Forum » Pomoč in nasveti » whistler stuff
whistler stuff
DarkHand ::
amm djte mn puvedat koko blokiram pr accounth za userje se kj druzga
ker zj sm dau tm na userja enga limited access sam se zmeri ma prewec pravic .... koko lahko se kj zaklen pa ksne mape pa to da nau mu dustopa pa do ksnh ustalh diskou pa pa programe pa to
HELP PROSM
andrej rabmo te
pa ksn druzga tut:
ker zj sm dau tm na userja enga limited access sam se zmeri ma prewec pravic .... koko lahko se kj zaklen pa ksne mape pa to da nau mu dustopa pa do ksnh ustalh diskou pa pa programe pa to
HELP PROSM
andrej rabmo te
pa ksn druzga tut:
- spremenilo: DarkHand ()
andrej ::
v bistvu lahko vse datoteke zaklenes ce mas NTFS datotecni sistem. Programe pa lahko zaganjajo samo tisti uporabniki, ki majo prave pravice za branje datotek...
Ostale zadeve se tudi da zaklepat (recimo katere programe lahko kdo uporablja, itd), vendar se da to najlepse poslihtat ce mas posebno domeno. Za eno masino je zadeva malo bolj grda, lahko pa tudi to dosezes.
Kaj bi sploh rad zakleno?
Ostale zadeve se tudi da zaklepat (recimo katere programe lahko kdo uporablja, itd), vendar se da to najlepse poslihtat ce mas posebno domeno. Za eno masino je zadeva malo bolj grda, lahko pa tudi to dosezes.
Kaj bi sploh rad zakleno?
DarkHand ::
rad bi naredil tako da naprimer limit uporabnik namore zagnt naprimer outlooka alpa kr kol takega pa da nimajo dustopa du drugim diksou je pa use na 1 masin
andrej ::
mati narava me je obdarila z neverjetnimi dari:
- moznostjo branja in razmisljanja
- ter mi dala nekaj casa na voljo da to pocnem
Ce delas z NT sistemi ze tolk let kot jaz, pa uporabljas whistler/XP dnevno 8 mesecev potem se ze nekaj naucis
- moznostjo branja in razmisljanja
- ter mi dala nekaj casa na voljo da to pocnem
Ce delas z NT sistemi ze tolk let kot jaz, pa uporabljas whistler/XP dnevno 8 mesecev potem se ze nekaj naucis
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 2006 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5615 (5615) | Hellios |
» | Zaklepanje map v xpOddelek: Pomoč in nasveti | 3715 (3312) | ToniT |
» | Fat 32 : NTFSOddelek: Pomoč in nasveti | 1553 (1286) | andrej |
» | win2k & paging fajliOddelek: Pomoč in nasveti | 1412 (1211) | Mercier |
» | NTFS +/-Oddelek: Operacijski sistemi | 1767 (1584) | Loki |