» »

Ali se boste oz. ste se cepili?

Ali se boste oz. ste se cepili?

Temo vidijo: vsi
««
18 / 44
»»

49106 ::

Ne, razen če šteješ kolesarjenje ob petkih. Cepljenje za dopust, medtem ko Francija in Španija gorita od protestov.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

Ben Dover ::

A maš vžigalnik? Kje je problem?

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: fikus_ ()

Ben Dover je izjavil:

A maš vžigalnik? Kje je problem?

V ofcah in pastirjih le teh

Zgodovina sprememb…

Kaj se čaka? Ovce rabimo liderje kot si ti, vse ti je jasno. Zakaj tipkaš po tipkovnici? Pojdi prevrnit par smetnjakov al neki..

Zgodovina sprememb…

Ben Dover je izjavil:

Kaj se čaka? Ovce rabimo liderje kot si ti, vse ti je jasno. Zakaj tipkaš po tipkovnici? Pojdi prevrnit par smetnjakov al neki..

Ti si eden izmed pastirjev teh ovc. Ne se zdaj delat jagenjčka.

Zgodovina sprememb…

Jaz sem rdeča kapica. Prevzemi vlogo pastirja in povedi ovce na drug pašnik, ki bo tebi všeč.

Zgodovina sprememb…

Ben Dover je izjavil:

Jaz sem rdeča kapica. Prevzemi vlogo pastirja in povedi ovce na drug pašnik, ki bo tebi všeč.

Jaz nisem čoban, za razliko tebe.

Pravi borec.. :))

Zgodovina sprememb…

Ben Dover je izjavil:

Pravi borec.. :))

Borec za covid dodatek? :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

Jaz svoje plače ne vidim, ne bi vedel kaj vse so nakazali. Kolk se obremenjujete s stvarmi reveži, men je vseeno. Če hočeš bit pastir ti loh kupim tist klobuk pa palico in nekaj ovc..

Zgodovina sprememb…

Ben Dover je izjavil:

Jaz svoje plače ne vidim, ne bi vedel kaj vse so nakazali. Kolk se obremenjujete s stvarmi reveži, men je vseeno.

Da je covid dodatek tako visok, da plače ne opaziš :D

Zgodovina sprememb…

darkolord ::

Kaj če bi se vrnili nazaj na TEMO?

Ok sori. Cepite se, bodite odgovorni.

Kdorkoli se misli cepit zato, ker ga izsiljujejo z raznimi omejitvami, je hlapec. Kdor se pa še hvali, da se je cepil za dopust....

Zgodovina sprememb…

Jaz sem se cepil prejšnji teden in od takrat sem prav lahek, dobiš tak uplifting feeling ko veš, da delaš v dobro vseh.
Lepo da se pohvalijo, ker je namen dober, poleg tega pa vas še poštokajo in psihično destabilizirajo.

Zgodovina sprememb…

Namen, da se cepiš za dopust, je dober :))

Jaz sem se cepil prejšnji teden in od takrat sem prav lahek, dobiš tak uplifting feeling ko veš, da delaš v dobro vseh.

Upam, da se ne voziš z motornimi vozili, sicer si hinavček, ki ga skrbi za covid dodatek.

Zgodovina sprememb…

SuperKripto ::

49106 je izjavil:

Upam, da se ne voziš z motornimi vozili, sicer si hinavček, ki ga skrbi za covid dodatek.

Upam, da se hecaš.

Ben Dover je izjavil:

49106 je izjavil:

Upam, da se hecaš.

Hinavček, a sploh veš za kakšen faktor več ljudi umre, zaradi neodgovornosti takšnih kot si ti,l. "Misliš na druge", my ass

Zgodovina sprememb…

Rdeča kapica

Zgodovina sprememb…

Inventorista ::

49106 je izjavil:

Kdorkoli se misli cepit zato, ker ga izsiljujejo z raznimi omejitvami, je hlapec. Kdor se pa še hvali, da se je cepil za dopust....

