Forum » Loža » Kak dolgo še mislijo delat norce iz nas?
Kak dolgo še mislijo delat norce iz nas?
HappyPills ::
stroj66684 je izjavil:
Peer-reviewed študija kaže, da ivermektin preprečuje in zdravi Covid-19 ter ima potencial, da trenutno reši in izboljša nešteto življenj.
Link do študije.
https://journals.lww.com/americantherap...
No to je lepa novica. Pustite znanost da opravi svoje. Tako kot je s cepivi bo tudi z možnimi zdravili. Če je to res se bo zdravilo lahko začelo uporabljati po predpisanih postopkih, ki jih bo odredila stroka. Vseeno ima zdravilo tudi neželene stranske učinke. Bo treba pretehtat ali je teh več ali manj kot pri cepivu. Treba je tudi vedt, da ima kot kaže zdravilo vpliv samo v zgodnji fazi in še vedno ne preprečuje ventilatorjev v zadostni meri. Pmoje bo kombo cepivo z možnostjo tega najboljša opcija in to bo verjetno potrdila tudi znanost.
Zanimivo bo da bo antivexxer v primeru tega zdravila zaupal istim ljudem, kot jim pri cepivu ne. Bizarno a pričakovano.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: HappyPills ()
SuperKripto ::
49106 ::
HappyPills je izjavil:
Zanimivo bo da bo antivexxer v primeru tega zdravila zaupal istim ljudem, kot jim pri cepivu ne.
To veste samo taki, ki prihodnost napovedujete s pomočjo kristalne krogle.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()
Zgodovina sprememb…
zmaugy ::
Offtopic.
Drugace pa argumentiraj zgodovino, nisem ti jaz kriv, ce se ta ne sklada s tvojo doktrino
Tvoj off topic antisemitistični izprdek ni vreden komentarja.
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SuperKripto ()
Me zanima kaka bo reakcija zdaj, če se zdravilo odobri. Bo to zarota? Bo to ja ampak to je nekaj drugega ali kaj si boste zmislili, da boste dali tem ljudem prav v enem primeru in ne v drugem. Spremljam.
Ja antivexxerji poveličujete to zdravilo.
Citiraj me, če me lahko, kje sem poveličeval to zdravilo?
Zgodovina sprememb…
Zgodovina sprememb…
Aston_11 ::
HappyPills je izjavil:
Zanimivo bo da bo antivexxer v primeru tega zdravila zaupal istim ljudem, kot jim pri cepivu ne.
To veste samo taki, ki prihodnost napovedujete s pomočjo kristalne krogle.
Tulili bodo, da farmacija služi, kaj pa drugega in da ima stranske učinke in da teh zvarkov pa oni že nebojo, pa kripto bo pravil o subatomskih delcih in meditaciji.
Copy paste pričakovano. Pamet ostane namreč ista.
Zgodovina sprememb…
SuperKripto je izjavil:
Na balkanu so vcasih zarad vojne izpraznjena obmocja naseljevali z drugimi narodi.
Ker so drugje nenaseljena področja pustili prazna, ali zakaj?
Zgodovina sprememb…
stroj66684 ::
HappyPills je izjavil:
stroj66684 je izjavil:
Peer-reviewed študija kaže, da ivermektin preprečuje in zdravi Covid-19 ter ima potencial, da trenutno reši in izboljša nešteto življenj.
Link do študije.
https://journals.lww.com/americantherap...
No to je lepa novica. Pustite znanost da opravi svoje. Tako kot je s cepivi bo tudi z možnimi zdravili. Če je to res se bo zdravilo lahko začelo uporabljati po predpisanih postopkih, ki jih bo odredila stroka. Vseeno ima zdravilo tudi neželene stranske učinke. Bo treba pretehtat ali je teh več ali manj kot pri cepivu. Treba je tudi vedt, da ima kot kaže zdravilo vpliv samo v zgodnji fazi in še vedno ne preprečuje ventilatorjev v zadostni meri. Pmoje bo kombo cepivo z možnostjo tega najboljša opcija in to bo verjetno potrdila tudi znanost.
Zanimivo bo da bo antivexxer v primeru tega zdravila zaupal istim ljudem, kot jim pri cepivu ne. Bizarno a pričakovano.
