Forum » Programska oprema » MS Office in KMS aktivacija ali kaj drugega
MS Office in KMS aktivacija ali kaj drugega
Karen ::
Za uvod zakaj KMS za aktivacijo? Imam legalen Action pack, namestim mašine, legit odnamestim Office, sistem na novo postavim in mi zakruli da so legalne serijske porabljene... načina da bi MS-ju dopovedal da na isti mašini zgolj ponovno nameščaš isto verzijo Office-a ni (sem se v urah neuspešno prebijal čez njihov portal, klical na njihove telefonske odzivnike - nikjer ne piše da lahko samo 1x namestiš na isto mašino, zgolj da imaš max 10 licenc, tu sem pod). Torej: rukneš kms gor, če dobiš inšpekcijo prešteješ mašine na firmi, recimo 8 komadov, pokažeš da imaš 10 licenc pa je. Toliko da preskočimo zakaj...
Z zadnjim update-om (to je v zadnjem tednu) je Office 2019 "pogruntal" da ni genuine, pa dosedanji KMS ne deluje več (kms suite 8.5 sprobal vse kombinacije). Ima kdo kakšno idejo kaj naj uporabim da se znebim obvestila o being not-genuine sicer legit uporabe - verzija KMS-a, mogoče kak link? Torej ne rabim pravnega nasveta, ampak tehničnega (lahko tudi kje na temu huge MS portalu dopovem MS-ju da nisem prekoračil števila namestitev (izgleda da si ne zapomni da sem dal uninstall na mašini oz. tega ne odšteje - po mojem so namerno naredili da izgubiš živce in kupiš, ampak res ne bom še enkrat kupoval tega kar sem že legit kupil).
Z zadnjim update-om (to je v zadnjem tednu) je Office 2019 "pogruntal" da ni genuine, pa dosedanji KMS ne deluje več (kms suite 8.5 sprobal vse kombinacije). Ima kdo kakšno idejo kaj naj uporabim da se znebim obvestila o being not-genuine sicer legit uporabe - verzija KMS-a, mogoče kak link? Torej ne rabim pravnega nasveta, ampak tehničnega (lahko tudi kje na temu huge MS portalu dopovem MS-ju da nisem prekoračil števila namestitev (izgleda da si ne zapomni da sem dal uninstall na mašini oz. tega ne odšteje - po mojem so namerno naredili da izgubiš živce in kupiš, ampak res ne bom še enkrat kupoval tega kar sem že legit kupil).
A si to dejansko že poskusil al bullshitiraš? - MS ni T-2 helpdesk kjer po "ste X. v čakalni vrsti" dejansko nekoga dobiš. Tam ene 3 ure sem se "posvetoval" z avtomatiziranimi tajnicami, tipkal ročne kode za aktivacijo, se izgubil v nekih "infinite telefonskih loop-ih" - sem se odločil de mi ne vzamajo niti minute mojega časa več. Tehnična rešitev me zanima, zato sem napisal uvod da se ne zaciklamo v neka brezplodna "pokliči Bill-a pa ti bo rešil problem", ni legit in podobno.
Sem že našel rešitev, če koga zanima: File > Options > General > Privacy Settings or Home > Trust Center > Trust Center Settings > Privacy Options > Privacy Settings, izključiš Enable optional connected experiences, ter restart.
mat xxl ::
Torej, tebi je vse prepoznalo, pa še vseeno s tem opozarjanjem nagajalo, ja se zgodi.... tudi v Oficih je podobno....
Machete ::
A si to dejansko že poskusil al bullshitiraš? - MS ni T-2 helpdesk kjer po "ste X. v čakalni vrsti" dejansko nekoga dobiš. Tam ene 3 ure sem se "posvetoval" z avtomatiziranimi tajnicami, tipkal ročne kode za aktivacijo, se izgubil v nekih "infinite telefonskih loop-ih" - sem se odločil de mi ne vzamajo niti minute mojega časa več. Tehnična rešitev me zanima, zato sem napisal uvod da se ne zaciklamo v neka brezplodna "pokliči Bill-a pa ti bo rešil problem", ni legit in podobno.
Ti bulšitiraš. Že večkrat poklical MS Slovenije. Se zmenil kaj je težava in dobil napotke kaj in kako.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Hvala vsem za odgovore. @Mat: Sem malce pobrskal po spletu in ugotovil, da še zdaleč nisem edini ki mu javlja da ni Office Genuine na legit namestitev v zadnjem mesecu (precej pogosta reč baje) - bi dopustil zlorabo serijske pa sem edini z dostopom do SN in vse namestitve sem sam naredil, do 10 znam pa tudi štet. Tako da zaključujem debato, sem rešil zadevo.
Invictus ::
Uporabljaš LibreOffice, pa ni problemov...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Evolve ()
antrim ::
Vidim, da si že rešil pa vseeno ena mimogrede. Če imaš Action pack se naslednjič prijavi v partner center ter tam odpri ticket in te potem kontaktirajo oni. Včasih sicer res dobiš kakšnega bisera, ki mu je treba dvakrat razložiti problem, ampak generalno gledano ti precej hitro rešijo problem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupiti original Windows 10 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 37007 (11693) | Gospod |
» | Windows 10 kljucOddelek: Pomoč in nasveti | 5908 (2568) | mtosev |
» | Kako najbolj učinkovito začasno odstraniti predinštalirane WindowseOddelek: Operacijski sistemi | 1196 (894) | hojnikb |
» | Licenca windows (nadgradnja) - inšpekcija (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14156 (9595) | Pimoz |
» | Nadgradnja Windows 10 iz Home na ProfessionalOddelek: Operacijski sistemi | 1236 (520) | Zodiac |