

Že namera je dovolj, ali morata koga?

scipascapa je izjavil:

Masayoshi je izjavil:

Že namera je dovolj, ali morata koga?

Pa dobr, kaj se greš? Eric je napisal "Imata za sabo že ogromno zelo umazanih prekrškov, ki so se končali tudi s hujšimi poškodbami, pa še kar igrata.." Pa sem ga vprašal kateri so ti prekrški. Sam ne vem za nobenega takega. Ti pa z nekim podtikanjem bednim tule...

GupeM je izjavil:

Ja, sodnik je piskal prej. Ampak če Jokić ne bi reagiral, bi ostalo pri navadnem prekršku. Po pregledu so tudi njega izključili. In Morrisu bi morali dati ravno toliko kazni kot Jokiću, če ne še več.

Mene ne moti to, da je Jokić reagiral. Moti me to, da je reagiral na takšen primitiven način. Razumem, da ga je Morrisov umazan prekršek razjezil, ampak brez problema bi lahko stopil pred njegov obraz in ga nenasilno "napizdil" ter s tem opozoril tudi sodnike, da je šlo za namerno grob prekršek.

Zagovarjanje takšnih primitivnih reakcij bo vodilo samo v še več takšnih nasilnih izbruhov in komu mislite, da bi to najbolj koristilo? Prav idiotom tipa brata Morris, ki bodo s tem imeli še več možnosti za umazane prekrške in še kaj hujšega. Sem prepričan, da Jokić kaj takšnega ne bo več ponovil, ker ni tak tip igralca in je šlo samo za trenutek nerazsodnosti.

Jokić res da do sedaj ni kazal neke agresije na tekmah, ampak če kri ni voda in malo pogledaš kako se obnašata njegova brata...

judoka ::

Jao teoretiki..

Vsi vemo kaj je pravilna reakcija, drugo je pa ko si v situaciji in ti zivc poc. Se zgodi tud najboljsim.

Ne pametovat.

Gogyto ::

Vajenc je izjavil:

Ok, še ta drugi brat Morris bi rabil eno takšno lekcijo. Dončić je bil pred dvemi leti še premlad.

No ja, navduševat se nad posnetkom dveh orangutanov, ki imata to srečo, da sta brata slavnega športnika, ni ravno cool. Sploh, ker je en od teh dveh junakov že bil navkriž z zakonom zaradi fizičnega nasilja nad - žensko.:|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gogyto ()

Voss ::

Vajenc je izjavil:

Haha sej sta že komentirala pod @JokicBrothers

@MookMorris2 You should leave this way it is instead of publicly threatening our brother! Your brother made a dirty play first. If you want to make a step further be sure we will be waiting for you! Jokic Brothers

https://twitter.com/JokicBrothers/statu...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Voss ()

Primitivo fest...

drvo ::

Vsak, ki se je kdaj ukvarjal s športom malce bolj aktivno ve, da se je včasih potrebno postaviti zase in vrniti milo za drago, drugače te povozijo. Morda ne tako očitno, kot je to storil Jokič, pa vendar.

Morda? To se dela povsem drugače...

Ja in ne. Bi rekel, da lahko tudi na tak način, na dolgi rok iz tega potegne kakšno korist, le, da tega ne uporabi pogosto. En takšen spodrsljaj, na začetku sezone, pri ekipi kot je Denver, ne bi smel biti velika težava.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: drvo ()

drvo je izjavil:

Ja in ne. Bi rekel, da lahko tudi na tak način, na dolgi rok iz tega potegne kakšno korist, le, da tega ne uporabi pogosto. En takšen spodrsljaj, na začetku sezone, pri ekipi kot je Denver, ne bi smel biti velika težava.