Zdravljenje z ventilatorjem je neučinkovito, ker je to invazivno zdravljenje, ter je treba vedeti če sploh pravilno zdravijo oz. smiselno samo zaradi na podlagi PCR testov.
Scwab in kompanjoni na vse pretege hočejo 4. val. Če se sfiži strašenje z delta virus, kar so nakateri ugotovili da ni toliko smrtonosen in kužen kot predstavlajo mediji, bo naslednja črka grške abesede strašil virus.
proving infections fall and deaths are dramatically reduced when ivermectin is administered.
projiciranjem.Projeciranjem?
Projiciranjem. Deluješ mi zelo neizobražen, morda še bolj kot si nevzgojen.
http://bos.zrc-sazu.si/cgi_new/neva.exe...
Zgodovina sprememb…
Mato989 ::
Waxerji na tem forumu vlečejo lepe dodatke in se jim nočejo odreči. Ko bodo dodatke ukinili, jim bom z veseljem prisluhnil.
Zdaj si pa to že tolikorat zapisal, da prav moram vprašati :) Kdo od cirka 600-tisoč cepljenih Slovencev pa še vleče dodatke? Kolikor vem je epidemija preklicana in iz tega naslova dodatkov za delo v tveganih razmerah ni več, tako da ja, na osnovi česa ta tvoja trditev?
Pa če sem iskren, mi je tudi ta argument, ki to ni, malce, kako bi rekel, sprevržen oz. se mi zdi, da si se nekaj kratko malo izmisli, ker se fino sliši.
Glede na to, da se dodatkov ni prejemalo na na osnovi tistega mikro procenta težjih strankih učinkov po cepljenju ampak na osnovi razglasa epidemije, povečanja hospitalizacij zaradi covida, itd ... bi rekel, da je večji interes po dodatkih s strani antivakserjev. Načeloma se človek da cepiti v dobri veri, da se bo to sranje vsaj omejilo, če že ne končalo. Mislim, takole nekako bi rekel, da deluje osnovna logika, seveda pa se da tudi s to manipulirati in zapisati stvari povsem drugače, če to služi nekemu namenu.
Pa pustimo to zdaj, zanima me samo, kdo so ti vakserji na tem forumu, ki danes (po preklicu epidemije) po tvoje še vedno vlečejo dodatke in pa na osnovi česa? Je to mogoče zdravsteno osebje na covid oddelkih (kot edini, ki jim menda še pripadajo dodatki za delo v tveganih razmerah), debatiraš v teh temah z njimi, ali pa...?
Če epidemije v državi več ni, potem ni nobenega razloga več da se katerikoli ukrep nadaljuje...
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Samael ::
Waxerji na tem forumu vlečejo lepe dodatke in se jim nočejo odreči. Ko bodo dodatke ukinili, jim bom z veseljem prisluhnil.
Zdaj si pa to že tolikorat zapisal, da prav moram vprašati :) Kdo od cirka 600-tisoč cepljenih Slovencev pa še vleče dodatke? Kolikor vem je epidemija preklicana in iz tega naslova dodatkov za delo v tveganih razmerah ni več, tako da ja, na osnovi česa ta tvoja trditev?
Pa če sem iskren, mi je tudi ta argument, ki to ni, malce, kako bi rekel, sprevržen oz. se mi zdi, da si se nekaj kratko malo izmisli, ker se fino sliši.
Glede na to, da se dodatkov ni prejemalo na na osnovi tistega mikro procenta težjih strankih učinkov po cepljenju ampak na osnovi razglasa epidemije, povečanja hospitalizacij zaradi covida, itd ... bi rekel, da je večji interes po dodatkih s strani antivakserjev. Načeloma se človek da cepiti v dobri veri, da se bo to sranje vsaj omejilo, če že ne končalo. Mislim, takole nekako bi rekel, da deluje osnovna logika, seveda pa se da tudi s to manipulirati in zapisati stvari povsem drugače, če to služi nekemu namenu.
Pa pustimo to zdaj, zanima me samo, kdo so ti vakserji na tem forumu, ki danes (po preklicu epidemije) po tvoje še vedno vlečejo dodatke in pa na osnovi česa? Je to mogoče zdravsteno osebje na covid oddelkih (kot edini, ki jim menda še pripadajo dodatki za delo v tveganih razmerah), debatiraš v teh temah z njimi, ali pa...?
