Forum » Programska oprema » Stata, SAS
Stata, SAS
tomazjur ::
Rabil bi program Stata ali Sas. Če ima kdo cenejše verzije programov, naj me prosim pokliče.
A mogoče kdo zna naredil panel data analizo s SPSS-om. Kot jaz vem se ne da, če pa ma kdo s tem izkušnje se naj mi javi. Drage originalne verzije tud ne vem, če se pri nas dobijo (Stata in Sas-a).
lp
031 35 22 84
A mogoče kdo zna naredil panel data analizo s SPSS-om. Kot jaz vem se ne da, če pa ma kdo s tem izkušnje se naj mi javi. Drage originalne verzije tud ne vem, če se pri nas dobijo (Stata in Sas-a).
lp
031 35 22 84
Maria ::
Do SAS-a imam dostop, vendar ti žal ne morem pomagati. Saj veš, je drago in proti pravilom.
Maria
Maria
trot ::
Če si študent, ti morda lahko v računalniskem centru tvoje fakultete dajo potrdilo, ki ga neseš na zastopstvo SAS-a pri nas, oni pa dajo zgoščenke za en dan domov, da si instaliraš (in opcijsko narediš kako varnostno kopijo ).
Če pa si že prešel ta leta, pa se pozanimaj pri kakšnem študentu, ki študira npr zootehniko (živinorejo) ali kaj podobnega, če bi ti lahko malo "pomagal"
Če pa si že prešel ta leta, pa se pozanimaj pri kakšnem študentu, ki študira npr zootehniko (živinorejo) ali kaj podobnega, če bi ti lahko malo "pomagal"
tomazjur ::
Ja, sem absolvent in program rabim za diplomsko nalogo, ker delam ekonometričen model.
Imam SPSS 10.1, vendar se mi zdi, da ne morem delat panel data analizo.
Kam nesem potrdilo in kakšno je to potrdilo? Ali je potrdilo o šolanju dovolj?
lp
Imam SPSS 10.1, vendar se mi zdi, da ne morem delat panel data analizo.
Kam nesem potrdilo in kakšno je to potrdilo? Ali je potrdilo o šolanju dovolj?
lp
trot ::
Jaz samo vem, da so študentje zootehnike lahko dobili brezplačno na preizkušnjo SAS. Če bi rad morda e-mail nekoga, ki ve več o vsem skup, me kontaktiraj pod privat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporaba 1U strežnika brez RAID karticeOddelek: Strojna oprema | 1280 (1002) | Spock83 |
» | PSPP v zadnjem letu doživel precejšen razvojOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7138 (6333) | lukanium |
» | KDE dosegel milijon prispevkov programske kode (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10950 (7444) | driver_x |
» | Se spača popravit Citroena?Oddelek: Loža | 4255 (3062) | krneki0001 |
» | Strošek prisluha mobilnim telefonom celotne državeOddelek: Problemi človeštva | 3488 (2341) | poweroff |