V resnici je pri profesionalni košarki ravno obratno. Če nasprotniki (še posebej umazani, kot sta brata Morris) vidijo, da te lahko tako sprovocirajo, bodo to počeli še bolj pogosto, da te skušajo še kdaj izključiti. Govorim seveda o takšnih nasilnih izpadih, kot ga je tokrat izvedel Jokić. Ne pravim pa, da se ne smeš postaviti zase na nenasilen način, kot npr. verbalno, se postaviti pred nasprotnikov obraz in mu kaj bolj sočno povedati, da s tem na to opozoriš tudi sodnike in podobno.

Včasih se je to naredilo s "slučajnim" komolcem v obraz pri skoku za žogo ali s "slučajnim" frcem v jajca.

Kurzweil ::

Seveda v športu to ni prava pot...
Brata Morris si zaslužita...
Prav je tudi, da se Jokić ne pusti...
Brata od Jokića sta prav po balkansko začinila zadevo...
Igralci Miamija so celo čakali Jokića v hodniku...
Brat od Morrisa očita napad Jokića iz hrbta, kar je delno res...
Butler pravi, da bi najraje pred svojo hišo videl brate Jokić...

Vse je po malem res... če pa vas zanima moje skromno mnenje... meni pa je to všeč... seveda ne iz športnega vidika, ampak zato, ker sem preveč gledal 90' basketa in obožujem tovrstne ravse, provociranja, ki peljejo na koncu v rivalstvo, večji naboj na tekmah, priznajte, da se veselite naslednjih srečanj med Jokićem in bratoma Morris... navsezadnje pa, v kolikor ne pride do poškodb, je tole za Morrisa in Jokića hec, fantje so navajeni fizične igre... je pa zadevo seveda začel Morris, kar smo tako navajeni... morda bodo sodniki do bratov Morris sedaj bolj striktni in manj tolerantni za izzivanje, Jokić dolgoročno dobi malce avtoritete... na koncu pa se predvsem piše, govori... včasih je bila ta umazana igra kar stalnica, ne rečem, da jo toleriram... ampak tu pa tam pa je fino, da se malce dvigne tenzija, to je za basket na koncu samo dobro... kdo ni vsaj malce užival v packarijah Malona, Barkleya, Rodmana, Bowena,.. da ne naštevam v nedogled...

/////

Škoda, da danes ne morem gledat... bodo vejretno vse tri tekme zanimive... MIL-PHI... ATL-UTA... POR-LAC...

Naslednja tekma DAL pa CHI v gosteh, ko je ravno zadnjič tu tekla debata o Markkanenu... mogoče pa bosta tako slednji, kot Porzingis zdrava in nas počastita z primerjavo...

? Markkanen igra letos pri Cavsih če se ne motim.

V istem trenutku, ko sem pritisni "pošlji", sem se spomnil, da je prestopil v CLE... silly me... nek čuden dan je, sem danes pri kuhi namesto olivnega olja... prilil Pril... potem pa še razmišljam, da bi dabes gledal NBA :))

Kurzweil je izjavil:

kdo ni vsaj malce užival v packarijah Malona, Barkleya, Rodmana, Bowena,.. da ne naštevam v nedogled...

Če že omenjaš Rodmana in Malonea... :))

(od 40s dalje)

Horas ::

ja ja tole je legendarno kako ga je rodman čaku za vsako ko se je hotu mailman vstat:))
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

sheeshkar je izjavil:

drvo je izjavil:

V resnici je pri profesionalni košarki ravno obratno. Če nasprotniki (še posebej umazani, kot sta brata Morris) vidijo, da te lahko tako sprovocirajo, bodo to počeli še bolj pogosto, da te skušajo še kdaj izključiti. Govorim seveda o takšnih nasilnih izpadih, kot ga je tokrat izvedel Jokić. Ne pravim pa, da se ne smeš postaviti zase na nenasilen način, kot npr. verbalno, se postaviti pred nasprotnikov obraz in mu kaj bolj sočno povedati, da s tem na to opozoriš tudi sodnike in podobno.