Če epidemije v državi več ni, potem ni nobenega razloga več da se katerikoli ukrep nadaljuje...
Daj, Mato, naredi obema eno veliko uslugo in obvoz. Meni se tako ne bo treba ukvarjati s tvojimi naključnimi brainfarti, tebi pa posledično ne bo treba na forumu sočasno biti 25 bitk ampak samo 24, pa bo tvoje življenje malenkost lažje.
Pa tista analogija s titanikom je tudi en brainfart.
Zgodovina sprememb…
sbawe64 ::
Izmed vseh (še bolj) neumnih argumentov, si se spotaknil ob mojega? A si kje pograjal neubloze forumskih trolov v covid temah? IMO imajo neko finančno korist, dvomim, da so zgolj navadni fašisti.
Stanfordski eksperiment je pokazal, da so zgolj (z veliko verjetnostjo) fašisti.
https://www.24sata.hr/news/eksperiment-...
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
Samael ::
Izmed vseh še bolj neumnih argumentov, si se spotaknil ob mojega? A si kje pograjal neubloze forumskih trolov v covid temah? IMO imajo neko finančno korist, dvomim, da so zgolj navadni fašisti.
Jah glej, s teboj se da načeloma čisto ok debatirati, ampak tole uporabljati kot argument se mi je zdel en takšen low blow, kjer dober veš, da ni kančka resnice v tem, pa vseeno to zadevo ponavljaš. A ti je res treba tega?
Večina ljudi, ne vem ... moj upokojeni oče, mati, jaz ... smo se cepili v dobri veri, da se bo to sranje vsaj omejilo, če že povsem končalo ne, ker se nam zdi tako prav, tako da enostavno ne morem razumeti, kako lahko ljudem očitaš, da zagovarjamo cepljenje, ker prejemamo neke dodatke ... pa niti epidemije ni več razglašene, da bi kdorkoli (razen teh, ki delajo na covidnih oddelkih) sploh še prejemal dodatke iz naslova dela v kritičnih razmerah.
Čemu ti je torej treba tega?
Tudi če bi bil vsaj kanček resnice v tem, bi potemtakem raje zagovarjal necepljenost in podaljševanje tega sranja, ki vodi v dodatke, bil antivaxer mar ne?
Da se marsikaj debatirati, lahko razumem dvom ljudi, itd ... ni pa nobene potrebe to početi preko laganja, zavajanja, manipulacije, ker pač ... jutri bomo še vedno tu in mogoče želeli imeti neko normalno, iskreno debato. No, zato sem se zapičil vate in te izzval.
Tista analogija s titanikom je žal odraz današnjega časa. Razumem pa zakaj ti ni všeč.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
Izmed vseh (še bolj) neumnih argumentov, si se spotaknil ob mojega? A si kje pograjal neubloze forumskih trolov v covid temah? IMO imajo neko finančno korist, dvomim, da so zgolj navadni fašisti.
Stanfordski eksperiment je pokazal, da so zgolj (z veliko verjetnostjo) fašisti.
https://www.24sata.hr/news/eksperiment-...
eksperiment je kr neki, ni primerjave s troli. Drgac pa je bil pravi eksperiment v 2 svetovni vojni. Mnogi ujetniki so preziveli. mnogi od teh so bili potem cisto normalni ljudje. Kaj imajo troli s tem? Jaz razumem, da se borijo za svoj narod. Ne morem pa razumet, da v resnici svoj narod silijo v nekaj kar niti sami ne zelijo narest. So pa dezurni na internetu kot da je to full time job. Je pa res, da jim denar zelo disi in so marsikaj pripravljeni narest za denar. Dokaz, komentarji v temah o kriptovalutah. Sem jih ze vprasal, ce dobijo vsaj sendvic pa pingo sok. So ignorirali.
Zgodovina sprememb…
multivac ::
Sploh ne razumeš, nikakor, prav neverjetno.