Ne zaradi dopusta, ampak ker mi življenje temelji na prehajanju meje....
Čutim, da sem prisiljen! In proti toku ne mislim plavat! Premalo prostega časa imam na razpolago. Skratka, well played! A nikoli ne bom tega pozabil, in samo utrjuje moja prepričanja! Upam, da se idejnim očetom vse vrne kot bumerang!

Kayzon ::

49106 je izjavil:

Kdor se pa še hvali, da se je cepil za dopust....

Zal vecina v tej temi,mene kar boli ko berem kako ponosno razlagajo da so si vbrizgavali poskusno cepivo zaradi 1% smrtnostni Covid virusa.

Zgodovina sprememb…

kriptobog ::

ajdov2 je izjavil:

HappyPills je izjavil:

Koze so bile z nami 10.000 let. Bile so krive za marsikako "kugo". Cepivo jap. Done deal.

primerjaj smrtnost koz in covida pa ti bo jasno zakaj zadevi nista primerljivi

ah bv. To jurefux in podobni ne dojamejo.

Kayzon je izjavil:

49106 je izjavil:

Kdor se pa še hvali, da se je cepil za dopust....

Zal vecina v tej temi,mene kar boli ko berem kako ponosno razlagajo da so si vbrizgavali poskusno cepivo zaradi 1% smrtnostni Covid virusa.

Naravna selekcija pa te fore

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kriptobog ()

energetik ::

LeQuack je izjavil:

energetik je izjavil:

Ja verjetno se bomo morali osvežiti 1x letno, se pač bomo.

Big Pharma te ma rada. Idealni potrošnik, samo vzame, nič ne sprašuje.
Ne seri. Preštudiral sem sestavo in izdelavo cepiva, vsaj kolikor kot laik lahko sam razumem zadevo. Da so pa dali notri, kar piše, pač zaupam strokovnjakom. Tako kot zaupam kelnarju, da mi ni v kavo natrosil strupa in serviserju, da je pravilno nastavil zavore. Stroki je pač potrebno zaupati, sicer življenje postane neznosno ali zelo omejeno.

snezak21 ::

energetik je izjavil:

Ne seri. Preštudiral sem sestavo in izdelavo cepiva, vsaj kolikor kot laik lahko sam razumem zadevo. Da so pa dali notri, kar piše, pač zaupam strokovnjakom. Tako kot zaupam kelnarju, da mi ni v kavo natrosil strupa in serviserju, da je pravilno nastavil zavore. Stroki je pač potrebno zaupati, sicer življenje postane neznosno ali zelo omejeno.

Ta je ena boljsih... "preštudiral sem sestavo in izdelavo cepiva" :)) Drugace pa, ce zaupas stroki in je stroki potrebno zaupati, zakaj si potem sel studirat sestavo in izdelavo cepiva?

Zgodovina sprememb…

LightBit ::

Ali ti nikoli ne prebereš kaj piše da je v hrani/pijači?

snezak21 je izjavil:

energetik je izjavil:

Ta je ena boljsih... "preštudiral sem sestavo in izdelavo cepiva" :)) Drugace pa, ce zaupas stroki in je stroki potrebno zaupati, zakaj si potem sel studirat sestavo in izdelavo cepiva?
Ker me zadeva zanima in jo tudi precej razumem glede na to, da smo imeli v gimnaziji kar ornk zaj... biologijo, pa da sem hodil na državna tekmovanja v kemiji.

no comment ::

snezak21 je izjavil:

Podobno močna kot "nič ne vem o tem, cepivo ne deluje in po njem umreš"?