Včasih je potrebno pokazati dominanco, tako pač je pri kontaktnih športih,
ko je testosteron v igri. Če se ne postaviš za sebe, te pojedo za zajtrk.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: drvo ()

@sheeshkar, u se dobro spominjam te tekme in še številnih drugih... to mora bit... jaz sem bil tako die hard Utah fan, tako da kot po pravilu očitno supportam v športu takšne klube, da trpim, ampak tu pa tam se zgodijo čudeži in verjamem, da bo enkrat tudi Utah osvojil naslov,... je bila takrat sveta naveza Stockton-Hornacek-Malone... priznam pa, da na nek način spoštujem Rodmana, neglede na njegov zanimiv karakter, težko me kdo prepriča, da ni slednji najboljši rebounder v zgodovini lige NBA, ta njegova želja, ki včasih ni izbirala sredstev, je vsaj zame precej fascinantna... marsikomu danes manjka tega, tudi rivalstva med ekipami se zdi, da je iz leta v leto manj... včasih se zdi, da je primarno pomemben salary, šele potem kje in kako igraš....

/////

Nikola Jokic has been suspended 1 game for shoving Markieff Morris to the ground.

Markieff Morris has been fined $50,000 for the Flagrant 2 foul.

Jimmy Butler has been fined $30,000 for attempting to escalate the altercation.

Mato989 ::

Steph Curry je res neverjeten... kr 50 pik :O Highlightsi, kaj tip dela to vse skor leti not.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

crniangeo ::

Curry je tako in tako nor. Ko se on igra košarke je neustavljiv. Gledaš kako ga pokrivajo, skačejo itd, potem pa zadane neke nore serije..
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

Kurzweil je izjavil:

@sheeshkar, u se dobro spominjam te tekme in še številnih drugih... to mora bit... jaz sem bil tako die hard Utah fan, tako da kot po pravilu očitno supportam v športu takšne klube, da trpim, ampak tu pa tam se zgodijo čudeži in verjamem, da bo enkrat tudi Utah osvojil naslov,... je bila takrat sveta naveza Stockton-Hornacek-Malone... priznam pa, da na nek način spoštujem Rodmana, neglede na njegov zanimiv karakter, težko me kdo prepriča, da ni slednji najboljši rebounder v zgodovini lige NBA, ta njegova želja, ki včasih ni izbirala sredstev, je vsaj zame precej fascinantna... marsikomu danes manjka tega, tudi rivalstva med ekipami se zdi, da je iz leta v leto manj... včasih se zdi, da je primarno pomemben salary, šele potem kje in kako igraš....

Hehe, še en fan Utaha iz tistega obdobja. Se še spomnim, ko smo na lokalnem igrišču igrali basket trojke, kako sem vedno 'bil Hornacek'... Prav kriminal je, kako takrat trojka Stockton Malone Hornacek ni prišla nikoli do naslova.>:D
Mi je pa Rodman tudi en večjih šefov. Sploh, ko veš, da je zraven še žural, pa nato odigral tekme na vrhunskem nivoju.

Legende o "incidentu".
Kot sem rekel, včasih je potrebno postaviti mejo.

VaeVictis ::

Glede Rodmana samo tole, človek je IMHO eden izmed top 10 igralcev lige vseh časov.

Vsi v tistem času govorijo, da je eden izmed najboljših branilcev proti komur so igrali, kondicijo je imel neomejeno, občutek za skok pa fenomenalen, pa tudi število naslovov, ki jih je osvojil, govori samo zase!

Če bi danes Rodman igral in bi pokrival zgoraj omenjenga Currya, Curry ne bi dal 20 točk na tekmo, še 10 je vprašnje! >:D
Let's Go Brandon!
Slo-tech.com je postal greznica in izguba časa!
Adijo!

FTad ::

VaeVictis je izjavil:

Glede Rodmana samo tole, človek je IMHO eden izmed top 10 igralcev lige vseh časov.