To da je trenutno zdravilo dražje od cepiva morda res ni zadostni dokaz da je zadeva nasploh dražja ob večji proizvodnji. JE pa to dejstvo več kot dovolj za označitev izjave "farmacija bo služila z cepivi in zato noče zdravil" za totalni fake bulshit. Če tega ne vidiš, sedi logika cvek.
Ne, da ne razume. Ne želi razumeti. Saj, če bereš stran nazaj kakšne ubibože neumnosti je nasral v svoje pisanje ...
Lepo sem vam povedal.
Cenovni vidik, ni moj argument.
In tudi ne trdim tega, da ne uporabljajo ivermectina zaradi profita farmacije.
Uporabljajo ga ne, zato ker potem bi pandemija prehitro končala ali sploh ne začela.
Če pri tem lahko še kaj zaslužijo, toliko bolje.
PersonaRuda ::
Torej zbolevajo tudi cepljeni - zakaj so pa potem oni priviligirani napram necepljenim?
Idiotske odločitve od idiotov. Druge razlage ni!
jshadlsa232 ::
HappyPills je izjavil:
Uporabljajo ga ne ker se niso zakljucene studijo. Ko bodo in ce bo vse ok se bo uporabljalo. Ti bi pa na pamet to ufural. Ne vidis tezav v tvoji logiki? Verjetno ne.
Heh, uporablja se ne, zato ker potem pade premisa o dolgoletnih cepljenjih. Ko ljudje vedo, da obstaja zdravilo za blazenje tistih, ki jih prizadane virus mocneje, ne bodo pokorni in sprejeli odvzemanje osebnih pravic ter omejitve, ker ne bo vzvoda za kontrolo.
Ko pade to, odpade ves biznis glede zakupa cepiv iz strani big pharme, denarja v licencah da se proizvaja v drugih drzavah itd. Zato religija covid hoaxa stoji na temu, da je cepivo edini resitelj. Ne smernice o zdravem zivljenju, ampak le magic juice, ki ga vzbrizgas po intervalih po principu "or else" z zagrozenimi sankcijami.
Kdor si misli, da bodo tako vzpostavljen rezim kontrole nad populacijo prostovoljno odvrgli, verjetno ni prebral nobenega zapisa zgodovine ali pa je mentalno na ravni otrok v vrtcu.
IL_DIAVOLO ::
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IL_DIAVOLO ()
Švedska malo ukrepov 1436 mrtvih na milijon
Norveška veliko ukrepov 145 mrtvih na milijon
Zdaj pa nehaj uporabljati usta namesto riti.
En zelo nedorečen primer. Najvrjetneje napačno interpretiran iz tvoje strani
https://fee.org/articles/how-finland-an...
Since June, Finland and Norway have had less restrictive government policies than Sweden, and both nations have endured the coronavirus remarkably well. They have been among the freest nations in the world since early June, and COVID-19 deaths have been miniscule.
Neither country even has a mask mandate, though both implemented mask recommendations in August. In Norway, private gatherings in public places are still permitted, though the capacity was recently reduced to 50 people (down from 200).
In Finland, people say daily life hasn’t changed very much.
“My daily life actually hasn’t been affected too much,” healthcare assistant Gegi Aydin told one local news station.
https://twitter.com/miltimore79/status/...
Ta komentar najboljše opiše situacijo.
Norway and Finland show that the coronavirus doesn’t care about government policy. Their numbers have remained low with moderately strict lockdowns and with laissez-faire policies.
Skratka ta tvoj argument je na prvi pogled pomankljiv, pod podrobnim pa najbž napačen.
Arbitrarno vlečen neke nepreverjene zaključke, a v resnici nimaš pojma kakšen je bil lockdown na norveškem in finskem.
IL_DIAVOLO je izjavil:
Ima kdo kak pameten argument zakaj se cepiti, ki ne zajema argumentov ker je vlada tak rekla, da ne bo 4. vala in da bomo lahko potovali?
Da se ne okužiš (1., ki mi pride na misel).
vs.
5G
jshadlsa232 je izjavil:
HappyPills je izjavil:
Uporabljajo ga ne ker se niso zakljucene studijo. Ko bodo in ce bo vse ok se bo uporabljalo. Ti bi pa na pamet to ufural. Ne vidis tezav v tvoji logiki? Verjetno ne.