Zgodovina sprememb…

No ja, sem bil na naravoslovni gimnaziji kjer je biologije malo vec kot na vecini ostalih sol, ampak kolikor se spomnim tega (sicer je ze skoraj 30 let nazaj), prav veliko veze biologija s cepivi in njihovimi sestavami ni imela. Se manj, pa da bi bila "kar ornk zajebana biologija v srednji soli" referenca da se ti karkoli sanja o cepivih. Te stvari niso ravno na nivoju srednjesolske biologije. ;)
Ampak zares je point drugje, ki ga nihce od teh treh, ki so se vtaknili v moj post ni razumel. Pa da razlozim bolj preprosto za tiste, ki ne dojamete (ceprav ste sposobni iz petih podatkov prestudirati in analizirati cepivo in njegovo izdelavo :))).
Ce se znanosti in stroki brezpogojno zaupa, potem ni niti najmanjse potrebe po lastnem preverjanju, ce je stvar ok ali ni ok. To je bil glavni point. Tisto drugo, da nekdo preverja varnost cepiva na podlagi parih podatkov z etikete je pa zgolj za popizdit smesno in nic vec kot to.

Sem ti napisal, da sem sam preštudiral, ker me zanima, ne ker ne zaupam strokovnjakom.

Zate ne vem, ampak mi smo pri biologiji ornk drgnili DNA, RNA, encime, procese z RNA itd.

kotanyi ::

Mater vas antivaxkerje boli ko se drugi cepijo. Zakaj čutite tako strašansko potrebo po tem da vsem drugim utrujate s svojim mnenjem o zadevi?

poweroff je izjavil:

Torej... tema NI NAMENJENA prepucavanju o tem ali je cepljenje koristno ali ne, nevarno ali ne, so v igri teorije zarote ali odkrivanje skrite resnice.

A se lahko držite prošnje OPa in zaprete vašo pie hole?

D4G4 ::

Da se vrnemo na temo.

Včeraj cepljen z Moderno. Na dotik čutim rahlo bolečino na mestu cepljenja in mal imam težko glavo (možno tudi, da zaradi premalo spanja). Nič vročine ali česa drugega.

Mare2 ::

D4G4 je izjavil:

Da se vrnemo na temo.

Včeraj cepljen z Moderno. Na dotik čutim rahlo bolečino na mestu cepljenja in mal imam težko glavo (možno tudi, da zaradi premalo spanja). Nič vročine ali česa drugega.

A to si dobil prvo dozo?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

harvey ::

49106 je izjavil:

Vsak ima svoje razloge in ne vem, zakaj bi bil en razlog pomembnejši od drugega, da bi ga označevali kot manjvrednega, odličitev za ali proti je na tebi. In to še ne pomeni, da bi bil hlapec komurkoli.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

mzakelj ::

Antivaxar : v eni roki telefon, v drugi BigMac za katerega ne ve kaj je notri, razen da ima solatko pa namaz in meso. Ne ve iz koga je namaz, kaj je v mesu, da ne govorim o umetnem kruhu. Ampak zraven veselo tipka po forumih kako je cepivo škodljivo, navaja vire drugih "zdravnikov" iz antivax scene. Samo da dogaja. Aja zraven pa seveda srkne še malo gazirane pijače v kateri je več svinjarije kot v kake cepivu...

kotanyi je izjavil:

Mater vas antivaxkerje boli ko se drugi cepijo. Zakaj čutite tako strašansko potrebo po tem da vsem drugim utrujate s svojim mnenjem o zadevi?

Meni je zares cisto vseeno ce se ti cepis ali ne. To ni moj problem. Mi pa ni cisto vseeno, ce mi potem tezis da me je za zapreti, ustreliti ali kaj vem kaj se vse, samo zato ker se nisem sel cepit za covid. Pusti tudi ti tiste, ki se niso cepili na miru, pa bo vse ok.

kriptobog ::

mzakelj je izjavil:

Antivaxar : v eni roki telefon, v drugi BigMac za katerega ne ve kaj je notri, razen da ima solatko pa namaz in meso. Ne ve iz koga je namaz, kaj je v mesu, da ne govorim o umetnem kruhu. Ampak zraven veselo tipka po forumih kako je cepivo škodljivo, navaja vire drugih "zdravnikov" iz antivax scene. Samo da dogaja. Aja zraven pa seveda srkne še malo gazirane pijače v kateri je več svinjarije kot v kake cepivu...

