Forum » Loža » Anime 2
Anime 2
Mitja 34 ::
Kot sn opazu je kar neka takih,ki rad gleda Anime/Hentai(pač po okusu jaz rajš ta prvo).Pa sn se odločo da napišem še eno tako,sam zaj da bi vidu neka.
Me zanima kolko je takih,ki bi želelo da pošlem prošno POP TV,TVS((1,2),(čiprav sta za en k..)),da bi kupl kako Anime/Hentai(če ne drugega vsaj bol pogosto,ne pa na vsakih x let).
p.s.
Ne pozabte gledat Ghost in the shell, 12.4.01(četrtek) ob 21.40 na TVS 2.
Me zanima kolko je takih,ki bi želelo da pošlem prošno POP TV,TVS((1,2),(čiprav sta za en k..)),da bi kupl kako Anime/Hentai(če ne drugega vsaj bol pogosto,ne pa na vsakih x let).
p.s.
Ne pozabte gledat Ghost in the shell, 12.4.01(četrtek) ob 21.40 na TVS 2.
- spremenilo: Mitja 34 ()
Lara-K ::
Spomn nas se en dan prej da bom tud jest gledala Gost in the shell, k ce ne bom sigurn pozabla...
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu
Sneti ::
Prosnje so brzkone uzalud, a poskusiti res ni greh...
Lara, nikarte pozabiti, ce GITS se nisi videla!!!
Sergej
Lara, nikarte pozabiti, ce GITS se nisi videla!!!
Sergej
luni ::
jah o taki zadevi trenutno poteka razprava na AnimeSlovenija mailing listi... po moje bi bilo dobro pocakat da odvrtijo GiTS, potem bo verjetno vec ljudi za kaj takega.... pa naredimo kako peticijo ali kaj podobnega
Artificial Intelligentia
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri anime mi priporočate? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 15460 (7230) | predi |
» | Ghost in the Shell (2017) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 27870 (20762) | bambam20 |
» | Kateri animeji so vam dobri?Oddelek: Sedem umetnosti | 5481 (5001) | BigFoot |
» | Zadnji opomin !!!Oddelek: Loža | 1835 (1353) | trillian |
» | AnimeOddelek: Loža | 3209 (2805) | Goku |