Heh, uporablja se ne, zato ker potem pade premisa o dolgoletnih cepljenjih. Ko ljudje vedo, da obstaja zdravilo za blazenje tistih, ki jih prizadane virus mocneje, ne bodo pokorni in sprejeli odvzemanje osebnih pravic ter omejitve, ker ne bo vzvoda za kontrolo.
Ko pade to, odpade ves biznis glede zakupa cepiv iz strani big pharme, denarja v licencah da se proizvaja v drugih drzavah itd. Zato religija covid hoaxa stoji na temu, da je cepivo edini resitelj. Ne smernice o zdravem zivljenju, ampak le magic juice, ki ga vzbrizgas po intervalih po principu "or else" z zagrozenimi sankcijami.
Kdor si misli, da bodo tako vzpostavljen rezim kontrole nad populacijo prostovoljno odvrgli, verjetno ni prebral nobenega zapisa zgodovine ali pa je mentalno na ravni otrok v vrtcu.
Samo kako ce bodo pa vsi cepljeni pomrli? In to ubogljivi cepljeni? To mi razlozi.
IL_DIAVOLO je izjavil:
Ima kdo kak pameten argument zakaj se cepiti, ki ne zajema argumentov ker je vlada tak rekla, da ne bo 4. vala in da bomo lahko potovali?
vs.
5G
Ze pade takoj prvi argument. Cepivo ne preprečuje okuzbe, samo potek bolezni.
Forza ragazzi!
IL_DIAVOLO je izjavil:
IL_DIAVOLO je izjavil:
vs.
5G
Ze pade takoj prvi argument. Cepivo ne preprečuje okuzbe, samo potek bolezni.
Skrata, ne zboliš. Tudi to je dobro.
SuperKripto je izjavil:
Na balkanu so vcasih zarad vojne izpraznjena obmocja naseljevali z drugimi narodi.
Prazni volumen nekaterih glav žal niso naselili možgani.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
SuperKripto je izjavil:
Vsi tisti, ki lepite razne statistike smrtnosti, mi lahko razlozite kako lahko resno jemljete taksne statistike, ce so testerji zelo nezanesljivi. Vse to je verovanje v "avtoriteto" oziroma v nekoga drugega. Ce pa kdo pove drugacno mnenje, kot npr. nobelovec za viruse in drugi zdravniki, pa takoj cenzura, umik znanstvenih studij iz javnosti pa groznje, da bodo zgubili sluzbo.
To je že res. Celotno infrastrukturo te pandemije vozimo na bazi PCR testa. Povsem nezanesljivega in neprimernega zanjo.
Ena taka cvetka je recimo 28 dni od pozitivnega testa.
Če nekdo je zbolel pred covidom mesec dni nazaj, PCR test pa mu je zaznal nekaj fragmentov, kasneje pa umre od drugih reči, bo to seveda covid smrt.
Pustimo ob strani tudi to, da so fanj forsirali kovid smrti, dodatki, nepravilno zdravljenje itd.
Dosebesno je bilo potreba pomagati virusu, da doseže neke omembe vredne številke. Sam po sebi bi kar splahnel.
IL_DIAVOLO je izjavil:
vs.
5G
Še vedno se lahko okužiš. Še vedno lahko zboliš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: multivac ()
HappyPills je izjavil:
Problem hojsa in druscine je da bi oni bili antivexxerji in to zelo uspesni pa zal ne morjo bit. Vrjamem pa da bi bili ce nebi bili na vladi. Tudi profil cepljenih bi se zamnejal. Ker eni ste pac that basic.
Točno to. SDS ovčke so naravno talentirane za antivaxx in flat earth, ampak tole, da je Glanzkopf PM, jim je res zjebalo agendo.
neumnosti.
HappyPills je izjavil:
Seveda vprasaj svojega osebnega zdravnika zakaj.
Osebni zdravniki po vsej vrjetnosti pihajo v isti rog medicinskega establišmenta.
Cepiti se je popolnoma idjotsko. Še posebej ob upoštevanju, da nihče ne krije morebitne posledice negativnih reakcij.
Same performanse teh cepiv pa so zaenkrat še...nedorečene. Morda celo negativne.
Razloga za se cepit v resnici ni za večino ljudi. Bolj se vam splača vzeti odvetnika.