Ti tudi mečeš vse, ki se ne želimo cepiti v en koš? Nekateri pač ne čutimo potrebe, da bi se cepili. Btw, zakaj nisi zganjal panike vsako sezono gripe, ko so bile bolnišnice polne?

D4G4 ::

Mare2 je izjavil:

D4G4 je izjavil:

Da se vrnemo na temo.

A to si dobil prvo dozo?

Pozabil napisati. Prvi odmerek, ja.

link_up ::

snezak21 je izjavil:

energetik je izjavil:

Sele pondelk pa finishira na polno! Legenda! :)

Drugace pa je verjetno sel studirat sestavo, ker se je sproti ucil spilati violino.
In and Out

link_up ::

D4G4 je izjavil:

Mare2 je izjavil:

D4G4 je izjavil:

Da se vrnemo na temo.

A to si dobil prvo dozo?

Pozabil napisati. Prvi odmerek, ja.

Drugi je baje bolj nadlezen. V obeh pa mislim, da je enaka doza 100 ug al kako ze. Pfizer ima ~35 in je zato rahlo lazje prebavljiv(edino, ce imas hipercelice, ki po tekocem traku izvazajo spikeP).

@mzakelj
mnja, morda ne bi bilo slabo injekcije dati v strucko. To so pac dodelave v stilu "Filling is hot!".
In and Out

kotanyi ::

snezak21 je izjavil:

kotanyi je izjavil:

Meni je zares cisto vseeno ce se ti cepis ali ne. To ni moj problem. Mi pa ni cisto vseeno, ce mi potem tezis da me je za zapreti, ustreliti ali kaj vem kaj se vse, samo zato ker se nisem sel cepit za covid. Pusti tudi ti tiste, ki se niso cepili na miru, pa bo vse ok.

Ni videti da ti je ravno vseeno glede na vse tvoje jokcanje v tejle temi.

Ti, po drugi strani, se boš pa prekleto namatral da boš našel citat kje jaz tebi kakorkoli "težim".

Ne zavajaj in se faking drži navodil OPa - is all.

Vajenc ::

Cepljen z AZ. Prvi dan malo zadet in utrujen, zvečer in naslednja dva dni vročina (do 39°C, kar nisem imel že več kot 20 let). Po koncu vročine me je kakšne pol ure tiščalo v prsnici, če sem ležal. Zna biti, da je bilo to bolj psihične narave.

Zaenkrat mi ni žal, da sem se cepil. Ker sem vektorska cepiva na začetku obravnaval kot bolj konvencionalna od mrna, sem si AZ celo želel. Sedaj, ko vem, da so vektorska cepiva v bistvu samo cenejši vnos z enakim končnim načinom delovanja kot mrna, bi morda raje počakal na Pfizer.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

SuperKripto ::

Kaj posiljujete vsak dan s tem cepljenjem. A se komu zdi kontradiktorno, da jih ze vec desetletij skrbi prehitro narascanje svetovnega prebivalstva. Zdaj pa kar naenkrat jih zelo skrbi, da ne bo kaksen 100 letni clovek umrl zarad korone? A se vam ne zdi to kontradiktorno?

darksamurai ::

Vajenc je izjavil:

Sedaj, ko vem, da so vektorska cepiva v bistvu samo cenejši vnos z enakim končnim načinom delovanja kot mrna, bi morda raje počakal na Pfizer.