Vsi v tistem času govorijo, da je eden izmed najboljših branilcev proti komur so igrali, kondicijo je imel neomejeno, občutek za skok pa fenomenalen, pa tudi število naslovov, ki jih je osvojil, govori samo zase!

Če bi danes Rodman igral in bi pokrival zgoraj omenjenga Currya, Curry ne bi dal 20 točk na tekmo, še 10 je vprašnje! >:D

Tudi po danasnjih pravilih?

Pa tole bom tule dal. Se sicer ne tiče redne sezone. Ker pa je kralj košarke končno prišel v dvorano slavnih, in to letos, je prav, da se mu poklonimo še mi.

Smo ravno par mesecev nazaj imeli debato na temo Dončić in bivši jugo košarkarji in smo pri omembi Kukija prišli navzkriž, ko sem dejal, da je imel to 'nesrečo', da je padel v Bullse k MJ in Pippenu, in še to v času, ko za neameriške igralce ni bilo ravno rožnato postlano... Sam namreč trdim, da je Kuki prototip igralca kakršen je Luka, in to celih 20 let pred Donketom. Če bi Kukoč igral danes, bi imel svojo franšizo. Prove me wrong.

Samael ::

VaeVictis je izjavil:

A tako, kot jih Iverson ni dal, ko sta ga že s polovice igriška double teamala Rodman in Pipen? Aja, ups ... ;)

Curry je spremenil NBA ligo.
Nič od odvzemam Rodmanu, ampak to kar počnejo igralci danes, stepbacki, lomljenje gležnjev, zadevanje iz vseh mogočih in nemogočih situacij krepko iza črte za tri ... ne ven kako točno bi Rodman ustavil Curry-ja z njegovo igro na perimetru? V interiorju ne dvomim, ampak na perimetru? Dream on ...
Samael != Samuel

Smurf ::

Se strinjam, treba je upostevati, da je sla igra v tem casu zelo naprej. Curry je profesor v primerjavi z Iversonom (pa je bil Iverson med mojimi najljubsimi igralci). Danes so igralci offenzivno res izpiljeni.

Gogyto je izjavil:

Pa tole bom tule dal. Se sicer ne tiče redne sezone. Ker pa je kralj košarke končno prišel v dvorano slavnih, in to letos, je prav, da se mu poklonimo še mi.

Smo ravno par mesecev nazaj imeli debato na temo Dončić in bivši jugo košarkarji in smo pri omembi Kukija prišli navzkriž, ko sem dejal, da je imel to 'nesrečo', da je padel v Bullse k MJ in Pippenu, in še to v času, ko za neameriške igralce ni bilo ravno rožnato postlano... Sam namreč trdim, da je Kuki prototip igralca kakršen je Luka, in to celih 20 let pred Donketom. Če bi Kukoč igral danes, bi imel svojo franšizo. Prove me wrong.

S tem da je bil nenormalen atletski talent. Kukoc bi bil v trenutnemu basketu lahko Gianis s sutom. Manj agresiven in slabsi v obrambi
a veliko boljsi play in suter. Dvomim pa da bi on karkoli menjal v svoji karieri.

3 naslovi>franšiza player

Zgodovina sprememb…

• spremenil: judoka ()

Eh ja, pretiravat pa spet ni treba no. Kukoć seveda niti približno ni imel fizikalij Gianisa. Sem sicer generacija, pa me takšna nostalgična pretiravanja vseeno motijo.

Najboljši obrambni igralec sodobne košarke s perimetra je bil imho. takrat še Spursov Kawhi (pred poškodbo).