Točno to. SDS ovčke so naravno talentirane za antivaxx in flat earth, ampak tole, da je Glanzkopf PM, jim je res zjebalo agendo.
Kolikor vem SDS pritiska na ljudi, da se cepijo, in še bolj bo. Ne vem o čem ti govoriš tu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: multivac ()
Še vedno se lahko okužiš. Še vedno lahko zboliš.Verjetnost se preseli iz ene strani na drugo stran. Kar predstavlja razliko, da tiščiš v jami, da te "gripa" ne zagrabi, ali pa ne.
Altruizem vs egoizem ftw!
Zaenkrat definitivnih dokazov nimaš.
Kaže pa, da performansi ne bodo najboljši. Vsaj ne željeni.
Jaz sumim, da celo negativni.
Švedska malo ukrepov 1436 mrtvih na milijon
Norveška veliko ukrepov 145 mrtvih na milijon
Zdaj pa nehaj uporabljati usta namesto riti.
En zelo nedorečen primer. Najvrjetneje napačno interpretiran iz tvoje strani
https://fee.org/articles/how-finland-an...
Since June, Finland and Norway have had less restrictive government policies than Sweden, and both nations have endured the coronavirus remarkably well. They have been among the freest nations in the world since early June, and COVID-19 deaths have been miniscule.
Neither country even has a mask mandate, though both implemented mask recommendations in August. In Norway, private gatherings in public places are still permitted, though the capacity was recently reduced to 50 people (down from 200).
In Finland, people say daily life hasn’t changed very much.
“My daily life actually hasn’t been affected too much,” healthcare assistant Gegi Aydin told one local news station.
https://twitter.com/miltimore79/status/...
Ta komentar najboljše opiše situacijo.
Norway and Finland show that the coronavirus doesn’t care about government policy. Their numbers have remained low with moderately strict lockdowns and with laissez-faire policies.
Skratka ta tvoj argument je na prvi pogled pomankljiv, pod podrobnim pa najbž napačen.
Arbitrarno vlečen neke nepreverjene zaključke, a v resnici nimaš pojma kakšen je bil lockdown na norveškem in finskem.
Švedeki so tako temeljito zasrali, medtem ko so bili Norvežani in Finci pridni, da zdaj lovijo zaostanek. Se pa Norvežanom v zadnjih mesecih povečuje št. mrtvih na milijon.
Saj vemo, da je pretežko za tisti dve možganski celici, ki naseljujeta tvojo glavo.
neumnosti.
HappyPills je izjavil:
Problem hojsa in druscine je da bi oni bili antivexxerji in to zelo uspesni pa zal ne morjo bit. Vrjamem pa da bi bili ce nebi bili na vladi. Tudi profil cepljenih bi se zamnejal. Ker eni ste pac that basic.
a vidva zdaj kar naenkrat se zelita prikazat v eni drugi luci? Ne vem zakaj tak neumesten komentar.
Zgodovina sprememb…
Forza ragazzi!
Švedeki so tako temeljito zasrali, medtem ko so bili Norvežani in Finci pridni, da zdaj lovijo zaostanek. Se pa Norvežanom v zadnjih mesecih povečuje št. mrtvih na milijon.
Saj vemo, da je pretežko za tisti dve možganski celici, ki naseljujeta tvojo glavo.
Popolnoma nepodkovane in neobrazložene trditve.
Ni potrebe, da ti kdorkoli vrjame.
SuperKripto je izjavil:
HappyPills je izjavil:
a vidva zdaj kar naenkrat se zelita prikazat v eni drugi luci? Ne vem zakaj tak nevmesen komentar.
To, da si ti nekaj skapiral po enem letu in pol ne pomeni, da kdo kaj govori v drugačni luči, pomeni zgolj to, da ti pozno potegne.
Popolnoma nepodkovane in neobrazložene trditve.
Ni potrebe, da ti kdorkoli vrjame.
haha, improvizacija ti ne gre, “nepodkovane trditve”? LOL! Počakaj raje na navodila…
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Resni stranski učinki Covid-19 cepiv (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Problemi človeštva | 37176 (32954) | zmaugy |
⊘ | V Izraelu kljub visoki precepljenosti krivulja navzgor (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 66491 (60233) | bluefish |