Forum » Programska oprema » Download accelator
Download accelator
Skubidu ::
zanima me kaj naj naredim da mi bo dap, download accelator vlekel dol z neta z 10 mest??kaj naj naredim?kej v nastavitvah programa? lp
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Predator ()
roCkY ::
V Options/Configuration nastaviš pod Connection Acceleration Mode (agresivnost dolvleke posamezne datoteke) in število datotek, ki jih vleče naenkrat.
Ampak ni mi jasen kaj boš profitiral, če boš naenkrat vleku z več mest. Marsikdaj je Super ali Extreme še počnaseje kot če pustiš Accelerated ali kar Normal speed.
Ampak ni mi jasen kaj boš profitiral, če boš naenkrat vleku z več mest. Marsikdaj je Super ali Extreme še počnaseje kot če pustiš Accelerated ali kar Normal speed.
Skubidu ::
ja ne vem oz zakaj?danes sem prvič poslal vprašanje oz prošnjo ker ne znan in očitno sem narobe napisal zaradi igre? ZA KAR SE UPRAVIČUJEM! lp
amper ::
Mene oa zanima kako naj ga prisilim da mi bo delal v Mozilli.
Delaj dobro in pusti vrabčkom čivkati !!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PSP - pomočOddelek: Konzole | 4063 (1515) | hojnikb |
» | Ulra66 Bios is not installed - kaj naj naredim?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1771 (1436) | amigo_no1 |
» | CoD 2 problemOddelek: Igre | 1475 (1171) | KTr1sk |
» | Uvoz templates v dw...KAKO??!!?Oddelek: Programska oprema | 1602 (1489) | *pety* |
» | Povezava stolp - Sound blasterOddelek: Pomoč in nasveti | 1177 (909) | gumby |