Forum » Programska oprema » inštalacija Office 2010
inštalacija Office 2010
borisk ::
Zdravo!
poceni NVME kitajc je šou po gobe zato imam novo nameščen računalnik.
za službeni računalnik imam licenco za office 2010, imam samo škatlo z kodo, medija pa ne, na mikrosoftovi strani pa zaradi ukinitve podpore ni več na volj za prenos. ima kdo kakšen direkten link, vejetno je še vedno nekje na mikrosoftovi strani možnost prenosa, ampak je skrito, da ga ne najdem.
poceni NVME kitajc je šou po gobe zato imam novo nameščen računalnik.
za službeni računalnik imam licenco za office 2010, imam samo škatlo z kodo, medija pa ne, na mikrosoftovi strani pa zaradi ukinitve podpore ni več na volj za prenos. ima kdo kakšen direkten link, vejetno je še vedno nekje na mikrosoftovi strani možnost prenosa, ampak je skrito, da ga ne najdem.
sbawe64 ::
Jaz ti lahko zvečer nekam uploadam, skupaj s slo lang packom.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
borisk ::
hvala sem rešil
in sicer z webarchive in starimi linki na digitalriver
sbawe, sam imam licenco za eno drugo verzijo, zato mi ni ustrezalo, hvala za opcijo.
in sicer z webarchive in starimi linki na digitalriver
sbawe, sam imam licenco za eno drugo verzijo, zato mi ni ustrezalo, hvala za opcijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Office home and bussines- brez signupa in računaOddelek: Pomoč in nasveti | 1185 (901) | Alexius Heristalski |
» | Italijanska vojska prehaja na LibreOfficeOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 26575 (15167) | bbbbbb2015 |
» | Kako najceneje do Office Business + biti skladen z zakonodajoOddelek: Programska oprema | 3778 (3318) | AnotherMe |
» | Original Office 2010 ?Oddelek: Programska oprema | 7399 (6909) | Zheegec |
» | Microsoft predstavil prilagodljivo LCD-tipkovnicoOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 11440 (9346) | strictom |