Forum » Programska oprema » Aktiviranje SHDN preko MBM in izklop računalnika
Aktiviranje SHDN preko MBM in izklop računalnika
kalisto ::
Rad bi izklopil računalnik tako ,da bi imel nastavljeno temp. vrednost proca v MBM in ko bi bila ta presežena bi MBM aktiviral SHDN program, ki bi mi izklopil računalnik(v primeru okvare vodne pumpe.)V MBM sem nastavil, da mi ob alarmu zažene SHDN vendar ne vem
kaj bi moral nastavit v SHDN nastavitvah ,da di mi ta dejansko izklopil računalnik ob preseženi temperaturi.
LP Kalisto
kaj bi moral nastavit v SHDN nastavitvah ,da di mi ta dejansko izklopil računalnik ob preseženi temperaturi.
LP Kalisto
sash ::
v SDHN ne rabiš nič nastavljaš, v MBM nastaviš pri temperaturi klukico pri SDHN in nato izbereš še "switch" ki ga nastaviš na "Shutdown" in to je to (vsaj pri meni )
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
kalisto ::
Ko kliknem na jeziček zraven (Zaženi SHDN takoj s stikalom) v MBM nimam nobene opcije za nastavitev kot Shutdown ali podobno?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Auto Shutdown programOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1714 (1311) | Darko |
» | MBM in diagnostiččni LED zaslonček na EPoXovih ploščahOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2661 (2427) | DjTonic |
» | volt "-12" .... prevec??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1342 (1059) | morphling1 |
» | motherboard monitor 5Oddelek: Pomoč in nasveti | 1485 (1310) | SeTAr |
» | Noro - procesor na 93 stopinjah COddelek: Novice / Procesorji | 2073 (2073) | Lime |