S tem ne mislim, da je celostno gledano boljši obrambni igralec od Rodmana, to ne - ampak tu je govora o Curry-jevi igri z globine, kjer zadeva v vsakem momentu s praktično vsakega dela igrišča. Kako bi Rodman, ki je sicer absolutna žival v obrambi klasične košarke znotraj interiorja, to ugasnil, mi ni jasno. To kar danes igrajo Curry, Dame ... je nekaj povsem z drugega planeta.
Samael != Samuel

IL_DIAVOLO ::

Kere scene butlerja in jokica :))

Očitno je dragic drzal razgrete glave pod nadzorom, dokler je bil se tam :P
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Masayoshi je izjavil:

Eh ja, pretiravat pa spet ni treba no. Kukoć seveda niti približno ni imel fizikalij Gianisa. Sem sicer generacija, pa me takšna nostalgična pretiravanja vseeno motijo.

Primerjava z Gianisom glede visine in pozicije, ne moči. Kukočeva skočnost in hitrost
je bila za njegovo visino elitna.

Zaradi velikih sprememb pravil, predvsem v obrambi, je v bistvu zelo težko primerjati obrambne igralce preteklosti in sedanjosti, kaj šele to, kako bi npr. Rodman, ki je bil znotraj bolj fizičnih pravil preteklosti, eden najboljših obrambnih kril svoje ere, pokrival Stepha v sedanjih pravilih, ko se ga praktično ne sme dotakniti. Igra se je preprosto preveč spremenila za kakršnekoli "resne" analize in se v bistvu vedno sprevrže samo v to, ali nekdo zagovarja nostalgični aspekt "old school" fizične košarke, ali moderno košarko, kjer pravila dopuščajo mnogo več napadalne svobode kot v preteklosti.

Mi je pa všeč vsaj trenutni trend sprememb pravil, ko se je nehalo piskati izsiljevanje osebnih v stilu Hardena in s tem nehote(?) ponovno dopušča malo bolj fizično obrambo. Precej bolj gledljiva košarka, vsaj po mojem mnenju.

Mato989 ::

Ne morem verjet kam so padli Pistonsi... pa taki fan sem bil v časih Ben Walleca =) On je bil meni res zgled dedicationa in uspehov in to kot eden najmanjših centrov ki je igral v eri Minga in O'Nealla
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Voss ::

Mato989 je izjavil:

Ne morem verjet kam so padli Pistonsi... pa taki fan sem bil v časih Ben Walleca =) On je bil meni res zgled dedicationa in uspehov in to kot eden najmanjših centrov ki je igral v eri Minga in O'Nealla

Pistonsi imajo mlado ekipo, bodo napredovali iz leta v leto. Pa še Cade je imel težave zaradi poškodb. Še kakšen visok pick jim bo prav prišel. Potem pa še kakšen trade pa imaš kar naenkrat lahko zelo dobro ekipo.

eric_cartman ::

Hm.. Kaj se dogaja z Mavsi?

Prva stvar, ki mi ni jasna je to, kako je lahko LD iz forme, če pa je celo poletje garal in imel samo 2 tedna prostega časa.

Druga stvar.. Kidd-u je resnično ratalo ustavit Dončiča, ker igra neprepoznavno igro. Slabo podaja, dela slabe odločitve, namesto prodiranja se odloča za neke mid range mete, ki zadanejo mislim da nekje malo pod 50%.

Pri prodiranju pod koš in hitrih protinapadih ponavadi kar več Mavsov uletava v raketo skupaj z Dončičem in mu tako ovirajo pot.

Dončič v Kiddovem sistemu ni več pravi Point Guard.. Kar ne pomeni, da bi moral bit ball hogger in imeti žogo v rokah 90% igre..
Ampak evidentno je, da je napad v kolikor igra Luka v tem momentu slabši, kar pa je nepojemljivo.. Ne more kar izgubit talent za podaje.. Lahko ima shooting slump..In slabo meče na koš.. Sam ne bo mi pa noben rekel, da je izgubil feeling za podaje.

In zadnja stvar.. Pravi potencial bi Dončič lahko izkusil pri Miamiju, ker večino offseasona dajejo prednost kondicijskim treningom, ki jih je bil deležen tudi Dragič in tudi sam povedal da so neizmerno naporni ampak, da ti pomaga držat formo tudi v offseasonu. Seveda pa na njih delajo tudi med sezono. Tega pri Dallasu ni.. In očitno Dončič ne sledi tempu nekaterih soigralcev, ki imajo več kondicije - JB, THJ,...