To je res, da je cenejši način, ni pa nujno da je slabši. Only time will tell. Študije glede dolgoročnih posledic na velikem vzorcu še le potekajo. Vsi cepljeni smo poskusni zajčki.

jshadlsa232 ::

SuperKripto je izjavil:

Kaj posiljujete vsak dan s tem cepljenjem. A se komu zdi kontradiktorno, da jih ze vec desetletij skrbi prehitro narascanje svetovnega prebivalstva. Zdaj pa kar naenkrat jih zelo skrbi, da ne bo kaksen 100 letni clovek umrl zarad korone? A se vam ne zdi to kontradiktorno?

Da je to razlog za Covid je malo verjetno, ker najhitreje narasca svetovno prebivalstvo v Afriki. Tam ne rabis virusa, ampak samo prenehanje miljard € pomoci ze iz 1970ih (iz katerega btw ni nobenega koristnega efekta), potem pa pustis da naravna selekcija ter spopadi med plemeni naredi svoje, kot je to bilo tisoce let.

PrihajaNodi ::

jshadlsa232 je izjavil:

SuperKripto je izjavil:

Da je to razlog za Covid je malo verjetno, ker najhitreje narasca svetovno prebivalstvo v Afriki. Tam ne rabis virusa, ampak samo prenehanje miljard € pomoci ze iz 1970ih (iz katerega btw ni nobenega koristnega efekta), potem pa pustis da naravna selekcija ter spopadi med plemeni naredi svoje, kot je to bilo tisoce let.

Bodo pac migracije v evropo. Africane itak aids pa pomankanje hrane pobija

darksamurai je izjavil:

Vajenc je izjavil:

Sedaj, ko vem, da so vektorska cepiva v bistvu samo cenejši vnos z enakim končnim načinom delovanja kot mrna, bi morda raje počakal na Pfizer.

To je res, da je cenejši način, ni pa nujno da je slabši. Only time will tell. Študije glede dolgoročnih posledic na velikem vzorcu še le potekajo. Vsi cepljeni smo poskusni zajčki.

Evo, koncno ste cepljenci dojeli da ste poskusni zajci. Cestitke
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

vnetidebater ::

PrihajaNodi je izjavil:

jshadlsa232 je izjavil:

SuperKripto je izjavil:

Bodo pac migracije v evropo. Africane itak aids pa pomankanje hrane pobija

darksamurai je izjavil:

Vajenc je izjavil:

Evo, koncno ste cepljenci dojeli da ste poskusni zajci. Cestitke

Ja in kaj zdej. A misliš da na bilokak način pomagaš končati epidemijo s tem da se pizdiš po slo-techu?
Življenje mora it naprej.

anketar ::

Ben Dover je izjavil:

Lepo da se pohvalijo, ker je namen dober, poleg tega pa vas še poštokajo in psihično destabilizirajo.

ta izjava mi je tolk smešna ''v dobro vseh''
če bi se vsi držal priporočil kokr so se kitajci ''v dobro vseh'' nebi bli v šitholu v katerm smo, lepo, da vrjameš v take pravlce al pa to pravš sam zato da zmanipuliraš ovce

darksamurai ::

anketar je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

ta izjava mi je tolk smešna ''v dobro vseh''
če bi se vsi držal priporočil kokr so se kitajci ''v dobro vseh'' nebi bli v šitholu v katerm smo, lepo, da vrjameš v take pravlce al pa to pravš sam zato da zmanipuliraš ovce

Kako lahko nasedeš kitajski propagandi. Kitajci se niso držali ukrepov in zaradi tega so jih "švasali" v domove. Poleg tega se še vedno dogajajo izbruhi pri njih, ampak novice lepo cenzurirajo. Na wechat pa se ljudje sprašujejo, zakaj so cela mesta spet v karanteni... ja, tudi v letu 2021, ko so kao korona free država.

SuperKripto je izjavil:

Ne. Cepi se. Be good.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ben Dover ()
««
18 / 44
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kako do visoke precepljenosti? (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
60493017 (74519) BigWhale

Prisilno cepljenje in rdeci seznam (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
38665234 (55497) bluefish

Več podobnih tem