Čeprav so Bullsi imeli izjemen offseason in so naredili resen napredek, pa je bila ravno ta tekma pokazatelj kako dobri so realno Mavsi.. In to je že tretja takšna tekma, kjer so močno izgubili proti playoff teamom.
Torej Mavsi so v tem trenutku čeprav imajo dober rezultat play-in team.

VaeVictis ::

Da, tudi danes bi Rodman ustavil Currya, mogoče ne na vsaki tekmi in marsikdaj bi tudi dobil po 6 osebnih in bi bil izključen, samo večino časa bi ga pa ustavil.

Plus sedaj vsi primerjate Rodmanovo igro v tistem času, tudi Rodman bi razvil in spremenil svojo igro, ter jo prilagodil današnjim razmeram.

ps: Glede Kukoća pa tole, res, da nima atletskih sposobnosti Antetokounmpo, samo človek je bil najboljši igralec Evrope v tistem času in bi bil danes verjetno na istem kot pa Dončič ali kdo drug.

Bullsi takrat so imeli fenomenalno ekipo in bi s takratno ekipo še danes bili brez problema prvaki v današnji košarki!
Let's Go Brandon!
Slo-tech.com je postal greznica in izguba časa!
Adijo!

Večino časa? Ne bi. Zakaj, sem napisal zgoraj.

Samael je izjavil:

Curry je spremenil NBA ligo.
Nič ne odvzemam Rodmanu, ampak to kar počnejo igralci danes, stepbacki, lomljenje gležnjev, zadevanje iz vseh mogočih in nemogočih situacij krepko iza črte za tri ... ne ven kako točno bi Rodman ustavil Curry-ja z njegovo igro na perimetru? V interiorju ne dvomim, ampak na perimetru? Dream on ...

Samael je izjavil:

... tu je govora o Curry-jevi igri z globine, kjer zadeva v vsakem momentu s praktično vsakega dela igrišča. Kako bi Rodman, ki je sicer absolutna žival v obrambi klasične košarke znotraj interiorja, to ugasnil, mi ni jasno. To kar danes igrajo Curry, Dame ... je nekaj povsem z drugega planeta.

Tudi takrat še praktično rookia Iversona ni ustavil - ko sta ga s Pipenom double teamala s polovice igrišča. Pa je to, kar danes počne Curry izza črte za tri še naslednji level ali dva od Iversona.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

Opažanja po 11 tekmah Dallasa: LD niti na približnem nivoju iz prejšnjih let, KP niti na približnem nivoju max igralca, THJ - toplo, hladno, enako kot prejšnja leta (mal bolj hladno sicer...), DFS - katastrofa v napadu (ne morejo imeti takšnega nenevarnega krila v prvi postavi če hočejo karkoli narediti več kot dosedaj), DP - igralec za 10 min na tekmo, kot dosedaj, JB - igra dobro, ampak se bojim da v kolikor ga primejo višji, močnejši bo enako kot lani v PO. RB, SB - naj bi bila okrepitvi, pa sta na nivoju JRicha in Iwunda lani. WCS - 0, MB - ne igra nič, Boban - ga lahko uporabijo tu in tam. FN - edina svetla točka, ker nisem nič pričakoval, pa kar lepo odigra svoje tako v napadu kot obrambi. Glede na to, da so vse tekme od malo boljših ekip izgubili niso niti na play-in nivoju. Kar je še huje, po moje imajo rezerve samo v LD, da začne bolje igrati, in da zopet pridejo do prvega kroga, ostalo je to kar je. Aja, MK - do poškodbe solidno. Pa ja, upam da se motim, ker tole je negledljivo.
««
18 / 55
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759209047 (106356) Samael

Več podobnih tem